ροή ειδήσεων

ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ !

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΑΞΗ. ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΩΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΦΩΝΗ ΒΟΏΝΤΟΣ-ΕΝ-ΤΗ-ΕΡΗΜΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΗΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/9/12 18:25

    Apo pou na piasis k pou na teliosis..Pigenete k sto palio nekrotafio na dite ti ginete..Kala pou valane k mia porta sto ostofilakio xehname ta skilia pou empenan k travousan ta kokala..NTROPI XEFTILES ME TIS POLIDRONES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/12 18:32

      Μεγα ψέμα πηγαίνω καθε κυριακη στο παλαιο νεκροταφείο και δεν βλεπω τιποτα απο ολα αυτα που λετε λοιπον ειναι η τελευταία φορα που γινετε τέτοια δυσφήμηση εαν ξαναγίνει θα τεθη το θεμα στο Μητροπολίτη και μετα βαση εισαγγελέα θα βρεθουν οι ψεύτες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/12 19:06

      ΠΡΟΣ Ανώνυμος17/9/12 6:32 μ.μ.
      ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΜΗΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΠΕΡΥΣΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ..ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Κ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΧΥΜΑ....Κ ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΕΝ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΒΙ...ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΣΥΝ Κ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Κ ΤΟ"ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ".....ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ...ΦΕΤΟΣ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΟΜΑΛΗ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΝΤΗΛΙΩΝ....ΤΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΩΝ ΜΝΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/12 18:27

    Αντε παλι αυτη η μαλακια ρε κοπελια δεν μας ενδιαφερει εαν τρωνε μεσα στο νεκροταφειο πως το λενε δηλαδη εσυ οταν περνεις τα κολυβα απο το νεκροταφειο για να τα φας ειναι Κακούργημα?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/12 21:58

    πρωτον δεν ειμαι κοπελια ειμε αρεν. δευτερο μιλαω για τον ταξιαρχη οχι αγιο δημητρη.εκει ειναι αλλη πονεμενη ιστορια!και τριτον δεν ειναι σωστο να πουλανε λουλουδια και τα χρηματα να τα βαζουν στισ τσεπεσ τουΣ.ουτε ο δημοσ να κανει τα στραβα ματια γιατι δεν εχει ταχα προσωπικο να βαλει.να τουσ εχει εναλαξ τουσ υπαλυλουσ στο νεκροταφειο ωστε να μην τουσ δινετε η δυνατοτητα να κανουν λαμογιεσ.ουτε ν'αγοραζουν λουλουδια απ' αλου και να τα πουλανε για παρτη τουσ.χρονια γινετε αυτο.οτι θελει ο καθενασ κανει μεσα εκει.πατε οπου θελετε.μακαρι να λαβει γνωση ο εισαγγελεασ θα πουμε για πολλα που γινωνται μεσα εκει.κοινο μυστικο ειναι σ' ολουσ κανεισ δεν μιλα φοβουνται.και να κοβωνται αποδιξεισ στο εξεισ στο ανθοπωλειο,χατε που τα ξερετε ολα η θελετε παλι να τα κουκουλωσετε.σασ βαρεθηκαμε λαμογια.λιγο σεβασμοσ δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/12 23:01

    ρε δεν μου λεσ εισαι απο αυτους που τρωνε με 12 μασελες απο τα νεκροταφεια;γιατι τοσο σφιξη οτι ολα βαινουν καλως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/9/12 23:08

    oπιως εχει την ατυχια και μπαινη στον ταξιαρχη προσεχτε παντα αριστερα στην πορτα μαζι με ενα υποτιθεμενο φυλακα εχει καθε ημερα σταθερα ενα τσουρμο κοσμο.ε! σας πληρωφορω και τη δεν βλεπουν και τι δεν ξερουν αυτοι ολοιτους οι ανθρωποι και ο φυλακας το τι και απο πιους γινετε εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/9/12 08:59

    επειγωντος αυτοι που ειναι υπευθυνοι να βαλουν μια ταξη στο νεκροταφειο.μπαζει απο παντου.οτι απατεωνια μπωρει να σκεφτει ανθρωπινος νους γινετε εκει μεσα.καλα δεν ακουνε;δεν βλεπουν;γιατι ετσι ασυστολα επιτρεπουν να βεβυλωνετε και αυτος ο ιερος χωρος;ατορωπωλησιες κλεψιες μπιζνες!!!!!!φτανει πια! εως εδω και μη παρεκει.δεν κλεβει ο κοσμος που παει στον ταφο των συγγενων του που κλεινουν την πορτα ταχα για ασφαλεια.οι οιδιοι και οι οιδιοι ειναι αυτοι που κανουν παντα οτι κανουν.επισης και εγω εχω αγορασει λουλουδια μεσα απο εκει και αποδιξη δεν εχω παρει ποτε.νατν ομως μονο αυτο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/9/12 11:32

    καλε να φαει και να πιει.να φερει φαγακι απο το σπιτιτους γιτι 2 ατομα ειναι να μην τρωνε χρηματα για να χορτασουν! να πιει το νερακι του την κοκα κολα του τα καφεδακια τους τσαμπα οπως τα πινουν,αλα μεχρι εκει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/9/12 20:11

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΩΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΗΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/9/12 15:39

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΗΜΗ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ?? ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ...ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *