ροή ειδήσεων

Περιουσία Χριστοδούλου... για πολλά ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!!

Σας πάω όπως είστε…Και εγώ θα σας πήγαινα με τέτοια περιουσία!
Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας...

Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.

Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του (= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.

Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα:

- 600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
- Απ’ αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
- Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
- Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
- 30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
- Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
- Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
- Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
- Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
- Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
- Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church’ s, απ’ αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
- Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
- 50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
- 12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολυτίμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
- 100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
- 200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
- 25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
- 40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
- Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
- Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
- Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
- Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
- Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
- Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
- Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
- Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβώτερη στον κόσμο.
- Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
- Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
- Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
- Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
- Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
- Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
- Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
- Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
- Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου …;
Πηγή: nobudget.worldpress.com/aniwthoi.net

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/12 11:26

    Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ ..Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 12:56

      Τους νόμους, πανίβλακα, τους γράφουν κάτι ελλεινά παράσιτα σαν αυτόν τον ρασοφόρο με τους φίλους τους. Και εφόσον ο πλούτος δεν είναι κατακριτέος, γιατί τον είχε κλειδαμπαρωμένο? Οτιδήποτε αδιάφανο προερχόμενο από ένα δημόσιο πρόσωπο, πόσο μάλλον ένα ενα 'πνευματικό' πρόσωπο, είναι κατακριτέο! Και αυτός ο ελλεινός άντρας ήταν αδιάφανος.

      Εδώ < http://skattelister.no/ > θα βρεις ολόκληρη την περιουσία/πλούτου όλων των φορολογούμενων της Νορβηγίας... από τον Πρωθυπουργό, μέχρι τον νεότερο σε ηλικία σκουπιδιάρη. Από τον μεγαλύτερο, ζάμπλουτο επιχειρηματία της χώρας, μέχρι την πιο χαμηλοπληρωμένη καθαρίστρια. Έτσι, ναι... ο πλούτος δεν είναι κατακριτέος, γιατί είναι διάφανος.

      Επίσης, μήπως νομίζεις ότι τα ρουμπίνια και τα διαμάντια και τα μέταλλα στις πατερίτσες του ρασοφόρου βγαίνουν από τα ορυχεία χωρίς αίμα και όπλα? Πού στο διάολο τα βρήκε όλα αυτά? Τί κυκλώματα μπορεί στηρίζει το συναπάντημά του για να έχει πρόσβαση σε πολύτιμους λίθους και μέταλλα τα οποία ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ?

      Άει σιχτίρι ηλίθιοι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/12 11:43

    Ρε ανθέλληνα θεματογράφε μασόνε και με ότι άλλο θέλεις να σε στολίσω.....τα πήρε μαζί του? τα πήρε από σένα? στα στέρησε? τα έβγαλε στο εξωτερικό? για απάντησε να δούμε ποσα κιλά ηλίθιος μπορεί να είσαι για να μην πω μακακας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/12 11:51

    τα ιδια κ τα ιδια καθε χρονο ανοιγουν το δωματιο, ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/12 12:03

    ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΌΛΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/12 12:43

    klefti vre klefti se pire o diavolos g@mmene klefti o Versace se pire stin pareea tou ! Kai emis pou se pistepsame ! oloi papades una fatsa una ratsa....sto diaolo na pane oloi!!!! amin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/12 12:47

    Aυτο με το δωματιο του Χριστοδουλου το ακουγα και περσι και προπερσι! Λοιπον αρθρογραφε δεν μιλας σε ζωα! Για να δεις ποσο ασχετος εισαι οι μιτρες ειναι επιχρυσομενες και τα διαμαντια διακοσμητικα και ψευτικα! Τι αλλο θα ακουσουμε...χρυσες μιτρες..χααχαχχα...10 κιλα βαρος εχει η μια δηλαδη δεκα κιλα χρυσος η καθε μια βαλε και τα διαμαντια μαζι...ε οκ...ας ξεχρεωσουμε την Ελλαδα τοτε...ασχετε-οι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/12 13:12

    ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/12 13:12

    11:43 μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου και πολύ μεγάλος βλάκας. Βρε αχαρακτήριστε με αυτά τα χρήματα ξέρεις πόσες φτωχές οικογένειες θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά που μυαλό εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 13:28

      Πάντως περισσότερα από του Βενιζέλου δεν είναι. Και φυσικά ψίχουλα μπροστά στην λίστα με τους φοροφυγάδες και με τα παράνομα χρήματα εκτος ελλάδος.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/12 13:31

    ...αν ζουσε ο χριστοδουλος η ελλαδα τωρα θα ηταν σε καλυτερη μοιρα ...τα περι πλουτου..να τα πειτε αλλου..ο μακαριτης ηταν παντα κοντα στο λαο και γι αυτο και ο λαος τον ανταμειψε με την αγαπη του...χριστοδουλος.παπαδοπουλος(κυπρος),καραμανλης οι τρεις που επρεπε να εξαφανισθουν για να μας φερουν σε αυτα τα χαλια οι ανθελληνες οι ντοπιοι και του εξωτερικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/12 14:04

    Η καταγγελία είναι επώνυμη? Ποιός τα γράφει? Δεν θα πω αν είναι αλήθεια η ψέμματα αλλά όταν καταγγείλεις κάτι θα πρέπει να έχει ονοματεπώνυμο. Και γω μπορώ να πω ανώνυμα για τη μάνα σου και το πατέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/12 15:47

    μη μασατε ρε παιδια παραπλανηση ειναι ακριβως το ιδιο κειμενο το εχω διαβασει περιπου πριν 1 με 1,5 χρονο αρα δεν ειναι κατι τωρινο και μαλιστα στη διαψευση που ακολουθησε απο τον κυκλο του αναφεραν τι ειχε που ηταν μηδαμινα,ψαξτε το και δειτε ημερομηνιες.
    απλως για σκεφθειτε τι θα γινοταν σημερα στην Ελλαδα αν ζουσε ο Χριστοδουλος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/12 16:25

    Αν όντως υπήρχαν όλα αυτά ρε παιδιά δεν θα μιλούσαμε για δωμάτιο αλλά για ολόκληρο το Χίλτον για να τα χωρέσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/10/12 16:32

    Σωστος ο Ανώνυμος17/10/12 4:25 μ.μ. ολα αυτα γραφονται για να δειτε πως τσιμπανε τα κουμουνια!!! τα χαβουν οι κουμουνιστες και χυνουν την χολη τους !!χα00χα0χα0αχ0χα0χα0αχα0χ0χαα0χα0χα0χαχα0χα0χχα0χα0χα0χα0χαχα0χα0χα0χαχα0χα0χα0χα0χαχ0αχα0χα0χα0χα0χαχα0χα0χα0χα0χα0χα0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/10/12 18:49

    ΜΗ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ ΤΟΥ... ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/10/12 21:20

    ΩΝΤΩΣ Κ' ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΝΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ! ΤΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΩ, Ε!! ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ,ΟΣΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!!ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 12:24

      ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ? Ε? ΠΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ? ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΦΤΩΧΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ....

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος18/10/12 07:18

    Τελικά ο Έλληνας είναι πολύ μοσχάρι. Ότι κι αν διαβάσει το πιστεύει.

    Ρε άνθρωποι, αυτό το κείμενο είναι παλιό. Τα πράγματα που αναφέρονται, μαζεύτηκαν και κλείστηκαν μόλις εξελέγη ο νέος Αρχιεπίσκοπος.

    Ο Χριστόδουλος είχε κάνει διαθήκη, όποτε κύριε καταγγελων ψάξε μάτην βρεις και να μας τη δημοσιεύσεις. Εκτός κι αν είσαι Κομμουνιστής που παραδοσιακά έχεις θέμα με την Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/10/12 13:20

    ΡΕ! ΦΙΛΕ 12΄24 ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ... ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΦΙΛΕ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΕΤΕ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ;ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΤΑΓΡΑΨΕ ΣΤ΄ΟΝΟΜΑΤΟΥ;ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ!!ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ.ΑΝ ΩΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Σ΄ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΕΟΥΜΕ; Ε!! ΟΧΙ! ΡΕ! ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/10/12 20:54

    ΦΙΛΕ 12΄24 ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/10/12 00:49

    Σχετικά με την περιουσία Χριστόδουλου θα ήθελα να πω τα εξής. «Θαυμάζω» τον τρόπο ζωής αυτών των «άγιων» ανθρώπων ο οποίος φαίνεται ότι συνάδει με την διδασκαλία του Χριστού ο οποίος είπε (κατά τις γραφές) Ο έχων δύο χιτώνες να δίδει τον έναν στον συνάνθρωπό του…… δεν μίλησε για of-shore όμως εταιρίες…. Οπότε έχουν δίκιο οι άγιοι πατέρες μας!!!
    Επέλεξα αυτόν τον τρόπο να αναρτήσω τα σχόλια μου διότι στο μπλοκ αυτό με έχουν βάλει στην black list λόγω λέει των «καυστικών» μου αποκαλύψεων και σχολίων κατά ορισμένων για τις ατασθαλίες και τα οικονομικά σκάνδαλα ειδικά της δημοτικής αρχής. Μόνο που διερωτώμαι…. Με ποια κριτήρια και από ποιους γίνεται αυτή η λογοκρισία? Καλά επί Χούντας αλλά και σήμερα όποιος δημοσιεύει τα σχόλια του να περνάει και από λογοκρισία με άρνηση πρόσβασης στα σχόλια? Φαίνεται είναι σημάδια των καιρών. Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/10/12 17:18

    [ΛΕΜΕ-ΝΑΙ-ΣΤΟΝ-ΟΡΦΑΝΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟ]!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *