ροή ειδήσεων

Απίστευτη καταγγελία για οδηγό Ταξί που προκαλεί με όσα αντιεθνικά λέει στους πελάτες..!

Καταθέτομε το εξής περιστατικό που μας συνέβη 6/9, ώρα 13.30: Χωρίς καμιά απολύτως αφορμή, ο οδηγός του με αρ. ΤΑΕ .... ταξί, Μερσεντές, σε όλη τη διαδρομή φώναζε... δυνατά στον υπογραφόμενο και δύο άλλους επιβάτες (εκ των οποίων μάλιστα ο ένας μόλις είχε χειρουργηθεί στα μάτια) χαρακτηρίζοντας προκλητικά ως κατάρα την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα το 1947 και τους Ελληνες ως τρόπον τινά εχθρούς.

Εκθείαζε την ιταλική κατοχή ενώ απροκάλυπτα θεωρούσε ευκταία και επιθυμητή μια τουρκική τοιαύτη. Εις επίρρωσιν μας προπαγάνδιζε θρασύτατα ιδέες αυτονόμησης της Ρόδου από την Ελλάδα. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Κύριος αυτός δεν βρισκόταν στο σπίτι του ούτε στον φιλικό καφενέ της γειτονιάς του, αλλά σε χώρο δημόσιας χρήσης.

Εμείς φυσικά ως εντόπιοι δεν δώσαμε σημασία στις χονδροειδείς βλακείες ενός μεμονωμένου ταξιτζή. Ποιος όμως αποκλείει ότι τις «βλακείες» αυτές δεν τις επαναλαμβάνει στις καθημερινές διαδρομές κατά τις οποίες μεταφέρει και Ευρωπαίους επισκέπτες της Ρόδου;

Γ.Μ.

http://www.vimatisko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/12 20:04

    ξυλο στον ανθελληνα ταξιτζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/12 20:08

    kala ta leei o taksitzis, ti kerdisame me tin ensomatosi mas me tin ellada (athina) kalutera monoi mas eleutheroi, k sto kato kato dn eimaste idia fuli me tous vlaxous k tous voulgarous panw apo tin lamia, LEFTERIA STA DODEKANISA K TIN KRHTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/12 23:40

      ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ GREEKLISH ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 18:31

      Μεγάλε, όταν θα μπουκάρουν οι Τούρκοι μη κλαις και μην παρακαλάς την Ελλάδα να στείλει στρατό και ναυτικό για να σε σώσουν και να μην σε κάνουν οι Τούρκοι γιουσουφάκι... Εκτός βέβαια αν γουστάρεις να ρουφάς αργιλέ στους τούρκους... το πιασες το υπονοούμενοοο....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/12 20:11

    σωστός ο Ανώνυμος15/9/12 8:08 μ.μ.
    καλύτερα μόνοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/12 20:15

    kalytera oi dyo mas tha perasoume...(rodos,kriti)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/12 20:15

    8:08 και 8.11 ειστε πρακτορατζες των ξενων .....ναμαστε μακρυα απο τον εθνικο μας κορμο..να μας κανουν μια μπουκια οι μογγολοι!!!! ουστ καραγκιοζηδες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/9/12 20:18

    8.15 εισαι η μεγαλος καραγκιοζης η πεμπτοφαλαγγιτης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/9/12 20:22

    Η τροφή μας, εισαγώμενη ή ελληνική, μέσω Πειραιά δεν έρχεται? Εκτός κι αν μπορείτε να ζείτε χωρίς τρόφιμα και χωρίς όλα τα συστήματα κανονισμών και υποδομών που φέρνουν την τροφή στο ράφι... Μήπως έχουμε και διυλιστήρια υδρογονανθράκων και δικά μας καύσιμα? Τα περί αυτονομίας προκύπτουν εν απουσία αυτογνωσίας... Καλή τύχη στα νέα σπουδασμένα παιδιά, όμηροι των ηλιθίων που τα γνωρίζουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:21

      τι λες ρε μεγαλε? κατ'αρχην ολα τα παραπανω αγαθα που αναφερεις δεν μας χαριζοντε αλλα τα χρυσοπληρονουμε οπως απο οπου και αν τα αγοραζαμε. δευτερων τα δωδεκαννησα και η κρητη μεσω τον φορων που πληρωνουμε ταιζουμε ολοι την βλαχια. εχεις ιδεα ποσο εισφερουμε στο ελληνικο κρατος με την εισαγωγη συνναλαγματος? φαντασου αυτα τα εισοδηματα να εμεναν εδω. και τωρα για να ταιζουμε τους κλεφτες τους πανομεριτες και τους διαρκως επιδοτουμενους αγροτες και καθε ειδους τεμπελη...... πληρωνουμε την κριση με την οποια στην πραγματικοτητα δεν εχουμε καμια σχεση.
      μηπως στο τελος θες να πεις οτι συγκρινοντε τα νησια με καποιο αλλο μερος της χωρας ως προς την παραγωγικοτητα??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 18:42

      Ανώνυμε φίλε 16/09/12 1:12 π.μ. Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την ορθογραφία σου! Τα πας πολύ καλά! Δωδεκάνησα; Κρήτη; φόρους; πληρώνετε; Φουλ στην φοροδιαφυγή... και πέρα απ' αυτό εσείς έχετε μειωμένο Φ.Π.Α. σε σύγκριση με τους βλάχους. Εισαγωγή συναλλάγματος;;; εγκεφαλικό μάλλον έπαθες... επιδοτούμενους αγρότες και τεμπέληδες; Ψάξε πόσα ξενοδοχείο χτίσανε με επιδότηση και χτίζουν ακόμα (που στα περισσότερα τρώνε τα χρήματα)... νησιά; παραγωγικότητα; εγκεφαλικό Νο2... Πάρτο χαμπάρι. Εσυ έχεις κάποια προνόμια που δεν τα έχουν οι βλάχοι. π.χ. χαμηλό ΦΠΑ. Επίσης το κράτος ξοδεύει πόσα χρήματα για να στείλει ναυτικό (φρεγάτες και υποβρύχια) για περιπολίες. Η αχαριστία σου δεν έχει όρια. Στους βλάχους όμως κάνεις το σκυλάκι για να στάξουν το χρήμα τους εδώ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/12 18:38

      μπορει να εχουμε φιλε μου χαμηλο φπα,αλλα μονο εμεις πληρωνουμε δημοτικο φορο,το λεγομενο δη.φο.δω.,το οποιο δεν υπαρχει στα πανω μερη,συν τους φορους που πληρωνουμε οπως και η υπολοιπη ελλαδα.
      επισης να υπολογισουμε και τα μεταφορικα που πληρωνουμε εμεις και ολα τα νησια βεβαια για να παραλαβουμε τα εμπορευματα μας....δεν τα βαζω εγω προσωπικα με κανεναν ελληνα και δε χαρακτηριζω τους συμπολιτες μας που δεν ζουν σε νησια αλλα τεμπεληδες δεν ειμαστε φιλε μου..

      επιδοτουμενους αγροτες εχουν και τα πανω μερη και μαλιστα με λεφτα στις τραπεζες και ακριβα αυτοκινητα συμφωνα με τα ΜΜΕ..οχι και παλι ολοι αλλα βλεπεις οτι δεν πρεπει να τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι???

      οσο για τα υποβρυχια που στελνει το ναυτικο ειναι υποχρεωμενο αφου ειμαστε ελληνικο εδαφος θελουμε δε θελουμε..το σιγουρο ειναι οτι βλεπουμε περισσοτερο τα τουρκικα αεροπλανα και φρεγατες απο οτι τα ελληνικα....

      ξερουμε οτι η αθηνα η οποια ειναι τελικα η ελλαδα,την επαρχια την εχει πολυ γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι..τη θυμαται μονο για ψηφους και για να εισπραξει τους φορους..το ιδιο συμβαινει και στα δικα σου μερη..επαρχιωτης εισαι κι εσυ σαν κι εμας...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/9/12 17:21

      Φίλε μου το δημοτικό φόρο που πληρώνεις πρέπει να ρωτήσεις τον δήμο σου το που πηγαίνει. Δημοτικός. Το λέει και η λέξη.

      Διαγραφή
  8. fysika kai den eiste idia fyli me osous einai apo tin lamia kai panw...eiste poly xeiroteroi telika !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/9/12 20:38

    Την Ροδο και τη Κρητη δεν την θεωρούσαν ποτε ΕΛΛΑΔΑ καλα τα λεει ο ταξιτζής .
    Κάποτε ειχαμε δημοκρατία στην Ροδο απο τρεις πολεις κρατη Ιαλυσος, Λινδος, Κάμειρος οχι την δηθεν δημοκρατία που εχουμε τωρα που μας την επέβαλαν η Αθηναιοι που κατέστρεφαν οποιο κρατος δεν συμφωνούσε μαζι τους βλεπε τους Μήλιους τους κατασφάξατε καθαρματα Αθηναίοι στο ονομα της Δημοκρατίας* σας αλήτες και μετα επιβαλατε την δηθεν δημοκρατια σας και στις μικρότερες πόλεις κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/9/12 21:00

    MAKRIA APO TO KRATOS TWN ATHINWN K TON VOULGARWN, EMPROS GIA MIA ANEKSARTITI KAI ELEUTHERI KRHTH K DODEKANISA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/9/12 21:02

    LEFTERIA STA DODEKANISA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/9/12 21:22

    ηλιθιοτητεs που λετε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/9/12 21:28

    Αυτονομία στους μαλάκες! Τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/9/12 21:39

    ....προσοχη στους ταχα αυτονομιστες,,,, ειναι πρακτορες γειτονικης χωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/9/12 22:36

    oloi oi athinaioi tremoun stin idea aneksartitis dodekanisou i kritis, i dodekanisos exei 12% meridio sto AEP k oi KRITI allo 25% tha pinasete voulgaroi k vlaxoi, ERXONTAI KALUTERES MERES...

    ANEKSARTITI DIMOKRATIA DODEKANISOU & KRHTHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/9/12 22:37

    Έρχονται δύσκολες ημέρες για το λαό μας,ελπίζω τους ανθέλληνες αυτονομιστές όταν οι Τούρκοι βιάζουν της μάνες του και της γυναίκες τους και κόβουν τα κεφάλια από τα παιδιά τους βλέπε τελευταίο ομαδικό τάφο στην Κύπρο μας να μετανοιώσουν πικρά για αυτά που λένε τώρα.Αλλά αυτή την χώρα την έχουν διάλυσή διαχρονικά οι δωσίλογοι ενός τέτοιου δωσίλογου και καταδότη των Ιταλών φασιστών και βασανιστών των προγόνων μας αγωνιστών για την ενσωμάτωση με τη μητέρα πατρίδα γιος είναι και ο εν λόγω ταξιτζής αλλά και εσύς που συμφωνήσατε μαζί του .Γιατί αν δεν πολεμάγανε οι ήρωες παππούδες μας δεν θα υπήρχε ούτε Ελληνική γάτα εδώ αγράμματη συνέλληνες.Βλέπε Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη.Έχει χυθεί αίμα ρε κορόιδα για να είμαστε εμείς ελεύθερη σήμερα αίμα ροδίτικο ελληνικό.Εκτός και αν εδώ γράφουν Τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:07

      Nai giati oi tourkoi einai o ex8ros akoma a8inaie to parami8i me tin tourkia pou mas taizete tosa xronia allou iparxoun kai alou portokalies blepe tin Austria pou 8a pari se ligo tin Ikaria .

      Ti 8a kanei i tourkia 8a ta bali me tous Austriakous? 8a tous klasi mia mantra @@

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 18:51

      Θα σου πω τι θα γίνει μετά την ένωση με την Αυστρία. Θα μπουκάρει η Τουρκία, η Αυστρία θα στείλει το ναυτικό της ε... συγνώμη, η Αυστρία δεν έχει ναυτικό. Θα στείλει στρατό από το κέντρο της Ευρώπης... ε... Μάλλον θα κοστίσει πολύ οπότε θα τους γράψει στα @@ της. Στη συνέχεια οι Ικαριώτες θα πέσουν στα γόνατα και θα κάνουν πίπες στην Ελλάδα να έρθει να τους απελευθερώσει. Αλλά καλά θα κάνει η Ελλάδα να μην ξοδέψει χρήματα και ανθρωπινες ζωές για τους τσάμπα μάγκες και να τους αφήσει να ψοφήσουν. Μετά τα παιδιά θα βαφτίζονται μουσουλμάνοι και θα τους φωνάζουν μεχμέτ.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος15/9/12 22:42

    apo pote re vlaka oi rodites exoume to idio aima me tous athinaious vlaxous voulgarous? oso gia to tha mas viazoun oi tourkoi eidame to elliniko kratos ti ekane na to apotrepsei stin kupro... alla eisai kai esu praktoras ton tourkon p theleis na mas meiwnei sunexeia to kratos twn athinwn, I RODOS PREPEI NA GINEI ANEKSARTITI DN EXOUME KANENAN ANAGKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/12 01:50

      Σκατοφυλή εβραίοι δε θα σας περάσει αυτή τη φορά. Ούτε Εσθήρ, ούτε Ρούθ, ούτε καμιά άλλη πουτάνα δε θα σας σώσει!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος15/9/12 22:43

    http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/09/t.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/9/12 23:24

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΟΔΟΣ;;;ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΟΠΟΙΟ ΖΩΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ή ΞΕΝΟΣ!ΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ;;;ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΣ;;;ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ;;ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΗ ΑΠΟ ALL INCLUSIVE Ή ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ...
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ...(Η ΡΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ...60 % ΠΑΣΟΚ)ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ Ε;;;
    :ΜΕΙΝΩ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ -ΣΒΗΣΕΙ ΧΡΕΟΣ-ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΤΣΑΜΠΙΚΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ Ή ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ...ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ-ΒΛΗΜΑ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΟΚ...
    ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ...ΜΕ ΕΝΑ NEYMA ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ...
    Α Φ Η Σ Τ Ε ΛΟΙΠΟΝ Τ Ι Σ Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:11

      Eimai idi serbitoros ti enois?
      Milas gia prodotes palikari ala gia pes i kibernisi pou poulai Ola auta ta ellhinika nisia pou katargi to Epidoma tis anergias stous ksenodoxoipalious , katargi tous meiomenous sintelestes ΦΠΑ kai stin ousia mas exei ksekremastous se periptosi pou arostisoume pleon ( Ektos ean nomizeis oti litourgi to nosokomeio mas) DEN EINAI PRODOTES!?

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος15/9/12 23:29

    νώνυμος15/9/12 11:24 μ.μ. nai dn apantas omws ti m prosferei to ktaos ton athinwn? TPT perissotera deinw apo oti pernw.... aplos eseis ta vlaxadera zilevete giati pote dn eixate tin poiotita zwis p emeis exoume, kai an dn saresei i rodos k oi rodites giati dn pas sto afganistan dil stin athina p ola koiloun kala? i rodos stous Rodites k autonomh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/9/12 23:44

    ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΒΛΑΧΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:22

      Σωστά σωστά... δηλαδή ο Κλεόβουλος o Ρόδιος, τύραννος της Λίνδου που ήταν ένας από τους «επτά σοφούς» της αρχαίας Ελλάδας ήταν αγράμματος.... σωστά...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 17:09

      @ 11:44
      Σώωωωωωωωωωωωωωπα αδερφέ μου!
      Ψάρωσα από την πολλή σου μόρφωση. Πές μας κι άλλα!!! Μόρφωσε μας με τα φώτα σου.
      Πάω να πάρω γυαλιά ηλίου!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος15/9/12 23:44

    Είστε ηλίθιοι και αγράμματοι γι'αυτό δε σας παρεξηγω τόσα χρόνια καλά βολεμένοι δεν μιλούσατε και το μόνο που ξέρατε ήταν να γεμίζετε τις καφετέριες και να το παίζετε μάτσο τώρα που ήρθαν τα δύσκολα τεμπέληδες αντί να σηκώσετε κόλο πάλι στις καφετέριες αραχτοι και λέτε ότι μαλακια σας κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/9/12 23:54

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΩΝ .ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ .ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΗΣΙ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΑΒΕΡΩΦ, ΖΗΝΑΣ ΑΡΣΑΚΗΣ ΖΑΠΑΣ ......).ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ .ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Σ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:19

      O.o Eimai siggenis me ton JACK SPARROW!? AWESOME!!!!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος16/9/12 00:13

    sas eidame kai monous sas....o poio yperxrevmenos dhmos.....koytabakia....
    e re xrysh aygh poy sas xriazete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:18

      Είμαι χρυσαυγιτης ρε κωλο Αλβανο που ουτε Ελληνικά δεν μπορείς να γράψεις πλακουτσοκεφαλε σε λίγες εβδομάδες κατακάθια τις κοινωνίας θα σας πετάμε στην θάλασσα με αλυσίδες να ψοφήσετε.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος16/9/12 00:14

    ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ,ΔΙΚΑΙΟ, ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ(ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΒΛΑΧΟΣ) ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ/ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΘΟΥΜΕ/ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ/ΒΡΑΧΝΑ ΚΑΤΑΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΕ ΦΛΑΜΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ,ΤΙΜΩ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΛΛΑ:
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ)
    ΡΟΔΙΟΣ ΔΡΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/9/12 00:42

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ ΟΠΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ..ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΜΥΚΟΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΦΟΡΩ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:12

      a8inaie kali i prospa8eia

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 17:06

      @ 12:42

      Αυτοί που στραβώνουν πώς κάνουν όταν ακούνε τι φήμη έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό;

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος16/9/12 01:04

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ... ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 01:13

      Nai i mana mou ok oxi omws na me trwi zontano o pateras mou san ton Krono papara e papara

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος16/9/12 01:45

    Ρε μαλάκες, 100 γύφτοi σας κάνουν ότι θέλουν και θέλετε να γίνετε αυτόνομοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/9/12 01:55

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/9/12 06:24

    ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/9/12 08:35

    θελετε να φυγετε απο την ελλαδα ,εισαστε αξιοι να τα βγαλετε περα μονοι σας? ολοι οι δημοι σας ηταν καταχρεωμενοι ,εφταιγε μηπως η ελλαδα γι αυτο .Εχετε να διεκδικησετε ενα μεγαλο εργο για την ροδο (μαρινα -ικα -δεη- ακτοπλοικο-οδικο δικτυο ...κ.α πολλα)τοσα χρονια .Τα αλλα νησια κερκυρα -λευκαδα πως τα καταφερνουν, εντελη μηπως εισαστε ΑΝΑΞΙΟΙ γιατι οτι εγινε στη ροδο εγινε μονο απο τους ιταλους (βλεπε λουτρα καλλιθεας)καιεσεις δεν εισαστε αξιοι ουτε να τα διατηρησετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 17:04

      Φίλε μου... για δες τα επιχειρήματά σου λίγο.
      Ρίχνεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το φταίξιμο στους ροδίτες και θεωρείς ότι η υπόλοιπη Ελλάδα είναι άψογη.
      Λες, οι Έλληνες δεν έχουν καμιά ευθύνη για τη Ρόδο.
      Μήπως τελικά εσύ διώχνεις τη Ρόδο από την Ελλάδα....

      ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. Αλλά.. εσύ ως έλληνας που ασχολείσαι με τη Ρόδο (άλλωστε γράφεις και εδώ)
      για πες μας... πώς διεκδίκησαν ας πούμε η Κέρκυρα και η Λευκάδα τα μεγάλα έργα.
      Γιατί εγώ βλέπω αρκετό κόσμο και εδώ στη Ρόδο να μιλά γι αυτά.

      ΥΓ: Όχι, δε θέλω να γίνουν ανεξάρτητα τα Δωδεκάνησα! Για την Κρήτη, ας αποφασίσουν οι Κρητικοί.

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος16/9/12 09:19

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ(ΜΕ ΠΟΔΙΑ) ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΕΝΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ;;;Ε ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΟΛΕΥΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ,ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΚΟΚΟ ΚΛΩΤΣΑΣ...
    ΡΕ ΤΣΑΜΠΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ...ΤΟ 146 π.χ.χ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΜΥΘΡΙΔΑΤΗ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ -ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΟΣ!ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΕΠΙΝΙΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΡΟΔΟΣ...
    Υ.Γ. ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...100 ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΟΤΕΣ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/9/12 10:10

    Και ποιός θα είναι πρωθυπουργός; Ο Κουσουρνάς; χαχαχακλαψ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/9/12 10:35

    Eksw oi vlaxoi (tourkosporoi) apo tin RODO
    aneksartiti DODEKANISOS gia na pinasei i ATHINA k i VOULGARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος16/9/12 12:38

    Τι λες ρε καραγκιοζη (10:35); Ποια Αθηνα θα πεινασει ρε νουμερο;; Κι εσυ τι θα κανεις βρε νουμερο ανεξαρτητος; εχεις στρατο για να υπερασπιστεις την πατριδα σου; Αρε νουμερα ανιστοριτοι μαλακες...
    Οποιος προπαγανδιζει τετοια πραγματα,σιγουρα ειναι Ανθελληνες η προδοτες.Με τι κυβερνηση ρε νουμερο θα πας μπροστα;; με τον Κουσουρνα...χαχαχαχαχααχαχα
    Τουρκοσπορος πρεπει να εισαι εσυ γιατι ανεξαρτητοι μονο για 2-3 μερες,μετα θα ερθει ο Τουρκος και θα σε κανει μ ια χαψια (και καλα θα κανει)
    Λοιπον αφηστε της μαλακιες περι ανεξαρτησιας γιατι αν γινοτανε αυτο ποτε,εσυ θα ησουν δουλος ειτε των Τουρκων ειτε των Εβραιων.
    Αντε στο διαολο μαλακα τσαμπικο με συγχησες πρωι πρωι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 19:02

      Με τα λεφτα που μας εχουν φαει οι Αθηναιοι θα ειχαμε στρατο 5 φορες καλυτερο απ αυτον που υπαρχει εδω με τους ξεβρακωτους φανταρους.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος16/9/12 14:13

    KALOS H KAKOS H ALI8EIA EINAI OTI H NISIOTIKI ELLADA EXEI PROSFEREI POLA SE ANTI8ESEI ME AYTO POY EXEI PAREI..OYTE ENA DROMO TIS PROKOPIS DEN EXOYN FTIAKSI..KAI TA NOSOKOMEIA EINAI ETOIMI NA TA KLISOYN....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/9/12 15:35

    Eσύς που θέλεται ανεξαρτησία μιλήστε επώνυμα και αύριο το πρωί αν είστει μάγκες δημιουργήστε και έναν σύλλογο και δώστε και ένα όνομα να δούμε τη δύναμη σας βρομόσκυλα.Και εσύς μαλάκες που βρίζετε όλους τους Ροδίτες και τους βάζετε σε ένα σάκο ψυχραιμία έχει εδώ πατριώτες έτοιμους για όλα.Αλλά είπαμε απο αυτόν το λαό δεν έλειψαν ποτέ η ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/9/12 16:05

    γκιαουρηδες της ροδου...αυτονομοι δουλοι μου...πολυ γκουσταρω εσας!!! εμπρος ξεκινηστε ανεξαρησια....εγκο ελθει μετα γκαμησει εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/9/12 19:00

    Και πολυ καλα τα λεει. Ανεξαρτητα Δωδεκανησα ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος16/9/12 19:14

    loipon! oloi osoi grafete parapano eiste xavaledes! os opados tis istorias peri aneksartisias tis dodekanisou mporo na sa doso merikes leptomeries gia to sxedio.
    kat arxin ola ksekinane apo to oti eno san topos paragoume megalo eisodima gia tin xora apo tin alli den iparxei antopodotikotita. afta pou paragoume ta troei i kakomoiria pou dernei tin ipirotiki ellada. skeftite afto to eisodima na paremene edo.
    an pote ginotan na aneksartitopoiithoume tote tha zitousame tin sindromi ton evropaikon xoron oi opoioi se kathe efkeria zitoun na paroun ta ellinika nisia. emeis den tha tous ta dosoume alla tha tous dosoume patimata na kanoun xrises doulies. na ginoume forologikos paradeisos. meta apo afto o tourkos geitonas den tha tolmisei na ksanamilisei.
    poios germanos kai poios agglos den tha ithele na exei patimata sta proin ellinika nisia?
    emena den me endiaferei i istoria oute ti egine to 146 px. me endiaferei na zo kala apo do kai pera. ti kerdisame pou eimastan noikokireoi kai giname zitianei ston idio mas ton topo? oxi pou mas katestrepse i ipoloipi ellada gia na tin taizoume me karoto oti mas prostatevei apo tous tourkous. den nomizete kai seis oti einia paliomoditiko to senario?
    prepei na epitrepsoume tin apovasi ton evropeon edo. den mas aresei? opou pao kai statho akouo olous tous evrolatreis ellines na eksimnoun ton evropaiko politismo. ti exoume tote na fovithoume loipon?
    kai epeidi kapoios poio pano anaferei gia strato pou den exoume na mas prostatefsei.....(min akouo malakies) an afisoume agglous amerikanous ktl ktl na exoun ti vasoula tous den nomizo na mas fovizei kati. den tha afinan na peiraxtei o spoudeoteros thalassios komvos stin mesogio. kai alla polla alla varieme na ta grafo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 20:11

      Και προτιμάς να γίνει η Ρόδος προτεκτοράτο; Να σας παίζουν οι προστάτες σας στα ποδαράκια τους και εσείς να χαίρεστε; Ρε τι ακούω ο άνθρωπος... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 20:30

      ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
      ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ(ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑΝ)ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΕΥΑΜΕ ΜΕ ΚΥΠΡΟ Η΄ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΥΝΔΙΝΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΟΒΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ)
      ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΕΣ ,ΛΟΓΙΚΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ,ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ
      ΡΟΔΙΟΣ ΔΡΑΚΩΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/12 18:49

      φιλε μου αν τα εγραφες και με ελληνικους χαρακτηρες,θα εμπαινα στον κοπο να το διαβασω..ομως με τους λατινικους,δεν καταλαβαινω τι εννοεις...

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος16/9/12 20:59

    Ρε συνέλθετε... Ο νεοπλουτισμός σας μπούκωσε τα μυαλά. Καλύτερα για την Ελλάδα να ξαποστείλει την ρόδο από τα όριά της. Δεν θα ξοδεύει τα εκατομμύρια για να στέλνει το ναυτικό σε περιπολίες. Ποιοί είναι οι φορολογικοί συντελεστές στα νησιά και ποιοί στην ηπειρωτική ελλάδα; Οι νησιώτες δεν προσφέρουν περισσότερα γιατί οι φορολογικοί συντελεστές είναι χαμηλότεροι. Όταν ο έλληνας της ηπειρωτικής ελλάδας πληρώνει ΦΠΑ 23% ο αντίστοιχος στα νησιά πληρώνει 16%. Άρα συνεισφέρει 30% λιγότερα στους φόρους από την υπόλοιπη ελλάδα. Την δεκαετία του 1950 και 1960 οι ροδίτες έφευγαν μετανάστες στο εξωτερικό γιατί δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Οι βασιλείς και οι χούντα από τους φόρους των βλάχων (όπως αποκαλείτε τους ξένους) έκαναν έργα στην ρόδο. Μνήμη χρυσόψαρου. Όσο για την μπαρούφα του μισθοφορικού στρατού, όταν το Ιράκ εισέβαλε στο Κουβέιτ, τα ΗΑΕ κάλεσαν τις ΗΠΑ να τους προστατέψουν (μισθοφόρους). Τα ΗΑΕ έφτασαν ένα βήμα πριν την χρεωκοπία. Για εμένα προσωπικά καλύτερα να ανεξαρτητοποιηθούν τα δωδεκάνησα και η κρήτη. Οι προδότες να μείνουν εκτός. Πάντως η μαγκιά φαίνεται στα δύσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 22:00

      Είσαι βλάκας, Πιος άλλος πληρώνει δημοτικό φορο, ακριβά μεταφορικά με τα σάπιο κάραβα που βάζουν οι Πελοποννήσιοι και βόρειοι πρωθυπουργοί.
      ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τα ίδια τέλη κυκλοφορίας και δεν έχουμε δρόμους ( βλέπε Φαληράκι Κολύμπια ) 5 χρόνια άχρηστοι δεν έχουν χρήμα να δώσουν να τελειώσει, αν υπολογίσουμε πόσο χρήμα εχει είσπραξη το κράτος θα είχαμε ενώσει οδικός τα Δωδεκάνησσα.
      Και έρχεσαι να μας πεις ότι συνεισφέρουμε λιγότερα, αι να χαθείς βόρειε βλάκα.
      Όσο για τα έργα της χούντας κάτσε και δες πιο παλιά και όχι μακριά τι υποδομές άφησαν οι Ιταλοί, ένα νησί τελείως αυτόνομο, με Γεωργία κτηνοτροφία, αμπέλια,κρασιά,κεραμικά, ζυμαρικά,καπνά,τουρισμό.

      Αιντε στο κατσικοχωρι σου να βόσκεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 23:02

      ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΣΕ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΞΕΝΟ(ΒΛΑΧΟ) ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ/ΚΑΤΟΧΟ
      ΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ?ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ) ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ...
      ΩΩΩΡΑΙΕΣ ΟΙ 3 ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/9/12 17:28

      Φίλε Ανώνυμε 16/9/12 10:00 μ.μ. και μόνο που γράφεις ότι μόνο εσείς πληρώνετε δημοτικό φόρο ξεχωρίζει ποιός είναι βλάκας και ποιός όχι. Όλοι οι δημότες σε όλους τους δήμους πληρώνουν δημοτικό φόρο. Το δημοτικό φόρο πήγαινε να ρωτήσεις το δήμο σου που καταναλώνεται. Αλλά πέρα από αυτό δεν θα αδειάσω τα @@ να γεμίσω το κεφάλι σου...!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/9/12 17:30

      Φίλε Ανώνυμε 16/9/12 11:02 μ.μ. πάρε και 3 @@@ στο τέλος για να σου αρεσουν περισσότερο!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος16/9/12 22:29

    ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΡΟΔΙΕ ΔΡΑΚΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.Α ΡΕ ΓΙΔΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ. ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΣΜΙΘ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΑΝΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ.ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 23:16

      ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ....
      ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΡΕ,ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
      Ρ.Δ.
      Υ.Γ. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΔΙΟΣ ΔΡΑΚΩΝ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ (ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΑ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ) ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΨΑΞΕ

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος16/9/12 22:33

    http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/09/1955_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΜΕΣΑ !! ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ,,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!,, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗ, ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/12 07:34

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ,ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ,ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ,ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΕΙΔΕΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ,ΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ? ΠΟΛΥΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΗΔΗ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΔΕΕΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ
      ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΑ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ
      Ρ.Δ.

      Διαγραφή
    2. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΙΤΑΛΑΚΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/12 07:28

      ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.........
      ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ,ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΓΙΟΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ,ΕΛΛΑΔΙΤΗ Ε ΕΛΛΑΔΙΤΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/9/12 07:34

      KAI KATI ALLO (ETSI SE LATINIKOYS XARAKTIRES ZOON) O PA'PPOYS MOY OTAN HTAN POLY NEURIASMENOS ME TOYS KALAMARADES(ETSI TOYS LEGAME KAI EMEIS) KAI TA EIXE PIEI FONAZE REEE:
      IΟ SONO BASTARDO ITALIANO
      ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ?ΓΕΛΑΣΤΙΚΕΣ,ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΆΠΠΟΥΣ ΜΟΥ
      Ρ.Δ.

      Διαγραφή
    5. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,,ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ,,,Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΧΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΤΑ ΙΤΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ????,ΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος17/9/12 09:21

    makria apo tous katatktites tis Athinas k afou mas vrizoun as xwristoume na doume pios tha klapsei me mauro dakru, i athina p dne paragei tpt... i emeis p exoume tin dunatotita na ta paragoume ola monoi mas. LEFTERIA APO TON ATHINAIKO KRATOS
    ANEKSARTISIA TIS DWDEKANISOU TWRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος17/9/12 21:13

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος18/9/12 11:56

    Piois einai anthelinas telika re ellinares mathete tin istoria tis rodou i then sumferi na tin diadosoume oi ellinares neoellines irthan to 48 kai katastrepsan ta panta poios se eleuterose apo tin tourkokratia fysika o italos mipos o kolokotronis ixere pou epefte i dwdekanisos i mipos mas antalaxan me tin evoia i mipos eferan mazi tous diermineis nomiazontas oti then xeroume ellinika ......arxeoi rodioi...vizantio...ippokratia...tourkokratia ....italokratia kai neoellines pou katastrepsan pti eftiaxan oi ippotes kai oi italoi...eite sas aresi eite oxi....eimaste ellines dwdekanisioi kai theloume tin anexartisia mas...kaliteroi tha eimastan....anexartita dwdekanisa toraaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος18/9/12 19:39

    ΚΑΝΑ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΒΛΑΧΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ?
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΤΕ,ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ,ΔΙΚΑΣΕΤΕ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ?ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ,Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΖΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΗ,ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩΜΕΡΙΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ¨ΦΤΑΙΜΕ¨ (ΟΠΩΣ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
    Ρ.Δ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας βλάχος18/9/12 22:17

      Παιδιά ψυχραιμία! Τα πράματα είναι απλά.Τα περί αυτονομίας της Δωδ/δου δεν είναι σοβαρα.Μην κοιτάτε μόνο τη Ρόδο. Δείτε τα υπόλοιπα νησια τι προβλήματα αντιμετωπίζουν!Και σεις ρε Ροδίτες ξεκαβαλήστε λίγο το καλάμι!Σας έχει φαει η ανωτερότητα!Μόνο εσεις είστε οι καλοί και όλοι οι άλλοι είναι σκάρτοι.Φυσικά και δεν ειστε σαν τους βλάχους όπως τους αποκαλείτε!Βασικά δεν εχετε ιδέα τι σημαίνει βλαχος.Εν παση περιπτώσει αυτοί τουλάχιστον έχουν μια παιδεία και μια κουλτουρα αν και φτωχότεροι. Εσεις δυστυχώς όχι. Θα παραδεχτώ ότι είστε εργατικοί αλλά νομίζετε ότι το επίπεδο ενος ανθρώπου μετριέται αποκλειστικά με το χρήμα με αποτέλεσμα να έχετε γίνει σνομπ και υπερόπτες και να θεωρείτε τους υπόλοιπους κατώτερους. Ξερετε, υπάρχουν και άλλα πράματα στη ζωή.Αν τα ανακαλύψετε, που πολύ αμφιβάλω, ίσως δείτε τα πράματα λίγο διαφορετικά.Προς το παρόν,καληνύχτα σας!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/12 19:02

      Με λίγα λόγια φίλε μου μορφωμένε:
      λες είσαι ο ανώτερος λόγω μόρφωσης!
      Αυτή είναι η παιδεία σου.

      Τώρα, ποιος είναι που έχει καβαλήσει το καλάμι;

      Βλέπεις εγώ με την παιδεία που έχω, πιστεύω ότι σε κάθε μέρος υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι.

      Με τους βλάχους δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με τις ΨΩΝΑΡΕΣ έχω!
      και ΝΑΙ έχει και στη Ρόδο ψωνάρες, όμως έχει και αλλού.

      ΥΓ: όχι δε θέλω ανεξάρτητα Δωδεκάνησα.

      Διαγραφή
    3. Ενας βλάχος20/9/12 13:06

      Aγαπητέ μου αν προσέξεις καλά τι γράφω, θα δεις οτι δεν υποστηρίζω πουθενά ότι είμαι ανώτερος.Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι.Παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Όμως έχω να σου πω τουτο: Αν ποτέ ταξιδεψεις ΄΄επάνω΄΄δεν θα εισπράξεις ποτέ και από κανέναν κοροιδία και ειρωνεια επειδή εισαι Ροδίτης καιαυτό είναι το φυσιολογικό. Αντιθέτως εδώ το γεγονός ότι καταγεσαι από ΄΄πάνω΄΄πολλοι το βλεπετε ως μειονεκτημα.Και μη μου πεις ότι δεν ειναι ετσι.Ελπιζω να εγινα αντιληπτος.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/9/12 14:33

      Φίλε μου και όμως, "επάνω" εγώ σπούδασα και έχω ταξιδέψει.
      Όπως είπες υπάρχουν παντού καλοί και κακοί. Και σε διαβεβαιώ ότι και πάνω έχω βρει αρκετούς που βλέπουν τους "κάτω" (όχι μόνο Ροδίτες) με μισό μάτι.

      Όμως είναι και άλλοι που μου έχουν φερθεί άψογα!
      (γι αυτό και δε μου αρέσει να κακολογώ κανέναν για την καταγωγή του)

      Και είμαι βέβαιος ότι και εδώ θα έχεις δει Ροδίτες που φέρονται καλά σε έλληνες από άλλα μέρη ή σε ξένους.
      Εσύ λες είναι λίγοι
      άλλοι όμως (Ροδίτες και μη) θα πουν είναι πολλοί.

      Διαγραφή
  49. Δημητρης19/9/12 19:58

    αδελφια η καταγωγη μου ειναι απο Μανη ζω στο νησι αυτο 24 χρονια και εχω να σας πω οτι οπου γης και πατρις αν ειχαμε συμπνοια και αλληλεγγυη δεν θα μας τρομαζε τιποτα λυπαμαι που διαβαζω ολες αυτες τις ανοησιες γιατι ειμαστε ολοι μας ΕΛΛΗΝΕΣ (οι Ροδιτες ειναι Δωριεις)καθαροι ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν περισσευει κανεις ΥΓ.ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι οι πολιτικοι μας ειναι η ενδοξη ιστορια μας .Ενας Συνελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος3/10/12 00:35

    δουλέυετε 5 μήνες το χρόνο,και ζήτε με επιδώματα απο φόρους όλων τον ελλήνων 7 μήνες.Δέν παράγετε τίποτα και θέλετε και αυτονομοία....τι δεν καταλαβαίνεις, τι δεν καταλαβένεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος14/10/12 17:13

    ΑΝΩΝΥΜΕ 16\9]12 ΩΡΑ 06΄42 Μ.Μ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΛΑΘΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΗ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΞΕΝΑ..........http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151125437263753&set=a.10150897418223753.413406.261421938752&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *