ροή ειδήσεων

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Η' ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ;

ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ Ε.Δ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ.. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.. ΜΗΠΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΤΙ?Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ , ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑ8ΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ.. Η ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΩΣ ΠΟΤΕ 8Α ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΨΥΧΉΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/9/12 22:04

    καλα το χεσαμε τελειως...ασε που δεν εχουν τα βασικα...Να μην εκπαιδευονται κι ολας;
    Καλα να γκρινιαζουμε και επειδη εκπαιδευονται οι ειδικες δυναμεις ειναι το λιγοτερο βλακεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/12 22:22

    Μην μασατε ρε.Αποκλειεται να ειναι στα κομμαντα αυτος που το εγραψε το αρθρο.Καμμια αδερφουλα ειναι που δεν ειχε αλλο νημα για να πλεξει πουλοβερ και εκανε μαιμουδια δηθεν παραπονουμενος.Τα κομμαντα εχουν αρχιδια σαν φορτηγα.Αυτα για τα οποια οι αλλοι χεζονται αυτοι τα εχουν για πρωινο ζεσταμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/12 22:31

    ego pantos gia na min apoparo ton poster tha tou zitiso na grapsei kati parapano sxetika me to ti akrivos mas zitaei na proseksoume, diaforetika, to post, einai pera gia pera malakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/9/12 01:01

    Μάλιστα, αφού κάναμε χωρίς να έχουμε τις δυνάμεις ολυμπιάδα για να το κονομήσουν οι εθνικοί εργολάβοι, αφού φτιάξαμε δρόμους, γεφύρια 4 και 5 φορές ακριβότερους απ’ όσο κοστίζουν στην ευρώπη, αφού ξεκοκκαλιάσαμε 3 πακέτα στήριξης από την ευρωπαική ένωση χωρίς να πιάσει τόπο σχεδόν ούτε ένα ευρώ, αφού σχεδόν 600 χιλιάδες ελεύθεροι επαγγαλμετίες δήλωναν λιγότερα στην εφορία απ’ όσο οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, αφού όποιος τροφοδοτούσε το δημόσιο από ενέσεις,στυλό μέχρι πύραυλους και αεροπλάνα υπερκοστολογούσε δεκάδες φορές προς τα επάνω την τιμή, αφού το τραπεζικό σύστημα χρεοκόπησε δανειοδοτώντας τόσα χρόνια με θαλασσοδάνεια απατεώνες και κόμματα φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι θα σωθεί η ελλάδα σήμερα κόβοντας από τον στρατό ή αν απολυθούν 200 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο, σίγουρα υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί που τίποτα δεν προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, άλλοι τα φάγανε και άλλοι την πληρώνουν και θα την πληρώσουν.ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/9/12 08:29

    οι ειδικές δυνάμεις γι' αυτό λέγοντε έτσι. για να μπορούν να επιβιώνουν κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες. έχω ακούσει απο φίλο μου που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς...για εμένα καλώς κάνουν εξαντλητικές ασκήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *