ροή ειδήσεων

Live your myth in Greece - Γύρισε όλα τα νοσοκομεία για να σωθεί!

Ο λόγος για μία Βρετανή τουρίστρια, που με το που έφτασε με κρουαζιερόπλοιο στην Ελλάδα, διαπίστωσε τι σημαίνει... εθνικό σύστημα υγείας!...


Τα χάλια της Υγείας στο νομό Ηλείας δεν έχουν όπως φαίνεται τελειωμό. Τελευταίο «θύμα» ενός διαλυμένου συστήματος Υγείας - σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου - μια 46χρονη Βρετανή τουρίστρια που αντιμετώπισε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με κρουαζιερόπλοιο.


Η διακομιδή της από τον Πύργο στην Πάτρα έφτασε τις 12 ώρες με τον διευθυντή ιδιωτικής κλινικής της Ηλειακής πρωτεύουσας, να μην πιστεύει σε αυτά που άκουγε, αν και διαθέτει πολυετή ιατρική εμπειρία. Τα δύο νοσοκομεία του νομού σε Πύργου και Αμαλιάδα δεν εφημερεύαν και έγινε προσπάθεια μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες για μεταφορά σε νοσοκομείο της Πάτρας λόγω σοβαρότητας του περιστατικού.

Όμως ούτε το Πανεπιστημιακό εφημέρευε και προτάθηκε η λύση του Ειδικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Μετά τις τηλεφωνικές απαντήσεις που έλαβε από εκεί ο διευθυντής της Ιδιωτικής Κλινικής περί… «σπιτικής εφημερίας», δεν είχε άλλο από το να αποταθεί στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πατρών.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ζητήθηκε από το διευθυντή της ιδιωτικής κλινικής να μεταφερθεί το περιστατικό στον Πύργο και έπειτα να διακομιστεί στην Πάτρα με το χρόνο να χάνεται. Τελικά αργά το απόγευμα μεταφέρθηκε η 46χρονη Βρετανή στον «Αγ. Ανδρέα» για να ακούσει ο διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής από γιατρό του νοσοκομείου «Μας τη φέρατε να πεθάνει εδώ, για να μην πεθάνει σ` εσάς;»

Λίγο έλλειψε να κληθεί και η Αστυνομία από την πλευρά των γιατρών του «Αγίου Ανδρέα» για να συλληφθεί ο διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής που απεγνωσμένα και επί ώρες προσπαθούσε να επιτελέσει το καθήκον του ως γιατρός για να σώσει την ασθενή του.
Πηγή: newsit.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/9/12 00:23

    Μπερδεμένη μου ακούγεται αυτή η ιστορία οπως παρουσιάζεται.

    Κάπου δεν κολλάνε κάποια πράγματα.

    Ολοι οι τουρίστες Αγγλοι και ειδικά των κρουαζιεροπλοίων, εχουν ασφάλεια υγείας/ατυχήματος, και την emergency evaccuation κάλυψη.
    Που σημαίνει σε επείγουσα περίπτωση τραυματισμού η ασθενείας που δεν αντιμετωπίζεται τοπικά, υπάρχουν ειδικές εταιρείες αερομεταφοράς των ασθενών,και συμβάσεις με τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας που αναλαμβάνουν κάθε περίπτωση, για μεταφορά ειτε σε κατάλληλο μεγάλο νοσηλευτικό κέντρο η επαναπατρισμός.

    Κομμάτι δύσκολο να την πηγαινοφέρνουν δώδεκα ωρες που γράφει η ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *