ροή ειδήσεων

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

ΣΟΚ !!! ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ "ΓΙΑΦΚΑ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΡΟΔΟΥ !!!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ 10 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ -ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ !!!!
Η είδηση διέρρευσε από κατοίκους πλησίον της γιάφκας... όπου ξύπνησαν από το ντου" των αστυνομικών !!!

Η αστυνομία έχει λάβει διαταγές μάλλον να μην αποκάλυψη το γεγονός για να μην προκληθεί πανικός στους κατοίκους του νησιού!!!

Χαράματα 05:00 προχθές15/10/2012 ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισέβαλε σε οικία στο χωριό Κοσκινού όπου διαμένουν Πακιστανοί ,κοντά στο εκκλησάκι
,,,,,!,οι αστυνομικοί μάλλον δεν θα πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας ένα οπλοστάσιο μπροστά τους!!!Υπάρχουν μαρτυρίες που είδαν να μεταφέρουν της χατζάρες!!!!όπως πολλά κινητά τηλέφωνα λοστούς και κλειστά κουτιά με άγνωστα αντικείμενα.

Τρεις από τους δέκα πρόλαβαν να την κοπανίσουν από την πίσω πόρτα,από ότι μου είπαν τελικά μετά από ανθρωποκυνηγητό όπου και τους έπιασαν ποιο κάτω!!!!!

 

 Εδώ όμως πρέπει να δούμε τι ήθελαν τόσα όπλα οι πακιστανοί και για ποίους τα προόριζαν?? αυτοί οι κακομοίρηδες αλλοδαποί που ήρθαν να δουλέψουν γιατί στην πατρίδα τους έχει πόλεμο!!τι ήθελαν τόσα σπαθιά ???
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!
Αk/Αν όχι όλοι αλλα οι περισσότεροι έχουν έρθει στην Ευρώπη για ιερό πόλεμο!!κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα!! Και να σταματήσουν τα "φιλοαλλοδαπα" και διεθνιστικά παιχνίδια τους,,τα πράγματα είναι σοβαρά!!!ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ !!!!
eleusisdiagoridon.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/10/12 10:39

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ -ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 20 ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!!!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!
    ΑΦΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΟΥΜΕ!!
    ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/12 11:22

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΡΗΒΑΝΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/12 14:46

    ποιοι αλητες τους δινουν σπιτια να μεινουν και δουλειες ??
    αρχιστε να λετε ονοματα πλεον και να δουμε τη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/10/12 15:29

    Ράδιο αρβύλα καθαρή. Καθαρή προπαγάνδα για να ξεσηκωθεί ο κόσμος ενάντια σε συγκεκριμένα θέματα, τους μετανάστες. Και όχι για να αλλάξει η φθίνουσα πορεία του τόπου.

    Να βγει η αστυνομία και να πει. Όλα αυτά τα "άκουσαν", "μας είπαν" κλπ καθώς και οι χρησιμοποιούμενες φωτογραφίες είναι πολύ επικίνδυνα παιχνίδια.

    Μη μασάτε προπαγάνδα και αποπροσανατολισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/12 15:47

    Το παραμύθι αλλάζει, όσο γίνεται αντίλογος. Πρώτα ήταν οι λαθρομετανάστες που μας παίρνουν τις δουλειές. Κατέρρευσε ο μύθος. Μετά ήταν οι λαθρομετανάστες που δε χωράνε και είναι όλοι εγκληματίες. Καταρρέει σιγά σιγά. Και τώρα αλλάζει πάλι και λέει ότι ήρθαν για να μας αλλοτριώσουν (λες και δεν το κάνει η TV και τα ΜΜΕ) και θα κάνουν Ιερό Πόλεμο. Θα καταρρεύσει κι αυτό όσο γίνεται αντίλογος.

    Πάντα κάτι βρίσκουν κάποιοι ανεγκέφαλοι για να κρατούν τον κόσμο σε αναμμένα κάρβουνα. Βολεύει βλέπεις το γεγονός ότι η ΝΔ άρχισε να κάνει κινήσεις για το μεταναστευτικό και χάνουν το μοναδικό διαπραγματευτικό τους χαρτί (γιατί για τα υπόλοιπα δεν έχουν θέση). Οπότε μοναδικός τρόπος για να μην πέσουν στην αφάνεια και κρυφτούν στη γη είναι να συντηρούν τέτοιου είδους καταστάσεις. Είναι θέμα επιβίωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 09:33

      Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΟΠΕΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΥΡΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ !!!!!!!!!
      3:29&3:47

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/10/12 19:32

    18/10/12 3:29 μ.μ.
    18/10/12 3:47 μ.μ.

    Εύχομαι να μην δοκιμάσετε ποτε την χατζάρα στον πισινό σας, των παιδιών σας και των γυναικών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 00:52

      Στον δικό μας ποτέ! Στον δικό σου ίσως! (Για να σου απαντήσω στο ύφος που χρησιμοποιείς)
      Για την ταμπακιέρα (δηλαδή τα ίδια τα γεογνότα) δε λες τίποτα. Πίστευε λοιπόν και συ όποια φήμη κυκλοφορεί για να κ@υλώνεις και να αισθάνεσαι το κατιτίς σου.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος18/10/12 20:13

    Παλληκαρια ανειστε Ταλιμπαν να πατε στο Αφγανισταν.Το πιθανοτερο αυτο το αρθρο να ειναι ψευτικο μονο και μονο για να δημιουργηθουν εντυπωσεις.Ανεβαστε το αστυνομικο δελτιο που αποδεικνυει την εγκυροτητα του αρθρου.Τελικα τα παραπονα ροδου εχουν καταντησει ευκολος διαδικτυακος τοπος αναρτησης και παρουσιας ρατσιστικων στοιχειων.Παλληκαρια αν φοβαστε τους Πακιστανους η τους τσιγγανους καλυτερα να επισκεφθητε ενα ψυχολογο να σας πει πως θα αντιμετωπησετε τις φοβιες σας.Αν ειστε Ταλιμπαν να πατε στο Αφγανισταν!!Εκει ανηκετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 20:31

      οταν θα στον "σφυριξει" ο πακιστανος η ο τσιγγανος ελα να ξαναπεις τα ιδια αποβλακωμενε ηλιθιε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 23:39

      18/10/12 8:13 μ.μ. σε προκαλώ να πας μια βόλτα από τον καταυλισμό τους μετά τις 22.00 μονος σου. Άντε να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι τραχανάς!!!! Και ο μονος τρόπος για να μας το αποδείξεις είναι να πας και να βγείς μια ωραία φωτογραφία μαζί τους, το πως θα είναι η φωτογραφία δεν μας νοιάζει, ίσος να είσαι χωρίς ρούχα, κρεμασμένος ανάποδα, όπως και να χει αρκεί να υπάρχει έστω μια φωτογραφία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *