ροή ειδήσεων

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ... ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/11/12 19:42

    gtτι είναι παράνομη και ποιον ενοχλει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/12 20:35

      Γιατι ο δημοτικος φωτισμος ειναι για δημοσιους χωρους και οχι για την αυλη του καθενος. Να μη μιλησω για τα watt που καει ο προβολεας και τα πληρωνουμε ολοι!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/12 20:23

    Ότι κάνει και για τις παρανομες κεραίες κινητής.Τα παίρνει και κάνει την παπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/12 21:20

    πες μας και πιο ειναι το καταστημα ? μυστικο ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/11/12 21:23

    pios einai o eksipnakias?pes onoma magaziou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό ρε παιδιά είναι γνωστό χρόνια.έχει πάει η δημοτική.πραγματικά δε γνωρίζω όμως πώς συνεχίζει και κλέβει.είναι απέναντι από τη δημοτική αστυνομία στην είσοδο της τάφρου,δίπλα στο βενζινάδικο.το πρώτο εστιατόριο είναι.τάφρος νομίζω λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/12 00:05

    Στην εισοδο της πυλης Παναγιας ειναι, μπαινοντας αριστερα βρισκεται, ειναι καποιος που υποβαθμιζει την περιοχη με το καταστημα του, αν μπορει να το αποκαλεσει καταστημα! Ογαμπρος του ειναι αυτος που εχει τον παγκο με τα μελια και τα υπολοιπα τουριστικα στην πυλη Ελευθεριας, κοντα στα γραφεία της ΔΕΗ!!! Ο μαγκας για να του δινει την αδεια ο προστατης του ο Προεδρος Ευθυμιαδης ενω η γυναικα του ειναι επισημα συναιτερος σε κεντρικοτατο καταστημα της παλιας πολης, δηλωνει ΑΠΟΡΟΣ και ενω διαθετει αυτοκινητο πολυτελειας 1800 κυβικων κανει δηλωση σαν απορος γιατι δεν κοβει αποδειξεις στο κεντρικοτατο αυτο σημειο, αρα δεν δηλωνει εσοδα, ουτε το αυτοκινητο του που λογω κυβικων θα επρεπε λογω τεκμηριων να μην δικαιουται την αδεια του πλανοδιου σε αυτο το κεντρικοτατο σημειο,κανει λοιπον δηλωση χωρις το αυτοκινητο, παιρνει την βεβαιωση απο την εφορια οτι δεν εχει εισοδηματα για να την χρησιμοποιησει στον Δημο για την αδεια και μετα κανει συμπληρωματικη δηλωση στην Εφορια για το αυτοκινητο του για να ειναι ενταξει με την Εφορια!!!!! Μαθανε λοιπον οι μαγκες να μας θεωρουν κοροιδα γιαυτο κανουν οτι θελουν θεωροντας ολους εμας κοροιδα!!!!!Ευθυμιαδη τι κανεις, γιατι τους προστατευεις, ασε λοιπον τα ηρωικα σου τεχνασματα αν εισαι καθαρος και δωσε τις αδειες στους πραγματικα ΑΠΟΡΟΥΣ που σεν ειναι λιγοι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ που εχουν πραγματικη αναγκη που πεινουν πραγματικα τα παιδια τους και οχι σε αυτους που χρησιμοποιουν αυτες τις πουστιες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/11/12 07:32

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ " ΞΥΠΝΙΟ " ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ "ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ " ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΣ , ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!!!! ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ " Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ " ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ? ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/11/12 07:41

    Προσέξτε τη 2η φωτογραφία, φεύγει και δεύτερο καλώδιο απο τον Δημοτικό φωτισμό, μήπως παίρνει ρεύμα και για άλλη λάμπα η για κάπου αλλού.... Καλά ο Δήμος τι κάνει, πως το επιτρέπει, εμείς όλοι που πληρώνουμε τον Δημοτικό φωτισμό τι είμαστε κοροιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/11/12 10:53

    1)ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ 2)ΔΥΟΡΟΦΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙΡ ΚΛΕΒΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 3)ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΜΟΤ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ 4) ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΛΕΒΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ Κ.Λ.Π ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 000000000000000000000000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *