ροή ειδήσεων

Αναγνωρίστηκε θύμα δολοφονίας στη Ρόδο

Βρέθηκε νεκρός την περασμένη Παρασκευή
Ένας 31χρονος άνεργος Έλληνας που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο ψυχιατρείο Λέρου, ήταν το θύμα της δολοφονίας...
στο δρόμο του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου την περασμένη Παρασκευή.

Τέσσερα 24ωρα μετά την ανεύρεση της σορού του άτυχου άνδρα, ο θείος του πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση του στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί του έδειξαν το πτώμα του άγνωστου θύματος και εκείνος αναγνώρισε χωρίς καμιά επιφύλαξη τον ανιψιό του που κατοικούσε μαζί με την μητέρα του στην πόλη της Ρόδου.

Ο 31χρονος είχε ξεκινήσει την ημέρα της δολοφονίας για την Έμπωνα όπου η οικογένειά του διαθέτει εξοχικό, αλλά είχε ξεχάσει να πάρει τα κλειδιά και περιφέρονταν άσκοπα στην πόλη. Κάποια στιγμή βρέθηκε στο δρόμο του παλιού νοσοκομείου, όπου –για άγνωστους ακόμη λόγους- δέχθηκε τη μοιραία επίθεση που του κόστισε τη ζωή.

Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο καθώς ο 26χρονος χρήστης ναρκωτικών που είναι ο βασικός κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε σχέση με το έγκλημα όταν παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, αν και αρχικά είχε ομολογήσει! Άλλοι δυο φίλοι του -ένας 20χρονος από τις Σέρρες και ένας 31χρονος από τον Πύργο- τους οποίους κάλεσε στο χώρο του ΟΚΑΝΑ, κατηγορούνται για απρόσφορη σωματική βλάβη σε βαθμό πλημμελήματος καθώς αποδείχθηκε ότι… κλωτσούσαν το νεκρό άνδρα!
protothema.gr



parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/10/12 22:43

    O ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ Κ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/12 00:12

    Εχουμε γεμισει πρεζακια ρε γμτ.....εχει γινει η κοινωνια μας μπουρδελλο! Με σταματησε ενας τις προαλλες και μου λεει "φιλαρακι...20 λεπτα εχεις να παρω ενα παστιτσιο???" αντε τραβα μωρη μουμια απο μπροστα μου του λεω που νεκρος στο δρομο να εισαι δεν θα σε μαζεψω και τσατιστηκε κιολας ο γαδαρος! Ευθανασια ρε να γλυτωσουμε και μεις και τα παιδια μας απο αυτη την λελαπα. Αν υπηρχαν κυρωσεις(ΣΟΒΑΡΕΣ) για οποιον εκανε χρηση θα σου λεγα εγω αμα επεφταν στα ναρκωτικα.Αλλα εμεις???? οοοοχι τους χαιδευουμε τ αυτια! Δεν ειναι εμποροι ειναι χρηστες...αρα ελευθεροι να γεμιζουν και να παρασερνουν κοσμο! Μαζεψτε τους και στειλτε τους ολους σε βραχονησιδες να τρωνε γρασιδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/12 03:51

      Καλά εσύ έχεις ξεφύγει...
      1)Απορείς γιατί τσατίστηκε που τον έβρισες.Ουδέν σχόλιο
      2)Οι φυλακές είναι γεμάτες με χρήστες ναρκωτικών(περνώντας στερητικά μέσα και μαθαίνοντας με τον καιρό φυσικά και τις υπόλοιπες ...τέχνες... Οι έμποροι αλωνίζουν όπως πάντα.
      3)Το σύστημα του ΟΚΑΝΑ είναι τόσο άθλιο που για να μπεις σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης η σειρά προτεραιότητας είναι τεράστια.Με αποτέλεσμα οι χρήστες απλά να συνεχίζουν την χρήση περιμένοντας να μην πεθάνουν.
      4)Ευθανασία να κάνεις σ'αυτούς που θα σκοτώσουν τα παιδιά μας σε λίγο αν δεν πάρουν πούλο από τα αρχοντιλίκια. Αυτοί είναι η πραγματική λαίλαπα. Τους ξέρω , τους ξέρεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/12 15:48

      3:51 προεχει η υγεια φιλε μου...πρωτα σ αυτους που θα καταστρεψουν αμεσα την υγεια μας και των παιδιων μας και μετα στους αρχοντες που οχι δεν θελουν ευθανασια. Δημοσια εκτελεση θελουν και κρεμασμα στους ιστους κατω στο δημαρχειο...να φερουμε και δυο τρεις ρομα να τους κλαινε...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/12 07:48

    κρίμα που πέθανε αλλά είναι περισσότερο κρίμα για μένα ναρκωμανείς να τους βαπτίζουν άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. μόνος του επέλεξε αυτό τον δρόμο όπως οι περισσότεροι. αυτά περί αδύναμων χαρακτήρων είναι μαλ... .δυστυχώς αν έχεις καλό δικηγόρο ...μια χαρά. επειδή είμαστε μικρή κοινωνία ξέρουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/12 10:43

      Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ. ΞΕΡΑΔΙΑ ΞΕΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/12 14:34

      Mponiatis eitane ? To epitheto tou ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *