ροή ειδήσεων

Ρόδος και Κρήτη θα δεχθούν 20.000 Σύριους πρόσφυγες, ενώ Πακιστανοί αναστάτωσαν τη Ρόδο με φωτιές

Οι χιλιάδες πρόσφυγες (ο συνολικός αριθμός έχει ξεπεράσει τις 250.000) που συνωστίζονται καθημερινά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας έχουν κινητοποιήσει το αρμόδιο υπουργείο το οποίο εδώ και μήνες έχει καταστρώσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο...
για την ομαλή και συντεταγμένη υποδοχή αυτών των ανθρώπων, αν παραστεί ανάγκη προκειμένου να μην υπάρξει ανεξέλεγκτη εισροή μέσω των ελληνικών χερσαίων ή θαλάσσιων συνόρων.
Η Κρήτη και η Ρόδος είναι τα δύο νησιά που έχουν επιλεγεί για να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες, καθώς η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχθεί 20.000 Σύριους στα εδάφη της.
Ως χώροι συγκέντρωσης αυτών των ανθρώπων έχουν προκριθεί πρώην στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία σήμερα δεν λειτουργούν, ενώ μπορούν με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να καλύψουν τις ανάγκες των προσφύγων. Επίσης, εκτός από τα σχεδιαζόμενα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών που ετοιμάζονται να ανοίξουν στη Ρόδο, πιθανόν και στη Ρόδο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα στηθούν σκηνές προκειμένου να φιλοξενηθούν οι Σύροι πρόσφυγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη λεπτομερή σχέδια για την ομαλή υποδοχή και φιλοξενία των Σύριων προσφύγων τα οποία έχουν εκπονηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ σε τοπικό επίπεδο υπάρχει ενημέρωση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Κρήτης και Κυκλάδων, προς το παρόν. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Ν. Δένδιας υποστηρίζοντας ότι οι ελληνικές αρχές είναι έτοιμες να ανταποκριθούν απέναντι σε αυτό το ζήτημα όποτε κι αν προκύψει. Μάλιστα ο υπουργός υπογράμμισε ότι το ελληνικό σχέδιο προβλέπει καταρχήν την υποστήριξη της Τουρκίας με σκηνές, νερό και υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να κρατήσει στα εδάφη της το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων από την Συρία.

Εκτός από τους αναμενόμενους όμως Σύρους, οι πακιστανοί λαθρομετανάστες συνεχίζουν με αυξανόμενη ένταση τη βίαιη συμπεριφορά τους που εποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα άγριο ξύλο έπεσε μεταξύ πακιστανών λαθρομεταναστών και έβαλαν φωτιά σε σταυθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή Ασγούρου της Ρόδου. Επρόκειτο για “ξεκαθάρισμα” λογαριασμών συμμοριών λαθρομεταναστών και, αφού έβαλαν φωτιά στα καταλύματα της μιας συμμορίας, έκαψαν ολοσχερώς 2 σταυθμευμένα αυτοκίνητα και σοβαρές ζημιές σε ένα τρίτο. Οι κάτοικοι της περιοχής ξεσηκώθηκαν και θεώρησαν πως η γειτονιά τους μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς και από τις εκρήξεις των ντεπόζιτων των αυτοκινήτων γίνονταν μικροεκρήξεις. Έγιναν συλλήψεις από την αστυνομία και διενεργούνται ανακρίσεις.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ
http://xarodou.wordpress.com

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/10/12 01:08

    Γιατί δεν σας πιστεύω.... γιατί δεν σας πιστεύω.... Α ναι, γιατί έχετε μπει κι εσείς στη show bis με τις στημένες γελοιότητες στη Βουλή προχθές... Αφού όλα τα στήνετε, γιατί και αυτά τα παραπάνω να μην είναι ψέματα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 06:45

      Δώσε μας δειύθυνση και τηλέφωνο να σου στείλουμε μερικούς από αυτούς να εγκατασταθούν στην αυλή σου, και να παίζουν κρυφτό με τα παιδιά σου και την γυναικα σου, να κάνουν και γουτσου γουτσου παιχνιδάκια με τον σκύλο σου. Άντε να σε δω μετά πως θα το χειριστής το θέμα κύριε ανώνυμε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/12 09:58

      Ανώνυμε Φασίστα είναι ούτως ή άλλως μετρημένες οι μέρες του τσαμπουκά σου, που κρύβεται πίσω από τα φασιστοειδή των "Σωμάτων Ασφαλείας" που σας καλύπτουν όλα τα μαχαιρώματα και τους ξυλοδαρμούς ανυπεράσπιστων Πακιστανών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/10/12 11:45

      http://www.rodos-press.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=275%3A2012-10-06-01-50-44&catid=47%3Anews&lang=en

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/12 09:48

    καλα δεν νομιζω οτι στησανε και 2 εκατομμυρια λαθρομεταναστες στην Ελλαδα,ουτε εφεραν τους 3 χιλιαδες που ηδη εχει η Ροδος,ουτε ηταν στημενα οι δολοφονιες,οι βιασμοι ,οι κλοπες κλπ κλπ καθως και η πορεια τους στο συνταγμα με το συνθημα στο περιπου "σε λιγο θα σας σφαξουμε ολους".
    η ανοχη μας εχει και ορια τα οποια ηδη τα εχουμε ξεπερασει και οποιος περα απο κομματικες ταμπελες δεν βλεπει τι μας περιμενει ειναι στον κοσμο του καναπε του και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/12 11:30

    thanatos se olous tous lathrometanastes kai tous tsiganous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *