ροή ειδήσεων

ΧΑ Ρόδου: Ενημερωτική δράση στην ακριτική Σύμη

Στο νησί της Σύμης, που τον τελευταίο καιρό αποτελεί κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω της συσσώρευσης λαθρομεταναστών, βρέθηκαν Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ρόδου.
Η επίσκεψη είχε διπλό χαρακτήρα, αφού στόχος ήταν...
να βρεθούμε με τους υποστηρικτές και φίλους του κινήματος στη Σύμη, αλλά και να δούμε ιδίοις όμμασι το κέντρο του νησιού που έχει μεταμορφωθεί σε κέντρο αθλιότητας. Ο αναπληρωτής διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης μας ανέφερε πως τα προβλήματα που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες, καθώς μεταφέρονται όλο και περισσότεροι κάθε μέρα, είναι πολύπλοκα και δεν διαφαίνεται η άμεση λύση τους. Το αστυνομικό τμήμα στελεχώνεται από 5 αστυνομικούς, ενώ ανά εβδομάδα πλέον, λόγω του αυξανόμενου αριθμού αφίξεων λαθρομεταναστών, έρχονται περίπου 10 αστυνομικοί από τη Ρόδο.
Το αστυνομικό τμήμα της Σύμης βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού, με αποτέλεσμα όλοι οι τουρίστες που περνούν από εκεί να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, βλέποντάς τους να κοιμούνται ή να στέκονται έξω από το τμήμα. Δεν ήταν λίγα τα παράπονα που ακούστηκαν από τους μαγαζάτορες των γειτονικών καταστημάτων και εστιατορίων, οι οποίοι έχασαν όλη τους την πελατεία, καθώς η μυρωδιά, οι φωνές και γενικά η παρουσία των λαθρομεταναστών προκαλεί άσχημη εικόνα στους επισκέπτες, που τελικά αποφεύγουν τη συγκεκριμένη περιοχή του λιμανιού. Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτρια γειτονικού ιστορικού ξενοδοχείου και εστιατορίου "συμβόλου" για το νησί της Σύμης, έκανε παράπονα σε συνεργείο γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού τη στιγμή που βρισκόμασταν και εμείς εκεί.
Το τραγικό είναι πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες βρέθηκαν και 6 με μολυσματικές ασθένειες, ενώ και οι σωλήνες αποχέτευσης του αστυνομικού τμήματος έχουν σπάσει με αποτέλεσμα τα λύματα να κυλάνε στον κεντρικό πλακόσττρωτο δρόμο της Σύμης και η δυσωδία να είναι (λόγω και της ζέστης και της υγρασίας που επικρατούν) ανυπόφορες. Η ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ.



Οι Συναγωνιστές από τη Χρυσή Αυγή Ρόδου βρέθηκαν επίσης και με τον κ. Παπακαλοδούκα, δήμαρχο της Σύμης, γνωστό πλέον στο πανελλήνιο αφού κάλεσε τη Χρυσή Αυγή να "λύσει το πρόβλημα" . Ο κ. Παπακαλοδούκας εστίασε στο σκάφος του λιμενικού, που παραμένει παρωπλισμένο και ζήτησε τη μεσολάβηση και την πίεση από μέρους της Χρυσής Αυγής όχι μόνο στη διόρθωση των βλαβών του υπάρχοντος, αλλά στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. Η έλλειψη λιμενικού σκάφους αναγκάζει τους κατοίκους να πηγαίνουν σε νοσοκομείο στην..Τουρκία !!!

Στη διάρκεια της επίσκεψής μας μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό.
Φυσικά, πριν ακόμα αφήσουμε την ακριτική Σύμη και επιστρέψουμε στη Ρόδο, οι συμιακές ιστοσελίδες των "αλληλέγγυων" και των λαθρομεταναστολάγνων μιλούσαν για τον ερχομό των φασιστών.
Φτάνει που οι Έλληνες της Σύμης μας υποδέχονταν με ελπίδα και ικανοποίηση από την επίσκεψή μας στο εγκαταλελειμμένο από την κρατική αδιαφορία νησί τους.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ

http://xarodou.wordpress.com

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/9/12 11:55

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.ΧΘΕΣ 11 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ 2 ΡΟΔΙΤΕΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/12 12:07

    τελικά με κάνατε να συμπαθησω τους λαθρομετανάστες.....στις επόμενες εκλογές και εγώ ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/12 12:43

      KOIΜΗΘΗΚΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ?
      ΣΟΥ ΚΑΛΟΑΡΕΣΕ Ε?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/9/12 12:13

    ΠΕΡΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ...
    Οσο κοιταζω την φωτογραφια τοσο διαπιστωνω οτι δεν ισχυει παντοτε η θεωρια του ΔΑΡΒΙΝΟΥ για την εξελιξη των ειδων μεσω φυσικης επιλογης. Τα διποδα αυτα ειναι φανερο οτι μορφολογικα και διανοητικα εχουν χασει πολλους σταθμους στο ταξιδι της εξελιξης. Λες και εκαναν ανα σαλτο απο την σπηλια του νεατεντραλ στον 21ο αιωνα χωρις ενδιαμεσες στασεις! Ειλικρινα βλεπετε καμια διαφορα απο τους αυστραλοπιθηκους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/12 22:06

      μάλλον από τη σπηλιά στου Τραουνού βγήκαν και όχι του νεάτερνταλ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/9/12 12:24

    ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ "ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ" ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΠΩΣ Η ΕΜΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ". ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/9/12 12:30

    Τι ντροπη να ειναι υπεριφανοι και να φωτογραφιζονται.. " Η ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΙΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ". Αλλα θα ερθει μια μερα που θα κρυβονται σαν τα ποντικια οταν πια θα τους τελειωσει το θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/12 12:41

      υπερηφανοι για το ΜΑΙΑΝΔΡΟ, για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τις ιδέες μας
      ΕΣΥ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/9/12 12:40

    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
    ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 7%, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 12% ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ?
    ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/12 12:53

      @12:40 K 12:41. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΤΟΥ?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/9/12 17:19

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ..ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ -ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. Ε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ!ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΤΡΙΣ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ..ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/12 17:39

      ποσα σου δωσανε για να τους ψηφησεις λεγε? δεν ειπαμε τα φακελακια κομμενα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/9/12 17:52

      ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ 3-4 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/9/12 21:44

      Μέχρι ένα σημείο καλα τα πήγες αυτο στο τέλος τι το ήθελες. Κάποια στιγμή καταλάβετε το δεν σημαίνει ότι η ανθρωπιά μεταφράζεται σε σεξουαλικές ορέξεις , αν τώρα εσείς οι εθνικιστές είστε ανώμαλοι και όλα γυρνάνε γύρω απο το σεξ με για σας με χαρα σας

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/12 13:02

      ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΛΙΓΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΑ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ..ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΓΑΡΑ ΤΟΥ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΡΙ..ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ)ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/9/12 18:31

    ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΚΛΑΦΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ? ΠΑΕΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΝΑΖΙ ΚΤΛΠ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *