ροή ειδήσεων

Δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε πλοίο που πλέει προς την Γάζα!!

Επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας, από μια άκρως αψυχολόγητη ενέργεια των βουλευτών που εκθέτουν σφοδρά το κόμμα που προορίζεται να κυβερνήσει την Ελλάδα...

Αλλη μια εμπλοκή της Ελλάδας, χωρίς λόγο, φέρνουν δύο Ελληνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους κυρίους Βαγγέλη Διαμαντόπουλο (βουλευτής Καστοριάς) και Δημήτρη Κοδέλα (βουλευτής Αργολίδας) οι οποίοι βρίσκονται σε ένα από τα δύο πλοία, (ένα ελληνικό και ένα φινλανδικό το Estelle), τα οποία απέπλευσαν προς την Λωρίδα της Γάζας.

Στην στάση που έκανε στην Κρήτη το ελληνικό πλοίο δεν του επετράπη ο απόπλους, καθώς υπήρχε σχετική υπουργική απόφαση μετά το αιματηρό επεισόδιο με το τουρκικό πλοίο "Μάβι Μαρμαρά".

Ετσι, απέπλευσε μόνο το Φινλανδικό πλοίο. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώθηκε ότι στο Φινλανδικό πλοίο επιβαίνουν και οι 2 έλληνες βουλευτές.

Η επικοινωνία των ελληνικών με τις ισραηλινές αρχές είναι συνεχής και οι ισραηλινοί ξεκαθαρίζουν ότι ανεξάρτητα με τους επιβαίνοντες, αν το πλοίο ακολουθήσει την πορεία του Μαβί Μαρμαρά, αυτό αποτελεί πολεμική πράξη!

Δεν μας φτάνουν δηλαδή οι "βόρειες" και "ανατολικές" απειλές των γειτόνων μας, τώρα οι δυο βουλευτές εμπλέκουν τη χώρα μας και σε περιπέτειες με το Ισραήλ!

Πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη απόφαση των δύο βουλευτών, η οποία εκτός από αψυχολόγητη, είναι και στην ουσία, άκρως αντίθετη με τα συμφέροντα της χώρας την δεδομένη χρονική περίοδο!

Προφανώς οι δύο βουλευτές, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει στην περιοχή, αλλά ούτε και το δράμα που περνούν οι χριστιανοί της περιοχής, από τους ισλαμοφασίστες! Εκτός κι αν έχουν … οπότε τα πράγματα περνούν σε άλλη διάσταση πλέον!

Πέραν τούτου, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για άλλη μια φορά σε "εθνικά ζητήματα", γεγονός που αποδεικνύει ότι το κόμμα που προορίζεται για την διακυβέρνηση της χώρας, λαμβάνει αποφάσεις "στο πόδι" !

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει άριστα στις οικονομικές του εξαγγελίες, αλλά στα Εθνικά θέματα, παραδίδει ... λευκή κόλλα!

Κρίμα...
aegeantimes.gr
parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/10/12 00:22

    Πολύ καλά κάνουν, το Ισραήλ έχει γίνει ο δερβέναγας της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/12 01:07

    MAΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στον πάτο τώρα μαζί με τους παλαιστινιους.πρώτα να λύσουμε τα δικά μας θέματα επιβίωσης και μετά o ηλίθιος βουλευτής καστοριάς ας δει τι γίνετε πρώτα στην καστοριά,πρώτη σε ανεργία,και από ποιους κινδύνους περίβαλετε.σκόπια κ αλβανία.στο διάολο με τους παλαιστινιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/12 10:46

    12:22 ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΘΕΛΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 15:39

      Και πού είναι ρε μεγάλε η μεγάλη εμπλοκή της χώρας; Το πλοίο φεύγει για Παλαιστίνη, δε φεύγει για Κατεχόμενα ή για Τουρκία. Ό,τι μαλακία βρείτε τη θεωρείτε κορυφαίο προδοτικό γεγονός. Δε βλέπετε τα χάλια μας, οι λαθρομετανάστες και ο ΣΥΡΙΖΑ σας φταίει για όλα. Καραγκιόζηδες, έ Καραγκιόζηδες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/12 09:40

      ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΟΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΧΑΖΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΙΜΑΘΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΤΑΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *