ροή ειδήσεων

Διέρρηξαν δυο εκκλησίες στη Ρόδο

Χτύπησαν τα παγκάρια
Στην ίδια σπείρα ιερόσυλων αποδίδουν οι αρχές Ασφαλείας της Ρόδου τις κλοπές που έγιναν μέσα σε λίγα 24ωρα σε δυο εκκλησίες στις περιοχές των Καλαβάρδων και του Θεολόγου... με στόχο και στις δυο περιπτώσεις το περιεχόμενο των παγκαριών.

Η τελευταία «επίσκεψη» που έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες, ήταν στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στα Καλαβάρδα, όπου μπήκαν σπάζοντας το τζάμι από την κεντρική πόρτα. Οι δράστες παραβίασαν το παγκάρι, άρπαξαν περίπου 450 ευρώ και έγιναν καπνός. Με την ίδια μέθοδο είχαν διαρρήξει πριν από λίγες ημέρες την εκκλησία της κοινότητας Θεολόγος, από το παγκάρι της οποία άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί, πάντως, έχουν βρει τα αποτυπώματα των δραστών και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Για μια ακόμη φορά, οι «κυνηγοί» χαλκού έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Ο.Σ.Ε. στην περιοχή του Σταυρού Καρδίτσας, όπου «ξήλωσαν» το καλώδιο που χρησιμοποιούνταν για την ενεργοποίηση του μηχανισμού μπάρας η οποία διέκοπτε την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της επαρχιακής οδού Σταυρού -Πτελοπούλας κατά την διέλευση αμαξοστοιχιών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων του Οργανισμού, οι δράστες άρπαξαν καλώδια μήκους περίπου 160 μέτρων, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Τίποτα δεν αφήνουν όρθιο οι σπείρες των «κυνηγών» μετάλλων που δρουν στην Πάτρα. Αφού έχουν ήδη ρημάξει κάθε δημόσια υποδομή, έβαλαν στο μάτι ακόμη και τους… καθρέφτες που υπάρχουν στις διασταυρώσεις των δρόμων τους οποίους «ξηλώνουν» για να πάρουν τα μέταλλα της βάσης!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *