ροή ειδήσεων

Νοσοκομειακοί γιατροί Ρόδου: Ουδεμία ευθύνη φέρουμε σε περίπτωση ιατρικού λάθους.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.ΡΟΔΟΥ & ΚΥ
H Ε.Ι.Ν.Ρ. & Κ.Υ. με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει ότι ουδέμια ευθύνη φέρουν οι ιατροί μέλη της, σε περίπτωση ιατρικού λάθους... όταν αυτό αποδεδειγμένα προκύπτει από την μη εξασφάλιση όλων εκείνων των συνθηκών που καταλήγουν στην ασφαλή εφημέρευση του Γ.Ν. Ρόδου.
Οι έχοντες την ευθύνη εύρυθμης λειτουργίας του νοσοκομείου οφείλουν και να την επιδιώκουν συνεχώς αλλά και να την πετυχαίνουν.
Στον ιατρό πρέπει να προσφέρονται όλα εκείνα τα μέσα προκειμένου να κάνει απρόσκοπτα την δουλεία του.
Αυτό είναι σαφές δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης καθώς η ανθρώπινη ζωή είναι ακοστολόγητη.

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/11/12 11:28

    όλα καλά αλλά όλοι έχουμε δώσει και δίνουμε ακόμα το φακελάκι μας. Απο την άλλη πρέπει το παρτυ των προμηθειών να τελειώσει. Δίκιο έχει μόνο ο κόσμος και όχι εσείς γιατί πριν χρόνια που πέρνατε ένα σωρό φράγκα ήταν όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/12 11:45

    Αν δεν εχουν τα απαραιτητα υλικα ας μην αναλαμβανουν απο την αρχη.....μην φθανουμε στα ακρα και μετα να σηκωνουν τα χερια ψηλα.....οχι να περνουν και τα φακελακια και να ξεκανουν και το κοσμακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/12 13:26

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΡΙΑΝΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ!!!ΚΑΤ΄ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ.ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ! ΕΤΣΙ ΕΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ!!!! ΕΝΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΣ,ΕΝΑΣ ΑΛΙΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΩΚΑΝΟΥΝ;;;ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΙΑ!! ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ ΕΣΑΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΤΙ ΠΡΩΙ, ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ. ΑΛΩΣΤΕ ΠΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΝΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΚΑΟΥ-ΜΠΟΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΤΕ, ΤΙΣ ΗΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΑΛΟΝ ΚΥΜΑΤΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!ΦΟΒΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ!!!ΤΡΩΓΑΤΕ-ΤΡΩΓΑΤΕ-ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ!!! Γ....Ι ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ!!! ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΧΟ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ, ΚΑΠΙΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!ΟΧΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!! ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ!!!ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!ΦΤΟΥΣΑΣ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ!!!!ΘΑΡΘΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣΕΤΕ!!!!ΤΡΙΑΝΤΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/12 18:55

      Ο Αλιβανης εχει φαει απειρα μαυρα χρηματα απ το Νεφρολογικο. Ξερεις ποσα δινουν για να χρησιμοποιεις τα υλικα μια εταιρειας στο Γ.Ν.Ροδου; Aς σας παρει μια βολτα με το σκαφος του να σας πει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/12 13:41

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΥΛΙΚΑ!!ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΟΚΩΡΦΑ!!!ΟΛΟΙ ΦΑΙΡΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ! ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΜΩΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΦΤΑΝΕΙ! ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ,ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ, ΝΑ ΛΕΕΙ,ΠΑΙΔΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ.ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/12 13:54

    Εάν ο μη γένοιτο μπει κάποιος δικός μου στο νοσοκομείο και πάθει κάτι από τα χεράκια σας, τότε και εγώ ουδεμία ευθύνη φέρω για το αν τον κόψω κομματάκια με τα δικά του εργαλεία, και μαζί με αυτούς που υποστηρίζουν την αποποίηση ιατρικών ευθυνών. Δεν θα σας σώσουν ούτε οι "ειδικές δυνάμεις σεκιουριτάδων - ΑΜΕΑ" που έχετε για να σας φυλούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/11/12 14:44

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !! ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ!!ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΟΥ-ΜΗ-ΓΕΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ,ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΟΥΝ!!!!ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΓΛΥΤΣΗ ΣΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙ!! ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!!ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΑΣ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΩΝ -ΜΑ-ΠΟΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ!!!!ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/12 17:47

    Καλα και ποτε ειχαν ευθυνη για τα ιατρικα λαθη οι γιατροι?
    Πλακα μας κανουνε και βγαζουνε και ανακοινωση ετσι?
    Το ανεκδοτο το ξερετε:
    Ποια η διαφορα μεταξυ δικηγορων και γιατρων?
    Και οι δυο σε κλεβουν με την διαφορα οτι ο γιατρος σε σκοτωνει κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/12 22:02

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΑΛΙΒΑΝΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΕΤΡΙΝΗ ΒΙΛΑ,ΣΤΟ ΓΕΝΑΔΙ,Η ΤΟΝ ΑΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ.Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΓΕΝΑΔΙ; ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΙ ΒΙΛΕΣ,ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ,ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΑ ΡΟΛΕΞ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ!!!ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!!ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ;ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!!ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;;;;ΝΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟΙ;;ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΕΓΝΩΣΕ!!!ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΡΟ Η ΕΝΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΝΕ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ!!!!!!Μ......ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΔΩ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/12 09:17

      φιλε εγω δεν μπερδευω τιποτα! Ολοι οι παραπανω που προανεφερες εχουν φαει ομως κι ο Νεφρολογας εχει κανει απειρες μασες. Αυτο το λεω διοτι καποιος τον αναφερει ως τιμιο και μεγα εργατη του συστηματος. Θα στο ξαναπω λοιπον. Οι εταιρειες που εχουν μηχανηματα και φιλτρα για αιμοκαθαρσεις, τον πλησιαζουν και λενε "χρησιμοποιησε το δικο μηχανημα + φιλτρα και θα παρεις τοσα για καθε φιλτρο". ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Οι ιατρικοι επισκεπτες μαζι με τους διευθυνταδες κλινικων εκαναν ΤΡΕΛΑ παρτι επι σειρα δεκαετιων.
      ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΥΓΕΙΑ και τωρα βγαινει ο καθε Κινους πρασινοφρουρος που τρεχει για βαφες μαλλιων καθε 15μερες να πει πως δεν φερει καμια ευθυνη. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/12 22:09

      ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  9. ΝΙΚΟΣ10/11/12 00:11

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΙΑΤΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΑΚΡΗ,ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΔΗΚΙΓΟΡΟΙ,ΟΙ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΙ,ΥΔΡΑΒΛΗΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΜΙΟΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΩΨΗΦΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ,ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/11/12 07:09

    ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ,Η ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΥΤΟ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ!!!ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!!ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ,ΑΝΡΩΠΟΙ!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ Η ΜΕΙΩΨΙΦΙΑ ΕΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ.ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΩΨΙΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ!!!ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ!!!ΤΣΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ,ΘΑ ΜΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ,ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!!ΑΝΤΕ ΕΓΩ Ν΄ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ....ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ;ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΑ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΧΥΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤ΄Α.....Α ΤΟΥΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΗΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!!ΑΛΙΩΣ!!ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ..... ΤΟΥΣ.Γ....Η ΦΑΡΑ,ΑΤΙΜΗ! ΤΟΣΗ ΧΛΙΔΑ ΡΕ! ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ;;;ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ Μ.....ΕΣ ΤΟΥΣ!!ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ!!!ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΝΕΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ,ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΥΘΗΚΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΧΟΝΤΡΟ,ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΕΣΩ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ!! ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΕ!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟ ,ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ [ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ] ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ, [ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΣ] ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ, ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙ΄ΕΜΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!!!ΓΙ΄ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΡΝΑΝ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΛΑ [ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΤΟΥ-ΑΙΩΝΑ] ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/11/12 08:01

    Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012
    Μετέτρεπαν ασθενείς σε πειραματόζωα
    Εννέα καρδιολόγοι, από την την Πάρμα και τη Μοντένα της Ιταλίας συνελήφθησαν με την κατηγορία, ότι μετέτρεπαν ασθενείς σε πειραματόζωα.

    Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι ότι πραγματοποιούσαν πειράματα στους ασθενείς, χωρίς να τους ενημερώνουν.

    Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μετέδωσαν ότι αυτό γινόταν εν αγνοία των καρδιοπαθών.

    Οι εισαγγελείς, που ερευνούν την υπόθεση, έκαναν γνωστό ότι οι εννέα γιατροί δωροδοκούνταν από εταιρείες που παράγουν διαγνωστικά μηχανήματα.

    Όλα ήλθαν στο φως έπειτα από δύο καταγγελίες, ότι ο θάνατος δύο ασθενών ίσως να συνδέεται με τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δε είχαν έγκριση ΕΙΔΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ [ΚΟΝΟΜΑ;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/11/12 09:04

    Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012
    Σοκαριστικό βίντεο: Νοσοκόμοι ερωτοτροπούν μπροστά σε ασθενή σε κώμα
    Ξεπερνούν κάθε λογική οι αποτρόπαιες ερωτικές περιπτύξεις δύο νοσοκόμων,
    που είχαν τη «φαεινή» ιδέα να βγάλουν τις ορμές τους… μπροστά σε κατάκοιτη γιαγιά η οποία δεν είχε καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

    Πρόκειται για τους Russel Torralba and Alfredo Ruiz, από το Σαν Ντιέγκο, που εν ώρα υπηρεσίας επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια, χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλο, αλλά και φιλώντας στη συνέχεια την κατάκοιτη ηλικιωμένη, που δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τη σεξουαλική παρενόχληση που υφίστατο ενώ ήταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

    Για κακή τους τύχη, όμως, η κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο δωμάτιο κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τις «άρρωστες» πράξεις των δύο νοσοκόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για κακοποίηση ηλικιωμένου.

    Πηγή: http://www.zoomblog.org/2012/11/blog-post_2834.html#ixzz2Bnh3vSle ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΑΠ΄ΟΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ!!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΩ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/11/12 10:18

    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 9΄17 ΦΙΛΕ ΓΙΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΙΟ ΠΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ;AΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ;ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ, ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ,ΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠ....Ο,ΜΑΘΕ Η ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΦΗ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!!ΤΟ ΜΑΛΙ, ΤΟ ΧΑΜΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ,ΔΕΝ Τ΄ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝΕ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΙ!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ!!!!!! ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ,ΣΔΟΕ;ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΑ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΙΡΩΣΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΣΙ-ΑΜΑΡΤΙΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΝΟΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/12 13:19

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ(ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ),ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ. ΤΟ 95% ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
      ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΔΩΔ/ΣΙΑΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΗΡΩΕΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΙΑΤΡΟΙ, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
      ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ LACOSTE, TOMMY, BOSS, ARMANI KTΛ.
      ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.
      ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ Σ΄ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ), ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΟ 10%.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/11/12 15:14

    ΦΙΛΕ 1΄19 Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑΣΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ!!Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΗΡΩΕΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑΧΕΙ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΑΤΟΜΟ,ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;; ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΑ,ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΣΕ ΔΕ! ΑΥΤΗ Η ΑΜΟΙΡΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ! ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ.ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ;ΚΑΙ ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ!ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ.Η ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΟΝ ΑΣΘΕΝΗ,Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΣΒΕΛΤΑ-ΣΒΕΛΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!!!ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ,[ΑΛΩΣΤΕ-ΑΥΤΟΙ-ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;]ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ,ΚΡΗΤΗ,ΓΙΑΝΕΝΑ,ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΠΑΤΡΑ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΙΛΗ[ Ο ΕΞΑΠΟΔΩ] ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ,ΑΥΤΟ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ!ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ!!ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ,ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΗ ΑΠΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΔΩ, ΦΕΥΓΟΥΝ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ.ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΩΝΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΨΩΝΙΖΟΥΝ-ΟΙ -ΓΙΑΤΡΟΙ-ΜΑΓΕΙΡΕΟΥΝ-ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΤΑ-ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΧΕΖΟΥΝ.!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΥΤΟΙ.ΣΤΑ Α......Α ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ!!!! ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ;;; ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/11/12 02:13

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΟΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΥΛΑ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΟΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΦΕΛΩΝ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/11/12 03:32

    Έτσι, αν και είναι διορισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, επιδίδεται σε άγρα πελατών εντός του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, παρέχει παράνομα, κατά παράβαση των καθηκόντων του ως δημόσιος υπάλληλος, υπηρεσίες σε πολίτες έναντι αμοιβής, χωρίς να εκδίδει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, παραβιάζοντας – μεταξύ άλλων και - σωρεία φορολογικών διατάξεων.

    Και καταλήγοντας ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών κ. Αναστάσιος Μανέττας στην καταγγελία του αναφέρει χαρακτηριστικά:

    «Κύριε Εισαγγελέα, σε μια περίοδο που οι ιδιώτες φυσικοθεραπευτές δίνουν αγώνα επιβίωσης και οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου καταρρέουν σωματικά και οικονομικά, κάποιοι έχουν στήσει πάρτι αθέμιτης κερδοσκοπίας, εξαναγκάζοντας τους φορολογούμενους πολίτες να πληρώνουν παράνομες υπηρεσίες μέσα στο ίδιο το δημόσιο Νοσοκομείο της Ρόδου, χωρίς έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, χωρίς διασφαλισμένη ποιότητα ή ακόμα και ένδειξη παροχής της υπηρεσίας, απροκάλυπτα και με θράσος». ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΥΡΩΝΩ ΕΓΩ, ΟΤΙ YΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ.ΑΝΗΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΜΑΛΙΑ-ΔΕΝ-ΕΙΧΕ-ΚΑΘΟΛΟΥ-ΣΤΟ-ΚΕΦΑΛΙ-ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ.ΑΝΗΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΑΘΕΜΙΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ,ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΟΡΟΦΟΥ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΨΑΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ-ΟΦΕΛΟΣ ΑΤΟΜΑ [ΑΣΘΕΝΕΙΣ] ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΠΟΥ ΧΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΤΗΝΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ [1] ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΗ ,ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/11/12 22:36



    στις 11/12/2012 10:17:00 μ.μ. 0 σχόλια Ειδήσεις, Υγεία
    Θεσσαλονίκη: Άλλα 6 νεογνά με το φονικό μικρόβιο! Προκαταρκτική έρευνα για το θάνατο των τεσσάρων μωρών


    Τα άλλα έξι νεογνά, που έχουν προσβληθεί από Κλεμπσιέλλα, νοσηλεύονται και αυτά στην Νεογνολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

    Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ, η σηψαιμία που προκάλεσε ο μικροοργανισμός ευθύνεται για τον θάνατο των τριών από τα τέσσερα νεογνά, που υπέκυψαν την τελευταία εβδομάδα στο νοσοκομείο.
    Τα παιδιά είχαν εξαιρετικά χαμηλό βάρος και έπασχαν από σοβαρά νοσήματα. Αυτό είναι και ο λόγος που νοσηλεύονταν στην Νεογνολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

    Η Κλινική δεν θα κλείσει, αφού υπάρχει μόνο άλλη μία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, στα νεογνά χορηγείται αντιβίωση, ως μέτρο προφύλαξης.
    Στο Νοσοκομείο πήγε κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

    Στη νεογνολογική κλινική του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" νοσηλεύονται συνολικά 30 νεογνά με αναπνευστικά προβλήματα.

    Στο μεταξύ, προκαταρκτική έρευνα για το θάνατο των τεσσάρων νεογνών στο "Παπαγεωργίου" έδωσε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Λάμπρο Τσίγκα.

    newsit.gr

    Διαβάστε περισσότερα: http://mantatanews.blogspot.com/2012/11/6_12.html#ixzz2C2g0w6bs
    ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ [ΚΛΕΨΙΕΛΑΣ] ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΝΗΚΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΕΨΙΕΛΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΑΡΑΓΕ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ; ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ [ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/11/12 23:44

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑΜΠΕΛΩΝ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ,ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ.ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ,ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΥΤΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΕΛΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΝΔΥΝΟ, ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ.Ο ΔΕ-ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΙΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΟΡΑ ΣΚΟΥΦΟ,ΠΟΔΙΑ,ΓΑΝΤΙΑ,ΜΑΣΚΑ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΒΓΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ!!ΤΙ!! ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ;;ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ [ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ-ΘΕΟΥ;] ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΕ-ΣΚΥΛΟΙ-ΑΛΕΣΑΤΕ!!!! Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ;;; ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΟ,ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/11/12 18:14

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/11/12 23:29

    χΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ,ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ, ΘΑ ΠΕΙ ΜΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ,ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/11/12 23:39

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!!! ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΙΛΩΣΕΙΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΛΑ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΕΛΕΙΨΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑΧΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ,ΕΙΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ,ΜΠΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ!!! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΤΕ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΟΛΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ!!!! [ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟ-ΚΑΡΔΙΑΣ-ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ!!!!ΕΙΜΕ ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *