ροή ειδήσεων

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ....ΒΟΗΘΉΣΤΕ....

Εγώ η Αμέρισσα Βογιατζή πολίτης αυτής της χώρας και κάτοικος Ρόδου που υποτίθεται οτι έχει δημοκρατία...

Σήμερα με κάλεσε ο διοικητής της ασφάλειας της Ρόδου κύριος Γεωργακόπουλος για ''ενημέρωση -σύσταση'' για να μην τυχόν προκαλέσω επεισόδια ή μην τυχόν διαμαρτυρηθώ.!...την ημέρα της Εθνικής επετείου του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου....!!!????
Είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει τέτοια ''ενημέρωση'' τη μία από τον εισαγγελέα κύριο Μπούτσικο την άλλη από την Αστυνομική διεύθυνση από τον κύριο Καλαμάτα παραμονή ή προπαραμονή εθνικών επετείων.....έχουν καλέσει κι άλλους ....πολλούς...πολίτες του τόπου.
Τί συμβαίνει τελικα? Τρομοκρατία σε τόπο δημοκρατίας ????
ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ...
Ζήτησα να καταγραφεί στα συμβάντα και βέβαια αντίγραφο από αυτη την ενημέρωση-σύσταση-εντολή όπως έκανα και τις προηγούμενες φορές και κρατώ ένα αρχεία με τα ντοκουμέντα αυτά. Όπως και ζήτησα να μου γνωστοποιηθεί ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ....
Τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα πια συνΕλληνες...ΖΗΤΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ??? ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
oparlapipas.com


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/10/12 18:10

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/12 18:17

    apla touw aresei na tromokratoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/12 18:17

    TOY ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/10/12 18:29

    diladi ti ennoeite kyria vogiatzh??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/10/12 18:41

    ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ ,,,ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ!!!! ΠΡΟΤΕΚΤΕΡΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ,,,,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟ//.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/10/12 18:43

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ,,,,,ΟΙ ,,,./<,./.,.,?.,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/10/12 18:53

    Στης 16 Ιουνίου έπρεπε να τους είχαμε στήλη στο διάολο αλλα βλέπεις οι μισοί κάνανε μπάνιο στις παραλίες και δεν πήγαν καν να ψηφίσουν και οι άλλοι μισή ψήφισαν το κολοτουμπα μην κλαιγόμαστε λυπών...αλλα ενα να θυμάστε ολα αυτά τα λαμογια που φέρανε την χωρά σε αυτή την κατάσταση μέρα θα κάνουν παρέα στον ακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/10/12 19:07

    ...Τί συμβαίνει τελικα? Τρομοκρατία σε τόπο δημοκρατίας ????
    ΚΑΛΑ ΑΜΕΡΙΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ????ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙΣ!ΑΛΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΗΜΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ..Κ ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΣΩΣΤΑ??ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/10/12 19:17

    Υπάρχει και ο Συνήγορος του πολίτη και το Σώμα ελεγκτών δημοσίας διοίκησης.... για δοκίμασε να τα καταγγείλεις αυτά και μετά υπάρχει και το Ευρωκοινοβούλιο για περαιτέρω καταγγελίες..... δοκίμασε.. δεν χάνεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/10/12 19:24

    Διαβάζοντας όλα αυτά με ενδιαφέρον αναρωτιλεμαι αν θα πρέπει κάποιος να δει από τις καταχωρήσεις στο ιντερνετ τα γεγονότα των δύο προηγούμενων παρελάσεων για να δούμε την δημοκρατία των πολλών ή αυτή των λίγων εθνοσωτήρων που σε κάθε δύσκολη στιγμή εξαφανίζονται ή λένε δεν βαριεσαι Κυρία μου δεν πιστεύω ότι έχεις να φοβηθείς κάτι αν πας και χειροκροτήσης το παιδί σου ή το εγγόνι σου στην παρέλαση και καθήσεις δύο τρεις μέρες πίν να του πεις ότι το 1940 το είπαν τότς όλοι οι Ελληνες και όχι οι μοναρχικοί ή οι δημοκρατικοί, Ο διαχωρισμός έγινε μετά για την εξουσία και δυστυχώς ο εμφύλιος έφερε την Ελλάδα πολύ πίσω ακόμα και σήμερα γιατί ο Ελληνας παρόλα τα δεινά δυστυχώς ακόμα δεν έβαλε μυαλό και παρασύρεταυ και ξεχνάει εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/10/12 19:59

    META ZHTANE TA ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/10/12 20:19

    Κυρία μου ποιά ειστε εσεις που θέλετε να βεβηλώσετε σε μια Εθνική επέτειο μια γιορτή η μία παρέλαση?

    Δεν σέβεστε την ημέρα , μια ημέρα ειναι, που θέλουμε να τιμήσουμε τους νεκρούς εκείνης της εποχής?
    Τους τραυματίες?
    Οσους γενικά αγωνίστηκαν για κάποια τότε ιδανικά?

    Αλλά οχι, μονά ζυγά δικά σας τα θέλετε εσείς και οι ομοειδεάτες σας να γίνουν ολα.

    Τρελλαθήκατε φαίνεται που δεν πετυχαν παρόλο το αγριο πολεμικό αιματοκύλισμα, με τα πολλά και ανείπωτα στυγερά εγκληματά τους, τις θηριώδεις καταστροφές τους στον τόπο τότε, που εκαναν οι ομοειδεάτες σας με τα Δεκεμβριανά.
    Εγκληματα στον Ελληνικό λαό για να προσαρτίσουν την Ελλάδα στον "Σοσιαλιστικό παράδεισο".

    Και τι ζητάτε τώρα?
    Να συνεχίσεται εκείνο τον χαμένο πόλεμό σας με αλλους τρόπους?
    Να αφεθείτε εσείς και η παρέα σας ελεύθεροι και θέλετε να εχετε το δικαίωμα να αμαυρώσετε αυτήν την ημέρα?
    Οχι κυρία μου.

    Υπάρχουν τόσες και τόσες αλλες ημέρες να πάρετε την ντουντούκα σας και να πάτε να φωνάξετε η οτι δήποτε αλλο το θεωρείτε .....νόμιμο και δημοκρατικό..
    Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τότε.
    Υπάρχει ελευθερία λόγου.
    Που αν ειχαμε γίνει τότε χώρα Σοσιαλιστικού παραδείσου δεν θα την ειχατε αυτη την ελευθερία σήμερα.
    Θα σας περίμενε εξορία τύπου Σιβηρίας η κάποιο ψυχιατρείο.
    Και στις παρελάσεις με τον βούρδουλα θα σας οδηγούσαν να χειροκροτούσατε το σύστημα καλή η ωρα οπως γίνεται στην Βόρεια Κορέα, Κούβα η οπου αλλου υπάρχει ακόμα τέτοιο σύστημα που ευαγγελιζόσασταν και ευαγγελίζεστε ακόμη.

    Τελειώνοντας, αφήστε τα δήθεν, και σεβαστείτε αυτές τις ημέρες καλλιτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/12 20:26

      μπραβο ρε αδελφε πες τα !! ποια ειναι αυτη ?? δεν τιμαμε κανενα κρατος με την παρελαση ,νεκρους ελληνες ηρωες τιμαμε , και οποιος βεβηλωνει την παρελαση ειναι ανθελληνας . αν θεσ να κανεις φασαρια πηγαινε εξω απο την εφορια οχι στον χωρο της παρελασης !!

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ!ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΘΥΚΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ!!ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ''ΒΕΒΗΛΩΝΑΝ'' ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Η ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος24/10/12 20:23

    ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΚΑΡΟΠΑΝΟ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/12 20:58

      ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ...ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ..ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ..ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝΑΝΕ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΤΕΣΠΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΧΕΡΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΠΛΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/10/12 21:06

      ....ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΠΛΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!.......


      Οντως Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Στον υπερθετικό βαθμό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/10/12 13:17

      ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΕ ΗΣΥΧΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/10/12 20:45

      βλακες !! μιλατε για μια κυρια που δεν την γνωριζετε!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος24/10/12 21:46

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ-ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ- ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ?Η ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.????ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕ!ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΗΠΩΣ???Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΕΩΔΗ Κ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ Κ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ Κ ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ?ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/10/12 21:50

    Α ΚΑΛΑ Η ΑΜΕΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ....
    ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ
    ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ (ΠΙΟ ΠΛΟΛΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ) ΜΕΣΑ
    ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΩΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΑΚΟΜΑ 3 ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ (ΖΩΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΕΡΥΣΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ
    Α Ϊ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ
    (Η΄ΖΗΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΡΗΓΟΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/12 22:43

      Πες τα χρυσόστομε... Πήξαμε στα φασισταριά... Μέχρι και το Γλέζο πιάσανε στο στόμα τους (και δεν είμαι ουτε συριζα ουτε ΚΚΕ)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/10/12 07:30

      OI ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ.
      ΚΑΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος24/10/12 23:09

    Αν κρίνω από το μορφωτικό επίπεδό σας...... μάλλον είναι για κλάματα η Ελλάδα. Δεν είναι να απορείς πως φτάσαμε εδώ που είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/10/12 23:17

    Για να σε καλούν και να σου κάνουν συστάσεις κυρία μου κάτι τρέχει.... δεν καλούν τον κάθε πολίτη οι αρχές για συστάσεις έτσι επειδή τους κατέβηκε. Κάτι έκανες στο παρελθόν. Με λίγη καλοπράίρετη αυτοκριτική θα βρεις τον λόγο που σε κάλεσαν. Αν δεν βρεις την απάντηση υπάρχουν και οι ...... ψυχολόγοι. Τι θα πεινάσουν και αυτοί χωρίς δουλειά? Αντε και μην ρίχνεις μαύρο δήθεν δάκρυ για "άδικη" και "αναίτια" μεταχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/10/12 23:25

    Τα αναρχοκουμονια φέραμε την κατάσταση εδω που ΈΦΤΑΣΕ η Πατρίδα μας κάνοντας πλάτες σε αυτούς τους πολιτικους που έκαναν τους ΈΛΛΗΝΕΣ να δουλεύουν σαν σκλάβους για τους εργοδότες και τις τράπεζες ναι ρε εσείς η γεννια του Πολυτεχνείου η πιο ανθελληνική γεννια που μόνο ΈΛΛΗΝΕΣ δεν πρέπει να λέγονται γενιτσαροι είστε προδότες του Ελληνικού Έθνους.......
    ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/10/12 23:31

    Προσοχή προσοχή συλαμβανονται όσοι κρατάνε την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ εντολή των αριστερών δυνάμεων τα παιδια του Πολυτεχνείου τα ανθελληνικα σκουλήκια......έρχεται η ώρα σας ΑΜΘΕΛΛΗΝΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!
    ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ!!
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.........!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/10/12 07:42

    οι μισοί λένε μαλ...και οι άλλοι μισοί δεν ξέρουν ορθογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/12 15:22

      kai esy? O megaluteros malakas!!! Allo sxolio den eixes na kaneis?

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος25/10/12 10:27

    ποια επανασταση ρε παιδια? βλεπετε εσεις καμια επανασταση? ζουμε σε μια νιρβανα ολοι! τους αφηνουμε να αποφασιζουν για εμας χωρις εμας ΠΑΛΙ! συμφωνω οτι το να αμαυρωνουμε τις εθνικες μας παρελασεις δεν οφελει πουθενα! Καποιοι πολεμησαν για την ελευθερια μας τωρα.... Αντι λοιπον να κανουμε διαφορα δηθεν πανηγυρια εκεινες τις μερες μηπως θα επρεπε να ακολουθησουμε το παραδειγμα τους και να αγωνιστουμε για την δικη μας ελευθερια τωρα? Μηπως πρεπει να αφησουμε τα πηγαδακια στα καφενεια και στις καφετεριες και να ξεσηκωθουμε?? Η σιωπη μας τους βοηθα να κανουν ανενοχλητοι το εργο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/10/12 23:23

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΙΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ,ΝΑΣ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ [ΤΑΧΑ-ΚΑΝΟΥΝ-ΣΥΣΤΑΣΗ] ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;;ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α,,,,,,,IA!!! H ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Α.......Α ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Ε!!!ΝΑΙ!!1! ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ!!!ΤΩΡΑ!!! ΜΩΡΕ ΒΟΥΡΛΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ [ΟΧΙ] ΝΑ ΨΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! ΠΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΜΩΡΕ ΤΙΜΟΥΜΕ;;; ΚΑΙ ΠΙΟΙ;;; ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ,ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΕΠΙΣΙΜΟΙ ;;ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!! ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ [ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ] ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΓΕΝΑΙΕΣ 14 ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!! ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ [ΠΑΣΑΡΕΛΑ] ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ΦΡΕΣΚΟΧΤΕΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ!! ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ [ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ]!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΠΕΛΙΑ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/10/12 18:06

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ

    ΕΔΩ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

    ΕΚΟΩΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΜΕΡΙΣΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ; ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΜΟΡΑ. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΄ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΑ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΑ", ΟΥΤΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Σ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ . ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΄ΜΠΟΡΑ΄ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ . ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *