ροή ειδήσεων

Καταγγελία για παράνομο πλουτισμό και διαφθορά

Προς αξιότιμο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπουτσικο, Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ)
Κύριε Εισαγγελέα!
Με την ιδιότητα μου του Κοινωνικού Λειτουργού που μεταξύ άλλων αγωνίζεται για το καλό και νόμιμο του δημοσίου συμφέροντος... την κοινωνική συνοχή και Αλληλεγγύη αλλα και πολίτης που έχω έννομο συμφέρον, σας καταγγέλλω τα κάτωθι. Με αφορμή και τα πρόσφατα δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ οπου ο πρωην δήμαρχος Αφαντου και νυν αντιδήμαρχος του δήμου Ροδίων κ. Σάββας Διακοσταματιου ο οποίος μέσω συνεντεύξεων του εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση όσον αφορά την υπόληψη και αξιοπιστία του σαν δημόσιο πρόσωπο, θέλω μέσω αυτής μου της καταγγελίας να δώσω την δυνατοτητα στον κ. Σάββα Διακοσταματιου να αποδείξει στα αρμόδια κρατικά όργανα ότι οι φήμες που τον κατηγορούν για παράνομο πλουτισμό και διαφθορά, ότι είναι αβάσιμες και αναληθείς. Επειδή έχω προσωπικές εμπειρίες από τον κ. Διακοσταματιου ότι δεν σέβεται πάντα τους νόμους ζητώ για τον λόγω αυτό να γίνει έλεγχος για την αξιοπιστία του και να αποδείξει ότι δεν έχει προβεί σε παράνομες πράξεις σαν πρωην δήμαρχος Άφαντου και αν έχει παρανομήσει τότε να τιμωρηθεί αναλόγως.

Σε μια ιδιαιτέρα δύσκολη εποχή για την πατρίδα μας και τον λαό μας που υποφέρει από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα είναι επιτακτικό οπου υπάρχουν υπόνοιες η υποψίες για παράνομο πλουτισμό από επιτηδείους η πολιτικούς απατεώνες, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αυτοί να γίνουν αντικείμενο ελέγχου και αν εχουν παρανομήσει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Να γίνει έλεγχος αν ο κ. Διακοσταματιου στις πωλήσεις δημόσιας περιουσίας του πρωην δήμου Αφαντου στην περιοχή Κολυμπιων, αν οι διαδικασίες που ακολούθησε ηταν με γνώμονα τα συμφέροντα του αφαντενου λαού. Δεν κατηγορώ τον αγοραστή ο οποίος κοιτάζει το συμφέρον του, αλλα ποιες διαδικασίες ακολούθησε ο κ. Διακοσταματιου σε αυτές τις πωλήσεις. Να ελεγχθεί επίσης με πιο τροπο διαχειρίστηκε για το συμφέρον του αφαντενου λαού τους οικονομικούς πόρους που πήρε από την πώληση αυτών των δημοτικών εκτάσεων.

Να ελεγχθεί ο κ. Διακοσταματιου με την ιδιότητα του ως πρωην δήμαρχος Αφαντου για την ενδεχόμενη ανάμειξη του στην υπόθεση του καμπαναριού του Αγιου Τρυφωνα στα κολυμπια. Το έργο αυτό αφού εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε άρχισε ο εργολάβος αλλα κατά κάποιο ανεξήγητο και περίεργο τροπο σταμάτησε μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα αφήνοντας το έργο στην μέση. Το καμπαναριό αυτό εκτός του κινδύνου της κατάρρευσης είναι σήμερα και σημείο επικινδυνότητας για τους πιστούς που συχνά επισκέπτονται την ως άνω εκκλησία αφού από το καμπαναριό πέφτουν κομμάτια σοβάδες με κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια. Τα ερωτήματα που θέτονται είναι. Γιατί σταμάτησε το έργο? Τι έγιναν τα λεφτά που διατέθηκαν για το έργο? Τι ποσό έχει δημοπρατηθεί και από ποιους?

Να ελεγχθούν οι καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Διακοσταματιου σε Ελλάδα και ενδεχομένως στο εξωτερικό (Κύπρος) επειδή υπάρχουν υποψίες για παράνομο πλουτισμό.

Επειδή στο πρόσφατο παρελθόν μέσω μηνυμάτων/σχολίων στο Internet, έχω γίνει αποδέκτης απειλών όσον αφορά την ιδιωτική μου ζωή και επειδή και βάση των περιεχομένων των μηνυμάτων αυτών υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο που δραστηριοποιείτε ο κ. Διακοσταματιου δηλαδή του Πασοκ, καταθέτω μαζί με αυτην μου την καταγγελία και τα αντίγραφα των απειλητικών μηνυμάτων που έχω δεχτεί μαζί με την ηλεκτρονική τους διευθηνση.

Κοινοποίηση Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης κ. Λύσανδρο Ρακιτζή.

Ρόδος 9 / 10 / 2012

Με εκτίμηση ο καταγγέλλων

Νικολης Γεώργιος του Παναγιώτη
Κοινωνικός Λειτουργός / Αρθογράφος

Ελληνοσουηδος υπήκοος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 2020..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/10/12 02:08

    ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΜΠΟΥΡΓΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ, ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!! ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 02:18

      Για την ταμπακιερα τιποτα??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/12 11:16

      ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ... Ἠ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ἘΠΕΤΗΡΙΔΑ'ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ??

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/12 02:26

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!!!! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΑ!!!!! Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/10/12 07:18

    δεν χρειάζεται αν είσαι ο Διακομασταματίου ή κάποιος γλύφτης του ή το δεξί του αρχ... να τον υπερασπιστής. Ο λαός ξέρει γιατί έχουμε φτάσει σ' αυτή την κατάσταση. Λαμόγια ΟΛΟΙ. Να σας θυμίσω μετά απο ελέγχους μόνο ο Δήμος Ατταβύρου και Καμείρου (νομίζω) ήταν οκ. οι υπόλοιποι.....να μην πω καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 07:33

      ΑΓΟΡΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΟΡΙ , ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΙΑΛΥΣΣΟΥ, ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ !!!!! ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ " ΔΙΕΘΝΗ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ?????????? ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!!!!!! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.... ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/12 09:47

      Ρε άσε το ............πτυχίο!!!, και πες μας για τα λεφτά
      των καταγγελιών , σαχλαμάρα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/10/12 09:03

    Εσύ που γράφεις κεφαλαία βλέπω ότι το παρακολουθείς στενά το θέμα. Καλά τα λέει ο φίλος απ' ότι φαίνεται είσαι εσύ ένα απο τα δύο του αρχ.... ή είσαι ο ίδιος. Αν είσαι ο ίδιος κρίμα για την γλώσσα σου. Σε λυπάμαι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/10/12 10:14

    ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΈ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΙΙΙΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/10/12 13:27

    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΒΑΦΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΙΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΩΝ ΔΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/10/12 15:05

    Kai oxi mono....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/10/12 15:49

    ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ!!! ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΦΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΙΑΛΥΣΟΥ, ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο " ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ " ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΔΙΑΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΡΠΟΥΡΓΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ!!! ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ!!!!! ΤΟΛΜΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 16:12

      Mipos prospathis i sizitisi na parei alli troxia;;;; leo ego mipos; ti sxesi exei to ptixio me to thema; e; esena apo ola afta afto se niazei;to ptixio sn to exei i oxi;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/10/12 16:39

    ΞΕΚΟΛΑ ΡΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΛΟΙ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ "ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ " ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/10/12 16:44

    Oxi fisika alla pistevo pos den ine to thema mas afto. Enoite pos den to anexome afto den to sizitame afto....apla na asxolithoume an einai vasimes oi katagelies pou pistevo pos kapnos xoris fotia....den iparxei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 16:53

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ, ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ Ο " ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ " ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ " ΠΤΥΧΙΟ " ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ!!! ΜΠΟΡΕΙ, ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ " ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ " !!!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!! ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΠΟΥ " ΠΤΥΧΙΟΥ " ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ??????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/12 18:19

      καλα εισε πολυ μαλακας ολο για το πτυχιο μας λες για το χρημα που αρπαξε ο μεγας αυτος δημαρχος και υποψηφιος του πασοκ δεν λες τιποτα.ρε μπας και εισαι ο διακοσταματιου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/10/12 16:54

    Τον χαβα του αυτος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/10/12 16:57

    file xava ksexava san na xei kai ligo dikio o parapano filos...as iparksei diafania pantou...me stoixeia
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/12 17:10

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΘΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!! ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ??????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/12 17:15

      ΚΑΘΕΡΟΣ = ΚΑΘΑΡΟΣ

      Διαγραφή
  13. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ...

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1034971669821&set=a.1028981280065.5648.1091316977&type=1&theater

    ...ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/10/12 19:48

    ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΗΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ.ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ.ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΔΟΕ!ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΛΙΚΟΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ..ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΛΟΥ...ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΙΛΙΔΙ,ΦΕΡΕ ΤΟ ΔΑΧΤΙΛΙΔΙ..ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ!! ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Κ'ΑΥΤΟ..ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/10/12 20:29

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/10/12 20:31

    Τι με νοιάζει εμένα. Ας είναι κ αγράμματος. Έκανε μια καταγγελία επώνυμοι που οι περισσότεροι από εμάς δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/10/12 20:52

    ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ!!!!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/12 00:16

      Αφήστε παιδιά θα του απαντήσω εγώ του κλασικού ψωριάρη βλάχου .
      Μπεεεε μπε μπεεε μπεεε μουουουου μπεε κοοοοοο κο κο κο
      κατάλαβες βλακάκο????

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος10/10/12 21:26

    Κύριοι τα πράγματα είναι απλά.. Διατέθηκαν τα χρήματα των εκποιησεων για έργα στον Δήμο Αφαντου ναι η' όχι ; Αν όχι γιατί ; Η δικαιολογία ότι κάτι τέτοιο έκαναν και οι προηγούμενοι είναι γελοία. Επίσης η απειλή του Διακοσταματίου ότι θα παραιτηθεί δείχνει ότι πράγματι υπάρχει θέμα. Σε ότι αφορά την προσωπική του περιουσια να ερευνηθεί εξονυχιστικα όπως και κάθε αλλου αιρετού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/10/12 23:30

    Giorgos Nikolis και Ανώνυμος10/10/12 7:48 μ.μ. ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ!!!!
    ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ " ΘΑΡΑΛΕΑ " ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ
    << https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1034971669821&set=a.1028981280065.5648.1091316977&type=1&theaterΜ >> ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ
    " Προς το παρόν, αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο..Η σελίδα που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, να έχει λήξει ο σύνδεσμος που πατήσατε ή να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.
    ■Επιστροφή στην αρχική σελίδα.
    ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP !!!! ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ!!!!! ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ???????? ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!! ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ " ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΤΥΧΙΟ " ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ!!!!!!!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ " ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ " ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/13 19:18

      re paidia mas zalisate me to ptyxio tha mas exigisei kanei ti enoeite

      Διαγραφή
  20. ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ/ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ.... ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.... ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ Κ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ... ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ... ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ..""ΠΑΡΕΑ"" ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ .... ΣΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ.... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ/ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ...ΗΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK... ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.... ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ..... ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠςΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.... ΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/10/12 00:27

    και για το εολικο της ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ (τοποθεσια ΚΟΥΤΣΟΥΤΗΣ)μας παρακαλουσε να αγονιστουμε να μην δεχτουμε να μπουν η ανεμογενιτριες οταν μας σινκεντροσε στο σχολιο της ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ προεκλογικα,και αφου εγιναν εκλογες και εγινε διμαρχος εγινε χαμος να μπουν και μπικαν ,τα σχολια δικασας,και το ΣΔΟΕ να ερθι και απο ΑΡΧΙΠΟΛΙ μερια να ξεψαχνισι κατι παχες αγελαδες που εχουμε και ακομα τρονε τρονε και δεν σκασανε.μπραβο στον Νικολη Γεώργιο ειναι πατριοτις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/10/12 08:10

    ΣΔΟΕ ΑΚΟΥΣ; ΞΕΚΙΝΑ!! ΞΕΚΙΝΑ!!!ΤΩΡΑ!!ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!!!!!!!!ΕΔΩ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/10/12 17:04

    ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΗ, ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ !!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ "ΔΙΕΘΝΗΣ" ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ " ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ" ΝΙΚΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ!!!!

    ΕΓΡΑΨΕΣ :
    << ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ/ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ...>>

    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ????
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.
    1 )ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ, ΔΩΣΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ!
    2) ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ «ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ « ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?
    3) ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ " ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΤΥΧΙΟ " ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?!!! Η ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ?
    4) ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΡΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟ " ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ "????
    5) ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ?
    6) ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ/ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.... ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ.... ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Η "ΔΡΑΣΙΣ' ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΟ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΛΥΣΑΞΞΕΙ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ..... ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΧ ΧΩΡΑΣ.... ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΙΔΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ.... ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ.... ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ.... ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΥ... ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΔΕΣ ΝΑ ΓΙΑ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ..... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ..... ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ... Η ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΛΥΣΑΣΣΜΕΝΟΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ... ΑΥΤΑ....ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΗ ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΦΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.... ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΚΕΡΝΑΩ ΣΟΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ... ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.... ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ... ΛΥΣΣΑΞΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.... ΜΕ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ...ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟ (ΟΧΙ ΤΟΝ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ) ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΥΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ..... ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ.... ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.... ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/10/12 01:41

    ΑΜΑ ΠΕΣΩ ΠΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!! ΠΑΛΙ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ!!! ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΠΟΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ? ΠΕΣ ΜΑΣ 2-3 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......., ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!!!!! ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΟΥ? ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ???????? ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ!!!!!! ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΤΗΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.... ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΒΡΑΚΟ...ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΗ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕΣ.... ΣΕ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ... ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΠΛΥΝΤΟ ΚΙΟΛΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/10/12 02:15

    ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΠΟΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ? ΠΕΣ ΜΑΣ 2-3 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......., ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!!!!! ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΟΥ? ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ???????? ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ!!!!!! ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ?????????? ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ Η ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΝΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ!!!! ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ...... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pYXJ5Zl3Opc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΚΟΥΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ... ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ.. ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...... ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ.... ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΟΔΟΥ κ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΕΣΥ... ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ... ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ... ΑΠΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΟΥΝΙΣΤΕ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/10/12 10:44

    Γεμισε ο κοσμος πισωγλεντιδες.........πωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΡΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ12/10/12 12:11

    Κύριε Νικολή, καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ενέργεια σας να ζητήσετε οικονομικό έλεγχο για τον διατελέσαντα δήμαρχο Αφάντου κύριο Διακοσταματίου, έλεγχος που πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους πρώην δημάρχους του νησιού της Ρόδου! Μου φαίνεται όμως πολύ περίεργος ο τρόπος που απαντάται στον άγνωστο που αναφέρεται στο δίπλωμα σας η στο πτυχίο σας του Κοινωνικού Λειτουργού, στο λεξιλόγιο και στις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε «...ΚΟΥΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ...», «….ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ», «…ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΤΗΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.... ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΒΡΑΚΟ...ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΟΥ», «...ΚΕΡΝΑΩ ΣΟΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ...», «... ΛΥΣΣΑΞΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...» κλπ.! Έχω την εντύπωση πως αυτός ο τρόπος έκφρασης δεν αρμόζει σε ένα Κοινωνικό Λειτουργό διεθνούς φήμης σαν και σας! Μήπως, λέω μήπως θα έπρεπε να δημοσιεύσετε το δίπλωμα σας στην έγκριτη εφημερίδα Ροδιακή όπως εξάλλου κάνετε με τα άρθρα σας ώστε η κοινή γνώμη να πληροφορηθεί την αλήθεια και να σταματήσουν οι λασπολόγοι να σας συκοφαντούν; Είναι τόσο μα τόσο απλό, εκτός εάν συμβαίνει κάτι άλλο, αυτό που σιγοψιθυρίζεται στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, για τους λόγους που δεν κατέχετε πλέον το αξίωμα που σας είχε δοθεί! Κλείστε το στόμα του άγνωστου- γνωστού σας , όπως γράφετε, διαφορετικά η κοινή γνώμη και εγώ προσωπικά θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι ίσως έχει δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΡΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ12/10/12 20:30

    Λέτε, γι'αυτό δεν το δημοσιεύει, γι'αυτό λέει ότι βρίσκεται στο γραφείο του κυρίου Εισαγγελέα, μου φαίνεται πολύ περίεργο να βρίσκεται το πτυχίο κάποιου στο γραφείο του κ. Εισαγγελέα, όπως δηλώνει παραπάνω ο κ. Νικολής. Ίσως τότε ο γνωστός- άγνωστος του κάτι να ξέρει!!! Λέτε γι'αυτό τον έδιωξαν από την Νέα Δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος12/10/12 23:22

    Ela mou nte....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος13/10/12 01:22

    Συγνώμη για την αμάθεια μου αλλα έχω μια απορία. Πως γίνεται κάποιος Διεθνής Κοινωνικος Λειτουργός ; Τον καλούν σε κάποια Εθνικη Ομάδα όπως πχ στο ποδοσφαιρο; Παρακαλω διαφωτίστε με γιατί ο γιος μου ενδιαφέρεται να γίνει Κοινωνικος Λειτουργός ...κρίμα για το παιδι να μην γίνει Διεθνής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ / ΑΓΝΩΣΤΟΣ13/10/12 02:38

    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ Ε?!!!!!!
    Giorgos Nikolis11/10/12 11:33 μ.μ.
    " ΤΑ ΣΑΛΙΑ.... ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ.... ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΥ... ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΔΕΣ ΝΑ ΓΙΑ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ..... "

    ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΥ Κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ??? .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΔΕΣ ΓΙΑ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ, Ε?? ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος13/10/12 07:59

    Μάλλον δεν πιστεύει στα μάτια του με αυτό που βλέπει, γι'αυτό δεν το έχει χωνέψει ακόμα και απορεί πως σε κάλεσαν σαν " ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ " στην εκδήλωση του Ακταίον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/12 08:17

      Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
      diethnes xoneftiko tha theli...pantos enas spoudasmenos den milaei me tetia esxri glossa.mallon o filos agnostos exei dikio ptixio akoume ptixio den vlepoume omos....

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος13/10/12 12:22

    παιδιά επειδή η μαλακίες πληρώνονται ο (κύριος) ΝΙΚΟΛΗΣ θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τις μαλακίες που γράφει διότι του έχει κατατεθεί μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος13/10/12 12:33

    μια ερώτηση στον διεθνή

    αν όπως λες ήσουν διεθνής και διακεκριμένος στην Σουηδία τι ήρθες να κάνεις στην Ελλάδα?

    μια απορία είναι μόνο που όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/12 20:12

      Ήρθε να δουλέψει( ή να μας δουλέψει )στην Ελλάδα αλλά σαν νυχτερινός ξενοδοχείου και σαν μπογιατζής ( το παλιό του επάγγελμα), τόσο ΔΙΕΘΝΗΣ και επιτυχημένος ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ είναι αλλά χωρίς πτυχίο ο άνθρωπος πως μπορεί να ανοίξει κάποιο γραφείο? Ήρθε επειδή τον διώξανε!!!!!!

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος13/10/12 14:36

    ΓΑΙΤΙ ΗΡΘΕ? ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ??????????????
    .........ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ...... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pYXJ5Zl3Opc
    ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ.... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ ..... ΞΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος13/10/12 14:38

    ΓΑΙΤΙ ΗΡΘΕ = ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος13/10/12 17:12

    Pou ine o kirios nikolis; egine mpouxos;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος13/10/12 18:24

    ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ.....ΞΑΝΑ!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ, ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ....
    http://www.youtube.com/watch?v=KWQB0VlPeT8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος13/10/12 18:28

    http://www.youtube.com/watch?v=KWQB0VlPeT8

    Καλόοοοοοοοο, πετυχημένο!!!!!!!! χαχαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ... ΑΠΑΝΤΩ... ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ, ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ....ΑΠΑΝΤΩ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΣ Κ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΠΙΣΤΙΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ... ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.... ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ.... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ.... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος14/10/12 04:59

    Giorgos Nikolis11/10/12 11:33 μ.μ.
    " ΤΑ ΣΑΛΙΑ.... ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ.... ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΥ... ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΔΕΣ ΝΑ ΓΙΑ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ..... "

    ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΥ Κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ??? .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΔΕΣ ΓΙΑ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ, Ε?? ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ !!!!

    ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ.....ΞΑΝΑ!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ, ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ....
    http://www.youtube.com/watch?v=KWQB0VlPeT8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ/ΑΓΝΩΣΤΟΣ14/10/12 05:05

    ΝΙΚΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.
    1 )ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ, ΔΩΣΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ!
    2) ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ «ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ « ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?
    3) ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ " ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΤΥΧΙΟ " ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?!!! Η ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ?
    4) ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΓΚΕΤΕΡΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟ " ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ "????
    5) ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ.... ΑΓΝΩΣΤΟ ΨΩΝΙΟ.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..... ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ...ΦΟΡΕΣΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΤΗΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ...??? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕ ΕΣΥ.... ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΡΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ14/10/12 11:13

    Χαχαχαχαχαχα......Κύριε Νικολή, τι εκφράσεις είναι αυτές? Τελικά μάλλον ο γνωστος/αγνωστος σας πρέπει να έχει δίκιο, ο τρόπος που γράφεται τα σχόλια, τα Ελληνικά σας εννοώ, δεν έχουν καμμιά σχέση με τα άρθρα σας, θα μπορουσα να το δικαιολογίσω επειδή βρίσκεσται σε σύγχυση αλλα μήπως σταματήσατε τις σπουδές σας τελειώνοντας το δημοτικό? Πληροφορήθηκα ότι δεν συνεχίσατε στο γυμνάσιο, πως λοιπόν σπουδάσατε σε πανεπιστήμιο της Σουηδίας όταν είχατε ήδη τελειώσει την στρατιωτική σας θητεία και σε ηλικία των 30 ετών μετακομοίσατε στο Γκετεμπουργκ της Σουηδίας χωρίς να έχετε καν εγγραφεί στο γυμνάσιο? Γι'αυτό προσπαθείται με ένα κάρο μπούρδες να δικαιολογήσεται τα αδικαιολόγητα????? Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να σταματήσεται να αυτοαποκαλείσται " ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ " γιατί θα βρείτε τον μπελά σας και ειδικά τώρα μετά την μήνυση που κατέθεσαι για σας ο κ. Διακοσταματίου! Η σιωπή είναι χρυσός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος14/10/12 12:07

    Pesta xrisostomeeeeeeee...... Diethis anorthografos litourgos spoudase...e koroidia pou peftiiii...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος14/10/12 14:51

    par ola ayta re paidia enas anthrwpos pou evgale to dimotiko den mporei na kanei kataggelia? den xerw gia ton kyrio ayto an sas koroideyei kai den me noiazei alla nomizw pws epistimones kai mh exoun oloi to dikaioma na kanoun miniseis gia diafania mhpws lew mhpws arxisoume kapoia mera na xevromisoume.......... kai pros theou den lew kapoia momfh pros ton kyrio diakostamatiou apla eimai enas neos anexartitos politis kai eimai tyxeros pou den eimai vammenos me kanena xrwma....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος17/10/12 18:31

    Κύριε Διακοσταματίου η μήνυση που καταθέσατε ελπίζω να μην είναι μεγάλη όσο και το πτυχίο του κ. Νικολή!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το πόσο γέλασα εδώ μέσα δεν λέγετε, να στε καλά παιδιά χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος19/10/12 09:20

    Καλημερα,
    Ειμαι ενας απλος παρατηρητης αυτου του διαλογου και δεν εχω σχεση με το χωριο σας.
    Κυριε Νικολη η ορθογραφια σας ειναι παντελως γελοια.
    Επισης δεν υπαρχει ο ορος "διεθνης" στο επαγγελμα του κοινωνικου λειτουργου και γενικα δεν νομιζω να χρησιμοποιειται για καποιο επαγγελμα. Η Ευρωπαικη Ενωση αναγνωριζει αυτοματα τα πτυχια ολων των κρατων μελων της. Αν ας πουμε μετακομισετε στην Αμερικη, δεν θα σας αναγνωρισουν τον τιτλο σας παρα μονο με εξετασεις.
    Ο νεοπλουτισμος των τελευταιων δεκαετιων εχει κανει τους Ελληνες να παραμιλανε...

    Ξαναλεω λοιπον πως την Νεα Ελληνικη απλα τη σκοτωνετε σε καθε προτασης σας. Ουτε τα βασικα δεν γνωριζετε.
    Η ανηψια μου ετων 12 που παει 6η δημοτικου γραφει πολυ καλυτερα ορθογραφικα αλλα και συντακτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος19/10/12 10:23

    ΜΕΓΑΛΗ[Ε] ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑ-ΔΥΟ,ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΠΡΩΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΤΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ Ν΄ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΠΑΡΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΠΕΡΙ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ, ΟΧΙ ΠΑΝΙΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΟΙΕΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΟΝΗΜΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ!!ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΔΙΞΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος19/10/12 11:37

    Παιδιά για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με μαλακιές

    Όταν κάνουμε μια καταγγελία χρησιμοποιώντας τον όρο (υπάρχουν υποψίες) δεν είναι καταγγελία αλλά μια μαλακιά και μισή και καλά έκανε ο Διακοσταματίου και του έκανε μήνυση. Ακόμα καλά θα κάνει ο κύριος Χατζημαρκος επειδή μάλλον θα είναι ο νέος δήμαρχος να απαλλαγεί από συμβούλους όπως τον κύριο Νικολή οι οποίοι μόνο ζημία μπορούν να του κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος20/10/12 10:20

    Ανορθογραφε φιλε, "19/10/12 10:23 π.μ"
    Οπως προειπα εγω ειμαι ενας απλος παρατηρητης. Συγνωμη κι'ολας που με ενοχλει το οτι ενα δημοσιο προσωπο (αρθρογραφος, πρωην δημαρχος κι οτι αλλο προυπηρξε ο παραπανω κυριος)δεν γνωριζει βασικους κανονες ορθογραφιας.
    Το να σε ανορθογραφος δειχνει πως τα βιβλια που χεις διαβασει στη ζωη σου, ειναι μετρημενα στα δακτυλα των χεριων σου.
    Τωρα εσυ προσωπικα πιστευω πως αν εισαι τσοπανης και δεν ξερεις ορθογραφια, κανεις δεν θα σε κρινει. Ομως το να εκπροσωπεις τον Ελληνικο λαο απο διαφορα ποστα και παραλληλα να γραφεις λες και εχεις μεγαλωσει στη κατοχη του '40, τοτε δεν εισαι αξιος να βρισκεσαι εκει που βρισκεσαι.
    Και το χειροτερο ολων ξερεις ποιο ειναι; Οτι αυτοι οι ανορθογραφοι αλλα και παραλληλα αγραμματοι, δεν στρωνουν το κωλαρακο τους, εστω και στα 40-50-60 τους χρονια, να μαθουν κατι. Μια ζωη ημιμαθεις και παρασιτα.
    Τωρα για το τι εκανε ο καθε δημαρχος δεν με απασχολει καθολου. Ειναι γνωστο πως ΟΛΟΙ μηδενος εξαιρουμενου εχουν κανει τα "κολπακια" τους και τις ευκολιες τους για τους "δικους" τους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος20/10/12 12:43

    [ΚΟΛΠΑΚΙΑ-ΚΑΙ-ΕΥΚΟΛΙΕΣ-ΛΕΜΕ-ΤΩΡΑ-ΓΙΑ-ΟΣΟΥΣ-ΕΧΟΥΝ-ΦΑΕΙ-ΤΟΝ-ΑΠΑΧΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος20/10/12 12:55

    1ον ανορθογραφε στοκο. Εσυ μιλας για ανωνυμια τη στιγμη που και συ ο ιδιος κρυβεσαι πισω απ'αυτη.
    2ον Εγω δεν προσπαθησα να καλυψω κανεναν γι'αυτο και σε καθε μου αναρτηση επισημαινω πως ΟΛΟΙ οι δηθεν πολιτικοι του τοπου αυτου, εφαγαν απ οπου μπορουσαν.
    3ον Εσυ κι ολοι οι σκατοχωριανοι σου ΤΡΟΜΠΑ, ψηφιζαν ανακαθεν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ σε ποσοστο κοντα στο 90%, οποτε να πας σ'αυτους που ψηφιζες να σου ξεπληρωσουν τα δανεια που επερνες τις προηγουμενες δεκαετιες για να μας το παιξεις νεοπλουτος.
    4ον Το προβλημα σου δεν ειναι μονο το οτι εισαι ανορθογραφος αλλα το οτι δεν κατανοεις τη Νεοελληνικη.
    5ον Εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και ζω στο εξωτερικο εδω και καποια χρονια, κι ευτυχως που εφυγα και γλιτωσα απο κατι ΤΡΟΜΠΕΣ σαν και σενα που εβγαζαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ επι σειρα ετων.
    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ μικροτσουτσουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος20/10/12 18:08

    Εγω οπως ξαναλεω για 4η φορα δεν ασχολουμαι με το θεμα διοτι ΟΛΟΙ ειναι λαμογια ανεξαρτητως χρωματος.
    Εσυ εισαι αυτος που επιτιθεσαι καραγκιοζη αμαθη που νομιζεις πως θες να βαλουμε τα κλαματα για σενα και τη δραματικη σου ιστορια ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΕ, και εσυ εισαι αυτος που απ΄οτι φαινεται εχει κινητρο και σκοπο και κερδος απ'αυτη την ιστορια ΛΑΚΑΜΑ. Αι και γαργαλησου λοιπον εσυ κι ολα τα μογγολακια εκει στ'Αφαντου που δεν ξερετε ουτε να γραψετε, ουτε να διαβασετε.
    Δεν περνεις το μπαγλαμα τον διεθνη κοινωνικο λειτουργο να πατε χερι χερι στο δημοτικο να ξεστραβωθειτε στραβαδια;
    Με τις ευχες μου να πιασει πατο το κωλοκρατος και κατι αχρηστα κορμια οπως εσυ να φτυσετε το γαλα που βυζανατε.

    Υ.Γ Σιγα μην εισαι κι ο Τσα γκεβαρα των Αφαντου καραμητρο. Ολοι εκει καπου γλειφατε και καποιον φτυνατε και καθε επομενη 4ετια γλειφατε εκει που φτυνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος20/10/12 21:43

    ΕΣΥ ΕΙΔΗ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΥ,ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ! ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΕ,ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ; Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ Τ' Α...Α ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΒΓΕΣ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!ΕΧΕΙΣ Α....Α;; ΝΤΕΝ-ΕΧΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος20/10/12 21:50

    πες μου το ονοματεπωνυμο σου και θα ερθω να σε βρω εξυπνε, αγραμματε, αμορφωτε, γιδοβοσκε. Αν θες τοσο πολυ να με συναντησεις πες μου το ονοματακι σου και θα ερθω να σε επισκεφτω κουτοπονηρε χωριατη.
    Δεν εχουν αδικο που σας λενε καουνια! Οσο μυαλο εχει η κολοκυθα αλλο τοσο εχεις και συ. χαχαχαχαχαχα
    Μονο κουνες φτυνει το κεφαλακι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος20/10/12 22:32

    ΑΜΑ ΕΡΤΟ 'ΚΕΙ, ΔΑΣ'ΠΟΥΣΕ'ΑΜΕ,ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ'ΜΕΝΑ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ Α..ΓΛΥΤΩΣΩ,ΑΠ'ΔΑΥΤΟΥΣ 'ΔΩ!!ΕΚΩ ΚΟΥΝΕΣ ΘΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΩ;EI!!ΜΩΡΕ!!ΠΙΩΣ ΣΕ ΤΑΠΕ ΠΟΥΜΕ,ΔΑ,ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΙΠΕ ΜΩΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΕ! ΗΜΟΥΝΑ-ΤΩΡΑ-ΤΙ ΚΑΜΝΩ; EIMΑΙ ΔΑ! ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΝΩ ΑΡΚΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!ΟΥ!!!! ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΥΕΙΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΘΑ ΜΕ ΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΛΗ!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΦΥΕΙΣ,ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!!!ΘΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ !!!!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΗ!!!ΧΑΤΕ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος20/10/12 22:43

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΩΡΗ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ!!! ΟΝΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ Α.... ΠΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Κ.... ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΑΠΡΙΞΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΙ ΣΟΥ ΠΑΡΤΑ ΛΙΖΑ-ΚΑΙ-ΚΑΝΤΑ-ΚΟΡΝΙΖΑ!! ΕΜΑΘΑ ΠΙΩΣ ΕΙΣΕ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ [ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ] ΟΥΣΤ!!ΛΙΓΟΥΡΑ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ Μ' ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΕ ΚΑΘΙΚΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ!!ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΛΩΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος20/10/12 23:04

    πιο κλασικος λακαμας Ελληνας πεθαινεις....χαχαχαχαχαχαχα
    Καλο ψοφο να χεις!

    Μηπως σε "σπρωχνει" ο διεθνης κοινωνικος λειτουργος και τρεφεις τοση αγαπη; χαχαχαχαχαχαχα
    Βαρας και σκοπιες στη σελιδα μιας και δουλεια δεν εχεις.
    Αντε και καλη χρεοκοπια σας ευχομαι καουνια.
    Τρεχα τωρα στο καφενειο να παιξεις μπιλοτα αχρηστε!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος20/10/12 23:06

    oταν ο Θεος μοιραζε μυαλα, στ Αφαντου εσπερνε ΚΟΥΝΕΣ καουνια.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος20/10/12 23:07

    "Sokushinbutsu": Οι περίεργοι μοναχοί


    Στην Βόρεια Ιαπωνία υπάρχουν οι ταριχευμένες Μούμιες μερικών Ιαπωνων μοναχών οι οποίοι είναι γνωστοί ως "Sokushinbutsu".Το παράξενο δεν είναι οι μουμιες αλλα ο τρόπος με τον οποίο μουμιοποιήθηκαν αυτοί οι μοναχοί.ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΜΙΑ ΕΙΣΕ ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΤΑΡΙΧΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ!!! ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος20/10/12 23:13

    τι αμπελοφιλοσοφια ηταν αυτη τωρα; Τετοια κατεβαζει η κουτρα σου καουνοκεφαλε;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος21/10/12 00:14

    ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΕΣΠΑΣΑ ΛΙΓΟ,[ΤΣΑΚΑ-ΤΩΡΑ-ΤΑ-ΤΡΙΑ-ΜΟΥ-ΡΕ-ΜΑΓΓΑ-ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΗ-ΓΑΡΓΑΡΑ-ΤΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ]!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ-ΚΑΛΕΙ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜ-ΤΟΥ-ΔΩΘΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος21/10/12 11:39

    οτι πεις αγραμματε γιδοβοσκε. Τραβα τωρα να τον βαλεις σε κανενα κατσικακι οπως κανετε εκει στο χωριο σας να ηρεμησεις. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος24/10/12 11:42

    Αδερφάρα του 9:50 έλα τις μαγκιές και καντες στ’Αφαντου όχι από το internet παλιοκουνίστρα εκτός και αν δεν έχεις α… οπότε μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις με τις άλλες αδελφούλες σου στο blog. Παλιο…στρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/12 10:29

      γιατι ρε αντρα πολλα βαρυ; Eξω απ'το κωλοχωρο σου δεν βγαινεις εσυ; Nα σας ιδιωτικοποιησουν να βρουμε την ησυχια μας απ'τη χειροτερη ρατσα πανω στο νησι. χαχαχαχαχα

      Υ.Γ το καντες τι σημαινει; Η διαλεκτο σας ειναι αυτη; χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/12 13:02

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΦΑΝΤΕΝΟΥΣ?

      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.....


      Διαγραφή
  72. Ανώνυμος8/1/13 00:14

    XAXAXAXA ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *