ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Κάλεσμα στον κόσμο

Με το Μηνά Γκέκο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου...


Οι «θαλασσί» θα υποδεχθούν στο Βενετόκλειο το Ρέθυμνο, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους και σε αυτή την προσπάθειά τους δεν θα ήθελαν να είναι μόνοι τους. Με σημερινή (10/10) ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό, «σπρώχνοντας» παίκτες και τεχνική ηγεσία στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Η ανακοίνωση: «Την προσεχή Κυριακή στις 16.00 η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός θα φιλοξενήσει τονΑΓΟ Ρεθύμνου στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Basket League. Η αναμέτρηση ορίστηκε και επίσημα σήμερα (10/10) από τον ΕΣΑΚΕ και η ομάδα μας (διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλητές) απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του νησιού να γεμίσουν τοΒενετόκλειο και να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου θα ανακοινωθούν αύριο (11/10) από την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός».

onsports.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *