ροή ειδήσεων

Πακιστανοί σακάτεψαν τον 20χρονο Έλληνα επειδή φορούσε μαύρο μπλουζάκι!

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου το άγριο επεισόδιο που συνέβη στην Παλιά Πόλη ανάμεσα σε δύο νεαρούς Έλληνες και εξαγριωμένους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν. Από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων...

περίπου 15 λαθρομετανάστες με καδρόνια και σιδερολοστούς επιτέθηκαν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ σε δύο νεαρούς , επειδή ο ένας φορούσε “μαύρο” μπλουζάκι. Οι περίοικοι άκουσαν τους νεαρούς να φωνάζουν βοήθεια και αμέσως κάλεσαν αστυνομικούς από την ομάδα Δίας που περνούσαν τυχαία από την περιοχή καθώς και ασθενοφόρο. Συνελήφθησαν περίπου 6 λαθρομετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι χάθηκαν στα στενά μέσα στην Παλιά Πόλη.

Ως Χρυσή Αυγή Ρόδου από την άνοιξη ήδη έχουμε επισημάνει τα προβλήματα που προκαλούν οι λαθρομετανάστες στη Ρόδο, άλλοτε επιτιθέμενοι σε ανύποπτες γυναίκες στα φανάρια, άλλοτε ασχημονώντας μπροστά σε οικογένειες και παιδιά στην Παλιά Πόλη, άλλοτε κάνοντας καταλήψεις εγκαταλελειμμένων κτηρίων δημιουργώντας εστίες παραβατικότητας. Πολλά τα τηλεφωνήματα καθημερινά από συμπολίτες μας που δεν μπορούν ούτε στις περιοχές τους να κυκλοφορήσουν εύκολα τα βράδυα, αφού οι λαθρομετανάστες πακιστανοί, αφγανοί και σομαλοί κάνουν πηγαδάκια καταλαμβάνοντας δρόμους και πεζοδρόμια (περίπτωση περιοχής Ζέφυρος κοντά στο ξενοδοχείο Congo).

Στην αρχική μας κίνηση για καταγγελίες στη ΣΔΟΕ ή το Υγεινομομείο για όσους νοίκιαζαν δωμάτια σε δεκάδες λαθρομετανάστες λίγοι δυστυχώς ανταποκρίθηκαν. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Τα τοπικά ΜΜΕ έσπευσαν να γράψουν για αναμενόμενη βεντέτα ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους λαθρομετανάστες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΛΑΪ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ.

Η επίθεση στους δύο νεαρούς Έλληνες στην Παλιά Πόλη, χωρίς να θέλουμε να γίνουμε προφήτες κακών, είναι μόνο η αρχή. H προχθεσινή συγκέντρωση των ισλαμοφασιστών στην Αθήνα, θα γίνει κοινός τόπος σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
http://xarodou.wordpress.com

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/12 13:16

    ΑΓΑΠΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... "ΚΑΤΕΡΙΝΑ Π."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/12 13:18

    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/12 13:39

    ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/9/12 13:50

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/9/12 13:56

    Ω τι παστίτσιο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/9/12 14:01

    Κοροιδεύετε μαλάκες... Εκτός και αν δεν είστε Έλληνες.
    Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη μας ελπίδα. Εύχομαι μόνο να μην είναι αργά.
    Αν συνεχίσουμε έτσι, σε 2-3 χρόνια θα είναι αργά!!!

    Για τον μέλλον μας λοιπόν και εγώ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/9/12 14:38

    sopa re....... diladh tha fovomaste na kikloforisoume stous dromous????? oi rodoioi kai na mhn forame mavres mplouzes???? ti lete re sovareftite ligo.... lete oloi xrisi abgh kai tous dinete bravo alla oloi stin apekso... kounithite kai seis... na kounithoume oloi me aftous.... tous xrisabgites gt tha klidonomaste sto spiti mas se ligo kai tha fovomaste na afisoume ta pedia mas elefthera.... as ksipnisoume lipon oloi i rodites kai na paroume ton nomo ta xeria kai na min bgazoume tin oura mas apo ekso kai na leme mono bravo stin xrisi avgi... oloi enomenei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/9/12 15:40

    οποτε για φανταστειτε τι εχει να γινει αν μαζευτουνε και αλλοι απο δαυτους ,θα ειναι η ολοκληρωτικη καταστροφη του νησιου μας ,εχουμε πολεμο παρτε το χαμπαρι και αν αφησουμε τον εχθρο να οργανωθει θα ερθουν και τα χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/9/12 16:14

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/9/12 16:24

    Eιμαστε πολυ μαλακες ολοι μα ολοι οι Ροδιτες!!Ειναι σαν να μπαινουν με το ετσι θελω στο σπιτη μας και να μας δερνουν και απο πανω επειδη τους φιλοξενουμε,αντε ρε να ξυπνησουμε γιατι σε λιγο θα περπαταμε τοιχο τοιχο με τοσους μαυρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/9/12 16:31

    Υποστηρίζω το έργο της οργάνωσης αυτής, όμως καταδικάζω οποιαδήποτε οργάνωση βάφει με spray σε τοίχους, εμβλήματα και συνθήματα (είτε το κάνει μέλος είτε υποστηρικτής) για παράδειγμα: έμβλημα της ΧΑ στο πετρόκτιστο τοιχίο στην Καλλιθέα. Όλοι μας μέσω των φόρων πληρώνω για να δημιουργηθεί και να συντηρηθεί ο κάθε "καμβάς" αυτού του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/9/12 16:49

    Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ που μας πρηξατε, αν είστε μάγκες τραβατε και πιάστε αυτούς που δίνουν δουλειά και στέγη στους λαθραιους και πιάστε κανένα κλέφτη ΠΟΛΙΤΙΚΟ που κάνετε την πάπια λαμόγια ε λαμόγια επαναστάτες του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 17:37

      εχεις δικιο να πανε μια βολτα στα τριαντα που τους νοικιαζουν σπιτια
      και μενουν 100 ατομα μεσα!! πρεπει να γινει το κακο πρωτα για να ξυπνησουν!! (περιοχη βουναρα κατι ξεχασμενα δωματια τα εχουν νοικιασει σε πακιστανους και οχι μονο ,σιγουρα παρανομοι!!)

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος26/9/12 17:08

    Εγώ λέω να διώξουμε όλα τα αδέσποτα σκυλιά απο την Ρόδο της προάλλες είπα ουστ σε ένα και μετα απο μερικές μέρες μου την φυλαγε και με δαγκωσε απο πίσω.
    Κάπως έτσι πριν ένα μήνα κάτι παιδαραδες της χρυσής αυγής πλακωσανε στο ξύλο έναν κακομοιρι και αφού τον άφησαν αιμοφυρτο του έσπασαν την πραμάτεια του, μετα κατα την έξοδο τους απο την παλιά πόλη τους χειροκροτούσαν οι ταξιτζήδες και αυτοί καμαρωναν για την ηρωική τους πράξη.
    Κρίμα που δεν το είδα να ρειξω
    Φασκελα αλλα τους έριξε την κατάρα η ΓΙΑΓΙΑ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 17:27

      ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ! ΨΟΦΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/12 17:28

      ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ-
      ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕΛΙ Ή ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ -ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΩ ΤΟ ΜΕΛΙ;;;
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ .... ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!
      ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ... 14 ΜΗΝΕΣ...
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ Χ.Α. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ...
      ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/12 19:53

      Κάποια ζώα εθνικιστές πριν πολλά χρόνια αυτοί που ακόμη σας εμπνέουν όταν μας είχαν υπό κατοχή και εμείς αντιστεκόμασταν για κάθε θάνατο δικού τους σκότωναν 20 δικούς μας ΑΙΝΤΕ πλακωστε καμία 40 αρια να δούμε που θα πάμε

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος26/9/12 17:34

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/9/12 17:37

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/9/12 18:48

    KALA NA PATETE KE ALO KSILO PREPI NA FATE SKILIA RATISISTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/9/12 19:27

    ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!!! HEIL HITLER ΜΠΟΥΓΚΑ ΞΙΛΩ ΩΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 21:15

      Ωχ! κι'άλλο Pac-man! Μάθε ορθογραφία και μετά γράψε..

      Διαγραφή
  18. Σπαρτακος26/9/12 21:29

    http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5348:2012-09-26-17-47-55&catid=8:2012-02-11-12-50-51&Itemid=8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/9/12 23:38

    ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13.00 Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΜΙΑ 30 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ 3-4 ΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΑΘΡΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΒΑΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/9/12 00:04

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΝΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.
    ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/9/12 17:09

    Μου αρέσει ο φασισμός απο όπου και να προέρχεται, είμαστε εθνικιστές βαράμε λαθρομετανάστες και ότι μη ελληνικό κυκλοφορεί, είμαστε μαυριδεροι παμε μπουλουκι βαράμε ότι μαυροφορεμενο έλληνα κυκλοφορεί, με χαροποιεί να σας λέω φασιστες γιατί αυτοε κάνει και μένα φασιστα, μου την λέτε, σας φωνάζω αδερφές και πισωγλεντιδες, σας την λέω , με φωναζετε gay και πίσωγλέντι ,
    Ζητώ η ατέλειωτη μαλακια που μας δέρνει
    Ένας αριστερό δεξιό φασιστας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/9/12 16:50

    60 xrono gerako tou voulosan to stoma me pani kai ton patousan mexri na skasei... otan tha fonazeis esy den tha se akouei kaneis gia na erthei na se sosei!!! Kaqi mh akousw pali kamia malakia gia thn orthografia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *