ροή ειδήσεων

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Γονείς, μαθητές και πολίτες της Κρεμαστής εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την αδιαφορία της πολιτείας όσον αφορά τη λήψη μέτρων για την ασφαλή διέλευση των παιδιών μας από την οδό Ικάρων στην Κρεμαστή Ρόδου...


Ο δρόμος αυτός διασχίζει την Κρεμαστή και οδηγεί στα χωριά Παστίδα και Μαριτσά. Καθημερινά περνούν οι μαθητές που πηγαίνουν στο Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο Κρεμαστής καθώς και όσοι αθλούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής. Καμιά πινακίδα που να ενημερώνει για την ύπαρξη σχολικών μονάδων. Φωτεινοί σηματοδότες δεν υπάρχουν σε κανένα σημείο.Η ταχύτητα των οδηγών δεν ανακόπτεται από κανένα σήμα διέλευσης πεζών και μαθητών. Σε επικίνδυνη στροφή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο υπάρχει μεν διάβαση πεζών στην οποία όμως είναι αδύνατο να σταματήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα αφού οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα.. Κατά το παρελθόν έχουν συμβεί 3 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

Πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα ζητάμε από τους υπεύθυνους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που να καθιστούν ασφαλή τη διέλευση των παιδιών και των πολιτών της Κρεμαστής από το δρόμο αυτό αλλά και των ίδιων των οδηγών.

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων
Δ.Σ. Κρεμαστής, Γυμνασίου και Λυκείου,
Πολίτες της Κρεμαστής



Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/4/12 15:18

    ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗ???? Κ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ...ΡΟΔΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ-ΠΡΩΗΝ ΦΥΤΟΡΙΟ ...ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ..ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΔΙΟΤΗ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 80 Κ ΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ!!! ΑΑΑΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/13 10:39

    Οι περισσότεροι δεν τηρούν το όριο ταχύτητας εντός κατοικημένης περιοχής. Ούτε σταματάνε στις διαβάσεις. Συμβαίνει να είναι και οι ίδιοι γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/13 11:30

    To oti H diavasi kataligi stin eksoporta tou spitiou apo tin mia meria ke se avlotiho stin alli mono kati ellinika tsakalia tha borousan na kanoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/2/13 13:17

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....ΤΟ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΞΙΑ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/13 13:17

    Γιατι να μην γινεται οπως στο εξωτερικο?? Ενας ανθρωπος/υπαλληλος (ή αστυνομικος) να καθεται στην ακρη και οποτε εχει παιδια να σηκωνει το στοπ ωστε να περνανε τα παιδια με ασφαλεια. Τοσο πια δυσκολο ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *