ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΗ !

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Μόλις προ λίγη ώρα 14"30 στο κέντρο της Ρόδου... αυτοκίνητο με 4 Πακιστανούς χτύπησε και άφησε αβοήθητη νεαρή Ροδίτισσα!!!

Το κορίτσι πρόλαβε να δει τους δράστες πριν τραπούν σε φυγή.

Για κακή τους τύχη όμως με το χτύπημα αποκόλλησε η μπροστινή πινακίδα αρίθμησης οχημάτων!! Η αστυνομία έχει το νούμερο της πινακίδας.Είναι θέμα χρόνου η σύλληψη των άνανδρων μεταναστών!!!

Η νεαρή Μήνα που εργάζεται στους Πεύκους, ασθενοφόρο την αποκόμισε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε εξετάσεις και αξονικό τομογράφο για να δουν αν υπάρχουν κακώσεις στην σπονδυλική στήλη,,

Αk/// απέλαση τώρα!!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/10/12 17:01

    απέλαση στα σκουλίκια πακιστανούς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 23:39

      ΕΚΤΑΚΤΟ !!!! Φασίστες με μαύρες μπλούζες, ανορθόγραφοι, έβγαζαν μέρα-μεσημέρι κραυγές και γαυγίσματα στο κέντρο της Ρόδου! Όταν οι πολίτες κάλεσαν την αστυνομία αυτή είπε να φωνάξουν το δημοτικό κυνοκομείο!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/12 12:32

      Καλά εσύ αγόρι μου άστο, είσαι χαζός από τους λίγους, πιο πολύ βρωμίζεις εσύ την πατρίδα παρά αυτοί.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/12 17:06

    ΝΑΙ! ΡΕ! ΣΕΙΣ! ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!!ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΟΠΙΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ! ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΣΗΛΥΦΘΟΥΝ,ΚΑΙ Ν΄΄ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/10/12 17:10

    Να τιμωρηθεί πιο αυστηρά ο ιδιοκτήτης του οχήματος που είναι σίγουρα Ροδίτης, είναι δυνατόν να δίνεις το όχημα σου σε αυτούς που δεν έχουν δίπλωμα ? ελάτε και στα χωριά εκεί Θολό, Σορονη,Φανες,Καλαβαρδα,Μανδρικο,Κρητηνια, που όλοι οδηγάνε, αμάξια , τρακτέρ , μηχανάκια , χωρίς δίπλωμα, που είναι η τροχαία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 17:45

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ... ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΈΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ 2ΧΙΛΙΑΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
      ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/12 20:00

      Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/12 12:33

      Υπάρχει γαμώ, 3 κλείσεις για κράνος έχω φέτος...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/10/12 17:27

    ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ....Ν ΤΑ ΑΡΧ...Α. Α ΡΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΦΥΛΕΣ ΜΑ ΟΟΟΟΛΟΙΙΙΙ.ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ...Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 23:40

      ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/12 12:34

      Τον δέρνει και η γυναίκα του και τον έκανε και μαύρο στο ξύλο η Ελληνική ορθογραφία. Μιλάτε greeklish αν δεν το έχετε το ελληνικό ρε ψευτοελληνάρες...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/10/12 17:51

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΑ,,,Α ..ΦΩΡΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΣΟΒΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ Γ... ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΕ ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/10/12 18:24

    Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/10/12 18:28

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ Η ΑΛΜΠΑΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΣΟΥ ΕΝΝΟΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ 5:51 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΡΕ,,,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΒΡΕ ΟΡΓΙΟ ,,,ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ,,,ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/12 12:38

      Όταν θα δέρνουν και τους Έλληνες στο εξωτερικό να δούμε τι θα λες καραγκιόζη. Άντε άνοιξε τα μάτια σου αμόρφωτε. Κάτι χαζοί σαν εσένα που το παίζουν και μάγκες επώνυμα είναι που χαλάνε την εικόνα κάθε παράταξης. Το παίζεις και Ελληνάρας.. Γιατί μιλάς με κεφαλαία ρε? Επειδή δεν ξέρεις πως μπαίνουν οι τόνοι ?

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/10/12 18:52

    SOSTOS O ANONIMOS 5.10..IDIKA MANTRIKO KE KRITINIA AMAXIA KE MIHANAKIA HORIS PINAKIDES I KOLOPAKISTANI POU ZOUME RE..TI SKATA KANI I TROHEA EKI DILADI DEN INE RODOS..TI PERIMENOUN NA GINI TO KAKO KE META NA ERTHOUN TA SINITHISMENA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 20:37

      ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ
      ΝΕΟΕΛΛΗΝ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/12 23:53

      Amaxia ke mihanakia horis pinakides ????? τη λε ρε μεγάλε δεν τρέπεσαι Αλβανός και να μιλάς έτσι για τους Πακιστάν , τη έγινε σου πήραν την δουλειά τα Πακιστάν ????? άντε ρε μπες στο facebouk να σαχλαμαρίσεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/12 12:40

      Ενώ εσύ με τα ελληνικά σου βάζεις μάτι.. ΤΙ λένε, ΤΙ έγινε και τέλος FACEBOOK όχι FACEBOUk... Με ευχαριστείς μετά, άπλυτε...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/10/12 19:19

    ΡΕ! ΖΩΟΝ ΜΗ [ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΩΝ]ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΠΛΗΝΕ Τ' Α...ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.. ΡΕ! Μ...Α ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ, ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ;ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΡΕ! ΒΟΔΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΑΥΤΟΥΣ; ΛΥΓΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙΣ;ΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Μ....Α ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ! ΟΧΙ ΕΓΩ!ΧΑΝΟΥΜ!! ΜΠΟΥΡΕΚ! ΜΟΚΟ!Σ΄'ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ Τ΄Α....ΜΟΥ ΖΩΟΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΣΕ [ΜΑΣ]ΠΑΝΕ Γ.....ΒΓΕΣ ΡΕ! Γ...ΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΗ [ΛΑΜΟΓΙΟ] ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΡΕ!ΧΑΜΕΝΕ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!ΕΣΥ ΚΟΤΟΥΛΑ ΜΟΚΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/10/12 19:26

    ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣΤΑ!! ΤΑΜΑΘΕΣ ΕΝΑΣ ΜΑΓΓΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ!!ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΗ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/10/12 19:29

    ΜΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΓΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!ΠΟΣΟΥΣ ΕΦΑΓΕΣ ΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 23:54

      κυριε ελεισον αααμην

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/12 12:41

      Ευλοοοοοοογησοοοοοοον.....

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος10/10/12 20:35

    γιατι μαλωνετε ανωνυμα.. πεστε ονοματα η ελατε μια βολτα στο μαντρακι σε μια ωρα να λυσουμε το προβλημα.. φυσικα δεν νομιζω να ερθει αυτη η κρυφοαδελφη του συριζα.. που να τολμηση... χα χα και αν ερθει θα τον γνωρησουμε απο το φουξ καλτσον του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/12 12:42

      Καλέ εσύ είσαι άγριος.. Θεά αγάπη μου ο γαμιάς εδώ, ΘΕΑ!!! Εμένα αγόραρε με τρόμαξες από τώρα... Τσου δεν θα έρθω, Jamais!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/10/12 21:39

    επιασαν και αυτοκινητα τωρα οι πακι? και ο χαρος βγηκε παγανια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/10/12 22:36

    ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΟΜΠΟ 7.19 ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΔΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ. ΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 50 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΟΝΟΑΛΒΑΝΟΣΥΡΙΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΑΕΡΑΑΑΑ ΦΙΛΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.ΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΝΕΙ ΠΕΣΜΟΥ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΙΟΘΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΑ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΣ ΤΗ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ Τ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΙΑΛΟ Η ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 4 ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 23:44

      ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ "ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ" ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/12 12:44

      Έλα πες την αλήθεια, Χρυσαυγίτης είσαι ε? 'Ελα μεταξύ μας τώρα... Τα ελληνικά σου σε προδίδουν φασιστάκι...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/10/12 23:53

    ΤΩΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕΣ ΣΩΣΤΑ!ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΝΑΙ!ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΦΟΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΓΓΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ,ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΚΤΛ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΩΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ..ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ!!ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ 100 ΕΧΘΡΟΥΣ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/10/12 23:55

    ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΖΑΜΠΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/10/12 06:11

    Αργα η γρηγορα θα σας πιασει η αστυνομια που δημοσιευετε ψευδες ειδησεις.Ουστ να πατε σε καμια ζουγκλα στη αφρικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ !!! ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ????? ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/12 12:46

      ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ?

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΤΣΟΎΤΣΈΚΊ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΣΟΥ!!!! ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΈ ΕΓΏ ΤΑ ΠΑΡΆΤΗΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑΤΊ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΩ ,ΑΠΌ ΤΑ 13 ΜΟΥ ΕΊΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΈΣ ,ΜΕΤΆ ΈΦΥΓΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ,,ΓΡΆΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΟΜΊΖΩ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΚΡΙΛΚΉ Σ ,, ΕΊΣΑΙ ΛΕΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΎΛΛΑ ΠΟΥ ΠΆΝΤΩΣ ,,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/12 22:20

      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ; ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ;

      Διαγραφή
    4. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,,ΜΕΜΟΝΟΜΈΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΜΥΑΛΑ ΠΟΡΟΜΈΝΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΜΟΝΟ,,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ !!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΞΕΝΕ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,, ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,,ΚΑΙ Η ΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ,,,ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΔΑ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ,,,ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,,ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΡΩΜΙΟΥ ,, ΔΕΝ ΕΧΕΙ,,, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΟΜΕΝΟ ,,ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΒΙΩΣΑ !!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος11/10/12 09:21

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΟΤΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΜΩΜΥΜΑ ΜΟΝΟΝ Ο nektron444 κανει την διαφορα.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΕΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΛΕΕΙ Ο 9 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ Ο ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΑΑΑΤΑΑΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/12 12:48

      ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΩΣΤΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΝΑΖΙ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/12 20:29

      Ο μαλακά Κώστα γαμώ την ορθογραφία σου γαμώ γράφε με greeklish τουλάχιστον εάν δεν μπορείς κανονικά ....και ο nektron444 ενα ζωντόβολο φασιστόμουτρο ειναι που αντι να κράζει που θα πεινάσει κόσμος τον χειμώνα στην Ρόδο κάθεται και ασχολείται με ρατσιστικές μαλακίες .

      Παίδες επίδομα ανεργίας τέρμα πλέον....

      Αναδάσωση με αντιπλημμυρικά μετρα σε σωρωνη και λοιπές περιοχές δεν θα παρθούν ολη η Ροδος έφαγε Χ θα πεθάνει κόσμος...



      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος13/10/12 00:44

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ...ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ!!!ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΥΣΤΤΤΤΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/10/12 12:01

    ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΡΟΔΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ...ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ..ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ..ΦΟΥΝΤΟ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΤΟΥΣ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *