ροή ειδήσεων

Η Χρυσή Αυγή ζητά στοιχεία και για τους αλλοδαπούς στα Πανεπιστήμια

Επιστολή βουλευτή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Μετά το σάλο που προκάλεσε η ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, στη Βουλή, με την οποία ζητούσε να λάβει στοιχεία σχετικά... με τα αλλοδαπά βρέφη και νήπια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας, έτερος βουλευτής ζητά άμεση ενημέρωση για τον αριθμό των αλλοδαπών φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Βήμα», επιστολή του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Παναγιώτη Ηλιόπουλου βρήκαν στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση τα μέλη των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την οποία και τους ζητούσε άμεση ενημέρωση για τον αριθμό των αλλοδαπών φοιτητών που στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες του Ιδρύματος.

Η επιστολή αναφέρει:

«Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή».

Προσβεβλημένοι από το απαράδεκτο όπως το χαρακτήρισαν ύφος της επιστολής αυτής, τα μέλη των πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος αρνήθηκαν να απαντήσουν.

«Το ύφος της επιστολής ήταν απαράδεκτο, έσβησα το μήνυμα, δεν πρόκειται να δώσουμε αντίστοιχα στοιχεία» δήλωσε ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Νίκος Σουλακέλλης. «Για εμάς όλοι οι φοιτητές είναι ίσοι και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και θα ίδια δικαιώματα» λέει ο κ. Σουλακέλλης.

Το ίδιο μήνυμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής το έστειλε και σε όλους τους καθηγητές του Πανεπιστημίου, ενώ το θέμα προκάλεσε αναστάτωση αλλά και αντιδράσεις στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Λέσβου.
newsbeast.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. τι ειρωνια!απλά τυχαίνει να είμαι έξω από το γραφείο εξυπηρέτησης αλλοδαπών φοιτητών στο Λονδίνο και στην ελλάδα αναστάτωνεστε επειδή την ερώτηση την έκανε βουλευτής της χρυσής αυγής;στατιστική υπηρεσία δεν υπάρχει στην ελλάδα;είναι μυστικό να κρύβουμε τον αριθμό αλλοδαπών;σε όλες τις χώρες υπάρχουν αντίστοιχες στατιστικές.ντροπή στον αντιπρύτανη και σε όσους άσχετους προκαλούν θόρυβο για κάτι θέματα αυτονόητα και αρνούνται να απαντήσουν σε δημοκρατικά εκλεγμένο βουλευτη.φυλακή για να μαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/12 12:47

    μπράβο στη χρυσή αυγή και υποχρέωση σε όλες τις φοιτητικές εστίες να δώσουν όλα τα στοιχεία όλων των αλλοδαπών και λαθρομεταναστών που τις λυμαίνουν με την ανοχή των πρυτανικών αρχών και των κομμάτων εξουσίας και των αριστεριστών... Αν δεν παραδώσουν τα στοιχεία στους εκπροσώπους της βουλής, τότε θα τα πάρουμε οι ίδιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κε αντιπρύτανη να συγκεντρώθηκε στο πώς θα διδάσκετε γιατί δε πάμε καθόλου καλά,και αφήστε τον κάθε βουλευτής να κάνει τη δουλειά του.δε μίλησε κανείς για άνιση μεταχείριση στη μόρφωση.όλοι ήμαστε όσοι.αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα.οι έλληνες φοιτητές και γενικά αλλοδαποί σεαμερική καναδά αγγλία δε διανοητέ να μένουν να τρώνε και να πίνουν με λεφτά φορολογουμένων κάθε χώρας.είναι αδιανόητο.πρέπει να υποστηρίζονται από κεφάλαια των χωρών τους.εκτός αν κερδίζετε εσείς κάτι από αυτή την μυστικότητα πού θέλετε να επιβάλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/12 13:10

    Καλα αυτη η χρυση αυγη μονο με τους μεταναστες ασχολιτε αλλα προβληματα δεν εχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/12 17:47

      To IQ ους είναι τέτοιο βρε παιδί μου. Με τι να ασχοληθούν? με την οικονομία ή τον πολιτισμό? Οι σάκοι του μποξ είναι η προσφιλής τους απασχόληση. Μόνο μέχρι εκεί πάει το μορφωτικό τους επίπεδο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *