ροή ειδήσεων

Ημερήσια αποζημίωση 1.500 ευρώ ζητούν οι υπάλληλοι της Task Force του Ράιχενμπαχ

Ημερήσια αποζημίωση που φθάνει μέχρι και τα 1.500 ευρώ φαίνεται να ζητά η Τask Force του Χορστ Ράιχενμπαχ, για τους υπαλλήλους της, τη στιγμή που το ποσό που προβλέπει ο Δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας ανέρχεται στα 92 ευρώ...

Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι εκπρόσωποι της κοινοτικής βοήθειας που έρχονται στη χώρα προκειμένου να παράσχουν τεχνική βοήθεια για την αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης φέρεται να ζήτησαν ημερήσια αποζημίωση για τις υπηρεσίες τους στις ομάδες εργασίας που έχουν ενταχθεί από 800 έως 1.500 ευρώ ανάλογα με το βαθμό του κάθε υπαλλήλου.

Την πληροφορία αυτή μάλιστα, όπως αναφέρεται στα «Παραπολιτικά» επιβεβαιώνει ο αρμόδιος υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μανούσος Βολοδούκης, ο οποίος υποστηρίζει, ωστόσο, ότι από την ελληνική πλευρά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει θέμα πληρωμής τους, πέρα από αυτό που προβλέπει ο Δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ακολούθησε τα όσα προβλέπει ο κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων, αποζημιώνοντάς τους με 92 ευρώ την ημέρα, για όσο καιρό απασχολούνται στην Ελλάδα.
iefimerida.gr




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *