ροή ειδήσεων

Εκβιάζουν με ροζ φωτό τους 300, οι υπάλληλοι της Βουλής!


Μια φωτογραφία με διεστραμμένα όργια βουλευτών στο εντευκτήριο και ένα απειλητικό μήνυμα που διέρρευσε, αποκάλυψαν ότι οι υπάλληλοι της Βουλής, κρατάνε στο χέρι τους εκπροσώπους του έθνους...

Επιτέλους έρχεται στο φώς το ένοχο μυστικό των βουλευτών, δημητηρίαζε για χρόνια την πολιτική ζωή της χώρας, αφού έκανε τους Πατέρες του Έθνους να υποκύπτουν σε αλεπάλληλους εξευτελισμούς από τους υπαλλήλους της Βουλής και να ικανοπιούν με πρωτοφανή δουλικόττα, κάθε απαίτησή τους, παρά τη γενική κατακραυγή.

Στην πραγματικότητα όμως, οι εθνοπατέρες δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά! Οι υπάλληλοι της Βουλής με την απειλή μιας σειράς σοκαριστικών φωτογραφιών, που δείχνουν τους βουλευτές να κάνουν ακατονόμαστα όργια, τους είχαν μετατρέψει κανονικά σε υποχείριά τους!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από βουλευτή που «έσπασε» από ντροπή κατά τη χθεσινή εξευτελιστική συνεδρίαση (αλλά θέλησε για ευνόητους λόγους να διατηρήσει την ανωνυμία του), οι φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους οι υπάλληλοι της Βουλής, είναι τόσο σοκαριστικές που οι βουλευτές έκαναν κυριολεκτικά τα πάντα, προκειμένου να μην τις δουν δημοσιεύμένες.

Ο ανώνυμος βουλευτής, παραδέχεται μάλιστα ότι δεν ήταν λίγες οι φορές, που κάποιος υπάλληλος, πάντα με την απειλή της δημοσίευσης, υποχρέωνε βουλευτή να του πλύνει το αυτοκίνητο, ή ακόμα και να του ράψει κάποιο κουμπί που ξηλώθηκε! Εννοείται δε, πως το «φέρε μου ένα φραπέ ρε...» ήταν στην ημερησία διάταξη.

«Το πρόβλημα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο» καταλήγει ο βουλευτής υπάλληλος του υπαλλήλου της Βουλής, «αν οι φωτογραφίες έδειχναν βουλευτές από το ίδιο κόμμα. Όμως δυστυχώς, στο όργιο συμμετείχαν και μέλη από αντίπαλες κοινοβουλευτικές ομάδες, που θα διαγραφούν (και ίσως πάθουν και χειρότερα), αν αποκαλυφθεί ότι συνεργάστηκαν σε τρίο με τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

Όπως και να ΄χει, συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να αξιοποιηθεί και μια άλλη πληροφορία σύμφωνα με την οποία, εκτός από τις φωτογραφίες του εντευκτηρίου, οι υπάλληλοι διαθέτουν και υλικό από κρυφές κάμερες στις τουαλέτες, που αποκαλύπτουν δεδομένα πολύ δυσάρεστα για το «μέγεθος» των βουλευτικών «μορίων». Δεδομένα που προκειμένου να βγούν στη δημοσιότητα, κάνουν τους βουλευτές να φωνάζουν για κατάργηση τροπολογιών (σαν τις χθεσινές) επί ένα ολόκληρο βράδυ αν χρειαστεί, αρκεί να ικανοποιήσουν τους εκβιαστές τους.
Πηγή: protagon.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/12 10:43

    αλλα κι αλλα,δουλεια δεν εχουμε και λεμε μα.....ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/12 11:59

      Esy twra ti rolo varas? Eisai ypallilos tis voulis, exeis syggeneis pou doulevoun ekei, e;isai kommatoskylo kai de goustareis na vrizoun tous politikantides pou se taizoun? Mipws eisai aplws enas vlakas pou den katalavainei apo xioumor? Gia pes giati mas trwei olous h agwnia.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/12 13:47

    «Το πρόβλημα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο» καταλήγει ο βουλευτής υπάλληλος του υπαλλήλου της Βουλής, «αν οι φωτογραφίες έδειχναν βουλευτές από το ίδιο κόμμα. Όμως δυστυχώς, στο όργιο συμμετείχαν και μέλη από αντίπαλες κοινοβουλευτικές ομάδες, που θα διαγραφούν (και ίσως πάθουν και χειρότερα), αν αποκαλυφθεί ότι συνεργάστηκαν σε τρίο με τους πολιτικούς τους αντιπάλους»
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΔΟΥΣΕ ΝΔ Κ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΤΡΙΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ Κ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ????ΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/12 17:34

    δεν εχουν αναγκη οι υπαλληλοι τετοια....εχουν το συριζα να τους υποστηριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/12 18:42

    Ανεβάστε ρε καμμιά ΚΑΘΑΡΗ φωτο να πάρουμε και πεις ΜΑΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/12 00:00

    αυτο το κείμενο είναι σατυρικό από το mufa.net. Προσέχετε τι αναδημοσιευετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *