ροή ειδήσεων

Θα παίρνουμε και 15ο μισθό!

Πέσαν όλοι πάνω στην κυβέρνηση ότι θα κοπεί ο 14ος μισθός… Χωρίς ντροπή τα παπαγαλάκια φώναζαν τόσο καιρό ότι o Αντώνης θα κόψει δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας! Καμία σχέση…


Στην κυβέρνηση υπάρχει το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα, ρε πουθενάδες… Υπάρχει κοτζάμ αριστερός ιδεολόγος, ο Φώτης ο Κουβέλης. Αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ευαίσθητος με το δράμα των φτωχών.

Ο ΓΑΤΑδότης σας αποκαλύπτει ότι όχι μόνο δε θα πειραχθεί ο 14ος μισθός αλλά θα μπει τσόντα και ένας 15ος! Απίστευτο; Κι όμως, σύντροφοι, λεφτά υπάρχουν, γιατί να μην τα μοιράσει ο Στουρνάρας στον λαό; Ορίζεται, λοιπόν, ότι οι μισοί υπάλληλοι αρχές Νοέμβρη και οι άλλοι μισοί αρχές Μάη θα παίρνουν διπλάσιο μισθό. Έτσι για να πάρουν μια ανάσα βρε αδερφέ… Ω, συγκυβερνήτες, σας ευχαριστώ!

Απλώς, θα υπάρχει μια ειδική ρύθμιση. Θα κοπεί το 3% του πρώτου μισθού, το 6% του δεύτερου, το 34% του τρίτου, το 57% του τέταρτου, το 11% του πέμπτου, ο έκτος και ο έβδομος θα μείνουν ανέπαφοι, το 22% του όγδοου και μόλις το 1,5% του ένατου, το 39% του δέκατου, το 5% του ενδέκατου, το 8% του δωδέκατου, το 39% του επιδόματος αδείας, το 11% του δώρου Πάσχα, το 56% του δώρου Χριστουγέννων και το 100% του 15 μισθού.

Συμπέρασμα: παίρναμε 14 μισθούς προ κρίσης, τώρα θα παίρνουμε 15! Αχ μωρή ΝΔάρα, ήρθες και έφαγε ψωμάκι ο λαός!

Τέλος πάντων, μην ακούσω κανέναν εγκάθετο να ειρωνεύεται τον πρωθυπουργό. Ο άνθρωπος δικαιώθηκε. Το έλεγε πριν τις εκλογές ότι θα πάρουμε ανάσα…

Και επειδή είμαι ΠΑΣΟΚ (όλοι οι νεοέλληνες ΠΑΣΟΚ γεννιούνται), άρα ξέρω από οικονομία (30 χρόνια μίζες, έχω φάειιιι) να δώσω και μία συμβουλή στον υπουργάρα των οικονομικών: τα τσιγάρα μην τα πειράξεις: ο κόσμος το έχει ανάγκη το τσιγαράκι μετά το σεξ. Άσε που φτηνά τσιγάρα, ίσον περισσότεροι ψόφιοι από καρκίνο. Να πως σώζουμε και το συνταξιοδοτικό!

Και για το κλείσιμο: οι περικοπές στο εισόδημα των μικρομεσαίων υπαλληλάκων, θα τεθεί προς… δημόσια διαβούλευση; Θα πέσουν στις κόκκινες γραμμές του Κουβέλη; Ή θα κρυφτούν από τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ;

ΓΑΤΑδότης σας ο Στέλιος Ποτηράκης potirakis@hotmail.gr

toxwni.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/9/12 20:26

    emeis pou den pirame POTE anergia tha paroume fetos i mpaaaaaa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/12 00:02

    Eisai aisrxos kai pseftis idi kopike sto dimosio o 13 k o 14 mis8os makari na pa8eis oti sou aksizei ipostirikti twn mnimoniakon komaton .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/12 09:13

      Διάβασες μονο τις πρώτες παραγράφους και αγνόησες όλα τα υπόλοιπα? Αν τα διάβαζες θα άλλαζες άποψη για το όλο κείμενο που είναι σατιρικό και αυτοσαρκάζεται ο ίδιος. Αλλα όταν έχεις να κανεις με στόκους αυτά παθαίνεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *