ροή ειδήσεων

Αεροψεκασμοί στη Ρόδο την 28η Οκτωβρίου

Μπορεί να μην στήθηκε η εξέδρα των επισήμων και μπορεί να μην έγιναν επεισόδια όπως την...
τελευταία παρέλαση, όμως το πρωί στον ουρανό της πόλης οι αεροψεκασμοί έκαναν την δουλειά τους. Οι εικόνες στην κρίση όσων πιστεύουν στις σύγχρονες συνωμοσίες.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/10/12 23:09

    GI AFTO DEN EGHNAN EPISODIA EPEIDH PROHGOUMENOS OI MASONH THS KYVERNHSHS EIXAN PSEKASEI TON KOSMO ME TA DHLHTHRIA AFTA GIA NA EINAI HREMOS KAI NA MHN KANEI FASARIA. KAI AFTH NA PANE STHN PARELASH DIXWS NA FOVOUNTE FIATI AMA DEN TO EIXAN KANEI O KOSMOS 8A TOUS EIXE SKISEI STO GIAOURTH KAI GI AFTO I8ELAN NA GLYTWSOUN POU EINAI KOTES KAI AXRHSTOI. ALLA O KOSMOS DE FTAIEI SE TPT NA TRWEI STO KEFALI TOU OLA AFTA TA DHLHTHRIA TO EGRAPSAN KAI OI EFHMERIDES STHN A8HNA ALLA TO LENE SE OLO TON KOSMO KAI EINAI ALH8EIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/12 01:12

    Και που να αναλύσετε τη περιέχουν αυτά τα δηλητήρια!!! Σε λίγο καιρό θα σας επιβάλουν να αλλάξετε και τις λάμπες απο τα σπίτια σας και καλά πως βρήκαν νέες λάμπες για οικονομία ρεύματος!!! Οι παλιές λαμπες δεν θα κυκλοφορούν πιά!! Οι νέες λάμπες θα κάνουν καλά την δουλειά τους και θα μας κάνουν "πρόβατα"...!!!! Ενημερωθείτε για τις νέες λάμπες!!! πληκτρολογήστε για τις νεες λαμπες στο google: "Λάμπες οικονομίας το έγκλημα που κανείς δεν μας είπε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/12 04:32

    Δεν σε συμφέρει η αλήθεια για αυτό το έσβησες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/12 06:42

    Εμαθα οτι οι δεξαμενες των ψεκαστικων περιεχουν διαλυμα 70% αντιψηκτικα, για να μην σχηματιζονται παγος η νιφαδες χιονιου, και κινησουν την καχυποψια των ψεκασμενων τους καλοκαιρινους μηνες. Το 28% του μειγματος ειναι μια ουσια με αρνητικες παρενεργειες στον εγκεφαλο, γνωστη σε λιγους μονο, αλλα εχει διαρρευσει οτι λεγεται Isokargamalakine forte triple concentrated.
    Τα υπολοιπα 2% ειναι το περιεχομενο των WC του αεροσκαφους. Η συνδεση της τουαλετας με τους ψεκαστηρες ειναι προσφατη εξελιξη. Καποιος απο την εταιρεια επιγειας εξυπηρετησης την ωρα που περιμενε να ρουφηξει η σκατιερα τις δεξαμενες, μπηκε στο αεροπλανο, να ζητησει νερο. Μολις ειδε τις δεξαμενες, τραβηξε βιντεο με το κινητο του, κι αρχησαν καποιοι να βγαζουν συμπερασματα ενοχλητικα, αφου το ειδαν στο ιντερνετ.
    Ετσι αποφασισαν, την καταργηση των σερβις της τουαλετας.
    Αυτο εγινε την ανοιξη, οποτε, οταν περνατε απο σημεια με αντλιοστασια της ΔΕΥΑΡ, δεν ειναι αυτα που μυριζουν. Κοιταξτε στον ουρανο, και θα διαπιστωσετε οτι ειναι επιμελως τοποθετημενα κατω απο τις διαδρομες των ψεκαστικων αεροσκαφων. Ολοι κατηγορουν την ΔΕΥΑΡ, αλλα φταινε τα chemtrails τυπου SCAT (Spray Citizens Alteration Theory)
    Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω:

    http://www.scat.kz/scat_6_1.html

    Εκει υπαρχεικαι φωτογραγικο υλικο.

    Εγω παντως εχω προμηθευτει πληρες εξοπλισμο (μασκα, κουκουλα, ολοσωμη φορμα) της εταιρειας CPG (Chemtrail Protective Gear). Πηρα και μετοχες της, γιατι προβλεπονται πολλες πωλησεις.
    Συντομα θα ανοιξει και CPG store επι της Ροδου-Λινδου, σε ακινητο, που ηταν διαθεσιμο, λογω αποχωρησης γνωστης αλυσιδας discounter απο την Ελλαδα.
    Και μην ξεχνατε:
    Απο σεβασμο στους ψεκασμενους συνανθρωπους μας, πολλοι δεν πανε τουαλετα στο αεροπλανο.
    Εγω παλι παω, γιατι ψεκασμενους τους εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PHOTO ART Γ/Φ31/10/12 08:47

      Καλά ρε φιλε....είσαι άπαιχτος λέμε...διαφημίζεις κάτι για να αγοράσουν οι αφελείς χρησιμοποιώντας την τρομοκρατία????? Αυτά ο Κος Εισαγγελέας δεν τα διαβάζει μπας και σας μαζέψουν??? Είσαι και μέτοχος, και γνωρίζεις από τώρα σε πια περιοχή και οδό θα ανοίξει το συγκεκριμένο κατάστημα....είναι σοβαρός λόγος για να κινήσει πολλές υποψίες για αυτό που κανεις με το να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ τον κόσμο!!!!!

      Το καταγγέλνω δημοσια και επικαλούμαι την άμεση παρέμβαση του Κου Εισαγγελέα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/10/12 10:16

      Καλα ρε PHOTO ART Γ/Φ,
      δεν καταλαβες οτι ολη η απαντηση ειναι δουλεμα;
      Γουσταρα να κανω πλακα με τους βαθια νυχτωμενους, που καθονται κι ακουνε τα περι συνομωσιας για ψεκασμους. Υπαρχει εταιρεια CPG εισηγημενη στο χρηματιστηριο;
      Υπαρχει CPG store στην Ροδου-Λινδου; Οχι βεβαια. Τωρα εαν απαγορευεται το χιουμορ, ας ασχοληθει ο εισαγγελεας μαζι μου.
      Τρομοκρατια φιλε υπαρχει απο αυτους, που γραφουν καθε λιγο και λιγακι για αεροψεκασμους. Στην αρχη τους αντιμετωπιζα με επιχειρηματα. Εξηγουσα με επιστημονικα κριτηρια και τις γνωσεις που εχω για τα αεροπορικα, και την μετεωρολογια, τι συμβαινει. Απλα εχανα τα λογια μου.
      Καποιους τους βολευει, να δικαιολογουν την αδρανεια τους, με τους δηθεν ψεκασμους.

      Πλεον απλα απαντω στην μπουρδα με πιο μεγαλη μπουρδα.

      Καλη σου μερα!

      Διαγραφή
    3. PHOTO ART Γ/Φ31/10/12 14:50

      Ok sorry κατάλαβα λάθος...αλλα ρε φιλε βάζε και κανένα συνθηματικό να το καταλάβουμε...:P :D :O :XXD

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/12 08:39

    Ο ψεκασμός και η ζημια του εγκεφαλου δεν γίνετε από αέρος, αλλα από το internet και από αυτά που διαβάζουμε καθημερινά. Όσο για τις λάμπες οικονομίας δεν υπάρχει κανένας απόλυτος κίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/12 10:42

    το dash 8 της ΟΑ να φοβαστε,αυτο κανει ολη την δουλεια,ειναι μικρο και δεν το υπολογιζει κανεις,εκει καταψεκασει ολα τα νησια το ατιμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/10/12 19:11

    Βίντεο:Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς;

    Video

    Βίντεο:Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς;

    Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν δολοφονήθηκε με αρσενικό!!!

    Οπως διαβάζουμε στην "Νέα Αρχή" ο Τed L Gunderson, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες, Μέμφις, και το Ντάλας, δηλητηριάστηκε με αρσενικό, λέει ο Δρ Εντ Lucidi που είδε το σώμα του TED πριν πεθάνει. Επίσημα ο κ. Gunderson, υπέστη καρκίνο της ουροδόχου κύστης και πέθανε ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του. Φέρεται ο κ. Gunderson είχε ένα πολύ μεγάλο φάκελο του FBI για την ύπαρξη καταγγελιών κατά του οργανισμού.

    Πηγή: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/rokanidia/story/246179/vinteodolofonithike-o-proin-arhigos-fbi-poy-miloyse-gia-aeropsekasmoys#ixzz2Atghnvlx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/10/12 19:34

    Oι μεγάλες αλήθειες κρύβονται πίσω από γεγονότα που θεωρούνται φυσιολογικά και που ελάχιστοι θα μπουν στη διαδικασία να ερευνήσουν και όταν βρουν κάτι θα χλευαστούν και θα καρατομηθούν επειδή ακριβώς οι πολλοί το θεωρούν φυσιολογικό. Κάθε αλήθεια περνάει τρία στάδια: στην αρχή της επιτίθενται παρουσιάζοντάς την σαν...
    ανοησία, μετά παραδέχονται πως κατά πάσα πιθανότητα είναι ορθή, όμως ασήμαντη. Τελικά αναγνωρίζουν την σπουδαιότητά της και τότε οι πρώην πολέμιοί της αρχίζουν να διεκδικούν την τιμή του πρωτοπόρου.

    ΠΗΓΗ : http://psekasmata.blogspot.com/2012/10/haarp_29.html#ixzz2Atncgqxp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/10/12 22:42

    οτι να 'νε!!!!!!!!! Εγω εχω αλλη λυση.... να σταματησουν να περνανε αεροπλανα πανω απο τη Ροδο!!!! ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ... ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/11/12 00:45

    ΣΟΚ:Δειτε τι περιεχει το αιμα των Ελληνων με βαση Αιματολογικες εξετασεις.Μας δολοφονουν ομαδικα;
    21:48 Sinner No comm.




    Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... HΝ



    ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

    Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.



    Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων. Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

    Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)

    Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.


    .



    Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS


    του Αλέξανδρου ΓεωργΣ

    • http://www.med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID=l 64929 · http://www.holmestead.ca/index-ct.html · http://www.holme stead.ca/chemtrails/correspondence.html · "Spray Tankers Tracked by Radar, Lab Tests Raise Concerns" ίου William Thomas, 28 lav. 2003 · http://www.rense.com/generalll/chmmill.htm · http://www.holmestead .ca/chemtrails/solar.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/11/12 08:19

    Ναι το αλουμινιο στο αιμα προερχεται απο ψεκασμους: Ειναι συστατικο στα αποσμητικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *