ροή ειδήσεων

Βραβευμένος μετεωρολόγος δηλώνει: «Ο τυφώνας Sandy είναι κατασκευασμένος»! [video]

SANDY - HAARP- FEMA
Ο Μετεωρολόγος Scott Stevens δηλώνει σε συνέντευξη στον Alex Jones ότι αυτός και άλλοι συνάδελφοί του μετεωρολόγοι θεωρούν...
τελείως αφύσικη την δημιουργία καθώς και την πορεία που ακολουθεί ο τυφώνας Sandy!

Επιβεβαιώνει επίσης ότι η τεχνολογία μετατροπής καιρού υπάρχει στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1960 και σήμερα έχει τελειοποιηθεί.



pentapostagma.gr

SANDY - HAARP- FEMA


Είναι η παράξενη φύση αυτής της θύελλας μια σαφή ένδειξη ότι οι Illuminati έχουν κυριαρχήσει τελικά στην τέχνη και την επιστήμη του ελέγχου του καιρού;

Είναι αυτό το αποτέλεσμα όσων βρίσκονται στην εξουσία με τη χρήση τεχνολογιών όπως το HAARP για να δημιουργήσουν αυτό που έχει ονομαστεί ως "Frankenstorm";

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά η χρονική στιγμή της καταιγίδας φαίνεται κάτι περισσότερο απο απλή σύμπτωση! Η καταιγίδα έρχεται στην εβδομάδα πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν αυτή η καταιγίδα κάνει ό, τι προβλέπεται να κάνει-να εξαφανίσουν την εξουσία και να κλείσουν την ανατολική ακτή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, τότε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχουν προβλέψει: η τέλεια ευκαιρία για τον Barack Obama να αναστείλει την εκλογές, να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Επίσης σίγουρα θα ακολουθήσει η κατάρρευση της αγοράς. Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθούν, γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να βρίσκεται στη γωνία.

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . "
Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI). Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.
Αν τελικά η χρήση της τεχνολογίας HAARP ήταν αυτή η καταιγίδα μηχανικής με σκοπό να δημιουργήσει μια μαζική καταστροφή, η να κρατήσει μέχρι τις εκλογές, ο χρόνος θα δείξει.
Πηγή: atheatignosi.gr



ΠΗΓΗ: afipnisoy.blogspot.com

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/12 22:37

    δηλ συγνωμη για να καταλαβω... οι πλημμύρες, ο αερας που εφτανε τα 100 μιλια την ωρα κτλ κτλ ηταν κατασκευασμενα, οι τοσοι θανατοι και αυτοι κατασκευασμενοι??? Ασε μας ρε φιλαρακι.... ειπαμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/12 23:55

    ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ, Η ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ.ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.Η ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΩΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ!!Η ΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩΝΤΑΙ;ΕΓΩ ΔΕΧΩΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!ΑΡΑ Ο ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙΣΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΩΜΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/12 08:17

    Ετσι ειναι ακριβως οπως τα λεει
    κι εσεις εξυπνακιδες προτου κανετε τα σχολια σας μαθετε περισσοτερα για το συστημα HAARP με το οποιο μπορουν να κανουνε τα παντα.
    και ο Sandy και ο Katrina και ο σεισμος στη Foukoshima στο οποιο προκληθηκε και τσουναμι.
    Οτι θελουν κανουν ρεεεεεε παρτε το χαμπαρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/11/12 16:08

    Ρέ σύ πάς καλά; εμείς πού διαβάζουμε τί σού φταίμε νά μάς χαλάς;Δέν ειναι εκφράσεις αυτές φίλε γιά τίς αναρτήσεις,ρέ!! παιδιά,ψυχραιμία.. καί εμένα ρέ φίλε δέν εχει βάλει σχόλια καί αρθρα πού εχω γράψει.εδώ λέμε τήν γνώμη μας ,τό παραπονό μας κάνουμε τίς καταγγελίες μας,τί εγινε πώς τήν ειδες; θά πουλάει ο ένας στόν αλλον εξυπνάδα; δέν λέει φίλε,χαλάρωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/12 20:11

      Δεν πουλησα σε καννέναν εξυπνάδα.
      Δεν δέχομαι ομως φασιστικές νοοτροπίες και λογοκρισίες.
      Αν ο διαχειριστής της ανάρτησης ενοχλείται απο την κριτική ας κλείσει το κομάτι "Σχόλια".

      Γιατί τον εχω καταλάβει οταν βλέπει βρισιές και χυδαιολογία σε διάφορα σχόλια να αλληλοεκτοξεύονται, δεν ενοχλείται.
      Και ενοχλείται οταν του κάνεις πολιτισμένη κριτική.
      Και τότε μόνο ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά του και κατεβάζει αυτά τα σχόλια.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/11/12 16:16

    ΡΕ ΣΥ ΠΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Κ΄ΕΜΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΤ 11΄΄55 ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ;ENΤΑΞΕΙ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ,ΠΕΣΜΑΣ,ΓΡΑΨΤΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *