ροή ειδήσεων

Συνέλαβαν καρκινοπαθή μέσα στο νοσοκομείο γιατί δεν είχε άδεια παραμονής

Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής που χειρουργήθηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» της Κηφισιάς συνελήφθη επειδή δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Σύμφωνα με την...



καταγγελία των γιατρών, ο διοικητής ενημερωσε την αστυνομία, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας: «Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής νοσηλευόμενη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι» προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση. Η επέμβαση όντως πραγματοποιήθηκε και μάλιστα οι συγγενείς κατέβαλαν εξ ιδίων τα νοσήλια».

Η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ, σύμφωνα με το iatropedia, καταγγέλλει ως δείγμα «ακραίας απανθρωπιάς και βαρβαρότητας την ενέργεια του κ. Μπαρτζώκα» και ξεκαθαρίζει ότι: «οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν πρόκειται να υπακούσουν στην αλήστου μνήμης εγκύκλιο του Α. Παπαδόπουλου και στην ανάλογη εγκύκλιο του Α. Λοβέρδου που τους καλούν να μετατραπούν σε καταδότες και ανθρωποφύλακες».

Αντίθετα όπως λένε «θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ιατρική φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, υπακούοντας στον όρκο του Ιπποκράτη και στην ιατρική δεοντολογία».

σσ planet-greece:Πριν λίγο κύκλοι που πρόσκεινται στον υπουργό Προστασίας του πολίτη τόνιζαν πως ο Ν.Δένδιας ζήτησε για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους ,η ασθενείς να μείνει νοσηλευόμενη και όχι φρουρούμενη.
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/11/12 22:41

    αν εδινε ο ανθρωπος φακελακι δεν θα ειδοποιουσαν κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/12 08:51

    ekso oloi re !! na pethanoun stin xora tous ! kamia doulia den exi edo aftos o alodapos !! na epibarinete o elliniko kratos me lathrometanastes! edo den ftanoun ta farmaka gia emas pou imaste ellines !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/12 09:12

      Συμφωνώ να φύγουν οι λαθρομετανάστες από τη χώρα όπως επίσης κ όλοι οι νόμιμοι μετανάστες που εχουν παρουσιάσει παραβατική συμπεριφορά. Αλλά όσον αφορά τη συγκεκριμένη που χειρουργήθηκε, τα έξοδα τα πλήρωσαν οι συγγενείς της. Δεν επιβαρύνθηκε το κράτος. Τώρα θα ρωτήσεις που τα βρήκαν τόσα οι συγγενείς για τέτοια επέμβαση κ όντας λαθρομετανάστες.... Ας είναι καλά τα φαναρια κ τα πειρατικά dvd. Για να δούμε τι μαύρο χρήμα κυκλοφορεί κ πως ο ελληνικός λαός πουενώ δεν τους θέλει τους στηρίζει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/11/12 09:13

      Ξέφυγα λίγο από το θέμα αλλά όλα ήταν αλληλένδετα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/11/12 22:32

      ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.... Όπως έχεις ξεχάσει ότι σ' αυτή τη χώρα γεννήθηκε ο πατέρας της Ιατρικής (μήπως κατά λάθος έχεις διαβάσει τον όρκο του Ιπποκράτη; ή μόνο το παραπονα ροδου διαβάζεις;)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/12 10:16

    Oταν πάει Έλληνας δεν εχει σειρά πρέπει να περιμένει καποιους μηνεςη να δώσει φακελάκι , αλλα γιαυτους σειρα υπάρχει λογο εξέρεσεις βοηθάνε οι πρόθυμοι αληλλέγυοι, αλλα τα ελλείματα βαραίνουν τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/12 13:47

    afou ta plirosan ola kala . kai fakelaki an edose kala ekane na pari kai kanenas apo emas lefta apo tous lathro, oxi na dinoume mono , telospanton kala na ine h gineka na pai piso stin xora tis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *