ροή ειδήσεων

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Νο 2

ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α. 
ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΜΠΑΖΗ
Κυρία βουλευτίνα και κύριοι βουλευτές
Η σιωπή είναι χρυσός λέει μια ελληνική παροιμία, αλλά να ξέρετε ότι στην περίπτωσή σας δεν είναι καν σίδηρος, παρά ΜΟΝΟ σκουριά...
η οποία έχει επικαθήσει στο σύνολο σχεδόν της μέχρι τώρα κοινοβουλευτική σας δραστηριότητας, με κίνδυνο την σταδιακή οξείδωση και θραύση της.

Συνεχίζετε με τις ενέργειες, τις κινήσεις και τη στάση σας, ν’ αγνοείτε προκλητικά την πραγματικότητα, να χαράζετε κατά μόνας πορεία ίδιου συμφέροντος με ορίζοντα επανεκλογής και όχι κοινής λογικής, να καμώνεστε και να κορδώνεστε με την δήθεν επίλυση ελασσόνων προβλημάτων της Δωδεκανήσου, κατακλύζοντας τα τοπικά και ενίοτε με κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι ουσίας, μερικά από τα πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ, με πανηγυρικά δελτία τύπου.

Συνεχίζετε να είστε κατώτεροι των κρίσιμων Εθνικών Περιστάσεων και επιλήσμονες της εμπιστοσύνης μας.

Σας παρακαλώ μόνο να προσέξετε πάρα πολύ, γιατί το κόρδωμα έχει την ίδια «ετυμολογική» ρίζα με το κορδόνι, στη θηλιά του οποίου κινδυνεύετε να μπερδευτείτε.

«Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο, από την ίση μεταχείριση των ανίσων» και «Η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος», προφήτεψε ο Δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Αριστοτέλης και αν δεν μπορείτε-όπως αποδεικνύετε καθημερινά- ν’ αφουγκραστείτε την κοινωνία, ακούστε μια ΦΩΝΗ που έρχεται από τα βάθη των αιώνων, 2300 χρόνια πριν.

Αφήστε κατά μέρος τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ του 2014, τα «γνωστά»-σε ποιους άραγε;-προγράμματα cluster, την 14η Περιφέρεια, το κλείσιμο αεροδρομίου και λιμανιού, τις κορώνες περί πρόταξης στηθών και άλλα «άπιαστα» απατηλά όνειρα και ανέφικτους στόχους και υποσχέσεις και προσγειωθείτε στη σκληρή καθημερινότητα που βιώνει ο Έλληνας Πολίτης.

Αποφεύγω προς το παρόν ν’ απευθυνθώ κατά πρόσωπο σε όλους σας, ελπίζοντας ότι δεν θα με αναγκάσετε.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, σας απευθύνω τα παρακάτω ερωτήματα, στα οποία ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ν’ απαντήσετε σ’ όλους μας με πράξεις, εφόσον πραγματικά ενδιαφέρεστε για τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:

α. Επισκέπτεστε συχνά τα σούπερ μάρκετ και αν ναι, έχετε αντιληφθεί την καθημερινή σχεδόν ανηφόρα των τιμών βασικών προϊόντων, αυτών που γεμίζουν το «καλάθι της νοικοκυράς»; Τι προτίθεστε να πράξετε επ’ αυτού, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

β. Από τις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, με τιμή εξισωμένη μ’ αυτήν του αντιστοίχου κίνησης, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. Τι προτίθεστε να πράξετε για την εξίσωση της τιμής των δύο τύπων πετρελαίου, με την οποία όλοι συμφωνούμε, ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, απόφαση που όπως καλά καταλαβαίνετε θ’ ανακουφίσει εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά και ΣΙΓΟΥΡΑ θ’ αποφέρει πολλαπλάσια έσοδα στο Δημόσιο, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

Αν και πάλι δεν απαντήσετε τότε είμαι υποχρεωμένος να συμπεράνω ότι καθοδηγείστε και συνεργάζεστε με πρόσωπα-επιστημονικούς συνεργάτες, τα ονόματα των οποίων οφείλετε ΑΜΕΣΑ να δώσετε στη δημοσιότητα, επισυνάπτοντας επιστημονικούς τίτλους και προσόντα, προκειμένου να δούμε ποιοί άλλοι μαζί με σας πληρώνονται από το δημόσιο κορβανά, περί άλλων τυρβάζοντες.

Παράλληλα και επειδή δεν απαντήσατε στα ερωτήματα της προηγούμενης ανοικτής επιστολής μου στα οποία εμμένω, επανέρχομαι, προσθέτοντας τα εξής τρία επιπλέον:

α. Μετά και τα απαράδεκτα γεγονότα της 4ης Οκτ. 2012 στο ΥΕΘΑ-και ΟΧΙ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ για τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ-τα οποία δεν καταδικάσατε και τα οποία στρέφονται κατά του κύρους των ΕΔ, του τελευταίου κορυφαίου θεσμού της χώρας που έμεινε αλώβητος, αφού ο Α/ΓΕΕΘΑ προπηλακίστηκε καθυβριζόμενος, φέροντας βέβαια και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης, προκαλείστε να δηλώσετε ΕΥΘΕΩΣ αν σέβεστε τις ΕΔ και ταυτόχρονα αποκηρύσσετε παρόμοιες ενέργειες της κρυπτόμενης πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, οι οποίες οδηγούν και τον πλέον καλοπροαίρετο να συμπεραίνει, ότι στον κατήφορο της πολιτικής όλοι είναι συνυπεύθυνοι.

β. Ο πατριωτισμός του οποιουδήποτε Έλληνα, δεν αμφισβητείται. Απλά ο Έλληνας αναζητεί παραδείγματα και πράξεις πατριωτισμού. Τι προτίθεστε να πράξετε, πχ. προς την κατεύθυνση της μείωσης του δημόσιου χρέους της Χώρας, με την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων, διαθέτοντας το 50% της βουλευτικής σας αποζημίωσης, συμβολικά και για ένα(1) χρόνο, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

γ. Η σύγκρουση στη Ν. Κύπρο το 1974, δεν έχει αναγνωριστεί από την Ελληνική Πολιτεία σαν πολεμική, με αποτέλεσμα να μη αναγνωρίζονται τα δικαιώματα που απορρέουν εκ του γεγονότος αυτού, σε όλους όσους από τους Ελλαδίτες Αξιωματικούς και Οπλίτες μετέσχον καθοιονδήποτε τρόπο σ’ αυτήν (Υπάρχουν μεταξύ αυτών σεμνοί και ταπεινοί Ροδίτες και τους το οφείλετε). Τι προτίθεστε να πράξετε επ’ αυτού, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

Θέλω και πάλι, με την ευκαιρία της επικείμενης κατάθεσης στη Βουλή των καταδικαστικών, «τελευταίων», οικονομικών μέτρων, να κάνω προσωπική έκκληση στον καθένα από σας, να σεβαστείτε το άρθρο 60 του Συντάγματος, που σας δίνει το απεριόριστο δικαίωμα της κατά συνείδηση ψήφου, αν και αυτό κατ’ επανάληψη έχει κατάφωρα παραβιαστεί από την «αρχή της κομματικής πειθαρχίας».

Θα περιμένω και πάλι με ανυπομονησία, όπως πιστεύω μαζί μου και όλοι οι Δωδεκανήσιοι, τις σοβαρές πρωτοβουλίες και τις πειστικές απαντήσεις σας και ελπίζω να μη με διαψεύσετε και να με υποχρεώσετε να επανέρχομαι ΔΗΜΟΣΙΑ κάθε μήνα, μέχρι ν’ αναγκαστείτε ν’ απαντήσετε.

Σας δίνεται η ευκαιρία να πρωτοστατήσετε, να ηγηθείτε, να διαχωρίσετε τη θέση σας από «το παλαιό», αλλάζοντας αρρωστημένες και καταδικασμένες στη συνείδηση του Έλληνα και του Δωδεκανήσιου πρακτικές του παρελθόντος, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, αφού αντιληφθείτε πρώτα ότι η «επένδυσή» σας στη δήθεν επίλυση των τοπικών προβλημάτων, προϋποθέτει την επίλυση των προβλημάτων του Έθνους και της Χώρας.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.

tzampan@gmail.com

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/10/12 23:26

    ΧΑΧΑΧΑ Τι ρωτάς ρε μεγάλε? Τώρα τα θυμήθηκες? Όταν όμως οι Τσαμπίκοι τους ψηφίσατε για βουλευτές δεν ξέρατε τι κουμάσια ήταν? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/12 00:23

    TO KΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΨΙΦΑΓΩΝ,ΔΗΛ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ,ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ.
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/12 00:37

    ρε 11:26 σκατοβλαχε που ηρθες στην ροδο να φας οειναλα αντε τραβα στο γαμωχωτιο σου που σας γαμανε οι αλβανοι και οι γυφτοι .μαλακα βλαχο τσοπανι πειναλεε μεταναστη της αρβανοβλαχειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *