ροή ειδήσεων

Τι γίνετε με τα 600 ΔΙΣ των ομογενών; Αλήθεια ή νέα περίπτωση Τσάκα; [VIDEO]

Οι ομογενείς, εκπρόσωποι της End National Debt, ισχυρίζονται ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν αποστείλει...
φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών.

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι κύριοι Μανώλης Λαμπράκης και Γιώργος Παπαδάκης απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα υποστήριξαν ότι το όνομα της τράπεζας στην οποία έχουν κατατεθεί τα χρήματα θα γνωστοποιηθεί σήμερα, ότι υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πιστοποιούν πως ήδη έχουν γίνει οι δύο καταθέσεις, υπέρ της Ελλάδας και υπέρ της Κύπρου και ότι δέχονται κάθε έλεγχο προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών τους.

Αναφερόμενοι δε στους όρους που τίθενται σημείωσαν ότι υπάρχουν μόνον δύο:

Να συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπή από Αρεοπαγίτες οι οποίοι θα προσυπογράφουν και θα εγκρίνουν τη νομιμότητα κάθε ποσού του χρέους το οποίο θα αποπληρώνεται. Την πρόταση προς αυτή την επιτροπή θα καταθέτει μια άλλη διεθνής επιτροπή από 17 οικονομολόγους.

Να συγκροτηθεί άλλη επιτροπή, πάλι από Αρεοπαγίτες προκειμένου να ελεγχθούν όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί από το 1974 έως σήμερα για να διαπιστωθεί τυχόν παράνομος πλουτισμός τους σε βάρος του Δημοσίου χρήματος.

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή επισήμανε πως αν βγει η τράπεζα του Καναδά και πει επισήμως ότι υπάρχουν τα 600 δισεκατομμύρια για την Ελλάδα τότε τα επιτόκια θα πέσουν αυτόματα στο 0%.

"Η χώρα θα μπορεί τότε να δανειστεί από την επόμενη ημέρα όσα χρήματα θέλει αφού θα έχει αυτή την εγγύηση", συμπλήρωσε, με τα μέλη της E.N.D. να τον κατηγορούν ότι έχει παντελή άγνοια για το τι σημαίνει οικονομία.

Ο βουλευτής της ΝΔ μάλιστα δεν δίστασε να παρομοιάσει τους ομογενείς με τους «εμίρηδες» του Παναθηναϊκού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμεις στον Παναθηναϊκό επί ένα χρόνο ακούγαμε τον Βλάση Τσάκα να μας υπόσχεται επενδύσεις από άραβες. Και μόλις έπρεπε να πληρώσει εξαφανιζόταν».

Η συμπεριφορά του Άδωνι μάλιστα προς τους δύο καλεσμένους της E.N.D. με την πρόταση για την εξαγορά του χρέους της Ελλάδας ανάγκασε τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητήσει από τον σκηνοθέτη να κλείσει το μικρόφωνο του βουλευτή της ΝΔ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/10/12 18:05

    den katalavate profanos , ean exoflithi to xreos tis elladas , tote den tha mpori na mas eleksi kanis dioti den tha exoun logo kai prosxima ....xou kai o logos pou i kivernisi den dexete na lavi afta ta xrimata ...Omos leo egw tora ean figi to xreos tis elladas xari se aftous tous anthropous , pios egkiate oti den tha xanampoume sta xrei ?me tous kifines pou mas kivernane ????e???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/12 19:33

      Σταμάτα να εισαι τόσο αφελής.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/12 18:46

    xaxaxa lool-600 dollaria einai,mpeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/12 21:32

    Είμαι ουδέτερος, θα το γούσταρα αλλά δεν το πιστεύω. Σε ΈΝΑ και μόνο ΕΝΑ πράγμα θα σταθώ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ λαμόγιο ο Άδωνις και οι λοιποί πολιτικοί ψάχτηκαν για να βρουν βρομιές στο όνομα του κου Λαμπράκη και των λοιπών μελών της E.N.D.;;;;;;

    Αυτό δείχνει φόβο και στάση πολέμου!!
    Γιατί; Δεν ξέρω, σκεφτείτε το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/12 21:59

      Aγανάκτησε και αυτός φαίνεται με την κορροϊδία και τα παραμύθια φούμαρα που ελεγαν οι "σωτήρες ομογενείς" για τα δήθεν 600 δις δολλάρια.

      Αν και δεν τον γουστάρω τον παρλαπίπα Αδωνη , στο οτι εβαλε τις φωνές οπως εμαθα στην εκπομπή του Παπαδάκη, μπορώ να πώ καλά εκανε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/12 22:41

      Στο ότι έβαλε τις φωνές δεν μου αρέσει καθόλου γιατί δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχουν μάθει οι πολιτικοί στα κανάλια. Δεν περίμενα πολιτισμό και δεν τον είδα. Φωνές βάζεις όταν υποτίθεται ότι πραγματικά γνωρίζεις κάτι και σε αδικούν, όχι όμως όταν ξεστομίζεις "μακάρι, μακάρι" σ' αυτά που λέει ο άλλος..

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/12 00:36

    απλα τα πραματα διαπιστωστε αν είναι αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *