ροή ειδήσεων

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ

Συνεχίζεται το φάγωμα μεταξυ κατοίκων του Ροδινιου και συγκεκριμένα στον δρομο της "Κυρας της Ρω" και στις γυρω παροδους για το θεμα των σκουπιδιών. Το ολο θέμα εχει ξεκινήσει απο το προβλημα... που εχει δημιουργηθεί στο να μην υπαρχουν κουβαδες σκουπιδιων σε διάφορους δρομους της περιοχης. Υπάρχουν δυο με τρεις κουβαδες ολοι μαζι σε συγκεκριμένα απομακρυσμένα ομως σημεια που δεν μπορουν να εξυπηρετήσουν τους κατοικους του καθε δρομου. Άρχισαν διάφοροι τυποι να παιρνουν τους κουβαδες και να τους στήνουν οπου εκεινοι θελουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγαλο προβλημα μεταξυ γειτονων της περιοχης με αποτέλεσμα να πεσει μεχρι και ξυλο. Αρχισαν να πετάνε και να στοιβαζουν τα σκουπιδια τους στα σημεια που "υπηρχαν πριν κουβαδες" με κινδυνο πλεον τη δημόσια υγεία της περιοχης. Η ουσια ειναι οτι ο καθε ενας κανει οτι θελει με αποτέλεσμα να μην σκέφτονται το γενικο καλο του τοπου. Αρχες και Δημος δεν αντιδρά ετσι κι αλλιως αφου ειναι ανύπαρκτοι και πολλοι αδυνατοι νομικα να επεμβουν αφου ειδικα ο Δημος δεν μπορει να σωσει τα αυτονόητα τα του οικου του. Ομαδα κατοικων του Ροδινιου απο εβδομάδας θα επισκεφτει τον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ροδου για να του αναφέρουν το προβλημα πως εχει και να τον πιεσουν με την παρουσια τους να κανει αυτεπαγγελτα μια αυτοψια επι του θεματος. Ειναι ντροπή πλεον στην σημερινή δραματική εποχη που περναμε με τα τοσα μεγαλα οικονομικα προβληματα να τσακωνονται μεταξυ τους οι ανθρωποι για το που θα πεταξουν τα σκουπιδια τους και να παιζουν με την δημοσια υγεια. Ελπιζουμε συντομα να λυθει το προβλημα αυτο μιας και την αλλη εβδομαδα αρχιζουν και τα σχολεια και η κινητικοτητα στους δρομους με τα παιδια θα ειναι εντονοτερη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΤΟ SITE "PARAPONA RODOU"

ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΟΔΙΝΙΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/9/12 01:04

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/12 01:31

    Στα πολιτισμένα κράτη, τα σκουπίδια είναι εντός της οικείας ή άντε το πολύ πολύ εντός του χώρου του εκάστοτε οικοπέδου και όταν είναι να περάσουν τα σκουπιδιάρικα (συγκεκριμένη ώρα και ημέρα) τότε βγαίνουν στους δρόμους και τα δίνουν.
    Στην Ελλάδα, θέλουμε ένα κάδο κοντά στο σπίτι μας σε τέτοια απόσταση που να μην έρχεται σε μας η ΜΠΙΧΛΑ και όλα τα άλλα στα @@ μας. ΚΑι ας κάνει δυο μήνες να περάσει το σκουπιδιάρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/9/12 12:35

    Είναι θέμα χρόνου ομάδες πολιτών να κάνουν την αποκομιδή των απορριμάτων οι ίδιοι... Κοινό ταμείο για τα καύσιμα, με κάποιους κάτοικους με ΦΙΧ οχήματα να αναλαμβάνουν την μεταφορά στον ελλεινό ΧΥΤΑ στο Τσαϊρι. Η πραγματική κρίση της κατάρρευσης συστημάτων μόλις ξεκίνησε και θα δούμε πολλά έκτρωπα... εκτός κι αν σοφοί άνθρωποι καταφέρουν να οργανώσουν και να συντονίσουν τον Ροδίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/12 17:39

    @Ανώνυμος5/9/12 1:31 π.μ.
    Δεν ισχυει αυτο που λες εκτως αν θεωρεις τις ΗΠΑ ασ πουμε μη πολιτισμενο κρατος.
    Φυσικα και βγαζεις στα σκουπιδια σε καδο. Φαντασου να επρεπε να τα βγαζεις μονο μια συγκεκριμενη ωρα εξω και εσυ να δουλευεις εκεινη την ωρα. Δε θα πετας σκουπιδια ποτέ?
    Η διαφοα ειναι πωες οι καδοι ειναι παντα κλειστοι και οταν ερχεται το σκουπιδιαρικο δε ριχνει τα μισα σκουπιδια στο δρομο (και τα αφηνει εκει)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *