ροή ειδήσεων

Ουρές για το... ΑΤΜ της κρίσης - Μοίραζε χωρίς χρέωση περισσότερα χρήματα!

Το... ευχάριστο νέο κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα και δημιουργήθηκε ατελείωτη ουρά από πολίτες που έκαναν αναλήψεις χρημάτων...

Το... θαυματουργό ΑΤΜ φάνηκε στο ακριτικό Σουφλί και -όπως καταλαβαίνετε- μετά τον πρώτο πολίτη που το αντιλήφθηκε, έγινε ο κακός χαμός! Η ουρά που σχηματίστηκε ξεπερνούσε και αυτές που σχηματίζονταν στις «καλές» μέρες στις εφορίες!

Ο διευθυντής της τράπεζας βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει και όταν πληροφορήθηκε την αιτία της ουράς, πανικόβλητος ζήτησε να διακοπεί η λειτουργία του ΑΤΜ.

Φυσικά, αναζητήθηκε η αιτία του πολύ ευχάριστου (για τους πολίτες μόνο, φυσικά) λάθους, που σύμφωνα με το thebest.gr, ήταν η απροσεξία ενός υπαλλήλου της τράπεζας που έβαλε τα 50ευρα στη θέση που μπαίνουν τα 20εύρα!

Οι ευχές «πάντα τέτοια» δεν φαίνεται να «καλάρεσαν» στον διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος ενδεχομένως να εξετάσει και την τιμωρία του υπαλλήλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σκοπεύει να ζητήσει τα χρήματα πίσω από τους τυχερούς που εκμεταλλεύτηκαν το «γενναιόδωρο» ΑΤΜ...
Πηγή: newsit.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/11/12 17:50

    Δεν μπορεί να τα ζητήσει πίσω διότι πρόκειται σε ανθρώπινο λάθος, και όχι μονο αυτό αλλα δεν μπορεί να αποδείξει ότι οι συγκεκριμένοι πήραν τόσα λεφτά για τον λόγο ότι οι αποδείξεις που έκδιδε το μηχάνημα και βάση του ιστορικού της μνήμης δείχνουν τα ποσα που πληκτρολογήσαν και ότι φαίνεται στις αποδείξεις επίσης το ίδιο ποσο. Άρα το ότι εγώ ΠΧ χτύπησα το ποσο τον 20 ευρώ, εκδόθηκε απόδειξη για 20 ευρώ, στο ιστορικό του ATM επίσης το ίδιο, τότε εκεί ο υπάλληλος την πατάει και πολύ μου φαίνεται ότι θα πληρώσει από την τσέπη του. Εδώ ταιριάζει η παροιμία...μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 21:08

      κάνεις λάθος φίλε μου.τα πάντα φαίνονται και τα παντα αποδεικνύονται.στο ΑΤΜ φαίνεται ακριβώς τι έχει δηλωθεί σωστά και τι λάθος.τι έφυγε από το ΑΤΜ(αριθμος χαρτ/των,κασετα που τα έδωσε , ποτε και σε ποιον) και τι χρεώθηκε στον πελάτη.οπότε δυστυχώς τα λεφτά θα γυρίσουν στην Τράπεζα.ειναι τόσο μελετημένο μηχάνημα το ΑΤΜ που δεν χάνει λεφτά.τα γνωρίζω ,γιατί αυτή ειναι η δουλειά μου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/12 21:18

      G4S Η BRINGS? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ G4S ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΗ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/12 21:26

      5/11/12 9:08 μ.μ. Δεν κάνω κανένα λάθος και μάλλον εσύ δεν ξέρεις και πολλά. Δεν πα να πάνε και δικαστικός, εμενα η απόδειξη λέει 20 ευρώ, η μνήμη λέει 20 ευρώ, στην ενημέρωση του βιβλιαρίου θα γραφει 20 ευρώ. Και από την στιγμή που το μηχάνημα μετράει 20ευρα αντι για 50ευρα ας πάνε και στον Σαμαρά ας πάνε και στον άγιο Ραφαήλ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/12 18:52

    και έτσι δεν κλέψαμε τις παλιοτράπεζες αλλά τον κακόμοιρο τον υπάλληλο ( πού ας πρόσεχε, αλλά δεν παύει να είναι κακόμοιρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/12 20:22

    makari na imouna kai egw ekei :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. G4S στη ρόδο.όπως λέμε ολλανδική φέτα.αν έρθουν ποτέ να ελέγξουν αυτόν τον απατεώνα στη ρόδο θα χτυπάνε το κεφάλι τους για τις ληστείες πού κάνει στο προσωπικό.όσο για το ΑΤΜ αν δωθηκαν παραπάνω καταλαθος,τότε επιστρέφονται.αν δόθηκαν με τον τρόπο πού έγινε,πενήντα στη θέση των είκοσι,τότε πληρώνει o υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/11/12 03:01

    καντεμιααααααααα επρεπε να ημουν κ εγω εκειιιιιιιι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/11/12 07:57

    Κριμα για τον υπαλληλο ,αλλα ας προσεχε.Τα λαθη πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *