ροή ειδήσεων

Έτοιμο το νέο ΙΚΕΑ Ρόδου και ανοίγει 15 Νοεμβρίου

Έτοιμο το νέο κατάστημα παραγγελιών ΙΚΕΑ και όχι υπεραγορά όπως συνηθίζεται παγκοσμίως...
Η έναρξη λειτουργίας θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου με λίγα εκθέματα και δυνατότητα παραγγελίας μέσω του καταλόγου.
Έτσι δίνετε ένα τέλος στα σενάρια που ξεκίνησαν και πολλές φορές διαψεύσθηκαν τόσο από την μητρική εταιρεία όσο και από τους τοπικούς αρμοδίους.
Το κατάστημα βρίσκεται στο 2ο χλμ Ρόδου-Λίνδου δίπλα από το άλλο κατάστημα του ομίλου το INTERSPORT.



parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/12 17:31

    Anoikse xthes, eiste lathos enimerwmeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/12 22:23

      ETSI ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/12 10:00

      ολοι ανοιγουν πρωτα δοκιμαστικα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/12 00:38

    Καλορίζικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/12 01:01

    Ωραία, χαίρεστε κιόλας!!! Πηγαίνετε στην πολυεθνική να αγοράσετε τα καπελωμένα προϊόντα σε σχέση με άλλες χώρες. Η ξενομανία του Ρόδιου θα διαπρέψει για άλλη μια φορά στέλνοντας τα λεφτά τους εκτός νησιού, εκτός χώρας, με τους ντόπιους επιχειρηματίες να έχουν προβλήματα βιωσιμότητας των επιχειρήσεών τους. Άλλωστε και με τα Jumbo έτσι έγινε (αλήθεια, πόσα χρόνια έχετε να δείτε κατάστημα με παιχνίδια εκτός απο τις πολυεθνικές;;;;; Μάλλον απο τότε που άνοιξαν τα Jumbo). ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

    Και όσων αφορά τα παράπονα Ρόδου, αν βοηθούσατε λίγο και ντόπιους επιχειρηματίες εσείς και άλλοι, όλα θα ήταν καλύτερα, όχι που βάλατε και link με τον κατάλογο... Σε πιο σοβαρά θέματα ΔΕΝ το κάνετε. Τι να πω... Ντρέπομαι για τα χάλια της χώρας μου που αφετηρία έχουν τόσο μικρά καθημερινά πραγματάκια.

    ΔΕΝ έχω καμμιά σχέση με τον κλάδο αυτών των επαγγελματιών. Προκαταβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/12 09:01

      ME TON KLADO TWN EPAGGELMATIWN ISWS DEN EXEIS SXESH, ALLA ME TON SYRIZA EXEIS KAI PARAEXEIS. EPITELOUS GIA MIA FORA DEITE TI KRYVETAI PISW APO TH GRAMMH POU SAS DINEI O TSIPRAS KAI MHN THN AKOLOU8EITE SAN PROVATA. EISTE AKRIVWS SAN TOUS PASOKOUS TOU 81 POU OTI MALAKIA KI AN ELEGE O ANDREAS TREXAN APO PISW TOU (EOK KAI NATO KLP)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/12 14:55

      Γιατί κυκλοφορούν ακόμη μαλάκες που όλα τα μπλέκουν με τα πολιτικά;;; ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ είμαι μαλάκα-πιόνι, άνεργος 2 χρόνια με μεταπτυχιακό είμαι. Και δεν φοβάμαι την οποιαδήποτε δουλειά (ακόμη και την ανασφάλιστη), αλλά δεν υπάρχει δουλειά σήμερα. Και έχω πάψει να πιστεύω στο πολιτικό σύστημα εδώ και χρόνια. Εσύ πάντως είσαι χωμένος σε κάποιον απο τα κόμματα γερά, αλλά βλέπεις είμαι τόσο άσχετος με τα "αφεντικά" σας που δεν μπορώ καν να διακρίνω απο ποιό κόμμα έρχεσαι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/11/12 16:43

      METAPRYXIAKO STH MALAKIA EXEIS. EAN DEN HSOUN TELEIWS AXRHSTOS 8A EIXES DOULEIA, ALLA ANTI NA MA8EIS KAMIA TEXNH PHGES NA GINEIS IDEOLOGOS KAI POLHTIKOS EPISTHMONAS. AFOU DEN TO XEIS RE MEGALE, TI TO PEDAIVEIS? OLOI OI SYRIZAIOI IDIOI EISTE KAI SAS KSEXWRIZOUME APO MAKRYA.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/11/12 19:28

      Βιολόγς είμαι βλάκα, όχι πολιτικός επιστήμονας. Δεν ψήφισα και δεν θα ξαναψηφίσω ποτέ. Απο αηδία και μόνο. Και τις δουλειές που έχω κάνει μόνο για να σπουδάσω, δεν θα τις έκανες όσα λεφτά και να σου έδιναν. Είναι τόσο εύκολο να λες για κάποιον που δεν γνωρίζεις απο κοντά ότι λες. Αυτό είναι το κλασσικό δείγμα νεόπλουτου Ροδίτη. Και αν θες να δεις πόσο άχρηστος είμαι, έλα να βρεθούμε απο κοντά να μου το πεις. Μην φοβάσαι, δεν θα φέρω του ΣΥΡΙΖΑ μαζί μου, δεν τους γνωρίζω έτσι κι αλλιώς.

      ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Είναι το μόνο Ελληνικό στοιχείο που μας απομένει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/11/12 13:46

      1.01 πολύ κακό για το τίποτα ρε παιδί μου!!πως κάνεις έτσι? κάποιος που δεν έχει χρήματα ούτε να μπει σε ένα επιπλάδικο θα στήσει το σπιτικό του, εσύ τι ζόρι τραβάς? αν δεις κανέναν με μερσεντες να ψωνίζει, ναι εκεί χωσ'τα! γιατί όμως θα πρέπει ο καταναλωτής να επωμίζεται την ευθύνη και όχι ο επαγγελματίας που δεν προσαρμόζει τις τιμές του εν μέσω κρίσης?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/11/12 16:07

      TI EISAI "Bιολογς" ? TETOIA EIDHKOTHS POU DIALEKSES RE PALIOMALAKA SOU FTAIEI META TO PASOK POU DE MPOREIS NA VREIS DOULEIA? MH MAS KANEIS NA DAKRYSOUME POU SPOUDAKSES ERGAZWMENOS, DHLADI TI DOULEIES EKANES, HSOUN SKOUPIDIARHS, PORTIERHS SE BOURDELO, GIOUSOUFAKI SE PLOUSIOUS? MAS SYGKHNHSES RE PAPARA APO TH SYGGHNHSH MOU DHLADH EXW KLASEI PANW MOU. ALLA KAI TO HOUI POU EXETE OLOI OI SYRIZAIOI NA FOVASTE NA FABERW8EITE ... ELA RE, DE 8A SAS DEIROUME, MHN DREPESTE.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/12 01:42

    Μπράβο 1:01 έτσι ακριβως όπως τα λες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/12 03:53

    1.01 αν οι ντόπιοι επιχειρηματίες έδειχναν σεβασμό και προτίμηση στους ντόπιους εργαζόμενους και αν έδειχναν σεβασμό και προτίμηση (βλ. τιμες) στους ντόπιους καταναλωτές...τότε και η τοπική κοινωνία θα τους προτιμούσε. Αντ' αυτού.... προτιμούν πολλές φορές αλλοδαπούς με μικρότερους μισθούς (και πολλές φορές ανασφάλιστους,) και οι τιμές σε κλάδους που δεν υπάρχουν πολυεθνικές ή πανελληνιες αλυσίδες στο νησί(βλ. επιπλα εως τώρα)είναι ακριβότερες σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας. Για να ζητάς τη στήριξη και προτίμηση σαν ντόπιος....πρέπει να σέβεσαι τον ντόπιο και εσυ...πρωτού έρθει...η πολυεθνική...όταν σε έχει ανάγκη και όχι όταν πλέον έχεις ανταγωνίστρια πολυεθνική και τον έχεις εσυ ανάγκη. Για όλα τα παραπάνω ΚΑΛΩΣΗΡΘΕ ΤΟ ΙΚΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/11/12 06:38

    Εχω 6 μήνες που ψάχνω μικροέπιπλα στη Ρόδο και δεν βρίσκω τίποτα οικονομικό. Ειδικά τα καταστήματα στη Ρόδου - Λίνδου είναι πανάκριβα! Ένα τραπεζάκι τηλεόρασης μου το έφτιαξε μαραγκός αφού δεν έβρισκα τίποτα άλλο οικονομικό. Ζήτω το ΙΚΕΑ! Να κλείσουν όλοι όσοι δεν προσαρμόζονται με την κρίση. Δεν έχω λεφτά ρε!!! Από το ΙΚΕΑ θα ψωνίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/12 07:16

    Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.αν θελουν οι ντοπιοι να τους προτιμαμε, ας φτιαξουν τις τιμες τους επιτελους. Αν δε σεβεται ο ντοπιος την τσεπη μου θα τον γραψω και εγω στα α@@@δια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/12 07:59

    ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ, ΤΟ ΠΑΣΧΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!!ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ; ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ; Ε! ΟΧΙ! ΘΑ ΠΑΩ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΠΟΛΗ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΠΟΝΑΕΙ!ΝΑΙ!ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΒΡΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΙ! ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΦΙΛΟΣ 7΄16 Π.Μ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/11/12 12:18

    ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΩΝ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ)...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΡΟΔΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝ ΑΜΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ:
    ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΡΙΑΣ 1980: ΤΙΜΗ ΑΥΓΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 15ΔΡΧ, ΤΙΜΗ ΑΥΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 7ΔΡΧ, ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 3ΟΔΡΧ, ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 9ΔΡΧ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΝΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ
    ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1990: ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ 3500ΔΡΧ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ Η΄ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 1999ΔΡΧ. ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΛΠ ΛΟΓΩ ΤΖΑΜΠΟ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΨΩΝΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ.
    2011: ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΚΕΑ 130 ΕΥΡΩ, ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΥΡΩ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΙΚΕΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 130 ΕΥΡΩ

    ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΥΡΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΣΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΣΕ ΔΕΚΑ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/11/12 14:27

    δεν έχει κομβο και επομένως δεν έπρεπε να ανοιξει. δλδ άνοιξε χωρίς άδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/12 14:59

      Δεν πειράζει, άνοιξε και χωρίς κόμβο. Και τζάμπα διαφήμιση απο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που το περνάνε σαν είδηση (ή... μήπως κάτι άλλο;;;).

      Εδώ τα παράπονα κοτσάρανε και τον κατάλογο τους, φαντάσο τι παίζεται απο πίσω. Ντροπή και αίσχος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/11/12 13:47

      Δεν ειναι πολυκαταστημα...Ειναι κεντρο παραγγελιων

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/11/12 15:17

    Εντάξει ανοιξαν δουλειά θα κάνουν?
    Σε ποιους θα πουλήσουν?
    Ολα τα χωρια σκασμενα σε έπιπλα και λευκα ειδη.
    Εδω εκλεισαν οι ντοπιοι που ειχαν και τεράστια αποθέματα απο την καλή την εποχη
    αυτοι που ανοιξαν τώρα τι πιθανοτητα έχουν?
    Σαχλαμαρα ιστορια.
    Εδω λιγο παραπάνω ειχε ανοιξει το rodos home,ο ανθρωπος ειχε κανει επένδυση οχι αστεια και τι εγινε?
    Η Ροδος ειναι μια αγορα αχρηστεμενη για πολλά χρονια.
    Καποτε ηταν η καλυτερη στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/11/12 01:15

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΥΣ...............
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ............
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..................
    ΓΙΑ 300 ΕΥΡ.ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.......
    Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....
    ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΙΣΟ ΤΙΜΗΣ,ΕΔΩ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ google ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ,ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ...
    ................ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/11/12 01:18

    ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΠΑΡΑΚΑΛΩ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/11/12 01:29

    ΤΑ ΙΚΕΑ ΠΟΥΛΑΝΕ 40%-80% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΤΟ google
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΕΙΠΑΜΕ.....ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/11/12 12:43

    ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΕΙΜΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧς ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΣΜΑ Η ΜΕΣΟΝ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΠΑΛΙ? ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΘΑ ΓΗΝΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/12 14:21

      me tetoia orthografia mastora...oute gia skoupidiarh de se vlepwwww

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/11/12 20:10

      ΡΕ.. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΜΗΝΙΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΦΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΥΠΝΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΘΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΣΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜIΛΙΣΗ, Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΕΓΩ ΡΕ ΑΔΕΣΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΕ 5 ΓΛΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΩΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΙΣΟΥΜΕ.A ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΑΦΑΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ Η ΜΕΣΩ ΚΑΠΙΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/11/12 03:31

      Τώρα που έγραψες κανονικά από σταθερό το έσωσες ψηλέ...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/11/12 13:40

    ο καθένας μιλάει με την τσέπη του ξέρω εγώ! δεν θα είχα αντίρρηση να πάω στους επιπλοποιούς, αν οι τιμές τους μπορούσαν να ανταγωνιστούν αυτές του ικέα. όταν όμως κύριοι πρέπει να δώσω έναν ολόκληρο μισθό μου για να πάρω μια κρεβατοκάμαρα...ε τότε πολύ λυπάμαι αλλά θα πάρω από τα οικονομικότερα, έστω κι αν δεν είναι ελληνικά! γιατί να φταίω εγώ για αυτή την κατάσταση και όχι οι κυβερνήσεις που πετσοκόβουν τους μισθούς ή οι ίδιοι επιπλοποιοί? όσοι λοιπόν έχουν, ας στηρίξουν την τοπική και ελληνική αγορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/11/12 20:15

    ΗΑΗΑΗΑΑΗ afth tha einai h glwsa tou ellina twra ti ilithios pou eise kai milas gia ton tropo pou grafh o anthropos, ade klase re aroste.

    Proxora megale kai min akous tous vlakes pou milane gia ta orthografika sou, afta ftiaxnonde h ilithiothta tou alounou den ftiaxnete!!!!!!! xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/11/12 00:05

    Οτι πληρώσεις θα πάρεις. Φθηνά και ποιοτικά απο τέτοιες εταιρίες μην περιμένετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/11/12 10:40

    Ανορθόγραφε στο 8.10, δώσε βάση, ακολουθεί διόρθωση!!
    μήνυμα, γρήγορα, αυτό, ήσουν, τελευταίος, γλώσσες, όταν, ξαναμιλήσουμε, σκουπιδιάρη, εξασφαλίσει, κάποιο, κάποιου
    περιμένω και τη μετάφραση στις 5 γλώσσες παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/11/12 16:00

    Πριν ανοίξει το ΙΚΕΑ στην Ρόδο πήγα πριν 2 χρόνια στην Αθήνα στο ΙΚΕΑ Αεροδρομίου και αγόρασα κάποια Έπιπλα. Όλα είναι για πέταμα δεν είναι ξύλο αλλά φορμάικα καπλαμάς (συμπιεσμένο ροκανίδι). Τα δε τραπεζάκια που αγόρασα έχουν φουσκώσει και έφυγε και ξεκόλλησαν οι φλούδες το χρώμα. Τίποτα το ιδιαίτερο στις τιμές. Είναι το στήσιμο των προϊόντων και κάποιους κωδικούς τους οποίους τους βάζουν για κράχτες για να τρέχουμε εμείς σαν τα πρόβατα και να έχουμε την αίσθηση ότι αγοράζουμε κάτι πολύ φθηνό. Αξίζει μόνο να αγοράσεις για να το βάλεις σε διαμέρισμα που ενοικιάζεις και το επόμενο χρόνο να το πετάξεις και να ξαναγοράσεις καινούργιο για τον νέο ενοικιαστή. Εξάλλου εάν ήταν καλά τα έπιπλα τους τότε και η εταιρεία θα έκλεινε διότι ο κόσμος δεν θα τα αντικαταστουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *