ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ATLANTICA AEGEAN BLUE

ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (Για την δηθεν απεργία στο ATLANTICA AEGEAN BLUE) ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΩ...
ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΊΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΈΘΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com



Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/9/12 20:45

    αληθεια, τι δυναμη εχουμε εμεις σαν ξενοδοχουπαλληλοι οταν ξενοδοχεια μας χρωστανε λεφτα ακομη και προηγουμενων σαιζον? υπαρχουν πολλα ξενοδοχεια που χρωστανε για παραδειγμα οχι μονο φετινα λεφτα αλλα και το επιδομα αδειας απο το 2010 και 2011, ποιος μας προστατευει? ποιος μας δικαιωνει? ΚΑΝΕΙΣ! Το σωματειο των ξενοδοχουπαλληλων?? οχι! η επιθεωρηση εργασιας?? οχι!! εγω τι πρεπει να κανω σαν εργαζομενος για να μην χασω τα λεφτα μου??? μπορει να μου απαντησει καποιος υπευθυνος?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/12 21:18

    Τα σωματεία και η επιθεώρηση εργασίας, δουλεύουν για τους επιχειρηματίες και όχι για τον απλό εργαζόμενο. Αν έχουν τα κότσια, τα αρ....α, και αν φορούν παντελόνια, να κάτσουν και να τα βάλουν με τους επιχειρηματίες. Άνδρες γυναικούλες δεν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/12 22:21

    30000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ......ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/12 00:04

      -"Λεφτά" Μάθε Ελληνικά μπρεε, που θες να λέγεσαι και Ελληνάρας

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/12 22:31

    Ειδικά εσάς δεν θέλουμε της χρυσής αυγής, γιατί είσαστε οι μπράβοι των ξενοδόχων. Παρατήστε μας στη φτώχεια μας γιατί παραγίνατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/12 10:37

    Τι θα σας κάνει η Χρυσή Αυγή; Μια χαρά τα καταφέρνουν οι ομάδες του κάθε ξενοδοχείο αν οργανωθούν μεταξύ τους και δε λακίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NIKOLAOS IORDANIDIS27/9/12 11:27

    Σε σχέση με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις μου αναφορικά με τα γεγονότα που έγιναν στο ATLANTICA AEGEAN BLUE και για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους θέλω να αναφέρω τα πιο κάτω:
    a. Μετά από συνάντηση που έγινε με τον Διευθυντή μας, δόθηκαν οδηγίες στο Λογιστήριο του ξενοδοχείου να επανεξεταστούν όλοι οι μισθοί και αν υπήρξε οποιοδήποτε λάθος να διορθωθεί άμεσα.
    b. Φαίνεται τελικά ότι η ενέργεια ορισμένων να βγούν έξω ήταν βεβιασμένη και μάλλον πρέπει να απολογηθούν για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκάλεσαν. Έπρεπε να συναντηθούν πρώτα με τη Διεύθυνση και εάν η στάση της Διεύθυνσης ήταν αρνητική τότε να προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες. Όπως φάνηκε στη συνάντηση που έγινε με τον Διευθυντή, η στάση του ήταν θετική και έδωσε άμεσα οδηγίες να επανεξεταστούν όλοι οι μισθοί και αν υπήρξε οποιοδήποτε λάθος θα διορθωθεί άμεσα.
    c. Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ στα 6 χρόνια που εργάζομαι εκεί, είναι πάντα σωστή με τους υπαλλήλους της και ακολουθεί πάντα το νόμο κατά γράμμα. Να προσθέσω ότι ενώ η νέα ΣΣΕ ισχύει από 1η Ιουλίου η ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ την εφάρμοσε από 1η Αυγούστου και μάλιστα σε χαμηλότερο ποσοστό από το 13% που έχει ψηφιστεί, κάτι που είναι προς όφελος εμάς των υπαλλήλων.
    d. εύχομαι ο κος Καντης να μην παρεξήγησε τα λεγόμενά μου. Ήταν εν βρασμώ ψυχής και οπωσδήποτε το θέμα δεν είναι προσωπικό . Οφείλουμε δε να τους πιστώσουμε με το γεγονός ότι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Ρόδου είχαν το χαμηλότερο ποσοστό μείωσης σε σχέση με του άλλους συναδέλφους στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. (Χανιά 14%, Ηράκλειο 15%, Κέρκυρα 15%).
    Δυστυχώς είμαστε στο μέσο μιας Οικονομικής κρίσης στη Ελλάδα και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε άλλος να κάνει διαφορετικά.
    e. Τελειώνοντας θέλω να αναφέρω ότι η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ και το Διευθυντικό Προσωπικό πάντοτε ευρίσκεται εις το πλευρό των υπαλλήλων της. Υπάρχει πλήρη συνεργασία και κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/12 13:32

    η αληθεια κ. Ιορδανιδη ειναι πως αυτο το κειμενακι διχνει το ποσο ειναι δικο σας η σας το εχουν δωσει ετοιμο οι κ της ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ και σας επεβαλαν να το δημοσιευσεται !
    ας το εφτιαχναν τουλαχιστο περιπου στο τροπο που σκεφτεστε και γραφετε εσεις, γιατι αυτο διαφερει πολυ απο το τροπο σκεψεως σας !
    κριμα γιατι καποια στιγμη πιστεψαμε στο θαρρος σας και πηραμε λιγο θαρρος.
    απλα πουλησατε τους εργαζομενους σας.
    Αληθεια εχετε το θαρρος να τους αντικριζετε ακομα στα ματια ?????

    ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *