ροή ειδήσεων

Στην Ρόδο το «ενδιαφέρον» της ΜΙΤ


Την προηγούμενη βδομάδα , με βάση τις πληροφορίες του site, γράφαμε ότι η Άγκυρα επιθυμεί να στήσει σκηνικό Θράκης και στα Δωδεκάνησα , στη Ρόδο και αργότερα στην Κω.
Οι πράκτορες της ΜΙΤ που αλωνίζουν...
στα νησιά μας, εργάζονται συστηματικά εδώ και χρόνια για να φέρουν τους σχεδιασμούς της Άγκυρας σε συνθήκες υλοποίησης.
Η Ρόδος έχει μετατραπεί σε άμεσο «στόχο» της Άγκυρας και φυσικά των μυστικών της υπηρεσιών.

Έτσι, είναι προφανές πως επιχειρείται η με κάθε τρόπο τοποθέτηση τουρκοφρόνων, ώστε να λειτουργήσει ταχύτερα ο μηχανισμός δημιουργίας προβλημάτων για την Ελλάδα, η οποία πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει περιπτώσεις (παρόμοιες με αυτές που εξελίσσονται στην Θράκη) περί «καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων», «καταπίεσης μειονοτήτων» κ.α.

Οι πολύ καλές σχέσεις και οι «άκρες» του Τούρκου υπηκόου, Sunusi Misiroglu, οδήγησαν στην απελευθέρωση και άμεση απομάκρυνσή του, μετά από εντολή του Ερντογάν προς το τουρκικό προξενείο της Ρόδου, το οποίο και τελικά μεσολάβησε στην όλη διαδικασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kostasxan, ο Τούρκος υπήκοος που χαστούκισε τον ιμάμη της Ρόδου (ο οποίος τοποθετήθηκε από το Ελληνικό κράτος) είναι ο Sunusi Misiroglu, ιδρυτής του Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης.

O Misiroglu ανήκει στο στενό περιβάλλον του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έχει πολύ καλές «άκρες» στην Τουρκία, τόσο στον χώρο των πολιτικών όσο και στον χώρο των μυστικών υπηρεσιών.
Οι πάρα πολύ καλές του σχέσεις με ανθρώπους της ΜΙΤ και η γενικότερη άνεση των κινήσεών του εντός της Τουρκίας τον φωτογραφίζουν ως «υπό κάλυψη» πράκτορα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αν και από την προκλητική του εμφάνιση στην Ρόδο (μάλλον υπέθεσε πως λόγω της βίαιης παρέμβασής του θα τρομοκρατούσε αρκετά τον ιμάμη ώστε να μην υποβληθεί μήνυση εναντίον του) προφανώς «κάηκε» αφού όχι μόνο κηρύχθηκε ως ανεπιθύμητος στην Ελλάδα, αλλά «φωτογραφήθηκε» από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφάλειας της Ελλάδας.

ΥΣ. «…να σημειωθεί επίσης πως έχει παρατηρηθεί ‘τουριστική δραστηριότητα’ του πράκτορα της ΜΙΤ Sunusi Misiroglu και στην Συρία…»

Τα συμπεράσματα δικά σας…
kostaxan
politis-gr
parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/11/12 12:51

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΡΑΓΟ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΜΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑ.... ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *