ροή ειδήσεων

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ «ΧΟΥΝΤΑ»

1. ΄Ακουσα το τρελό ότι θα μπαίνει φορολογία από το 1 ευρώ εισοδήματος, το δε κλιμάκιο φόρου εισοδήματος θα είναι μέχρι 35%, αντί 45% που ήταν, όταν ο Ολάν το ανέβασε στη Γαλλία στο 75%.
Είναι προφανές ότι η άνω φορολογία που θα μπει πάνω από την ήδη αβάστακτη θα φέρει ΑΝΑΤΡΟΠΗ...

2. ΄Εχω γράψει από παλαιά ότι θα πρέπει να καθορίζεται με νόμο, κάθε 1η/1ου και 1η/7ου, ο τιμάριθμος του καταναλωτή μίας μονογονεϊκής οικογένειας μέχρι και οικογένειας 12 το πολύ ατόμων υπό κοινή στέγη. Το ετήσιο κόστος συντήρησης της κάθε οικογένειας με βάση τον τιμάριθμο καταναλωτή θα πρέπει να είναι αφορολόγητο. Η κλίμακα φορολογίας του καθαρού εισοδήματος θα αρχίζει, μετά το αφορολόγητο, από το 1 ευρώ μέχρι το 95% του συνολικού εισοδήματος όλων των μελών της οικογένειας. Κάθε οικογένεια θα επιδοτείται κατά το ποσό που θα υπολείπεται του αφορολόγητου. Ενιαίος φορέας ασφάλισης με επιδόματα αναπηρίας κλπ για όλους. Η Ασθένεια και η Νοσοκομειακή περίθαλψη θα βαρύνει εξ΄ολοκλήρου το κράτος, για τους πολίτες του.
Αυτά κατά τη θεωρία ότι οι φόροι προς το κράτος θα πρέπει να είναι αναλογικοί προς το φορολογητέο, κατά τα ως άνω, εισόδημα κάθε ενός φορολογούμενου ή κάθε οικογένειας με κοινή στέγη ξεχωριστά.

3. Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 επισημοποιήθηκαν οι πληροφορίες, περί την ομάδα <<ΕΝD>> του
κ. Αρτέμη Σώρρα, ότι η προσφορά του των 50 δις για την Κύπρο και των 600 δις Δολλαρίων για την Κυβέρνησή μας, υπό τους όρους της διαφάνειας για να βγούμε από την κρίση, είναι δήθεν '' ΦΟΥΣΚΑ'΄. Είναι δε περίεργο γιατί όλοι αυτοί οι κ. κ. Κρατικοί Αρμόδιοι της Ελλάδος και Κύπρου ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ γι΄αυτήν την ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του κ. Σώρρα, ως να ήσαν υποτακτικοί των διεθνών ΣΑΫΛΩΚ.

4. Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Σώρρας και οι λοιποί είναι πεντακάθαρα αξιόπιστοι , αφού εκτός από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας , Κυβέρνηση κλπ, έστειλαν τον πλήρη φάκελο και στους αρμόδιους Δικαστές μας για έλεγχο της αξιοπιστίας της προσφοράς του, αλλά τον έστειλαν κατόπιν. ακόμη και στον υβριστή τους ΄Αδωνι Γεωργιάδη, αχαρακτήριστο για την επιπόλαιη συμπεριφορά σπίλωσής των που επέδειξε.

5. ΄Ενας ερευνητής έπεσε κατά λάθος πάνω σε κάποιες απόρρητες πληροφορίες και μας είπε γι΄ αυτές τα εξής: ΄Οτι δηλαδή λίγος θα είναι ο χρόνος που μας απομένει πριν από την ολική κατάρρευση του υπάρχοντος διαβρωμένου πολιτικού μας συστήματος μέχρι την δημιουργία ενός Νέου Ελληνικού Κράτους με Νέο Σύνταγμα για την ανόρθωση της Ελλάδας. Ιδού και τα σχετικά προβλεπόμενα βήματα:α. Ο Λαός σύντομα θα καταλάβει ότι είναι αναπόφευκτο το ότι δεν θα μπορέσει να επιβιώσει με τα νέα μέτρα και θα σταματήσει άμεσα και μαζικά να πληρώνει τους φόρους του, με αποτέλεσμα η παρούσα κυβέρνηση να μην μπορέσει να κρατηθεί. Η κυβέρνηση θα παραιτηθεί άμεσα και το πιο πιθανό είναι να ζητήσει εκλογές.β. Ο Λαός όμως, αηδιασμένος με το υπάρχον πολιτικό καθεστώς, δεν θα θέλει να ψηφίσει σε κανονικές εκλογές κάτω από το ίδιο καθεστώς και έτσι θα συνεχίσει την γενική πολιτική απεργία, μέχρι να πέσει σύσσωμο...ολόκληρο το καθεστώς. γ. Η αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να κρατήσει με νύχια και με δόντια το υπάρχον σύστημα ζωντανό, με πολλές υποσχέσεις για κάθαρση και ανανέωση. Ο λόγος που θα το κάνει είναι γιατί το υπάρχον σύστημα την συμφέρει και όπως θα έχουν τα πράματα θα πιστέψει ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει ότι αυτή θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Παρ΄ όλες όμως τις υποσχέσεις της, ο Λαός κατάλαβε πλέον πολύ καλά ότι και αυτή παίζει το ίδιο παιχνίδι με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, αφού τις είχε νομιμοποιήσει και επομένως δεν είπε και την πλήρη αλήθεια στον Λαό, ότι δηλ. θα θέλει να παραμείνει υποχείριο της δικτατορικής Ευρώπης και του Τραπεζικού Ευρώ. Έτσι, το μόνο αίτημα του Λαού θα συνεχίσει να είναι η ολοκληρωτική αλλαγή του σημερινού πολιτεύματος..."
δ. Αντί εκλογών, ο Λαός γνωρίζοντας ότι η εξουσία έχει μεταλλαχθεί σε σάπιο κράτος κατοχής και δικτατορίας και έχοντας πάρει στα χέρια του την εξουσία, θα αντισταθεί μαζικότατα μέσω πλήρους και αόριστης στάσης πληρωμών προς αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 1 (παρ. 2 και 3) και το άρθρο 120 του Συντάγματος. Θα πιστεύει ακράδαντα ότι ο τρόπος αντίστασης που επέλεξε, είναι απολύτως νόμιμος. Θα προχωρήσει άμεσα σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση με αποτέλεσμα το επίσημο τέλος της αντιπολίτευσης με ένα νέο Σύνταγμα που θα εγγυάται την πραγματική και άμεση Δημοκρατία.
ε. Θα ακολουθήσει απόλυτα η νόμιμη άρνηση του ανήθικου, τοκογλυφικού και επαχθούς χρέους που μας καταστρέφει . Η άρνηση αυτή, ως προφανέστατα ηθική και νόμιμη, θα γίνει αποδεκτή από το αρμόδιο διεθνές δικαστήριο κατ΄ ανάλογο τρόπο προς το χρέος της περιόδου του Ιωάννη Μεταξά και της Αργεντινής.
ζ. Το πρώην διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς θα οδηγηθεί άμεσα στα ειδικά Δικαστήρια και θα λογοδοτήσει πλήρως για τις προδοσίες που έχει διαπράξει και όποιοι βρεθούν ένοχοι, θα δικαστούν και
ανάλογα με τα εγκλήματά τους θα πληρώσουν.η. Η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει μόλις ανεξαρτητοποιηθεί από τις ξένες εξουσίες και από το μάλλον δωσιλογικό καθεστώς και θα ανακτήσει την Ελευθερία και ανεξαρτησία της. Ο υπόλοιπος κόσμος σε μερικά χρόνια, θα σταθεί έκπληκτος μπροστά στην πρόοδο που θα ακολουθήσει στην ανεξάρτητη πια Ελλάδα μας.

Στυλιανός Σφακιανάκης
Αξ/κός ε.α., Χημ. Μηχ.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/10/12 00:15

    Η εξισωση σου αγαπητε αξιωματικε ε.α. εχει μονο σταθερες.Υπαρχουν ομως ενα σωρο μεταβλητες οι οποιες οταν μπουν στην εξισωση θα μας δωσουν τελειως διαφορετικο αποτελεσμα.Η Τουρκια περιμενει ενα στραβοπατημα για να μπει στα νησια και στη Θρακη.Και αν μπει δεν θα βγει και ο Θεος να κατεβει κατω.Η Αλβανια διεκδικει την Δυτικη Ελλαδα.Τα Σκοπια διεκδικουν την Μακεδονια.Στρατος δεν υπαρχει,σωματα ασφαλειας που να προστατευουν τον λαο και την χωρα δεν υπαρχουν(για τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους ομως πληθωρα ,οπως και για την καταπνιξη διαμαρτυριων),οποτε σε λιγο χρονικο διαστημα οι Ελληνες θα ειναι μειοψηφια στην χωρα τους.Οποτε με αυτα τα καινουργια δεδομενα πιστευεις οτι θα υπαρξει εξυγιανση του κυτταρου που λεγεται Ελλαδα,η διαλυση του σαν καρκινικο κυταρρο που αντι να του δωσουμε φαρμακα του διαβαζαμε ευχολογια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/12 11:53

    ΟΜΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ" ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΗΜΑΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *