ροή ειδήσεων

Δεν ξηλώνεται ο καταυλισμός των τσιγγάνων. Σε λίγο θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν το έργο τους!.. (φωτο)

Έκπληκτοι δηλώνουν αστυνομικοί από τη σωρεία και το είδος των ευρημάτων που βρήκαν και μετέφεραν στον περίγυρο του Αστυνομικού Τμήματος... κατά την επιχείρηση στον καταυλισμό των τσιγγάνων. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μεταξύ των ευρημάτων υπάρχουν και κάποια που μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση σοβαρών εγκληματικών πράξεων.

Το θέμα όμως είναι ότι η επιχείρηση αποσκοπούσε στον έλεγχο της περιοχής και όχι στην απομάκρυνση των τσιγγάνων και την εγκατάστασή τους σε άλλο χώρο. Αυτό άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει δεδομένου ότι οι αρμόδιοι αδυνατούν εδώ και χρόνια να βρουν ένα χώρο του δημοσίου προκειμένου να δημιουργηθεί σ’ αυτόν ένας νέος καταυλισμός. Ο καταυλισμός στο Καρακόνερο αποτελεί την αποθέωση της παρανομίας από κάθε άποψη, γιαυτό και θα έπρεπε η λύση να είναι ριζική. Οι τσιγγάνοι που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, αφού ανακριθούν, θα επιστρέψουν και πάλι στον καταυλισμό και φυσικά θα συνεχίσουν κανονικά να κάνουν ό,τι έκαναν μέχρι τώρα σε ένα κομβικό σημείο της πόλης.



Στις φωτογραφίες εικονίζονται τα τρία αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα βρέθηκε στη θάλασσα και το ένα από τα χρηματοκιβώτια που επίσης ήταν ποντισμένο στη θάλασσα.
rodosalarm.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/10/12 15:28

    Εκδίκηση για το ματωμένο κεφάλι του 'δικού' τους ανθρώπου. Αυτό ήταν όλο.. Άδικα χαρήκαμε ότι γκρέμισαν τον καταυλισμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/12 15:34

    Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ΓΙΑΤΙ πρέπει ο δήμος να τους βρει μέρος να στήσουν καταυλισμό; Δηλαδή εγώ αν χάσω το σπίτι μου θα μου βρουν χώρο να στήσω παράγκα , να έχει και παροχή νερού και ρεύματος ώστε να τα κλέβω άφοβα; Δεν νομίζω..

    Εγώ λέω να όπου στήνουν παράγκες να τους τις γκρεμίζουν... μία.. δύο.. χίλιες.. κάπου θα βαρεθούν και θα μας αδειάσουν την γωνιά.. Αυτοί επέλεξαν να ζουν παρασιτικά γιαυτό δεν νιώθω καθόλου οίκτο για πάρτη τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/10/12 15:42

    Παιδιά πάρτε το χαμπάρι εαν ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Δεν θα το κάνουμε γιατι είμαστε φασιστες χρυσαυγιτες κτλπ οπως λενε ολοι οσοι δεν μένουν παλαια πόλη, Ροδινι και Καρακονερο και κοινώς ολοι οι βολεμένοι που ακομα δεν τους εχουν κλεψει το σπίτι και το κατάστημα , αλλα γιατι εχει φτασει ο κόμπος στο χτενι δεν ειναι δυνατόν να ειναι αυτοι μόνιμος παράνομοι και να μην τους αγγίζει τίποτα.

    Εχω εγω καραμπινες σπιτι μου;
    Εκθέτω το παιδι μου σε επαιτεία ενω θα έπρεπε να ειναι σχολειο;
    Εκμεταλλεύομαι και βασανιζω οικοσιτα ζωα με σκοπο την αποσκοπήσω κέρδους;
    Κλεβω εγω σπιτια , καταστήματα ,καλωδια , μηχανάκια και αυτοκίνητα ;

    OXI ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ
    Και πληρώνω φόρους ενω αυτοι δεν πληρώνουν
    Πληρώνω ρεύμα και νερο ενω αυτοι το κλεβουν
    Πληρώνω για την καθαριότητα ενω αυτοι ειναι εστία δημοσιάς μόλυνσης .

    Πρέπει επιτελούς να δοθεί ενα τελος στο σε αυτο το ζήτημα να γινει επείγοντος σύσκεψη των κατοίκων της ροδου για τους αθιγγανους και να παμε να τους ξηλώσουμε τελος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 21:31

      Δεν ειναι μόνο Ροδίτικο πρόβλημα αυτό με δαύτους.
      Οχι μόνο και στην υπόλοιπη Ελλάδα οπου βρίσκονται, αλλά και σε ολη την Ευρώπη οι κοινωνίες δοκιμάζονται αγρια απο αυτό το λάθος της φύσης.

      Ειδικά Ουγγαρία Ρουμανία Ισπανία και Γαλλία υποφέρουν ασχημα.

      Ανθρωπολόγοι με αποδεδειγμένες μελέτες εχουν πεί οτι αυτοί ειμαι ενα λάθος της ανθρώπινης φύσης.

      Ο Χίτλερ κάπου ειχε ξεκινήσει να τους ........ περιποιείται και αυτούς, αλλά δυστυχώς προτίμησε να συνεχίσει μόνο με τους Εβραίους.

      Καλό κουράγιο σε ολους μας σχετικά με την πληγή των τσιγγανόγυφτων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/12 22:36

      ΜΑΛΑΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΨΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΧΙ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΌΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΙΝΩΝΙΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/12 22:54

      19/10/12 9:31 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/10/12 22:58

      19/10/12 10:54 μ.μ. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/10/12 00:30

      @10:36 Οι πληροφοριες σου δεν ειναι επικαιρες. Ναι στην κεντρικη Ευρωπη υπηρχαν κανονικοι Ρομα, με αντικειμενο το εμποριο, και η νομαδικη τους ζωη γινοταν με πολυτελες τροχοσπιτο, με ολες τις ανεσεις, ρυμουλκουμενο πολλες φορες απο Μερσεντες μεγαλου κυβισμου. Δουλευαν τιμια, απλως δεν εμπαιναν σε σπιτι. Με την επεκταση της ΕΕ προς ανατολη (Ρουμανια, Βουλγαρια, Ουγγαρια κτλ.) εχουν πλακωσει καραβανια εξαθλιωμενων απο δαυτους, και γινεται πλεον το ελα να δεις, και στην υπολοιπη Ευρωπη. Η μονη διαφορα εκει ειναι, οτι εκει υπαρχει ακομα αστυνομια, που λειτουργει χωρις τα φτερα κομμενα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/10/12 23:04

    19/10/12 10:58 μ.μ.πουτανας γυφτισας γιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το πιστεύω πως ΄Ελληνες κάθονται και γράφουν τα παραπάνω . Ντρέπομαι για όλους μας . Να συγχαίρετε και τον Χίτλερ που εκδίωξε τους Εβραίους μόνο και όχι τους τσιγγάνους. Εκτός από ρατσιστές είστε και αμόρφωτοι . Σαφώς και εκδίωξε τους τσιγγάνους της Ουγγαρίας , της Πολωνίας χωρίς βέβαια να είναι τουρκόγυφτοι αλλά ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ γηγενείς. Αλλά ήταν κανένας από τους γονείς σας στην Αντίσταση ; Πέθανε κανείς από τους θειούς σας από πείνα στην κατοχή ; και μακαρίζετε τον Χίτλερ . Ου να χαθείτε , σβάστιγκες . Αντί να δημιουργηθεί στη Ρόδο ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης και διαπαιδαγώγησης των ΡΟΜΑ για να μάθουν να ζουν σε σωστές υγειονομικές συνθήκες και να μάθουν τη φυλακή από την ανάποδη, ενδιαφέρεστε μόνο για το διώξιμο. Μάλλον θα σας διώξουν αυτοί . κι αν γκρεμίσατε το μαχαλά τους , τι είχαν και τι έχασαν , τα ρέστα τους . Ενώ εσύ Ροδίτη θα χάσεις το μαγαζί σου και καλά να πάθεις για να βλέπεις τα πάντα από την άποψη του διωξίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *