ροή ειδήσεων

Άγρια συμπλοκή στην Παλιά Πόλη ;

Ας μας πει όποιος γνωρίζει τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην Παλιά Πόλη. Οι πληροφορίες πολύ συγκεχυμένες ανέφεραν...
για συμπλοκή ανάμεσα σε Πακιστανούς και νεαρούς από την Κρεμαστή, με τους δεύτερους να χτυπιούνται με σιδερολοστούς και να καταλήγουν στο νοσοκομείο. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/9/12 10:21

    den kseroume ti egine kai makari na kserame . Tis teleftees evdomades pakistano-avganoi menoun kai mpenovgenoun apo to panepistimio elefthera . mipos leo mipos prostatevonte politika apo orismenous kai < OPLIZONTE > mesa sto panepistimio ? mipos ? epitelous porei na kartargithe to dithen ASYLO to opoio kataliei to AKADIMAIKO ASYLO ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/12 11:31

    Μαλακίες λες. Εκεί μένουν εδώ και πολύ καιρό. Άκου εκεί οπλίζονται. Προσοχή, δε λέω ότι συμφωνώ, αλλά μην κατεβάζουμε από το κεφάλι μας ό,τι μας κατέβει για να φανατίσουμε τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/12 13:30

      Και εσυ που δεν λες μαλακιες πως εισαι τοσο σιγουρος και κοβεις τον αλλο?Ο αλλος λες οτι φανατιζει.Μηπως εσυ κουκουλωνεις?

      Διαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.24/9/12 14:34

    ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ.
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LACOST ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΒΑΛΕ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΞΥΛΑ (ΚΑΔΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΣΩΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ. ΤΡΕΞΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΜΕΣΑ. ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΞΙ ΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ. ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΔΙΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/9/12 17:45

    ΡΕ μην τους παιρνεται στης δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/9/12 20:01

    Στη θολο ειναι γεματους απο δαυτους...κ τους εχουν υπο τη προστασια τους επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/9/12 22:46

    afou oi tholoenoi eiste idia koloratsa me daftous..keratades.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PHOTO ART Γ/Φ24/9/12 23:34

      Μεγάλε εφευρέτη της βλακείας....4.000.000 λεθρομετανάστες έχουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, από την μια άκρη μέχρι την άλλη. Οι θολενοι σε έβλαψαν? Η μήπως η τεμπελιά ολονών σας που κάθεστε όλη μέρα με έναν φραπέ στο χέρι και δεν λέτε να ξεσηκωθείτε μπας και τους μαζέψουν και να τους στείλουν όλους μαζί από εκεί που ήρθαν???? και μαζί με αυτούς να στείλουν και όσους μας τους κουβάλησαν εδώ!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/9/12 07:39

    ΔΕΜ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΡΕ ΒΡΩΜΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΡΑΠΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/9/12 11:22

    OTAN SMAS FANE LAXANO NA DOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/9/12 23:16

    OI ELHNES PROTI ESPASAN THN PORTA TOU SPITIOU TOUS STIS 12+20 PROXTES TO VRADI KAI TOUS GAMISANE STO XILO TOUS PAKISTANOUS . THN ALH MERA PHGAN XANA NA TOUS DHROUNE ALA TOUS PERIMENAN OI PAKISTANOI KAI EGINE XAMOS .THN KYRIKH PALI ΗΡΘΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΕΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΘΣ ΣΥΛΑΒΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/10/12 01:16

    Το σίγουρο είναι πως οι Πακιστανοί είχαν παρενοχληθει νωρίτερα από κάποιον(ους) μαλάκα (ες) δικό μας ή δικούς μας και αργότερα έν αολόκληρο μπουλούκι από αυτούς εντόπισαν και ξυλοφορτώσανε μέσα στα στενά έναν νεαρό Κρεμαστινό που τον περάσανε Χρυσαυγίτη διότι έτυχαν να φοράει μαύρη μπλούζα που έγραφε Dolce Gabbana. Του έσπασαν την ωμοπλάτη και γενικά έφαγε πολύ ξύλο ο πιτσιρικάς χωρίς να ξέρει το γιατί. ΤΟ καλύτερο είναι πως ο δικηγόρος τους είχε για προστάτη των πελατών του - μην τυχών και τους δείρει η οικογένεια του πιτσιρικά, έναν φουσκωτό που παίζει να είναι και Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *