ροή ειδήσεων

1η Δεκέμβρη η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε.

Την 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 2η ετήσια γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, παράλληλα με την έκθεση XENIA. Η μεγάλη επιτυχία της περυσινής εκδήλωσης, έχει ανεβάσει πολύ τον πήχυ...
Σε επιστολή του προς τα μέλη, ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γεώργιος Αλ. Τσακίρης επισημαίνει: "Όπως γνωρίζεις το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος είναι ο επίσημος φορέας εκπροσώπησης σου καθώς και όλων των ξενοδόχων της χώρας.
Ιδρύθηκε το 1935 και εκπροσωπεί το σύνολο των 10.000 ξενοδοχείων και camping που αποτελούν τον κύριο πυλώνα της τουριστικής μας βιομηχανίας.
Ως Διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση της χώρας και τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούμαστε να επιχειρήσουμε, θεωρήσαμε απαραίτητη μια αντίστοιχη επανατοποθέτηση και επαναπροσδιορισμό των κλαδικών στόχων και επιδιώξεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και προς αυτό αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε από πέρυσι έναν νέο θεσμό για την χάραξη στρατηγικής, την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση των μελών μας, το θεσμό της Ετήσιας Γενική Συνέλευση των μελών του Ξ.Ε.Ε. Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης γίνεται ένας απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώνεται, μια ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στον χώρο του Τουρισμού και της οικονομίας και τέλος μια αναφορά στις μελλοντικές εξελίξεις, τις νέες δράσεις του Ξ.Ε.Ε. καθώς και τις τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Η 2η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan, HALL 1, στις 12.30, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στην Γενική Συνέλευση έχουν προσκληθεί και θα παραστούν όλοι οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Η μαζική παρουσία και συμμετοχή των ξενοδόχων στην περυσινή Γενική συνέλευση αποτέλεσε μια σημαντική απάντηση σε όλους όσους αμφισβητούσαν τη δυναμική των ξενοδόχων και του τουρισμού. Πέρυσι βρεθήκαμε στην αίθουσα 1400 ξενοδόχοι. Η φετινή συνάντηση είναι εξίσου πολύ σημαντική και αναγκαία. Η επιτυχία αυτής της κοινής προσπάθειάς μας θα εξαρτηθεί από την προσωπική κινητοποίηση του καθενός από εμάς ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα σε όλη την κοινωνία και την πολιτική ηγεσία. Θέλουμε την βοήθειά σας. Ζητούμε την παρουσία σας στη 2η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος ώστε να μπορούμε να διεκδικούμε για όλους μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Αλεξ Τσακίρης
Πρόεδρος Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε.".

Για να δούμε τι θα δούμε εφέτος...
http://money-tourism.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *