ροή ειδήσεων

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ

ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 μμ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...




Ή ΕΤΣΙ

 

Ή ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ


Αk: ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙ !!!
ΟΛΟΙ ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/10/12 01:46

    Μαύρο ή άσπρο, ορθοδοξία ή θάνατος, ή μαζί μας ή ενεντίων μας και άλλες τέτοιες πίπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/12 02:17

      καλά εσύ πηγαινε soho ή μέθεξη ( βασικά σε κόβω και για τα δύο, κλασσικός κουμουνιστης με φράγκα)!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/12 10:22

      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Μ....... ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΙΝΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/12 11:54

      Βρε ηλίθιοι, δεν βλέπετε ότι η Χρυσή Αυγή καλεί σε ξεσηκωμό τον κόσμο για να ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για τα μέτρα που παίρνουν τα αφεντικά της; Εδώ δεν έχουμε να φάμε, το γκέτο των μεταναστών μας μάρανε; Το νοσοκομείο κλείνει, φάρμακα δεν έχουμε, γιατρούς δεν έχουμε και αντί να κατέβουμε να διαδηλώσουμε για το μνημόνιο θα τρέχουμε για τους μετανάστες; ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ στο Μαντράκι, δεν θα ξαναπατήσει τουρίστας στη Ρόδο!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/10/12 20:25

      ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/10/12 01:20

      Εδώ έρχεται ολόκληρη Μέργκελ και εμείς θα κατεβούμε στο Μαντράκι για τους μετανάστες; Αλλά ξέχασα.... η Μέργκελ είναι Γερμανίδα (από την πατρίδα του φασισμού ντε..._)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/12 06:52

    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/12 06:59

    Όταν ψηφιζατε δεν ξέρατε τα σημερινά αποτελέσματα ο Σαρας δεν άνοιξε τα σύνορα μας γέμισε πρώτα με τους. Κολοαλβανους και να τώρα και τα Πακιστανια καλά να παθετε και στα σπίτια σας θα πρέπει να τους βάλετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/12 07:08

    Ρε μπας και πέρασε ο λόγος και το σχέδιο του Τσίπρα που ήθελε να φέρει και τους συγγενείς αυτών που είναι ήδη εδώ;;;;;;;;;;
    Προδότες::::Σαμαράς Βενιζέλος Κουβέλης Παπαρήγα Τσίπρας Παπαντρεου λαό όλα τα αρχιδια που μας τους φέρνουν στην χώρα μας.....
    Φωτιά και τσεκουρι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/12 07:23

    Αν φέρουν και άλλους ο τουρισμός τελείωσε του χρόνου δεν θα πατήσει κανένας εδώ ήδη με αυτούς που είναι εδώ οι τουρίστες τα έχουν δει όλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/10/12 07:45

    GI AYTO OLOI KATW KAI APO EDW K PERA XRYSI AYGI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/10/12 08:02

    @07:23 AN ΜΑΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/12 09:14

      ενω αν μαθει η και χειροτερα αν βιωσει (απο κλεψιες ,βιασμους κλπ) τους 7 χιλιαδες λαθρομεταναστες που θα εχει η Ροδος θα ερθουν τρεχοντας για διακοπες !!.......οπως στην Αθηνα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/12 20:18

      οταν εκλεινε η ακροπολη και το λιμανι του πειραια εξ¨αιτιας σου και φουσκωνες απο περιφανια εφερνες κι αλλο τουρισμο????

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/10/12 09:51

    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΗΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ... ΟΛΛΑΝΔΟΙ ... ΒΕΛΓΟΙ ... ΓΑΛΟΙ ... ΑΓΓΛΟΙ... ΟΛΟΙ ΤΟΟΥΣ ΑΠΟΚΟΙΟΚΡΑΤΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/10/12 10:59

    EKSO OI BOULGAROI KAI OI KOMITATZIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/10/12 12:27

    Παιδια τα δεδομένα άλλαξαν τα κέντρα λαθρομεταναστών δεν θα γίνουν.
    Οποίος ψήφισε ΚΚΕ θα πάρει στο σπίτι του 20Λαθρομεταναστες
    ΣΥΡΙΖΑ 20
    ΠΑΣΟΚ 18
    ΝΔ 18
    ΚΟΥΒΈΛΗ 15
    και ακολουθούν τα μικρότερα κόμματα απο 10
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΈΝΑΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/10/12 13:49

    να πάει και κανένας φιλολογος να μάθει ελληνικά στους "Έλληνες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/10/12 18:17

    Άντε γαμισου μαλακά εδω ο κόσμος χάνεται και ΕΣΥ ασχολεισε με την ορθογραφία βλαμενε ε βλαμενε.....όταν θα μπουν στοσπιτι σου οι λαθρομετανάστες και γεμίσουν ΕΣΈΝΑ και όλο σου το σόι θα δούμε αν θα μιλάς ακόμα για ορθογραφία και για φιλολόγους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/12 03:09

      Ναι γιατί μπήκαν στο δικό σου κωλόζωο φασισταριό!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ??? ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ? ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΡΩΜΙΟΙ !!!!! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΞΕ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ,,ΤΙ ΣΟΙ ΨΩΛΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΩΡΕ ΕΙΣΤΕ,,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/10/12 14:22

      Και εσένα σε πήρε η ελληνική ορθογραφία τηλέφωνο αλλά έλειπες ε?

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/10/12 08:47

    ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/10/12 18:32

    επειδη στο τέλος του άρθρου γράφετε:"ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙ !Ολοι με γαλανολευκες σημαίες! !!"
    ΕΡΩΤΩ:
    Υπάρχει επίσημα σημαία ελληνικη να γράφει το σύνθημα "εσεται ημαρ" στο κέντρο της???? Τέτοια κάνετε και επειδή οι καιροί είναι πολύ πονηροί και επικίνδυνοι, δεν ακολουθούμε!
    Θα έπρεπε η όλη κίνηση να στραφει ενάντια σε όλα τα "στρατόπεδα συγκέντρωσης". Να μη γίνουν πουθενά! Όχι να καιγόμαστε μονο για τη Ρόδο και ας γίνει όπου αλλού. Εκτός αν έχουμε ξεχάσει τελείως τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της φασιστικής Γερμανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ {ΚΑΛΕ"} ΤΗΝ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΟΥ ,,,,,,ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ,,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,,,ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ,,,ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ,,,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ,,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ,,,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ,,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ,,,,,,,,,,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/12 10:20

      μακαρι να ειχαν ολοι την ιδια αποψη φιλε κ πατριωτη!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/10/12 13:10

      Ρε Νεκτρονα , πότε θα πάρεις χαμπάρι ότι ασχολείσαι με την κορυφή του παγόβουνου;;; Για αυτό που βρίσκεται κάτω από τη θάλασσα πρέπει να ασχοληθούμε , να διαμαρτυρηθούμε κι όχι γι αυτό που πουλάει , επειδή είναι πιο ορατό. Και να μας αλλάξεις γνώμη για ποιο πράγμα;;;Επειδή κοιτάμε οι πιο πολλοί(θέλω να πιστεύω) σφαιρικά τα πράγματα και καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι λύσεις είναι GTP και αποσκοπούν στο να κοιτάει το μάτι του Σάουρον (λαού) αντίθετα από εκεί που πρέπει;;;(Θέλω να προσεγγίσω και τους σινεφίλ). Είστε σαν τον ταύρο στην αρένα γαμώτο ... Παίρνετε φόρα και ορμάτε μόνο εκεί που κουνιέται το πανί ...

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος3/10/12 20:00

    Δεν έχει καμία σημασία ΠΟΙΟΣ καλεί τους Έλληνες να εναντιωθούν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Όπως δεν είχε καμία σημασία ποιος καλούσε στην Κατοχή για αντίσταση εναντίον των κατακτητών (Γερμανών,Βουλγάρων,Ιταλών).
    Για τα κολλημένα μυαλά κάποιων,υπενθυμίζω ότι ο Ζαχαριάδης τον Οκτώβριο του 1940 έθεσε όλους τους κομμουνιστές (με το γνωστό του γράμμα από τις φυλακές της Κέρκυρας)κάτω από τις διαταγές του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ εθνικιστή Ιωάννη Μεταξά,επειδή θεώρησε τον κίνδυνο υποδούλωσης της Ελλάδας μεγαλύτερο από τη στενή κομματική θεωρία του διεθνισμού.
    Άλλο παράδειγμα (από τα πολλά) : Στην Κίνα,ο κομμουνιστής ηγέτης Μάο Τσε Τουγκ συνήψε συμμαχία με τον ηγέτη των εθνικιστών Κινέζων Τσαγκ Κάϊ Σεκ,όταν η Ιαπωνία επιτέθηκε στην Κίνα.
    Άλλο : ο Άρης Βελουχιώτης συμμάχησε (για κάποιο -μικρό - χρονικό διάστημα με τις ομάδες του Ναπ.Ζέρβα,συνταγματάρχη Ψαρρού,Άθω Ρουμελιώτη κ.α).
    Όλοι όσοι εναντιώνονται στο μνημόνιο,στους λαθρομετανάστες κλπ πρέπει να ενώνονται σε κοινές δράσεις.Δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ!!!
    Ξεκολλήστε!!!Η Ελλάδα -και η Ρόδος φυσικά- βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/10/12 10:35

      Ανώνυμος3/10/12 8:00 μ.μ.
      "Δεν έχει καμία σημασία ΠΟΙΟΣ καλεί τους Έλληνες να εναντιωθούν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα."

      Μα φυσικά και έχει σημασία ποιος καλεί και βασικότερο, τι στόχο έχει. Άλλο το έξω από εδώ οι μετανάστες απλά και άλλο μια πραγματική λύση.

      Δηλαδή αυτοί που καλούν τη συγκέντρωση, τι θα προτείνουν; Απλά να μη γίνουν στρατόπεδα στη Ρόδο; Ας πάνε πχ στη Χάλκη ή στην ΑΛιμιά δλδ. Έξω από εδώ και στα @ρχίδια μας δλδ...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/10/12 11:40

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ "ΑΧ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!" ΞΥΠΗΝΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ.Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ Η ΜΕ ΕΜΑΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ 400ευρω ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/12 13:57

      Αυτό με το νοσοκομείο γίνεται για λόγους δημόσιας υγείας. Γιατί αν δε γινόταν, οι αρρώστιες θα μπορούσαν να εξαπλωθούν! Μη λέτε ό,τι σας κατεβαίνει για να δημιουργείτε αντιπάθειες προς τους μετανάστες.

      Επίσης, για την κατάντια του συστήματος υγείας δε φταίνε αυτοί, αλλά οι μίζες και τα ακριβοπληρωμένα αναλώσιμα και εξοπλισμοί των νοσοκομείων και άλλα τέτοιου τύπου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/12 20:37

      σωστος ο 11 40 .. μετα περαστικα !! καπιοι μεχρι τωρα τα γραφανε στα αρχιδια τους. και μεχρι τωρα... θελανε ΝΔ για να μην χασουν την ειχειρησουλα τους... Τωρα που θα δυσκολευεται να κυκλοφρησει καπιοοιος, ποοσο και να παει για ψωνια,,, θα δειτε.. ακομα τους πιστευετε ??? ε? δεν καταλαβενετε οτι συνεχιιιζουν το διαίρει και βασιλευε ??? οπω ειπαν το 70 % τους ψηφισατε ... παραδεχτειτε το λαθος και ελατε να πραξουμε το καλυτερο για μας και το μελλον των παιδιων μας.. γαιτι ποσους ρε θα χωρεσει ? 10,000 ? 50,000 ? 100,000 ? αφου θα ερχοντια συνεχεια,,, τα χωραφια σας θα χασουν αξια .. ( δες αγ. παντελεημονα αθηνα ) κλπ.. το βαΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ....... καντε κατι ,,,,

      Διαγραφή
  17. Η αυριανή Κυριακή θα μείνει στην ιστορία!!!!! ΜΗΝ ΧΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΠΑΡΌΝ ΡΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΓΕΓΟΝΌΣ!!!! ΑΔΈΡΦΙΑ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΊ!!!! ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΠΑΡΌΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΏΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/10/12 13:30

    Αυριο ολοι Δημαρχειο!! αφηστε σπιτι τα πολιτικα και τα θρησκευτικα αθλητικα και οτι αλλο μπορει να μας κανει να μαλλιοτραβηχτουμε! Ολοι μαζι για τον τοπο μας αυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/12 13:58

      Εγώ στο δημαρχείο δεν κατεβαίνω για να φωνάξω να πετάξουν στη θάλασσα ανθρώπους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/12 21:02

      Κανείς δεν λέει να τους πετάξουν στην θάλασσα.. Οταν θα κλέβουν εσένα και θα τρομοκρατούν τους δικούς σου γιατί απλά δεν θα έχουν κάτι να χάσουν τότε θα καταλαβεισ οτι επρεπε να αντιδράσεις ...

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος6/10/12 14:21

    Ανοιξε το σπιτι σου τοτε και βαλτους μεσα. Εμεις τι σου φταιμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/10/12 15:34

    ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012:
    ΝΔ 32,38%
    ΠΑΣΟΚ 16,68%
    ΔΗΜΑΡ 4,73%

    ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ) ΔΩΣΑΤΕ 53,79% !!!!!

    ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 22,88% ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ).

    ΣΥΝΟΛΟ 76,67%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ 3 ΣΤΟΥΣ 4 ΡΟΔΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Η ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΟΙ Μ@@@@ΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΙΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/12 15:46

      Για αυτό ψήφησα Καμμενο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/12 16:03

      και συ μαλακα καραβλαχε με τους πακιστανους θα φυγεις.εσεις οι καραβλαχοι καλιτεροι νομιζεις οτι ειστε.ρε ουστ ολοι απο εδω λαθρομεταναστες,καραβλαχοι,γυφτοι ουστ ολοι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/10/12 09:23

      Να απαντήσουν άμεσα οι βουλευτές του νομού μας . Ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα κέντρα κράτησης μεταναστών ; Γιατί δεν ζήτησαν να εξαιρεθούν τα νησιά μας ; Ή εναλλακτικά γιατί δεν ζήτησαν να αναφερθούν συγκεκριμένα οι περιοχές της χώρας όπου θα γίνουν αυτά τα κέντρα; Γιατί δεν αναφέρουν στον κόσμο ότι σε αυτά τα κέντρα οι λαθρομετανάστες θα κοιμούνται και θα τρώνε , αλλά θα είναι ελεύθεροι να βγαίνουν ΟΠΟΤΕ θέλουν έξω από αυτά ; Φανταστείτε λοιπόν να μένουν 5000 άτομα συνολικα σε Ιαλυσο, Ψινθο και Χαρακι . Οταν αυτοί βγαίνουν ελεύθερα έξω θα αισθάνεστε ασφαλείς στα σπίτια σας ; Θα αισθάνονται ασφαλή τα παιδιά σας; Να απαντήσουν άμεσα οι βουλευτές ...Γιατί να μην χαρακτηριστούν προδότες όσοι τοπικοί βουλευτές επιτρέπουν αυτά είτε με την ψήφο τους είτε με την ανοχή τους ;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος6/10/12 21:11

    Οι διεκδικήσεις δεν γίνονται από τον καναπέ... Ας αναρωτηθεί ο καθένας μας "εγώ τι έκανα για να αποτρεψω αυτή την κατάσταση ;" Κάποιος που δεν ψήφισε κανένα κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/10/12 14:49

    Ο ΚΥΡΙΟΣ 4:03 ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΡΕΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Η ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ Μ@@@ΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/10/12 10:06

    Υπογράψτε και εδώ!
    http://www.avaaz.org/en/petition/Investigate_the_Golden_Dawn_neoNazi_Party_of_Greece/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *