ροή ειδήσεων

Έκαναν τσίρκο -πάλι- τη λειτουργία της Βουλής

Περισσότερο με θεατρική παράσταση παρά με συνεδρίαση Βουλής έμοιαζε η προ ημερών συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Βουλευτές εκτός εαυτού την ώρα που...

...ο λαός ετοιμάζεται να δεχτεί νέα δυσβάσταχτα μέτρα, βγάζουν κασετοφωνάκια και κάνουν επίδειξη γνώσεων σε θέματα... μόδας μιλώντας για Ρόλεξ και Γκαβάλο! Απειλές και ύβρεις συνέθεσαν ένα πραγματικό θέατρο του παραλόγου.

Τις γνώσεις του σε θέματα μόδας έδειξε ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αναφερόμενος στο σχόλιο που έγινε για το ROLEX ρολόι του πέρασε στην αντεπίθεση. Απευθυνόμενος στους βουλευτές σχολίασε το Very Gavello το δαχτυλίδι της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια!

Ιδιαίτερη αίσθηση και αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη ο οποίος κατά την ομιλία του έκανε λόγο για ειδικό δικαστήριο ή θάνατο για όσους έβαλαν την υπογραφή τους στο Μνημόνιο 3.
«Συνάδελφε δεν θέλω να πιστέψω ότι από τρελό και μεθυσμένο μαθαίνεις την αλήθεια» του απάντησε ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος δίνοντας μια εικόνα πραγματικής θεατρικής παράστασης!

Το τσίρκο δεν τελειώνει εδώ...
Την ώρα που ο Έλληνας πολίτης δεν ξέρει αν αύριο θα έχει δουλειά, ο βουλευτής Γιάννης Κουράκος απαντώντας στις κατηγορίες της κυρίας Φωτεινής Πιπιλή ότι πρωτοστάτησε με τον Πάνο Καμμένο στην «ανταρσία» των υπαλλήλων της Βουλής το βράδυ της ψήφισης του Μνημονίου 3, είπε ότι δεν δέχεται την κριτική από όψιμους υποστηρικτές του Σαμαρά και τη δημοσιογράφο που κόλλησε τα πρώτα ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας. Η ίδια απάντησε μέσω... twitter!

Το κασετοφωνάκι του αποφάσισε να βγάλει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, για να ακουστούν όπως είπε οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά. «Δεν είναι θέατρο εδώ κύριε Χαϊκάλη, σε λίγο θα ζητήσετε και κινηματογραφική προβολή» του είπε ο προεδρεύων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.








Πηγή: newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *