ροή ειδήσεων

DIGEA: ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ !!!!

DIGEA...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΙΚ-ΚΛΙΚ...ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤV ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ...!!! ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ...
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑ.. ΦΟΥΣΚΑΑΑΑ!!!ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ..ΣΚΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!!ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΠΟΥ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..ΝΑ ..ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ..ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ..ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο..ΘΗΣΑΥΡΟΣ..DIGEA!!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ..ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ή ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ DIGEA, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!! AX ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ..ΠΟΥΛΑΣ/ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η..ΨΗΦΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ..ΑΠΈΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ,ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ..ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ DIGEA ,ΑΛΛA ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ KAI ΣTO ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ή ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ.. ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΚΛΗΣΗΣ, (ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΔΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ..ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!), ΣΧΕΔΟΝ 0,62Ε/ΛΕΠΤΟ!!! :ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ "ΚΑΛΟΣ" ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ DIGEA!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ..ΤΡΟΜΑΡΑ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ,ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. ΜΙΑ ΛΥΣΗ: ΣΤΟ..ΞΕΦΡΑΓΟ..ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ..ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ..ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΜΠΟΡΕΙΣ!,ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ..ΠΕΦΤΟΥΜΕ.. ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΆΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/9/12 23:54

    Αναγνώστη μου πόσο θέλεις να μας τρελλάνεις?

    1. Ποιός σου ειπε οτι ειναι Ελληνική απόφαση το να φύγει η τηλεόραση απο το αναλογικό σήμα και να πάει σε ψηφιακό?
    Αντε να μην πώ οχι μόνο Παναυρωπαική αλλά και παγκόσμια απόφαση ειναι.
    Και η Ελλάδα εχει καθυστερήσει στην εφαρμογή αυτής της απόφασης κατά πολύ.

    Αλλά εσύ οπως βλέπω βλέπεις Ελληνικά φαντάσματα σκευωρίες και συνομωσίες του κεφαλαίου.

    2. Παραπονεμένε αναγνώστη μου , σίγουρα θα πρόσεξες οτι στην αγορά υπήρχαν αποκωδικοποιητές που αρχιζε η τιμή τους και απο 20 ευρώ ακόμη , μέχρι κάποιους που εκαναν και 45 ευρώ.

    Εσύ τι ειδους αποκωδικοποιητή πήρες?
    Μήπως κάποιον τσίπικο, απο αυτούς που δεν θα μπορούν να πιάσουν ποτέ τα HD κανάλια της ΕΡΤ του BBC και της Ντόυτς Βέλλε?
    Μήπως πήρες για λόγους οικονομίας απο αυτούς τους αποκωδικοποιητές που ζεσταίνονται πολύ ευκολα, και κάποιες φορές παγώνουν την εικόνα?

    Ελεγξες αν το καλώδιο απο την κεραία σου ειναι παλιό σκασμένο και φθαρμένο και εχεις απώλεια σήματος και που τώρα στο ψηφιακό σήμα χάνεις πολύ απο την εικόνα?

    Και εγώ μέσα στην πόλη εχω το σπίτι μου.
    Πέρα απο τις πρώτες ημέρες δεν αντιμετώπησα κάποιο αλλο πρόβλημα.

    Αλλά φρόντισα ομως και εβαλα αποκωδικοποιητή συν σκάρτ που εκαναν 49 ευρώ.
    Αλλαξα και ολο το καλώδιο και το φίς πίσω, βάζοντας και εναν ενισχυτή σήματος ΄.

    Αυτά αγαπητέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/12 13:13

      ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ Ο..ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ,ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ/ΝΕΟΣ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ/ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΑΣΤΟΣ/ΧΩΡΙΑΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ..ΕΞΠΕΡ ΓΙΑ ΝΑ..ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΣΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
      ΟΣΟΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ..ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΒ,ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ..ΓΡΑΦΩ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ/ΘΕΜΑ,ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΕΝΟ" ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΈΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ"ΠΛΑΤΥ" ΕΜΕΙΣ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ DIGEA.
      ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΔΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ..ΨΗΦΙΑΚΕΣ..ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η.. ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ..ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ,ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1980! ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΤΙ ..ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΒΙΩΣΑ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ..ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ..ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΕΝΥΣΑ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΤΗΝ..ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΜΑ-ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ..ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ Ή ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ(>ΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΛΕΨΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΤΛ-ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ,ΔΗΘΕΝ..ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ/ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ /ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ..ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ!!!!)
      ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΤΟΝ, ΤΕΛΙΚΑ, ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟ/ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ..ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΣΆΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!! Ο ΤΕΛΙΚΟΣ..ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ Η..ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ,ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ(?), ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ??? ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!
      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ..ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙΣ ,ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ DIGEA,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η DIGEA ΘΑ ..ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ..ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ..ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!!!!!...ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/12 23:34

      Πρός Ανώνυμος1/10/12 1:13 μ.μ.

      Αγαπητέ μου, πρώτα απ΄ολα ευχαριστώ για την προσωπική σου απάντηση.

      Επί της ουσίας ομως δεν απάντησες επι του θέματος ψηφιακή τηλεόραση.
      Αλλά αναλώθηκες σε ενα σωρό αλλα θέματα πολιτικής, πολιτικών,κατάντιες και άλλα συναφή που δεν εχουν σχέση με το θέμα ψηφιακή τηλεόραση.

      Δεν νομίζω επίσης οτι ο αντίστοιχος πολίτης κάθε αλλης Ευρωπαικής χώρας να αντιμετώπισε διαφορετικά το θέμα ερχομού της ψηφιακής τηλεόρασης και εδώ είχαμε το κατ εσέ ....... // ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΤΟΝ, ΤΕΛΙΚΑ, ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟ/ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ..ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΣΆΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!! //.............

      Τελικά δεν κατάλαβα την συλλογιστική σου , εκτός το ""Ευκαιρείας δοθήσεις εξέφρασες τα προσωπικά σου πιστεύω , και οτι μόνο εδώ στην Ελλάδα ολα μα ολα γίνονται στραβά και ανάποδα, και στο εξωτερικό γίνονται και λειτουργούν ολα τέλεια".

      Αυτά τα ολίγα, και χαιρετώ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/12 00:27

    bravo sou ekanes 49 euro pio plousio kapion saxlamara .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/12 22:26

      Γιατί σαχλαμάρα; Ότι παίρνεις πληρώνεις.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/10/12 00:31

    Μάλλον θες καινούργιο αποκωδικοποιητή. Εγώ στην πόλη μένω, και βλέπω μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαλλουρακης Θ.1/10/12 01:10

    Το θέμα ειναι ένα μεγάλο παραμύθι για να αποδείξει κάτι που μονο ο ίδιος γνωρίζει.
    Με τον 30/9/12 11:54 μ.μ. είμαι απόλυτα σύμφωνος και εγώ που μένω στα κοσκινού από τότε που μπήκε η DIGEA δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα έως τώρα. Από εκεί που δεν βλέπαμε σχεδόν τίποτα στα κοσκινού, με την DIGEA είδαμε το φως το αληθινό, ούτε παρεμβολές από τους τούρκους, ούτε παράσιτα, ούτε χιονια, ούτε τίποτα περίεργο.
    Όσο για τα τοπικά που αναφέρεσαι να ξέρεις ότι αυτά δεν εκπέμπουν μέσω της DIGEA αλλα από διαφορετικό ιδιωτικό πάροχο σε MPEG2 αντί MPEG4 που είναι της DIGEA και σαφώς πολύ κατώτερης ποιότητας εικόνας και ήχου, και χαμηλής εμβέλειας. Και άρα άδικα κατηγορείς την DIGEA για τα τοπικά που δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους. Επίσης οι αναμεταδότες τον τοπικών δεν κοιτάνε στην ίδια κατεύθυνση με τις DIGEA και για αυτό μερικές φορες βλέπεις το σήμα να χάνεται. Αλλα το σωστό είναι να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες και να καλέσεις έναν σωστό επαγγελματία να σου τσεκάρει την όλοι εγκατάσταση γιατί υποψιάζομαι ότι είναι τοποθετημένη από άσχετο ερασιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/10/12 08:11

    κ εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/10/12 11:10

    Κι εγώ στην Ιαλυσό, από την αρχή δεν έχω πρόβλημα. Εκτός των παραπάνω συμβουλών, έλεγξε για παρεμβολές στο σήμα σου. Για παράδειγμα, αν έχεις ένα ενιαίο καλώδιο για δορυφορική και επίγεια τηλεόραση, είναι πιθανό ο δορυφορικός αποκωδικοποιητής να σου κάνει τη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/10/12 14:58

    Μήπως σύνδεσες την κεραία σου με την τοστιέρα και έχεις χάλια εικόνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/10/12 21:58

    ΟΣΟΙ ΕΊΣΤΕ ΨΗΛΆ ΓΥΡΊΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΊΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΦΉΤΗ ΗΛΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΜΑ ΤΟ ΘΈΜΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΊ ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΤΟ.ΕΓΩ ΠΙΆΝΩ ΚΑΜΠΆΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/11/12 18:48

    Καλό θα ήταν να ψάχνετε λίγο παραπάνω το θέμα πριν κατηγορήσετε κάποιον που εκφράζει ένα παράπονο.

    Το ψηφιακό σήμα υστερεί κατά ΠΟΛΥ σε σχέση με το αναλογικό που είχαμε. Αν κάποιος έπιανε ένα κανάλι με ελάχιστα χιόνια, τώρα δεν το πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ (και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση παρεμβολών, αλλά στο θέμα του σήματος και μόνο). Για όσους έχουν εσωτερική κεραία, αρκεί να περάσει κάποιος από δίπλα της για να χαθεί η εικόνα, κάτι που δεν συνέβαινε με το αναλογικό.

    Επίσης το ψέμα της τεχνολογίας mpeg-4 ήταν για να πουλήσουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Το mpeg-2 υστερεί σε ποιότητα μόνο στους αριθμούς, αγαπητέ ανώνυμε που το αναφέρεις παραπάνω. Το μάτι μας δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά, εκτος κι αν υπάρχει κανάλι που να εκπέμπει σε Full HD με 6κάναλο ήχο και δεν το γνωρίζω. Αυτό έγινε μόνο για να αχρηστευθούν ακόμα και οι τηλεοράσεις με mpeg-2. Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω BBC ούτε Deutsche welle που μας τα επέβαλλαν με το ζόρι (γιατί άραγε?). Επίσης το ΕΡΤ-HD όταν αποφασίσει να λειτουργήσει σαν κανονικό κανάλι, το συζητάμε, αλλιώς περιμένουμε το επόμενο Euro ή Roland Garos...

    Προς πληροφόρηση του κοινού, οι ψηφιακοί δέκτες εκπέμπουν πληροφορίες στην κεραία για το τι παρακολουθούμε, πόση ώρα το παρακολουθούμε κλπ. Αυτά έτσι απλώς για να σας προβληματίσουν.

    Τέλος να αναφέρω πως μένω στην Αθήνα, η λήψη υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι άψογη μιας και ο Υμηττός φαίνεται απ' το μπαλκόνι μου, αλλά κάθε άλλο παρά άψογη θα την χαρακτηρίσω, ειδικά σε βροχερές μέρες, ή μέρες μεγάλου ενδιαφέροντος στην τηλεόραση (πέφτει το bandwidth βλέπετε, το οποίο είναι απαράδεκτα μικρό για να ελαχιστοποιήσουν το κόστος εκπομπής). Για καλώδια κλπ δεν το συζητώ γιατί λόγω δουλειάς έχω πρόσβαση σε αρκετά δυνατές κεραίες (+30/35dB)και επαγγελματικά καλώδια με επίχρυσες επαφές.

    Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι είναι μια ακόμα απάτη η Digea, τόσο το καλύτερο.

    Πολλούς τους βοήθησε, δε λέω, αλλά αν δεν υπήρχαν και αυτοί, τότε η Digea θα είχε κλείσει πριν ακόμα ανοίξει...

    Περαστικά μας λοιπόν, που τα ανεχόμαστε όλα με τόσο πρωτόγονο ενθουσιασμό, σαν να μας χαρίστηκε κάτι (κάντε τον πολλαπλασιασμό Τηλεοράσεις Ελλάδας επί 50 ευρώ τουλάχιστον και θα καταλάβετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/12/14 15:27

    eiste oloi komotaskula kai ekproswpeite politika sumferonta kai dn diekperewnaitai ton khno stwxw thn amesh ekanopoihsh tou biotikou epipedou ton politwn kai twn gidiwn...kalhmnera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/12/14 15:28

    digea 4ever!!einai katapliktikh kai apisteuth!!to 4ufiako sima einai a3iozhleuto <3333

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/2/15 15:42

    Η ψινθος και η αρχήπολη Ρόδου είναι στην Τουρκία? Δεν ξέρατε οτι δεν έχει σήμα εδώ? η σας ήταν βαρος να τοποθετήσετε μια κεραία και σε εμάς? Είχατε δίκιο όμως 100% δεν θέλει πολλά κλικ κλικ τζάμπα και τα λεφτά για τα μηχανήματά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *