ροή ειδήσεων

Μηνάς Γκέκος: «Ο κόσμος είναι απαραίτητος»

Σάββατο 27/10, 16.00
Κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει τον Κολοσσό Ρόδου, στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό απεύθυνε ο Μηνάς Γκέκος, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ....

«Παίζουμε μέσα στην έδρα μας μ’ ένα δύσκολο αντίπαλο. Μία ομάδα που ξέρει να παίζει πολύ οργανωμένα στην επίθεση. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γι’ αυτό το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να κάνουμε την τρίτη μας νίκη. Τα παιδιά έκαναν δυνατές προπονήσεις, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στην τελευταία αναμέτρηση και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος είναι απαραίτητος στην προσπάθεια που κάνουμε και ελπίζω να έχουμε περισσότερο σε σχέση με την πρεμιέρα», είπε ο Γκέκος.

Για το παιχνίδι με την ομάδα της Ελευσίνας μίλησε και ο Τζος Ντόλαρντ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και όλοι νιώθουμε καλά γι’ αυτό, αλλά τώρα έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο χρειάζεται προσοχή. Ο Πανελευσινιακός είναι καλή ομάδα, προέρχεται από επιτυχές αποτέλεσμα και στο ρόστερ του έχει καλούς Έλληνες αθλητές. Ξέρουμε ότι στο γήπεδο μας πρέπει να κερδίσουμε τα περισσότερα παιχνίδια. Δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος του Κολοσσού μας δίνει δύναμη και θέλουμε να παίξουμε σ’ ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι πολύ ωραίο για κάθε αθλητή να παίζει μπροστά σε κόσμο, όπως έγινε στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο».
Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
zougla.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *