ροή ειδήσεων

Επεισόδιο στον ΟΑΕΔ Ρόδου... για τα αυτονόητα!

Σήμερα 2-11-2012 πήγαμε μαζι με τον σύζυγο μου στον ΟΑΕΔ για να καταθέσουμε τα χαρια για την ανεργία του. Ειχαμε το νούμερο 41 και το ραντεβού ηταν για 8 με 10 το πρωι....Ολα ήταν ησυχα και ήρεμα αφού... ολοι ήξεραν απο πριν το νούμερο τους και τι ωρα θα εξυπηρετηθούν... Υπήρχε εκει ενας κύριος που ρυθμιζε την κατάσταση αρκετά καλα. Ξαφνικά έρχεται μια κυρια.... φανηκε οτι ηθελε να δειξει οτι ειναι και αυτη εκει.... εκανε παρατήρηση στον κυριο χωρις λογο.....σε μια κυρια γιατι ηρθε με το μωρο της...... ρωτουσε τι νουμερα εχουμε.........και ξαφνικα βαζει μεσα για να εξυπηρετηθούν τρεις κυριες οι οποιες ειχαν σχεδον εικοσι νουμερα παραπανω απο μας...... Στην αρχη μειναμε αφωνοι και μετα ζητησαμε τον λογο.... Μετα τις φωνες του συζηγου μου βγηκε εξω η κυρια (μετα μαθαμε οτι ηταν η προισταμενη) και αφου της φωναξε οτι ειχαμε εμεις σειρα και ποιος ο λογος να εχουμε νουμερα..... η απάντηση της ηταν = ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ....ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΩ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΕΓΩ.... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΞΩ....ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ...... Αυτο ηταν και η αφορμη για ενα δυνατο καβγα και αντι να ζητησει συγνωμη συνέχισε να τον προκαλει. Ειπωθηκαν βαριες κουβεντες και απο τις δυο πλευρες, ηρθε η αστυνομια και ολα αυτα χωρις λογο. Αναρωτιεμαι αν η κυρια αυτη εχει καταλαβει την θεση της , Α!!!!!!!!! ξεχασα οτι με πεταξε εξω απο το γραφειο της φωναζοντας μου διαφορους χαρακτηρισμους τσιριζοντας....δεν ανταποδωσα. Να πω την αληθεια μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι δεν βρεθηκε ανθρωπος να την υποστηριξει, να την ηρεμησει απεναντιας βρεθηκαν πολλοι που ειπαν στο σύζυγο μου οτι----- ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.....καποιος πρεπει να την δειρει.....
...... Η ερωτηση μου ειναι απλη, εχει καταλαβει οτι ειναι εκει για να εξυπηρετει τον κοσμο αλλα και να ρυθμιζει τυχον καταστασεις? εχει καταλαβει οτι ο ΟΑΕΔ δεν ειναι το σπιτι της και δεν μπορει να πεταει κανεναν εξω και να του κλεινει την πορτα.... οτι ειναι λειτουργος δημοσιας υπηρεσιας και οτι ειναι εκει για να εξυπηρετει τον καθε πολιτη.... Την αστυνομια γιατι την καλεσε? Ποιον ηθελε να φοβερισει? Ακουσα... απο διαφορους οτι δημιουργει συνεχεια προβληματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Μετά όταν μας λένε να γίνουν ιδιωτικά αυτά, εμείς ξινίζουμε . Μην σας ξαφνιάζει διότι το δημόσιο είναι έτσι εδώ και χρόνια οπότε...στουν κουφού την πόρτα....
    Για αυτό Ιδιωτικοποίηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/12 18:51

    Na xasei th thesh ths!!!!!!!!!!! Yparxoun poly pio axiotimoi anthropoi pou axizoun auth th 8esh! OUST stous "ypallilou" pou den kanoun thn douleia tous kai na paei na mathei tropous h "kyria" tou oaed!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/12 19:16

    kathe fora pou prepei na paw ston oaed apelpizomai.. ta noumera prepei na ta pareis apo tin proigoumeni mera kai an tha se exipiretisoun meta... kai ante vgale akri me afton pou exoun ekei stin porta... ksiloma oloi thelnoun ektos apo elaxistous filotimous pou prospathoun gia na leme tin alitheia... alla to 90% ksiloma... giati kapoioi aneparkis na exoun tetoies theseis kai alloi pou exoun ta prosonta na einai stin anergeia?? ksiloma twra kai na ginoun kanonikes aksiologiseis oxi tis asteies pou eginan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/12 19:37

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/12 19:42

    Παιδιά συμφωνώ με όλα αλλα έχω ένα παράπονο.

    ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ , ΠΛΙΖ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΙΤΖ . ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΙΤ ΛΟΥΚΣ 'ΔΑΤ' ΣΤΙΟΥΠΙΤ ...ΘΕΝΚΙΟΥ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/11/12 19:54

    Παιδιά συμφωνώ με όλα αλλα έχω ένα παράπονο.

    ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ , ΠΛΙΖ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΙΤΖ . ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΙΤ ΛΟΥΚΣ 'ΔΑΤ' ΣΤΙΟΥΠΙΤ ...ΘΕΝΚΙΟΥ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/11/12 20:40

    Η μονιμότητα αυτά κάνει. Κατάργηση της μονιμότητας και ιδιωτικοποίηση σε όλλα. Μόνο έτσι θα λειτουργήσει αυτό το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/12 21:00

    Δεν απορώ πάντως, που ο αρθρογράφος είναι άνεργος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 21:07

      Αν γνωρίζεις επιχειρήσεις που να μπορούν να καλύψουν στο 100% τους Ροδίτες ανεργους, σε παρακαλώ να μας τις πεις να κάνουμε αιτήσεις, αλλιώς συνέχισε να παίζεις με την μαλαπερδα σου βολεμένε μαμακια!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος3/11/12 21:21

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΦΙΝΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/11/12 22:05

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΚΑΤΙ.
    ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/11/12 23:32

    σιγα μη την εδιωξαν εκει θα ειναι κ θα κανει τα ιδια παλι σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/11/12 03:06

    ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ!!!! και μετά θα δείτε πώς φτιάχνουν τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/11/12 11:06

    κ στη δεη εχει μια τρελη που νομιζει οτι η επιχειρηση ειναι δικη της κ συνεχεια τσακωνεται με τον κοσμο, αφηνει υπονοουμενα για απληρωτους λογαριασμους κ φερνει σε δυσκολη θεση τον κοσμο κ πολλα αλλα, αλλα αυτη μου φαινεται ειναι λογω αγαμιας,δεν ξερω για του ΟΑΕΔ αν ειναι αγαμητη, αλλα ειναι πιθανο αν κανει ετσι....το συμπερασμα ειναι ενα ιδιωτικοποιηση κ τον πουλο στα χωρια τους ολοι αυτοι οι κουτσοι κ οι στραβοι κ οι τρελοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/11/12 12:53

    Μακαρι να βγει καποιος και να τους διωξει ολλους τους κιφινες ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/11/12 21:38

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ???????

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/11/12 21:37

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ...ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ! ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΤΟ.
    ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΞΑΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΗΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ...

    http://el.wikipedia.org ΈΝΑ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
    ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΥΧΕΣΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΕΚΕΙ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ....(ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΞΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!)

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/12 21:40

      ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ " ΠΡΟΕΔΡΙΟ"!!! ΕΛΕΟΣ...
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ --- > ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ
      ο πρόεδρος --> του προεδρείου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/11/12 01:45

      Εκεί κόλλησες εσύ;;; Στην ορθογραφία;;; Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι της βιοπάλης είναι αυτοί που πρέπει να εξυπηρετηθούν και εσύ βλεπεις την ορθογραφία. Μάθετε ποια είναι η θέση σας πια δημοσιουπαλληλάκια, ΥΠΗΡΕΤΕΣ του ππολίτη είσαστε ΟΧΙ δερβέναγας του. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στο εξωτερικό αποπροϊσταμένη δημόσιας υπηρεσίας, αλλά εδώ καλομάθατε παιδάκια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

      Όσο για το αν αντέχαμε ή όχι, έλα εσύ να κάνεις τις δικές μας δουλειές να δεις αν θα αντέξεις. Αν ξέρω απο τώρα οτι ΔΕΝ.

      Και θες ενυπόγραφα σχόλια. Και δεν γίνεται κατα τα λεγόμενα σου γιατί δεν ξέρουμε την Ελληνική γλώσσα. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;;;;;;;;;;

      Α ρε ιδιοτικοποίηση που σας χρειάζετε.... ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/11/12 20:58

    ιδιωτικοποίηση λέγεται στουρνάρι!! το ότι δεν σπούδασες και είσαι εργάτης έπρεπε ήδη να σου έχει γίνει μάθημα. Άσε αυτούς που σπουδάσανε και πήρανε τις θέσεις αξιοκρατικά γιατί δεν μπορείς να τους πιάσεις στο στόμα σου.Μάλλον και εσύ είσαι από αυτούς που βλέπουν από την τζαμαρία τους δημοσίους υπαλλήλους και τρέχουν τα σάλια σου για τις θεσούλες τους. Ας ήσουν άξιος να έμπαινες εκει... Δεν είναι μόνο θέμα ορθογραφίας συμφωνώ αλλά εσείς ξεχάσατε το πολυτιμότερο αγαθό της Ελλάδας! Τη γλώσσα μας. Εκπτώσεις και εκεί?
    Εδώ ξένοι λόγιοι εξυμνούν την γλώσσα μας και τον πολιτισμό μας και εσείς δεν κάνετε καν τον κόπο να διορθώσετε την ορθογραφία σας! Οχλος ..όχλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/1/13 11:03

    Για αυτό Ιδιωτικοποίηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *