ροή ειδήσεων

Κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών στα νησιά

Στη χωροθέτηση τεσσάρων νέων κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών σε Χίο, Λέσβο, Σάμο και Ρόδο θα προχωρήσει... η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής. Αυτό φέρεται να αποφασίστηκε στις χθεσινές συσκέψεις στο Μαξίμου και στο υπουργείο Άμυνας.

Στόχος της κυβέρνησης είναι οι παράνομοι μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας μέσω θαλάσσης να μην μετακινούνται στα Ηπειρωτικά, αλλά να κρατούνται και να απευλάνονται από τα νησιά.

Μάλιστα οι υπουργοί Άμυνας και Ναυτιλίας κύριοι Παναγιωτόπουλος και Μουσουρούλης θα μεταβούν την Παρασκευή στο Καστελόριζο.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού, προωθεί νομοθετική ρύθμιση ώστε οι παράνομοι μετανάστες που τελούν οποιοδήποτε αδίκημα από δόλο, να τιμωρούνται αυστηρότερα από τους ημεδαπούς ή τους νόμιμους μετανάστες.

Τονίζεται ότι από τις αρχές Αυγούστου καταγράφεται σημαντική αύξηση των περιστατικών εντοπισμού σκαφών που μετέφεραν λαθρομετανάστες στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της χώρας.

skai.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/12 13:10

    ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ .ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ . ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ Κ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ? ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/12 15:23

    για να δω θα ενωθουν καμμια φορα ΟΛΟΙ οι ροδιτες να ξεσηκωθουν στην προδοτικη ηλιθιοτητα του κρατους των Αθηνων γιατι και ο τουρισμος θα παει κατα διαολου και ολα τα υπολοιπα και να μην το επιτρεψουμε,ΟΛΟΙ μαζι ανεξαρτητα απο το που θα τους πανε στη Ροδο ,γιατι αρκετα δε παει αλλο , μετα θαναι το ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/12 20:36

    ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/12 21:47

    Στην Ιταλία στο νησί Λαμπεντούζα που εγινε εκεί ενα στρατόπεδο συγκέντρωσης η εισροή λαθρομεταναστών σε αυτό μειώθηκε κατα 80%.

    Αμα ξέρουν οτι με το που θα πατήσουν το πόδι τους σε νησί που εχει στρατόπεδο συγκέντρωσης θα το σκεφτούν να ζητήσουν να μπούνε απο εκεί, αμα ξέρουν οτι θα οδηγηθούν κατευθείαν σε αυτό, και οτι θα παραμείνουν επ΄αόριστον και σε πλήρη απραξία.
    Και θα θυμηθούν οσοι πάνε εκεί ποιοί ειναι, την πατρίδα τους, και θα ζητήσουν εθελοντικό επαναπατρισμό γιατί δεν θα τους παίρνει να κάνουν τίποτε αλλο.

    Ασχημες λύσεις αλλά ειναι δοκιμασμένες λύσεις που τις πρωτοεφάρμοσαν οι Αμερικανοί με τους Κουβανούς και Μεξικανούς λαθρομετανάστες, και οι Αυστραλοί τώρα για τους χιλιάδες λαθρό απο Μπαγκλαντές Κίνα Ινδία, και για Ελληνες ακόμα οπως ακούστηκε τώρα τελευταία που εληξε η τουριστική τους βίζα και συνελήφθησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *