ροή ειδήσεων

Ρόδος ένας παράδεισος τον οποίο δεν τον σέβονται και δεν τον σεβόμαστε!!!

Τι θα γίνει με την Παλιά Πολη επιτέλους και γενικά με το νησί μας ???????? Δεν πάει άλλο η κατάσταση, μένω στην περιοχή του κοβα και η μουσική ακούγετε πεντακάθαρα και αυτό πραγματικά είναι το τελευταίο… σεβασμός μηδέν… είναι ντροπή μας κύριοι/ες να γίνετε κάθε βράδυ ένας χαμός εκεί μέσα να μην σέβονται τίποτα (σας υπενθυμίζω ότι τέτοια πόλη δεν υπάρχει πουθενά στον κοσμώ και εμείς την έχουμε …. Να μην το πω) και το άλλο για την νησαρα μας είναι δυνατόν (αναφέρομαι στις αρχές) τόση βρώμα έξω έλεος … δεν ντρέπεστε λιγάκι σαν εγκαταλελειμμένο νησί είμαστε….. κάντε επιτέλους κάτι ενδιαφερθείτε για αυτόν τον τόπο και σταματήστε την δικαιολογία του δεν υπάρχουν λεφτά…..!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εύκολο είναι ….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/9/12 12:28

    Όντως και γω που μένω έξω από τα τείχη προς του Κόβα, ακούω κάθε μέρα μουσική έως τις 5 το πρωί. Μερικές φορές βγήκα να δω από που έρχεται η μουσική. Κάποιες λίγες ήταν από κρουαζιερόπλοια που διανυκτέρευαν και είχαν πάρτυ και τις υπόλοιπες από τα μπαράκια στην Π. Πόλη, μάλλον από τα 2-3 που είναι εκεί στην πλατεία του συντριβανίου.

    Αλλά τόσο το λιμενικό, όσο και η αστυνομία δεν ασχολούνται, μόνο λένε "εε δεν ακούς τι γίνεται..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/12 12:30

    αστε τα λαμογια να κανουν παρτι παρανομιας στην παλια πολη,και μιλαω για πασοκους για δεξιους και γραφικους αριστερους πιονια και ασχολειθειτε με αορατους εικονικους εχθρους !
    αστε τον καθε αντιδημαρχο να κανει πλατες στον καθε αλβανο κραχτη και ασχολειθειτε με τον υποτειθεμενο κινδυνο της ανοδου της χρυσης αυγης.
    αλλα απορω γιατι δεν κατεβαινει το δημοτικο συμβουλιο να αρχισουν το κραξιμο ολοι μαζι και μετα να βαλουν και στριγκακια και να κουνησουν το κολαρακι τους να πιασουν κανα πελατακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/12 12:54

    η καθαριοτητα ανηκει στο δημο που πληρωνουμε κανονικα ολοι μ ας αλλα κι εμεις σαν πολιτες ειμαστε απαραδεκτοι και ειδικα οι καταστηματαρχες που οντας αριστοκρατες ζαμπλουτοι,αρνουνται να καθαρισουν το πεζοδρομιο ή το δρομακι μπροστα απο τη βιτρινα του καταστηματος τους αν κατα τη διαρκεια της ημερας λερωσει,φουσκωνουν τους καδους με τα σκουπιδια τους και δε κρατουν καμια σακουλα να την πεταξουν την επομονη μερα,αλλα προτιμουν να δημιουργησουν σκουπιδαριο σ ολο το δρομο αρκει να ειναι μακρυα τους,οι πολιτες πετουν τα μπαζα πριν καν παρουν τηλ να ενημερωσουν οτι θελουν να τα πεταξουν και μετα φωναζουν οτι εχουν μπαζα,γενικα ολο το συστημα ειναι για τα μπαζα
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/12 12:56

    wrai h Rodos alla h Krhth einai pio omorfh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/12 14:42

    H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/9/12 15:48

    Τι να πουν και οι κάτοικοι της π. πόλης; Για να βγάλεις άκρη με ένα από τα εκατομμύρια αισχρά φαινόμενα εκεί μέσα πρέπει να καταθέσεις μηνυτήριες αναφορές κατά της αρχαιολογίας, της αστυνομίας, του δήμου, της δημ. αστυνομίας και γενικά σε όποιον έχει αρμοδιότητα εκεί μέσα. Μόνο έτσι ενεργοποιούνται για μία μόνο υπόθεση, αν έχεις και άλλες καλά ξημερώματα.

    Αυτά περί αρμοδίων. Τους 'απλούς πολίτες' δεν πρέπει να τους ξεχνάμε που βέβαιος βέβαιος εκμεταλλεύονται την απουσία των αρχών και πατάνε επί πτωμάτων για μερικά ευρώ παραπάνω. Η μουσική στο τέρμα και ας δραστηριοποιούνται σε 'κίτρινες' περιοχές. Θα προτιμήσουν αλλοδαπούς για εργασία και εννοείτε ανασφάλιστη. Φοροδιαφυγή; Δεν σχολιάζω. Για αποκομιδή σκουπιδιών; Δεν σχολιάζω ούτε εδώ.. Μέσα όλοι με το αμάξι και το μηχανάκι, όσο πιο κοντά γίνεται στα μαγαζιά δημιουργώντας τραγική εικόνα μέσα στα γραφικά σοκάκια της π.πόλης. Στα @@ρια τους όμως!!! Ας βγάλουν ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι υπόλοιποι καρκίνο φτάνει αυτοί να βγάλουν το μεροκάματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/9/12 17:42

    ασε φιλε μου η δημοτικη αστυνομια μονο κλησεις ξερει να κοβει... μεσα δεν μπενει καθολου αλλα και αν μπει για δημοσιες σχεσεις μπενει!!!! εμεις φταιμε που πηγαινουμε... ασε για τα σκουπιδια στους δρομους ... ναι τα αυτοκινητα δεν δουλευουν ... το δεχομαι .. τα χερια σας και τα ποδια σας ουτε αυτα δουλευουν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/9/12 21:37

    Τώρα έχουμε και το καινούργιο να κάνει φασαρία στου Κόβα , το ΤΑΡΑΖΖΑ. έχουμε coctail μουσική απο παλιά πόλη και ΤΑΡΑΖΖΑ. αντε να τα χαιρομαστε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *