ροή ειδήσεων

To ΔΝΤ επιστρατεύει συνταξιούχους γερμανούς εφοριακούς για την Ελλάδα!

Η είδηση προκύπτει από την εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση Wirtschaftswoche, σύμφωνα με την οποία, το ΔΝΤ φέρεται να έχει κάνει επαφές με γερμανούς εφοριακούς, που βρίσκονται στη σύνταξη, τους οποίους καλεί να έρθουν και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, προκειμένου....


α οικοδομηθεί ένα λειτουργικό φορολογικό σύστημα!
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να οικοδομήσει ένα λειτουργικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θέλει να κινητοποιήσει και γερμανούς συνταξιούχους. Προκειμένου να δημιουργήσει μια ‘εσωτερική δεξαμενή ειδικών’, το ΔΝΤ αναζητά Γερμανούς εμπειρογνώμονες με μακροχρόνια εμπειρία στο πεδίο της φορολογίας (…)»

«Ήδη από το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους περίπου 170 εμπειρογνώμονες επί των φορολογικών από γερμανικές οικονομικές υπηρεσίες (…) βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να ενισχύσουν τις ελληνικές φορολογικές αρχές. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρτμουτ Κόσικ ωστόσο, μόλις επτά γερμανοί δημόσιοι υπάλληλοι χρησιμοποιήθηκαν στην Αθήνα. Σε διήμερα ή τριήμερα workshops εκπαίδευσαν έλληνες υπαλλήλους στα πεδία της εφαρμογής, του εξωτερικού ελέγχου αλλά και του τρόπου αντιμετώπισης των μεγάλων επιχειρήσεων και των πλουσίων πολιτών».
*planet-greece, με πληροφορίες από Deutsche Welle


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *