ροή ειδήσεων

68 προσαγωγές 3 χρηματοκιβώτια και 12 αυτοκίνητα από την επιχείρηση στο Καρακόνερο - ΒΙΝΤΕΟ


Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-10-2012) τα ξημερώματα στην περιοχή του καταυλισμού Ρομά, στο Καρακόνερο Ρόδου, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού...
της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την διαχείριση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στην περιοχή.

Στην επιχείρηση η όποια οργανώθηκε από την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου συμμετείχαν 45 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Αστυνομικού Τμήματος, Τμήματος Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙ.ΑΣ), καθώς και δύο (2) αστυνομικοί σκύλοι για εντοπισμό όπλων, εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών.

Επιπλέον την αστυνομική επιχείρηση και τις έρευνες συνέδραμε κλιμάκιο της Λιμενικής Αρχής Ρόδου αποτελούμενο από 17 λιμενικούς με ένα (1) αστυνομικό σκύλο.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης και των ερευνών που έγιναν σε χώρους-καταλύματα διαμονής, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, πρόεκυψαν τα ακόλουθα:

Προσήχθησαν : 68 άτομα (από τα οποία 65 άνδρες, 2 ανήλικοι και 1 γυναίκα)

Μεταφέρθηκαν : 12 αυτοκίνητα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου προκειμένου να διαπιστωθεί το νόμιμο της κατοχής τους

Ανασύρθηκαν : από την θαλάσσια περιοχή πλησίον του καταυλισμού ένα όχημα για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπή στις 13-06-2012 καθώς και 3 χρηματοκιβώτια η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών του κλεμμένου οχήματος – χρηματοκιβωτίων, ενώ η εξέταση των 12 οχημάτων και των προσαχθέντων συνεχίζεται.

Δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *