ροή ειδήσεων

O μικρός Ben, ο Tom Cruise, η Νικολούλη και η Κως

Βρήκαν κομμάτια από παιχνίδια του αγνοούμενου Μπεν 
Εξαφανίστηκε σε ηλικία 18 μηνών. Η Σκότλαντ Γιαρντ το αναζητεί επί 20 χρόνια, ενώ προσφέρθηκαν 560.000 λίρες ως αντάλλαγμα...


Θεωρείται μία από τις πολύκροτες αστυνομικές ιστορίες των τελευταίων χρόνων που πλέον θα γίνει υλικό για σενάριο ταινίας στο Χόλιγουντ. Ο Τομ Κρουζ που ανέλαβε την παραγωγή της ταινίας αποφάσισε να κάνει τα γυρίσματα στο ελληνικό νησί των Δωδεκανήσων, την Κω.

«Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε από τα ελληνικά media και στη συνέχεια έγινε είδηση στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου» αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ιστορία μυστηρίου.

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 από το σπίτι του την ώρα που οι γονείς του ήταν στη δουλειά και οι παππούδες απασχολημένοι με την ανακαίνιση του χώρου όπου έμενε η οικογένεια. Η γιαγιά νόμισε ότι το παιδί ακολούθησε τον θείο του που πήγε στην πόλη για δουλειές. Είχαν περάσει πια πολλές ώρες όταν ανακάλυψε ότι κανείς δεν ήξερε πού βρισκόταν ο εγγονός της.

Η Ελληνική Αστυνομία διενήργησε εξονυχιστικό έλεγχο. Τοιχοκόλλησε φωτογραφίες κι ανακοινώσεις παντού ενώ την είδηση πρόβάλε ακόμη και το BBC και έγινε πρώτο θέμα σε όλα τατηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανέλαβε επικεφαλής της έρευνας κι αρκετούς μήνες σε αεροδρόμια και λιμάνια ίσχυε συναγερμός. Επιχειρηματίας από τη Μ. Βρετανία που συγκινήθηκε από το δράμα της οικογένειας προσέφερε ως αντάλλαγμα σε όποιον βρει το παιδί το ποσό των 560.000 αγγλικών λιρών.

Πριν από μερικούς μήνες η Σκότλαντ Γιαρντ ξανάνοιξε το θέμα και συνεχίζει τις έρευνές της στηνΚω, ενώ προβάλλει μια φωτογραφία που έχει επεξεργαστεί στα εργαστήριά της για το πώς θα ήταν ο Μπεν σήμερα 23 χρονών.

Η κινητοποίηση για την ανεύρεση του Μπεν έφθασε μέχρι το Χόλιγουντ και διάσημοι ηθοποιοί όπως η Κιμ Μαρς, ο Τομ Άρνολντ και ο Τομ Κρουζ τέθηκαν επικεφαλής στον αγώνα εξεύρεσης μέσω Twitter, όπως δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.

Έτσι, ο σταρ βρέθηκε στην Κω όπου μελετά όλες τις λεπτομέρειες για την παραγωγή της ταινίας που θα γυριστεί στην Κω και θα προβάλει τη χώρα μας μέσα από ένα πολυδάπανο χολιγουντιανό αστυνομικό θρίλερ.
real.gr


Βρήκαν κομμάτια από παιχνίδια του αγνοούμενου Μπεν

Δραματική έκκληση σε όσους γνωρίζουν οποιοδήποτε στοιχείο για την τύχη του γιου της απηύθυνε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν 21 χρόνια στην Κω. Ταυτόχρονα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες... που διεξάγονται εδώ και λίγες ημέρες στο νησί του Αιγαίου.

Σε μία συγκλονιστική δήλωση στους δημοσιογράφους, η Κέρι Νίνταμ λέει ότι θεωρεί ότι ο γιος της ζει και ζητεί τη βοήθεια όσων μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειάς της.


Ευχαριστεί, επίσης, την ελληνική και βρετανική αστυνομία για τις συνεχείς έρευνες, αλλά και τους κατοίκους τη Κω.

«Πιστεύω ότι ο γιος μου είναι ζωντανός κάπου εκεί έξω, αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνουν έρευνες. Είμαι αποφασισμένη να βρω τον γιο μου και απευθύνω έκκληση σε όσους ακούν αυτές τις δηλώσεις να έρθουν και να μου πουν τι συνέβη στον Μπεν, ώστε να μπει τέλος στα βάσανα και τον πόνο που βιώνει η οικογένεια μου» δηλώνει η Κέρι Νίνταμ, τονίζοντας:

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω μέχρι να μάθω τι συνέβη στον Μπεν. Η οικογένεια μου κι εγώ είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να τον βρούμε και να του πούμε ποιος πραγματικά είναι».

Ο Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε πριν 21 χρόνια, σε ηλικία 21 μηνών, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κω με τη μητέρα του και τους παππούδες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της mirror.co.uk, στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια από παιχνίδια, που ίσως να ανήκουν στον μικρό Μπεν.

Πριν μερικές ημέρες, συνεργείο Βρετανών ειδικών, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, ξεκίνησε έρευνες σε περιοχή όπου εκφράζονται φόβοι ότι ο Μπεν είναι θαμμένος.

Πρόκειται για τη θέση Ηρακλής στο Ψαλίδι της Κω, εκεί όπου είχε θεαθεί για τελευταία φορά ο Μπεν και στην οποία την ημέρα της εξαφάνισής του γίνονταν χωματουργικές εργασίες.

Οι έρευνες θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.
newpost.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *