ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ-ΣΟΚ: Ακαριαίος θάνατος 23χρονου από σύγκρουση με φορτηγό (φωτο)

Θρήνος στον Αρχάγγελο μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 23χρονος...
Βασίλης Διονυσίου στις 2.30 μ.μ. Οι φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα δείχνουν την τραγικότητά του και δικαιολογούν το ότι ο θάνατος του νεαρού οδηγού μοτοσακό ήταν ακαριαίος.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στο δρόμο από Αρχάγγελο προς Χαράκι, λίγο πριν την διασταύρωση, επί της εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του μοτοσακό και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.



Ο πατέρας του ήταν ξενοδοχοϋπάλληλος και πριν λίγο καιρό πήρε σύνταξη και σκόπευε να δημιουργήσει δική του δουλειά μαζί με τον 23χρονο γιό του – αλλά δυστυχώς άλλα επεφύλασσε η μοίρα. Η αδελφή του τραγικού θύματος είναι φοιτήτρια και έρχεται απόψε στη Ρόδο για να συνοδεύσει τον αδελφό της στην τελευταία κατοικία του.








Φωτο: Σιέχ
rodosalarm.gr



parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/10/12 21:55

    Ο ΚΟΣΜΟς ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! ΕΓΏ ΛΈΩ Η ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ,Η ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕ,,ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΌΜΟΥ ,ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΑΝ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ,,,ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ,,Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΦΡΕΝΟ!!!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΠΙΝΙΆ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ!!ΑΠΛΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ,,,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ,,ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΤΟΥ,ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩΤΑΝ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΙΚΙΟΙ ΤΟΥ ,,ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 08:48

      ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του, και να δωσει δύναμη στην οικογένειά του αλλά και στην οικογένεια του οδηγού που βρέθηκε χωρις να φταίει σε μια τόσο τραγική κατάσταση. Μακάρι να είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου. Δυστυχώς όλοι μπορούμε να βρεθούμε ανα πάσα στιγμή στη μια ή στην άλλη θέση...
      Καλό ταξίδι Βασίλη...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/12 22:07

    Ημουν παρών στο συμβάν τέταρτο αυτοκίνητο πίσω από το γερανό ,2:15 κατέβαινε το παλικάρι με το μηχανάκι με περίπου 100 χλμ και ξαφνικά γυρνάει το κεφάλι του προς τα πίσω και μπαίνει στην αριστερή λοριδα ξαφνικά με μια κίνηση απότομ σαν ελιγμό έγινε το μοιραίο ,ο θεός να ανάπαυση την ψυχή του παλικάριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 16:43

      Φιλε μου ειπες οτι τα ειδες ολα.τουλαχιστον πηγες να καταθεσεις στην τροχαια οτι ειδες.αν οχι μπορεις εστω και τωρα να πας.θα βοηθησεις πολυ.αν μπορεις απαντησε μου.σ'ευχαριστω.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/12 22:48

    Siex h douleia sou ekei den einai na travas fotografies, ligo sevasmo stin oikogeneia tou paidiou skeftikes ti mana tou otan tha tis dei??? Ntropi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/12 22:59

      εσενα δηλαδη τι ακριβως σε πειραξε? Τοσα και τοσα βλεπουμε.... καμια φορα ειναι και καλο να ανεβαινουν τετοιες φωτος. Μια φωτο χιλιες λεξεις που λενε. Στο εξωτερικο εχεις δει τι διαφημησεις βαζουν στην ΤιΒι για το αλκοολ, για ζωνη, για κρανος??? Σου σηκωνεται η τριχα. Συλλυπητήρια στην οικογενεια του παιδιου. Κριμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/12 12:50

      akrivos ...ti sevasmos vre ilithie(a) ? kathe lepto vlepis skines pou se anatrixeazoun sti kathemerini zwi ...pane roufa ligw gala apo ta vizi@ tis mana sou kai otan megalonis ligw ela kai ksanakane sxolia vlamene...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/12 20:12

      Φίλε καλησπέρα, διάβασα που γράφεις για τους Σιέχ.Να ξέρεις κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί το ασφαλιστικό σύστημα επειδή είμαι ασφαλιστής. Ο Σιέχ καλά πράττει και πολύ καλά κανει τη δουλειά του με τις φωτογραφίες, δουλεύει σαν ένας σωστός επαγγελματίας.Τον έχω δει σε πολλα ατυχήματα, και σε κάθε ατύχημα πριν κάνει οτιδήποτε,βγάζει φωτογραφίες διότι αυτήν την εντολή έχει από τις ασφαλιστικές εταιρείες που αντιπροσωπεύει.Δικαολογημένα τραβούν φωτογραφίες διότι αυτοί βρίσκονται πρώτοι στον τόπο του ατυχήματος ακόμη και απο την τροχαια. Να ξέρεις πως τα παδιά αυτά εκτός από τη δουλειά τους,παρέχουν κοινωνικό έργο στη Ρόδο. Όσο για τις φωτογραφίες καλά κάνουν και τις βάζουν για να ταβλέπουν τα παιδιά μας και όλοι οι νέοι για να παραδειγματιστούν να φοβηθούν και να μην τρέχουν. Να τα βλέπουν και αυτοί οι ανεύθυνοι οδηγοί που όταν παίρνουν ένα τιμόνι στα χέρια τους νομίζουν πως έχουν πιάσει τον παπά απο τ'@@@@@δια και δεν υπολογίζουν κανέναν,ούτε το παοδί σου,ούτε το παιδί μου αλλά ούτε κι εσένα! Τέλος λέω ένα μεγάλο μπράβο στουε Σιέχ μια που το σχολίασες εσύ και να συνεχίσουν τη δουλειά τους έτσι όπως την κάνουν!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/12 23:14

    Ανώνυμος16/10/12 9:55 μ.μ. ημουν το ενα απο τα δυο οχηματα , αποφευχθη η συγκρουση στο χιλιοστο αλλα μετα ηταν σαν να σημαδεψε το φορτηγο , πραγματικα σοκαριστηκα ακομα δεν εχω συνελθει , Ας αναπαυσει την ψυχη του ο θεος και κουραγιο στην οικογενεια του παιδιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/10/12 23:37

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ???? ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ....Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/10/12 23:37

    MPRABO STHN TROXAIA RODOY POU ANTI GIA ELEXOUS EINAI STA TMHMATA KAI BLEPOUN NOVA.

    GIATH FTANEI PIA TOSA NEA PAIDIA NEKRA KAI NA MHN ENDIAFERETE KANENAS

    AN DEN SAS ARESEI NA ALAXETE DOULEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 16:40

      οταν κανεις δε σεβεται το ΚΟΚ αυτα θα γίνονται συνέχεια, πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπία δε φταιει ο τροχαία μονο (που αμα σε γραψει τρεχεις στον μπατζανακη σου να την σβησει την κλήση)

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/12 00:23

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ,ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ EXTREME SPORTS, ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΠΟ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ... ΣΤΗ ΛΑΡΔΟ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/12 07:55

    η τροχαία σου έφταιξε εσένα μαλ... τον οδηγό του φορτηγού που ο άνθρωπος χωρίς να φταίει θα έχει τύψεις μια ζωή κανένας δεν τον σκεφτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 20:25

      ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/12 08:47

    καθημερινοι και αυστηροι ελεγχοι στα μηχανακια και απ εξω απο τα σχολεια που γινεται χαμος (αληθεια ολα αυτα τα πιτσιρικια ειναι νομιμα? )
    μετρηστε ποσους χασαμε φετος μονο ειναι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/12 11:29

    ΖΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ(ΡΑΝΤΑΡ) 2 -3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΙΡΙ ΚΑΜΙΑΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!(ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 19:23

      mallon den exeis paei sti NY file.. ekei pas parapanw apo to speed limit.. amesws exeis astynomia apo pisw sou!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/12 11:50

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ Α;ΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ -ΣΤΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/12 15:14

    Ποια τροχαια λετε; Απλα δεν υπαρχει εδω στην Ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/10/12 20:51

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ 100 ΚΑΙ ΒΑΛΕ;ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ;ΝΑ ΧΑΝΩΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΟΝΕΙΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΩΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΠΙΣΩ ΣΑΣ! [ΜΗΝ--ΤΡΕΧΕΤΑΙ-ΜΗΝ-ΠΙ-ΝΕ-ΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΜΟΝΙ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εύχομαι να σκωτονονται και άλλοι έτσι.μήπως συγκινηθούν πρώτα οι αδιάφοροι γονείς πού αγοράζουν στα παιδιά τους μηχανακια χωρίς δίπλωμα κράνος και ασφάλεια.ξέρω πάρα πολλά.αυτόν το δρόμο τον κάνω κάθε μέρα.δεν είναι o μοναδικός άσχετος με μηχανάκι.είναι πάρα πολλοί.με γουρουνες και με αυτοκίνητα.αρχάγγελο καρδιά γίνετε χαμός.η τροχαια κάνει πολλά μπλόκα.αλλά είναι λίγοι.σε όλη τη διαδρομή ένα μπλόκο.συμπέρασμα,να γεμίσουμε νεκρούς μήπως συγκινηθεί έστω κάποιος.έχω βαρεθεί να αποφεύγω τσογλάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 03:26

      Πιό βλάκας, πεθαίνεις...!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 10:11

      KAΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΕΝΕΙ.....ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ 1¨45 ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/12 13:27

      Δεν ντρεπεσαι λιγο; μαλλον δν εχεις παιδια κ σ ευχομαι να μην αποκτησεις ποτε με τετοια μυαλα που κουβαλεις. Συγχαρητηρια για την ανατροφη π σ χουν δωσει, σε χουν μεγαλωσει βλεπω με σεβασμο κ ευαισθησιες. Κ μονο η υπαρξη τετοιων ανθρωπων με κανει κ ανατριχιαζω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/12 15:52

      εγω παλι φιλε 1'45 ευχομαι το θανατο τσογλανιων σαν εσενα με τετοιου ειδους αποψεις! Μιλας ετσι τη στιγμη που μια οικογενεια θρινειειμαι σιγουρος οτι τετοιος σκατανθρωπος που εισαι ακλαφτος θα πας! Φτου σου!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/1/13 15:00

      eimai i aderfi tou thimatos!!!! k ena tha sou pw.... ligo sevasmo!!! xwris na kseroume oloi kanoume tous dikigorous! kala tha kanete na vgalete to skasmo apanthrwpoi!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/10/12 07:57

    1΄45 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΟΜΠΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΥΧΕΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ; ΠΟΛΛΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 20:16

      Άλλος και συ..ό,τι να΄ναι! Ποιο ακριβώς είναι το χόμπυ, γιατί αν εννοείς όλα τα καυλοτίμονα που κυκλοφορούν,δεν είναι χόμπυ. Χόμπυ είναι το πλέξιμο!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος18/10/12 14:32

    ΖΩΟΝ ΕΦΑΓΕΣ; ΔΟΥΛΕΨΕΣ;ΗΠΙΕΣ ΝΕΡΟ; ΕΚΛΑΣΕΣ;ΡΕΥΤΗΚΕΣ; ΟΥΞΟΥ!!!ΒΡΕ! ΡΕΜΠΕΛΕ!! ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ!! ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΑ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 1΄45 ΟΥΣΤ!!ΣΚΥΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/10/12 14:37

    1΄45 ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΝΟ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ11/1/13 12:56

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕΘΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΑΝΤΕ ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ ΜΗΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.......... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ . ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΤΥΝΟΜΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΔΕΙΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ,. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *