ροή ειδήσεων

Αλβανόφωνο κόμμα στην Ελλάδα;

Πρόβα τζενεράλε η σημερινή συγκέντρωση στο σπόρτινγκ.
Ένα νέο κόμμα που θα ταρακουνήσει την ελληνική πολιτική σκηνή φέρεται πως ετοιμάζουν Αλβανοί μετανάστες, και η πρόβα τζενεράλε μπορεί να είναι η σημερινή φιέστα...
στο Σπόρτινγκ για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία της Κυριακής», Αλβανοί μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο ίδρυσης ενός νέου «κόμματος των Αλβανών». Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, αναφέρει και ονόματα ανθρώπων που ακούγονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όπως υποστηρίζει, για την ηγεσία «παίζουν» ο Οδυσσέας Τσενάι, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών, Ταχίρ Μίτσι (φωτό), ο οποίος είχε δηλώσει παλιότερα ότι οι «Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι». Το όνομα του κόμματος μπορεί να αναφέρεται ευθέως στους Αλβανούς, αλλά οι ιδρυτές του φιλοδοξούν να εκπροσωπεί όχι μόνο τους ομοεθνείς τους, αλλά όλους τους μετανάστες στην χώρα μας, είτε είναι νόμιμοι είτε όχι.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει τη σημερινή εκδήλωση στο Σπόρτινγκ ως πρόβα τζενεράλε. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αρχηγός του Αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Εντι Ράμα, ο οποίος αναφέρεται στις σχετικές αφίσες ως «η ελπίδα των μεταναστών για αλβανική αναγέννηση». Ο ίδιος ο κ.Ράμα είχε καθοριστικό ρόλο στην ακύρωση της συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας, ενώ στις δύο μέρες που θα μείνει στην Αθήνα θα έχει σειρά επαφών με Αλβανούς μετανάστες.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/12 00:36

    Για να σας δω τώρα εσάς τους ανοιχτόμυαλους!!Τί έχετε να πείτε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/12 01:31

    Gamisi ksilo kai petama ap' to treno en kinisei se olous tous alvanous. Na pane sti xora tous, arketa fagane kai ipiane. Perimenete ektropa apo xrysi aygi ekeino to vradi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/12 01:58

    Αφού σηκωθείς απο τον καναπέ ................

    Αλλά άσε καλύτερα..... θα πανεύεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Αυτή ας κάνει την δουλειά.
    Αχχχχχχχ..... νύσταξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/12 07:48

    O monos tropos na ginei o Tsipras prow8ypourgos einai na ton valoun arxigo sto koma twn Alvanwn mazi me to malakismeno to allo pou 8elan na tou dwsoun kai tin Elliniki simaia na kratisei. Kai molis ginei auto 8a poulisoun tin Ellada stous Alvanous gia na ginei pragmatikotita to oneiro tis megalis Alvanias. Tote 8a pesoun sta xeria tous ta petrelaia tou Ioniou kai tis Ypeirou, gi auto ginontai ola na min exete amfivolia. Psifo loipon sti Xrysi Avgi na diwksei ta ka8armata auta apo tin Ellada kai ton Tsipra kai ta syrizakia mazi, einai prodotes kai an8elines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 15:29

      εσυ μπρε αλμπανο ?? εγκω ελινικω....τι γλαφεις ??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 17:23

      Esy trava na pareis kamia pipa ston Tsipra kai ton Tsatsopoulo kai kopse epitelous ti malakia. De vlepeis poso kako sou kanei?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/12 07:56

    Θα πρέπει να παρακαλάτε όλοι οι Έλληνες να γίνει κάτι τέτοιο. Έχετε αποδείξει οτι δεν είστε άξιοι απόγονοι των ενδόξων αρχαίων Ελλήνων, είστε μαλάκες, τεμπέληδες και άχρηστοι, οι πολιτικοί σας είναι λαμόγια και εσείς που τους ψηφίζετε είστε ακόμα χειρότεροι.
    Οι Αλβανοί έχουν αποδείξει οτι είναι καλύτεροι από εσάς, μέσα σε 20 χρόνια επιβίωσαν σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον και με την εργατικότητα και τη συνέπεια προκόψαν και γίναν σοβαροί επαγγελματίες επιχειρηματίες κι εσείς υπάλληλοι τους και τα παιδιά τους γίναν άριστοι μαθητές ενώ τα δικά σας παρέμειναν αγράμματα κούτσουρα που δεν ξέρουν καν τη γλώσσα τους και δεν ξέρουν να γράψουν στα Ελληνικά ούτε το όνομα τους. Δείτε τα Αλβανάκια, μιλάνε 4-5 γλώσσες σε άριστο επίπεδο, τιμάνε τη γλώσσα και την ιστορία τους και αγαπάνε την πατρίδα τους. Εσείς ακόμα και τους εθνικούς σας ήρωες τους έχετε βγάλει αδερφές και προδότες. Και αντί τα γραφόμενα μου να σας προβληματίσουν προς τη σωστή κατεύυνση είμαι σίγουρος οτι εσείς θα προβείτε σε προσωπικές επιθέσεις εις βάρος μου, με άθλια Ελληνικά βεβαίως και με ορθογραφία ανάλογη του επιπέδου σας.
    Κρατήστε τη συμβουλή μου: Να τα έχετε καλά με τους Αλβανούς, διότι είναι τα επόμενα αφεντικά σας και αυτό θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 11:38

      Οντως καλα τα πηγαν οι Αλβανοι στην χωρα μας, μοχθησαν και προκοψαν.
      ναι αλλα τι αλλο να εκαναν δεν μας λες? πεσαν στην οικοδομη οπου ειναι μανουλες στην πετρα και στο φτυαρι,κι εκμεταλλευομενοι την συγκυρια του ευρωπαικου πακτωλου και του φθηνου χρηματος που ερεε εγιναν κι εργολαβοι.. για πες μου τωρα αν ερχοντουσαν αρχες 80 οπου ο Ελληνας ηταν ζορισμενος ή σημερα τι θα πετυχαιναν? γιατι πολλοι γυρνανε πισω? θες να σου υπενθυμισω τι εχει πετυχει η ελληνικη διασπορα? παραλιγο να βγαλουμε προεδρο στην Αμερικη,το ξεχνας?
      Η συγκριση που κανεις ειναι για γελια..αλβανακια διανοιες-ελληνακια αμορφωτα?εε? απ οπου κι αν το δεις ο μεσος ελληνικος νους απεχει παρασαγγας απ τον αλβανικο..
      Μ αρεσει που θα δυσανασχετουσες αν καποιος στα εχωνε για τις αποψεις σου απ την αλλη ομως λαικιζεις ασυστολα,σαν να τα θελει ο κ..ος σου.
      ειμαστε στα κατω μας ναι,ορατο παντου,αλλα αποψεις σαν τις δικες σου δεν βοηθαν καθολου και δεν μας χρειαζονται..

      υγ. καμια ρατσιστικη διαθεση απεναντι στους Αλβανους,αν κι ετσι και απαριθμησουμε τα μειον τους θα χρειαστουμε τομους..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 11:55

      Μόνος σου με επιβεβαιώνεις.
      Λες για τους Αλβανούς που είναι μανούλες στην πέτρα και στο φτυάρι, αλλά δε λες οτι μάθαν και το μπετόν και το σίδερο και τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά και τα ασφαλτικά και τα μηχανήματα καλύτερα από τους δικούς μας. Μια βόλτα σε οποιοδήποτε εργοτάξιο θα σου διαλύσει κάθε αμφιβολία. Σε ΟΛΑ τα συνεργεία πλέον δουλεύουν Αλβανοί ως εργολάβοι και τεχνίτες και Πακιστανοί ως βοηθοί. Έλληνα δε θα βρεις ούτε για δείγμα παρά μόνο στις καφετέριες (όπου "δεν πέφτει καρφίτσα").
      Λες για τους Έλληνες της διασποράς. Μα προφανώς, όσοι αξιόλογοι Έλληνες υπάρχουν έχουν φύγει στο εξωτερικό. Εδώ έχει μείνει μόνο ο κατιμάς και τα μπάζα. Ακριβώς το ίδιο πράγμα λέμε.
      Λες οτι ο μέσος Ελληνικός νους απέχει παρασάγγας από τον Αλβανικό αλλά δεν εξηγείς γιατί στα σχολεία ειναι τα Αλβανάκια που διαπρέπουν, ενώ τα Ελληνόπουλα δυσκολεύονται να γράψουν και μια απλή παράγραφο σε σωστά Ελληνικά (και τονισμένα). Για ξένες γλώσσες ας μην το συζητήσουμε.
      Καμία ρατσιστική διάθεση προς τους Αλβανούς που είναι πολύ πίσω στο νου και που μαζεύουν τόμους "μείον" ? Δηλαδή αν είχες ρατσιστική διάθεση, τι περισσότερο θα μπορούσες να γράψεις?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 12:53

      αν ειχα τετοια διαθεση θα εγραφα οτι επισημα στοιχεια δειχνουν οτι οι αλβανοι εχουν εκτοξευσει την εγκληματικοτητα στην χωρα σε δυσθεωρητα νουμερα.
      τα σωφρονιστικα εχουν ξεχειλισει απο δολοφονους, ληστες, βιαστες,εμπορους ναρκωτικων απ την αλβανια.
      το αμφισβητεις?
      το θεμα βεβαια ειναι το ποσοστο..εγκληματικα στοιχεια συνανταμε σε ολο τον πλανητη ομως οι αλβανοι ειναι τουλαχιστον στην ευρωπη πρωταθλητες με διαφορα αφηνοντας πολυ μακρια ρωσους ρουμανους κλπ.
      το αμφισβητεις?

      αυτο που αμφισβητω εγω ειναι αυτα που παραθετεις για μορφωμενα αλβανακια ομιλουντα 4-5 γλωσσες κλπ. τις πηγες σου σε παρακαλω,εγω ξερω οτι την ελληνικη απταιστως πολυ λιγοι μιλανε. εκτος κι αν συναναστρεφεσαι την ελιτ της αλβανιας εσυ..
      και μιας και λεμε για ελιτ:
      που ειναι η προοδος τους σε επιστημες τεχνες κλπ.
      πχ. αλβανος δικηγορος? χειρουργος? μουσικος? σαν ανεκδοτο μου ακουγονται!
      η δεν καταδεχονται μιας και το ευκολο χρημα ειναι στην οικοδομη οπου φυσανε..
      κοιτα δεν ειμαστε η σουπερ ρατσα αλλα τοσο πισω ποτε δεν εχουμε υπαρξει ουτε προκειται..
      με την διασπορα καπου το χασες. μιλαω για νθρωπους που εφυγαν μονο με τα ρουχα τους κι εφτασαν κορυφη.οχι στην οικοδομη αλλα καταξιωθηκαν σε τομεις υψιστης δυσκολιας,απο νασα εως κορυφαια ονοματα ιατρικης και επιστημης γενικα κι οπως σου ειπα παραλιγο να βγαζαμε πλανηταρχη..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/11/12 13:58

      Με το να κάνεις τον χαζό, τον εαυτό σου προσβάλλεις και κανέναν άλλον. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις οτι τα Αλβανόπουλα τώρα σπουδάζουν στα πανεπιστήμια και απλώς δεν ήρθε ακόμα η ώρα να γίνουν γνωστοί ως γιατροί, δικηγόροι, μουσικοί κ.α. Δυστυχώς η χώρα αυτή είχε την ατυχία να απομονωθεί πλήρως από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω Χότζα και Αλία, αλλά ανέκαμψε σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πλέον παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη διότι ο κόσμος δουλεύει και δεν περνάει τη μέρα του στην καφετέρια με το φραπέ στο χέρι περιμένοντας να πέσουν λεφτά από τον ουρανό όπως σχεδόν όλοι εσείς.
      Μιλάς για εγκληματικά στοιχεία. Δες ποιοί είναι αυτοί που κλέβουν την εφορία και το κράτος, δες ποιοί είναι οι νταβατζήδες, τα λαμόγια, οι μιζαδόροι, δες ποιοί είναι όσοι παίρνουν ψεύτικα επιδόματα ή είναι ψευτοανάπηροι, δες πόσοι είναι συναξιούχοι 45 ετών και θα διαπιστώσεις ένα απλό πράγμα: Είναι όλοι Έλληνες και κανένας Αλβανός. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σας δεν ομολόγησε δημόσια οτι όλοι οι Έλληνες κλέβατε και τρώγατε? Τι άλλο να πει κανείς? Ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν για 40 χρόνια εκλεγμένος εκπρόσωπος σας?
      Αστο μεγάλε. Δυστυχώς για τη χώρα σας ο Οδυσσέας Τσενάι δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας, τουλάχιστο ως πολιτικός. Ο άνθρωπος είναι λαμπρός επιστήμονας στην Αμερική, ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα και ίσως κάποτε τον δούμε πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά στην Ελλάδα δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του. Εσείς θα μείνετε με το Σαμαρά, το Βενιζέλο και τον Κουβέλη και θα είστε όλη σας τη ζωή δούλοι των Ευρωπαίων αλλά και των Αλβανών που πλέον έχουν δημιουργήσει επιχειρήσεις όπου θα απασχολείστε ως υπάλληλοι με συνθήκες που έχουν ήδη κανονίσει οι φίλοι σας οι Ευρωπαίοι για εσάς. Και απορώ δηλαδή, αφού είστε τόσο έξυπνοι και τόσο ανώτεροι από τους άλλους, πως καταντήσατε έτσι. Μήπως κάτι χάσατε στο δρόμο?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/11/12 15:09




      "Δυστυχώς η χώρα αυτή είχε την ατυχία να απομονωθεί πλήρως από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω Χότζα και Αλία, αλλά ανέκαμψε σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πλέον παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη διότι ο κόσμος δουλεύε"
      την ατυχια? ποια ατυχια ωρε? ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αρμοζει και μονος του διαμορφωνει και καθοριζει την μοιρα του..τι θες να επικαλεστω κι εγω τα 4οο τουρκικα χρονια αλλιως θα ειμασταν παγκοσμιοι δυναστες? σ αρεσει αυτου του ειδους η επιχειρηματολογια? κανε μας την χαρη..

      "Μιλάς για εγκληματικά στοιχεία. Δες ποιοί είναι αυτοί που κλέβουν την εφορία και το κράτος, δες ποιοί είναι οι νταβατζήδες, τα λαμόγια, οι μιζαδόροι, δες ποιοί είναι όσοι παίρνουν ψεύτικα επιδόματα ή είναι ψευτοανάπηροι, δες πόσοι είναι συναξιούχοι 45 ετών και θα διαπιστώσεις ένα απλό πράγμα: Είναι όλοι Έλληνες και κανένας Αλβανός."

      ακριβως μιλαω για κατα συρροην δολοφονους -εμπορους ναρκωτικων- βιαστες κα.
      ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ!!
      τωρα τ οτι εσυ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ αναφερεις επανειλημμενα τα παραπανω περι λαμογιων κλπ κ μαλιστα τολμας να κανεις συγκριση με αυτα που κανουν οι δικοι σου δειχνουν ελλειψη επιχειρηματων τλχ .και δεν δειχνεις τον παραμικρο σεβασμο σ αυτους που σ ανοιξαν την πορτα τους για να φυγεις απ την μιζερια σου..

      κι επειδη οπως σου ειπα οτι ο καθενας παιρνει αυτο ακριβως που αξιζει
      κοντος ψαλμος αλληλουια!!

      τ οτι εχουμε εξαρση ρατσισμου και ΧΑ στα πραγματα ποιος ευθυνεται νομιζεις κατα μεγαλο ποσοστο? οι πατριωτες σου και το ποιον τους..
      η μπαμπεσια των αλβανων,η κουτοπονηρια ,η εγκληματικη τους υποσταση η αχαριστια τους και τ οτι ποτε δεν ενσωματωθηκατε στην χωρα οπως πολλες αλλες εθνικοτητες.. εγω απ τον χωρο μου στους 6-7 οι 4 αποδεδειγμενα ειναι εγκληματικες φυσιογνωμιες..

      και για ποιον τσεναι μιλας ρε φιλε αστο εκτιθεσαι μια μετριοτητα ειναι,ασε αυτη την κουβεντα,για καλουπια και σκαλωσιες να σ ακουσω..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/11/12 15:55

      λες ανεκαμψε: τι εννοεις ποια ειναι η σημερινη κατασταση,μου διαφευγει κατι?
      ειναι οπως η ελλαδα μετα τον εμφυλιο με μπολικα ναρκωτικα πασπαλισμενη με μαφια.

      αν ειχαν τις ακρες οι αλβανοι δεν θα παιρναν μαιμου συνταξεις ? ειπαμε εμεις γιναμε λαμογια εσεις γεννηθηκατε ετσι.

      παντως βλεπω μια εμπαθεια, οσο κι αν θες να παρουσιαστεις μορφωμενος την βγαζεις την αλβανιλα σου..θαμαστε δουλοι των ευρωπαιων? κι εσεις τι θαστε? οι δουλοι των δουλων? ΡΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΤΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.. ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΡΑΤΣΕΣ ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ..

      "Και απορώ δηλαδή, αφού είστε τόσο έξυπνοι και τόσο ανώτεροι από τους άλλους, πως καταντήσατε έτσι. Μήπως κάτι χάσατε στο δρόμο?"
      αυτο το ξερεις μιας και κατεχεις 5 πραγματα,δηλ γνωριζεις τ οτι ο τροπος που μιλα και σκεφτεται ο δυτικος (εσυ δεν ανηκεις σ αυτους)ανθρωπος εχει αρχαιοελληνικες ριζες. οσο για τον δρομο ναι ξεστρατισαμε και θα επανελθουμε γρηγορα dont worry.. εσυ συνεχισε την ορειβασια σου..




      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/11/12 16:15

      Κοιμάσαι όρθιος πολύξερε. Δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται πέρα από τη μύτη σου και αντί να κοιτάξεις να μάθεις 1-2 πράγματα πριν αρχίσεις να εκτίθεσαι δημόσια με τις μπούρδες που γράφεις, το παίζεις ξερόλας και αυτοθαυμάζεσαι (πιθανότατα μπροστά στον καθρεφτη).
      Όπου και αν ψάξεις θα δεις οτι οι έμποροι ναρκωτικών, οι παιδόφιλοι, οι μαστρωποί οι εμπόροι ανθρωπίνων οργάνων και ό,τι πιο διεστραμένο και εγκληματικό μπορείς να φανταστείς σήμερα είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Έλληνες. Υπάρχουν ορισμένοι Αλβανοί, ορισμένοι Ρουμάνοι, ορισμένοι Αλβανοί ίσως, αλλά τα απεχθέστερα εγκλήματα έχουν τελεστεί από Έλληνες και αντί να το καταδικάζεις προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου με ατυχείς συμψηφισμούς.
      Κατάλαβε λοιπόν οτι το 45 εσείς οι Έλληνες είχατε την ΤΥΧΗ να βοηθηθείται από τους ξένους και να κερδίσετε τον εμφύλιο. Εάν είχαν κερδίσει οι κομμουνιστές θα καταλάβαινες τι εννοώ λέγοντας ατυχία με τον Χότζα. Αλλά δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα και καταφεύγεις σε εξυπνάδες.
      Αυτό με τον Τσενάι, τα καλούπια και τις σκαλωσιές δεν το κατάλαβα. αμφισβητείς δηλαδή οτι πρόκειται για άτομο με δύο διδακτορικά, στη Φυσική και την Ιατρική (εάν ξέρεις τι είναι αυτό)? Τι σχέση έχουν τα καλούπια και οι σκαλωσιές? Και ποιός είναι δηλαδή ο χώρος σου που κατά τα λεγόμενα σου Αλβανοκρατείται και οι 4 στους 6 είναι εγκληματίες? Τι είσαι, άνθρωπος της νύχτας? Κι εκεί ακόμα δευτεράντζες είστε, οι μεγάλες επιχειρήσεις ήδη ελέγχονται από Αλβανούς.
      Ο καλύτερος chef του κόσμου τα δύο τελευταία χρόνια από που κατάγεται, μήπως υπέπεσε στην αντίληψη σου?
      Η Μητέρα Τερέζα έχεις ιδέα ποιά ήταν, εάν βοήθησε την ανθρωπότητα και εάν κέρδισε την παγκόσμια καταξίωση ?
      Εσείς δηλαδή σαν λαός, εκτός από την αρχαία σας ιστορία, τι άλλο έχετε να παρουσιάσετε? Μα ούτε και αυτήν δε σταθήκατε ικανοί να διαφυλάξετε και τώρα παρακαλάτε τα εγγλεζάκια να σας γυρίσουν πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα (σιγά μη σας τα δώσουν)... Γι αυτό ποιός σας φταίει, οι μετανάστες?
      Τι να πω, δε θα ασχοληθώ άλλο. Εάν εσείς επιλέξατε να κρύβετε τα κεφάλια σας σαν στρουθοκάμηλοι, δικό σας το πρόβλημα. Η Ευρώπη όμως αγρυπνά και δεν πρόκειται αυτή τη φορά να σας χαριστεί.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26/11/12 16:33

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ....
      ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣ ΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ..

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ
      ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ,ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ..
      ΑΠ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ??ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ?

      ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΕΦ ΚΑΙ ΤΕΡΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ 5-0 ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 90 ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ,ΑΣΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ ΕΙΣΑΙ..

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/11/12 17:07

      Όχι, εσείς είστε που εκδηλωθήκατε. Εσάς τσούζει διότι ξέρετε οτι όλα αυτά που λέω είναι αλήθεια και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι αυτό παρά μόνο να χώνετε το κεφάλι σας στο λάκο σαν το στρουθοκάμηλο. Κακομοίρηδες, σταματάω να ασχολούμαι μαζί σας επειδή η βλακεία είναι ακατανίκητη.
      Δε θα σταματήσουν όμως να ασχολούνται μαζί σας οι Ευρωπαίοι, τουλάχιστο μέχρι να πάρουν πίσω τα λεφτά που τους έχετε φάει. Και αυτό σας τσούζει περισσότερο.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος26/11/12 17:48

      ανθρωποι που σεβονται τον εαυτο τους απαντανε με επιχειρηματα κ στοιχεια αλλα ειπαμε το μεγα κουσουρι που κουβαλατε ειναι το μηδενικο πολιτισμικο υποβαθρο σας..
      για στοιχεια εγκληματικοτητας μπες στ αρχεια της ΕΛΑΣ η της ΕUROSTAT αν δεν εμπιστευεσαι να δεις οτι ο μεγαλυτερος ογκος εγκληματων πρωτης γραμμης αφορα αλβανους..
      ασε που το ομολογεις μονος σου:
      " Κι εκεί ακόμα δευτεράντζες είστε, οι μεγάλες επιχειρήσεις ήδη ελέγχονται από Αλβανούς."

      --------------------------------------------------------------------------
      --------------------------------------------------------------------------
      -Δε θα σταματήσουν όμως να ασχολούνται μαζί σας οι Ευρωπαίοι, τουλάχιστο μέχρι να πάρουν πίσω τα λεφτά που τους έχετε φάει. Και αυτό σας τσούζει περισσότερο
      -Η Ευρώπη όμως αγρυπνά και δεν πρόκειται αυτή τη φορά να σας χαριστεί.
      -Μα ούτε και αυτήν δε σταθήκατε ικανοί να διαφυλάξετε και τώρα παρακαλάτε τα εγγλεζάκια να σας γυρίσουν πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα (σιγά μη σας τα δώσουν)

      -Όπου και αν ψάξεις θα δεις οτι οι έμποροι ναρκωτικών, οι παιδόφιλοι, οι μαστρωποί οι εμπόροι ανθρωπίνων οργάνων και ό,τι πιο διεστραμένο και εγκληματικό μπορείς να φανταστείς σήμερα είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Έλληνες.
      - Και απορώ δηλαδή, αφού είστε τόσο έξυπνοι και τόσο ανώτεροι από τους άλλους, πως καταντήσατε έτσι
      - Να τα έχετε καλά με τους Αλβανούς, διότι είναι τα επόμενα αφεντικά σας και αυτό θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα.

      ενα ποτ πουρι απ την στηριξη στην χωρα που σ εκανε οτι εισαι σημερα στην
      δυσκολη αυτη συγκυρια που περνα ο τοπος..

      εισαι αλβανος .+-

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος26/11/12 19:11

      Καλά, γατόνι είσαι μεγάλε. Γάτος πεταλάτος και τίποτα δε σου ξεφεύγει. Κατάλαβες οτι είμαι Αλβανός. Λοιπόν, εάν μου βρεις και από ποιά περιοχή της Αλβανίας κατάγομαι, θα κερδίσεις επάξια μια θέση στο πάνθεον των πρωταθλητών στο IQ.
      Με τέτοια σαΐνια σαν κι εσένα, δεν είναι να απορεί κανείς που η Ελλάδα κατάντησε ο απόπατος της Ευρώπης.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος26/11/12 19:21

      Λοιπόν, για να τελειώνουμε διότι το έχετε παραμαλακίσει: ΔΕΝ είμαι Αλβανός, είμαι Έλληνας, απλώς είμαι αρκετά πιο έξυπνος από εσάς, γνωρίζω γραφή και ανάγνωση, γνωρίζω άριστα την Ελληνική ιστορία την οποία έχω σπουδάσει και για το λόγο αυτό πλέον δεν ακολουθώ την τακτική του στρουθοκάμηλου όπως κάνετε όλοι εσείς, αλλά κοιτάζω το πρόβλημα κατάματα και το αντιμετωπίζω έστω και με αιχμηρούς τρόπους (σίγουρα δε θα χαϊδέψω τα αφτιά σας). Επίσης δεν είμαι "κατίνα" σαν τους λοιπούς σχολιαστές εδώ μέσα που καταπίνουν αμάσητη την κάθε μαλακία που τους σερβίρουν και χωρίς να σκεφτούν βγάζουν μίσος και δηλητήριο το οποίο φαίνεται οτι μαζεύαν για πολύ καιρό μέσα τους.
      Για όποιον ενδιαφέρεται, λέγομαι Βασίλης Τρολοσίδης, είμαι γέννημα θρέμα Ρόδιος από την πόλη της Ρόδου, μένω στην πόλη της Ρόδου και είμαι καθηγητής ιστορίας. Δεν έχω καμία σχέση με την Αλβανία, δεν έχω πάει ποτέ μου εκεί, δεν έχω φίλους Αλβανούς, δεν έχει τύχει καν να πηδήξω Αλβανίδα. Επαναλαμβάνω, για όποιον ενδιαφέρεται. Τους υπόλοιπους τους έχω γραμμένους σε κάτι τρίχες από τα γεννητικά μου όργανα που μαδήσαν την ώρα που ουρούσα σε κάποιες δημόσιες τουαλέτες και μου λείπουν ακριβώς όσο και οι εγγεγραμμένοι σ' αυτές.
      Εσείς όμως είστε πραγματικά αξιοθρήνητοι.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος26/11/12 19:23

      ρε νουμεριδη για δωσε βαση λιγο:
      εισαι αλβανος .+- το υπονοουμενο τοσο δυσκολο να το πιασεις?
      ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
      σου βαλα ζορια ετσι?
      λοιπον θα παρακαλουσα να σταματατε να κατεβαινετε με τα σωβρακα στην παραλια και να μην τρεχουν τα σαλια σας οταν κοιτατε βυζια.
      υποβαθμιζετε την χωρα και το τουριστικο μας προιον!!

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος26/11/12 19:32

      κοιτα αλμπαν ουτ ενα ψεμα δεν εισαι ικανος να ξεφουρνισεις,
      και τ οτι δεν σου καθεται ουτε αλβανιδα ειναι στα υπερ σου τωρα?

      μην κολλας να το αποδεχτεις : eisai albanos
      θα το κουβαλας μια ζωη,συμβιβασου οσο ειναι νωρις..

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος26/11/12 19:45

      Αχ ... Πότε θα σταματήσεις να αυτοϊκανοποιείσαι? Ξέρεις πως λέει ο λαός όσους αυτοικανοποιούνται. Και είσαι χαρακτηριστική περίπτωση.
      Βρε, εσύ είσαι το πρόβλημα, όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο καλύτερα.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος26/11/12 20:03

      κοιτα εχεις χλευασει σε 5 λεπτα τους μισους εδω περα,απο ορθογραφικα λαθη εως τι ψηφισαν κι αλλα τετοια αποδεικτικα του συνδρομου σου,τωρα πως ακριβως το λενε, πρεπει να στο χει πει ειδικος αποκλειεται να μην τον εχεις επισκεφτει προσφατα.κανεις οχι μπαμ ΜΠΟΟΥΥΥΜΜΜ απο χιλιομιλια!!

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος26/11/12 23:31

      Άντε πάλι. Αχ αυτή η αγωνιώδης προσπάθεια να με κοντύνεις για να φανείς εσύ ψηλότερος. Τώρα πλέον δεν είμαι Αλβανός, αλλά έχω ανάγκη από βοήθεια ειδικού. Το επόμενο βήμα ποιό θα είναι?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/11/12 08:25

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.....ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 08:31

      Μπράβο, πες τα. Όλοι ξέρουν να κανουν κριτική από τον καναπε και με τον φραπέ στο χέρι. Τέτοιοι άχρηστοι είστε οι Έλληνες και μετά έχετε και απιτήσεις. Άχρηστοι, ρεμάλια, λαμόγια, χειρότεροι ακόμα και από τους πολιτικούς που ψηφίζουν είναι, όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση. Δε σας αξίζει η ελευθερία και η ανεξαρτησία, είστε καλοί μόνο για υποχείρια των ξένων. Κάποτε ήταν οι Τούρκοι, μετά οι Ιταλοί, τώρα έρχεται η σειρά των Αλβανών. Είστε η χειρότερη ράτσα, τεμπέληδες και λαμόγια από το DNA σας. Δεν έχετε καταφέρει τίποτα καλό εδώ και δεκαετίες, είστε το βάρος και η καταστροφή της Ευρώπης και του πολιτισμένου κόσμου. αλλά ευτυχώς σύντομα όλα αυτά θα τελειώσουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 13:33

      ναι οταν ατομα σαν του λογου σου με τον καλο λογο στο στομα και την
      αστειρευτη επιδειξη αλληλουποστηριξης ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      να σαι σιγουρος θα παμε πολυ καλυτερα.
      εισιτηριο One way και μην μας γραφεις θα το ξεπερασουμε!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/11/12 10:39

    Ε ρε πραξικόπημα που έχει να πέσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 11:57

      TI PRAKSIKOPHMA LES KAI ONEIREVESAI, EDW OUTE MIA MALAKIA DEN EISE IKANOS NA TRAVHKSEIS SWSTA, TO PRAKSIKOPHMA SE MARANE?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 15:34

      ενα αλμπανο μεσα παρανομα μπλοκ ?? 11:57 π.μ. τι γλαφει μπλε ?? ίδιο πατρίδα χαχαχαχαχα ΝΕΟΕΛΛΗΝ χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 16:31

      ESY PALI PIOS MLKS EISAI? KAI GIATI KSEPETAXTHKES SAN THN POUTSA?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/11/12 12:02

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ >>> 26/11/12 7:56 π.μ.
    ΛΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΝΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΑΛΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑ... ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΕΚΔΗΚΗΤΙΚΟΙ....ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ... ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 65% ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ 35% ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΛΒΑΝΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ... ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΛΗΣΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 13:46

      Ελληνικά μιλάς κ. πολύξερε? Εάν μιλάς, κάνε μια προσπάθεια να ξαναγράψεις τον λίβελό σου και έλα να τα ξαναπούμε. Ακόμα κι αν παραβλέψω την ορθογραφία σου δε βγαίνει νόημα από το κείμενο, αλλά ακομα κι αν μπει κανείς στη σκέψη σου, πάλι δεν ισχύει τίποτα από όσα λες. Δες ποιοί είναι αυτοί που κλέβουν την εφορία και το κράτος, δες ποιοί είναι οι νταβατζήδες, τα λαμόγια, οι μιζαδόροι, δες ποιοί είναι όσοι παίρνουν ψεύτικα επιδόματα ή είναι ψευτοανάπηροι, δες πόσοι είναι συναξιούχοι 45 ετών και θα διαπιστώσεις ένα απλό πράγμα: Είναι όλοι Έλληνες και κανένας Αλβανός.
      Και πάμε στο ωραίο: "ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ"
      1ον, σε κώμα και μάλιστα βαθύ βρίσκεται το IQ σου (εάν ήταν ποτέ ζωντανό).
      2ον, Δεν μας το επιτρέπεις? Και ποιός σε ρώτησε? Αν σε ρώτησε κανείς πες μου, να το ξέρω κι εγώ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 14:00



      Ανώνυμος26/11/12 1:46 μ.μ. ΑΛΒΑΝΟΣ!! ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟ ΕΠΑΊΣΧΥΝΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 14:21

      Ανώνυμος26/11/12 2:00 μ.μ.
      Αυτά που λέμε και αυτά που γράφουμε, είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν. Ανορθόγραφες μπούρδες, ατεμκηρίωτες και άσχετες όπως αυτά που μας αράδιασες παραπάνω, αντικατοπτρίζουν έναν κανονικό αγράμματο ηλίθιο σαν και του λόγου σου, που μέσα του έχει μόνο μίσος και από μυαλό, ούτε για δείγμα .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/11/12 17:37

      Αλβανοί μιάσματα τελειωμένοι δίχως πατρίδα ήθη έθιμα λάδωσε το άντερο τους που βρομούσε το χνώτο τους από την πείνα και τώρα έχουν και άποψη!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/11/12 15:38

    Pes ena euxaristw stous ELLHNES pous sas afisame na patate thn idia gh me mas, sas dwsame douleies enw skotwnate k viazate akoma k hlikiwmenes grioules gia na klepsete 20e . Mia erwtisi: giati stin pleiopsifia ntrepeste na peite oti eiste alvanoi k dialegete ELLHNIKA xristianika onomata? Edw k duo xronia eimai k egw metanasths alla den zw me alla 10 atoma s ena axouri ksodeuontas mono ligo pswmi gia na epiviwsw opws eseis sthn ELLADA. Mathe na sevesai autous pou sou dwsane pswmi k oxi mono k mila opws theleis gia thn upoluph Eurwph pou den sas dexete ws metanastes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 15:55

      Τι είδους Έλληνας είσαι εσύ που μισείς τη γλώσσα σου, τη γραφή της, την ορθογραφία της και τη σύνταξη της? Να καταλάβω το οτι δεν είχες την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα στοιχειώδες μορφωτικό επίπεδο,αλλά το να μην χρησιμοποιείς Ελληνικούς χαρακτήρες όταν γράφεις, αυτό δεν το δέχομαι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 16:12

      εσυ πρε γιατι πρε ε βαζεις το ελληνικο ερωτηματικο;εεε;;;
      και πρε το επιπεδο ε ντο αποχτας πρε εντο ξευρεις? ανερχεσαι σ ενα επιπεδο η φτανεις η ανεβαινεις η,η,η,η,,ξυπνακια!!! μαθε α εχφραζεσαι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 16:28

      Α, στο ερωτηματικό εκόλλησες εσύ; Εσύ λοιπό, γιατί εν εβάτζεις τόνους? Μα πόσα τζιλά μαλάκας ήτο να γενείς;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/11/12 16:36

      βαριουμαι πρε,,,αμα σε ταπωνουσι κι εισαι κυριος βουλωνεις το και καιτζεις στη γωνια..μπα ε??

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/11/12 17:08

      Εσύ τότες γιατί εν γκαθίτζεις στη γωνία παρά μόνο μιλείς?
      Α, ξέχασα: είπες "κύριος". Δηλαδή καμία σχέση με εσένα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/11/12 17:51

      ειναι μαθες εγω μαι πρε κυριος σκετο οχι σε""

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/11/12 17:49

    “Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ…. Είτε σας αρέσει είτε όχι.
    Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
    Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.
    Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.
    Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
    Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.‘Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ.
    Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ.
    Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 19:27

      Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις ποιός ήταν ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας που έκανε αυτή τη δήλωση, πότε την έκανε και σε ποιόν την έκανε;
      Τα ρωτάω όλα αυτά, διότι με μια πολύ σύντομη έρευνα που έκανα, η δήλωση αυτή αποδίδεται πότε στον John Howard και πότε στην Julia Gillard, και έγινε (ανάλογα με το που διαβάζει κανείς την "είδηση"), πότε το 2009, πότε το 2011 και πότε πρόσφατα.
      Με δυό λόγια, μούφα είναι η είδηση, κατασκευασμένη από βλάκες που θέλουν να δημιουργούν αναμπουμπούλα και διαβάζεται και αναπαράγεται χωρίς έλεγχο της αξιοπιστίας της από όσους είναι ακόμα περισσότερο βλάκες, όπως εσύ καλή ώρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 20:17

      ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΠΕ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ? Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ,ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΥΣΤΡΑΛΟ.. Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΛΟΒΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
      ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΟΝ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 22:47

      26/11/12 8:17 μ.μ. σιγουρα εισαι πουστρα ολκης σου θιξαμε τους γαμιαδες σου αλβανοπακιστανους και φοβηθηκες μην χασεις τους επιβητορες σου βρωμοκολε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/11/12 23:38

      @ Ανώνυμος 26/11/12 8:17 μ.μ. Στην 2η παράγραφο του σχολίου μου εξηγώ τα περί πρωθυπουργού. Τέτοια δήλωση από επίσημο πρόσωπο της Αυστραλίας δεν έγινε ποτέ και δεν υπάρχει σε καμία σοβαρή πηγή. Η Αυστραλία είναι πραγματικά πολυ-πολιτισμικό κράτος και οι πολιτιστικές και θρησκευτικές διαφορές είναι αρκετά ανεκτές από την κοινωνία, με την εξαίρεση βέβαια κάποιων που εάν ζούσαν στην Ελλάδα θα ήταν οργανωμένοι χρυσαυγίτες.
      Επίσης, μπινέ να πεις τον πατέρα σου και τον αδερφό σου εάν έχεις.

      @ Ανώνυμος 26/11/12 10:47 μ.μ. Πούστρες είστε εσύ, ο πατέρας σου και τα αδέρφια σου. Και πρόσεξε πως μιλάς γιατί πλέον η ανωνυμία δε σε καλύπτει απόλυτα. Εάν χρειαστεί, εντοπίζεσαι και τότε θα αποκτήσεις μια χωρίστρα στο βρωμόκωλο σου άλλο πράμα σου λέω .

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/11/12 11:20

      Θα 'ρθει η ώρα που θα ασχοληθώ και με εσένα. Προς το παρόν ασχολούμαι με τη μανούλα σου και ξέρεις κάτι; Τη βρίσκει πάρα πολύ μαζί μου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/11/12 17:50

    τους ξεπατωσαμε μια φορα στο Β παγκοσμιο πολεμο και δεν εβαλαν μυαλο οι Αλβανοι!Τους δωσαμε δουλεια οταν βρωμαγε το χνωτο τους απο τη πεινα παλι δε τους αρεσε!Αν εχει ερθει η ωρα να τους πολεμησουμε ξανα θα το κανουμε και παλι αλλα αυτη τη φορα θα ειμαστε αμειλικτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 19:30

      Το μόνο που δε μας είπες βρε ήρωα του Β' Παγκοσμίου πολέμου, βετεράνε του Αλβανικού έπους είναι εάν υπηρέτησες τη θητεία σου, που την υπηρέτησες και τι βύσμα είχες βάλει για να γλυτώνεις υπηρεσίες και να χώνεις τους μαλάκες που υπηρετούσαν μαζί σου. Άκου εκεί αμείλικτος. Μη χέσω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 19:46

      εσυ το γλυτωσες παντως το στρατιωτικο ετσι? χαλαλι σου μπαγασα οργωσες τα βουνα της αλβανιας για αν ρθεις στην απο δω τυχερουλη..και που σαι αν ειναι να χεσεις σπιτι σου στο κρεβατι σου στο τραπεζι σου οπου προλαβεις

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 19:56

      να χεσεις τα ασχημα μουτρα σου τετραφωνοκεφαλα αλβανε!!26/11/12 7:30 μ.μ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος26/11/12 17:51

    Δεν με παραξενεύει καθόλου η είδηση αυτή. Αν συνεχιστεί η πολιτική να δίνουμε Ελληνική υπηκοότητα στους μετανανάστες ,ενώ αρνούμαστε ψήφο σε Ελληνες που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό θα έλθει κάποια στιγμή που θα είμαστε μειονότητα στο τόπο μας. Άλλωστε αυτό δεν λέμε όλοι στις συζητήσεις μεταξύ μας? Τώρα γιατί να απορούμε αν σήμερα οι Αλαβανοί ή αύριο οι ισλαμιστές ή καποιοι άλλοι θα κάνουν κόμματα και θα επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις στη Βουλή τη στιγμή μάλιστα που θα θεωρούνται συνταγματικά νόμιμες. Φταίνε αυτοί ή εμείς που τους δώσαμε το δικαίωμα αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 19:31

      Εσείς φταίτε βέβαια. Καλά που το κατάλαβες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 19:48

      και ποιος θα φταιει οταν θα σας βαζουν σε καμιονια για one way για τιρανα? εε??? εδω σε θελω,ποιος???

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος26/11/12 17:53

    ΤΕΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ! ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΤΟ 1993 ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΕΔΩ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 19:33

      Εσύ κυρά Κατίνα ρατσίστρια, τα βάζεις με τους ανθρώπους που εισέβαλαν στη χώρα σου αλλά στις εκλογές ψήφισες αυτόν που τους κάλεσε να εισβάλουν και αυτόν που τους έδωσε το δικαίωμα να μείνουν. Να τα λουστείς τώρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 19:51

      πως το ξερεις οτι την λενε κατινα ωρε τιτανοτεραστιε?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 19:54

      παλιομαλακα ανθελληνα 7:33 μ.μ. δεν ειμαστε ολοι προδοτες εφιαλτες σαν και του λογου σου να ψηφιζουμε τους τουρκοσπορους σαν την οικογενεια σου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/11/12 23:46

      @ Ανώνυμος26/11/12 7:54 μ.μ. Παλιομαλάκα ανθέλληνα, εσείς είστε οι εφιάλτες που επί χρόνια ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ για να τρώτε μαζί με τον Πάγκαλο και τώρα το παίζετε υποστηρικτές του Σαμαρά που αυτός σας κουβάλησε τα Αλβανάρια και τώρα τρέχετε και δε φτάνετε.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος26/11/12 17:55

    καλυτερα να κατσουν στ'αυγα τους οι αλβανοι και να μην μας προκαλουν αλλο γιατι εχουμε ανεχτει πολλα απο αυτους,το οτι εχουμε αχρηστο κρατος που κοιμαται ορθιο και εμεις ειμαστε φιλισησυχοι και πολιτισμενοι ανθρωποι και οχι κατσαπλιαδες σαν αυτους,αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε κοτες και αδυναμοι,πολυ λαθος κανουν αν νομιζουν κατι τετοιο και θα τους το αποδειξουμε αν ποτε χρειαστει,παντως αυτοι οι αλβανοι εχουν καταφερει να κανουν ολους τους γειτονες τους εχθρους και δεν θα εχουν καλα ξεμπερδεματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/11/12 17:56

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ οι προοδευτικοι αυτης της χωρας.αλλα δεν φταινε αυτοι.ΟΙ ΜΑΛΆΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΑΤΑ...ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 19:35

      Ακριβώς αυτό. Οι μαλάκες οι Έλληνες φταίνε. Εσύ τι ψήφιζες τόσα χρόνια, δε μας είπες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 19:57

      τι εισαι απο εταιρια δημοσκοπησης?
      ρε α παπηθου!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος26/11/12 17:58

    ΤΙ ΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΕΘΝΗΣΤΟΥΛΟΥΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΤΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/11/12 17:59

    Τι δουλειά έχει κόμμα αλβανών στην Ελλάδα? όταν ελεγαν πολλοί να μην είναι σημαιοφόρος ο τσενάι τους έλεγαν ρατσιστές τώρα που ιδρύεται η 5η φάλαγγα θα ξυπνήσουν απότομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/11/12 17:59

    Όποιος ξένος νιώθει σκλάβος στη χώρα, να γυρίσει στη δική του.Δεν τον κρατάει κανένας εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/11/12 18:00

    Πρωτα μπαινω παρανομα στην Ελλαδα μετα αρχιζω και κατακλεβω , επειτα καιω τη σημαια της χωρας που μου εδωσε να φαω και στο τελος θακανω και κομμα!Καλα κανουν αφου φοβομαστε μη μας πουν ρατσιστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/11/12 19:01

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

    Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που είχε δοθεί με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 15695 - 23/4/2012 έχει ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
    Όποιος δει αλλοδαπούς να ψηφίζουν θα πρέπει να το καταγγείλει στην αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 19:37

      Όποιος δει να ψηφίζουν Σαμαρά, Βενιζέλο ή Κουβέλη σε ποιόν θα πρέπει να το καταγγείλει?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/11/12 20:20

      ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ TIΣ 2 FREE PIPES ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ,ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΕΙΣΑΙ EXPERT!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/11/12 23:42

      @ Ανώνυμος 26/11/12 8:20 μ.μ. Σου τα πρόφτασε η αδερφούλα σου? Βρε την πουτάνα και της είχα πει να μείνουν όλα μεταξύ μας. Τσιμπουκομάνα πρώτη πάντως. Ολυμπιακό μετάλλιο ...

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος26/11/12 21:24

    "ΔΕΝ είμαι Αλβανός, είμαι Έλληνας, απλώς είμαι αρκετά πιο έξυπνος από εσάς, γνωρίζω γραφή και ανάγνωση, "

    Το ατομο που εκανε την παραπανω πρωτοποριακη δηλωση ψαχνει εναγωνιως να συνουσιαστει με οτιδηποτε διαθεσιμο: προτιμητεα αλβανιδα φρεσκοαφιχθεισα και ει δυνατον με ισια ποδια και ανευ χρυσων οδοντων..α, και οι μασχαλες περικαλω ξυρισμενες η εστω με την ψιλη ,ειναι αλλεργικος στα οξινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 23:43

      Άστο, τελείωσε. Βρήκα τη μάνα σου και με βόλεψε. Μια χαρά και ας μην είναι (;) Αλβανίδα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/11/12 08:09

      Ναι ειχα προνοησει ευτυχως και της ειχα κανει δωρο τον νεο εξελιγμενο δονητη 4ης γενιας για απαιτητικα κωλομερια με χαρακτηριστικο την ολικη διεισδυση εως το 12δακτυλο...
      ξερω οτι μ ευγνωμονεις,δεν κοστιζει τιποτα .

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος27/11/12 01:14

    απο οτι καταλαβα ολοι μας ασχολειομασταν με εναν καραγκιοζη ανθελληνα , ενας ειναι αυτος που τα γραφει και εμεις του δεινα με σημασια, ενας και μονος κοβλεψικος, που αν δειτε ολα τα σχολια, σε ολους ολο και κατι εχει να πει... απορω , δεν εχει καμια αλλη δουλεια να κανει ο μοναχικος, ε με τετοια μυαλα που εχει ο ανθελληνας ποια Γυναικα θα τον πλησιασει, και για αυτο μην τον περνεται στα σοβαρα.... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, Σ'ΕΝΑ ΜΙΛΑΩ....ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.... ΠΡΟΔΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/12 07:21

      Α, το κατάλαβες ? Μπράβο βρε ... Σαΐνι είσαι κι εσύ σαν τον άλλο τον πολύξερο παραπάνω. Απορώ γιατί δεν έχετε εισηγηθεί να σας προσλάβουν στα NASA τόσο έξυπνα παιδιά που είστε.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος27/11/12 15:22

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/11/12 16:47

    Δώσανε αμνηστία στην Αλβανία, στην Ελλάδα το πρώτο κύμα μεταναστών απο τις προδοτικές πρακτικές Σαμαρά και Παπούλια.
    Βιάζατε και σκοτώνατε, ακόμη και τώρα διακινείτε το 60% των ναρκωτικών στην Ελλάδα. Μέχρι και κατσίκες βιάζατε (υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube ειδικά απο την Κρήτη).
    Σας δώσαμε φαγητό, δουλειά, ρούχα (όχι το κράτος αλλά οικογένειες που έχουν φιλότιμο.
    Και το ευχαριστώ;

    Σωρεία τα εγκλήματα, μαύρη εργασία, μαύρα λεφτά που έκαναν την Αλβανία να αναπτυχθεί, μιας και δεν είχε στον ήλιο μοίρα. Εγκληματικά μυαλά εν τη γενέση τους.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ να το φιλότιμό σου που πάει. Όταν πεινούσαν κάποιοι Έλληνες δίναμε δουλειά στους αλβανούς. Καλά να πάθουμε. Αλλά έτσι είναι το φιλότιμο.

    Και όσο για καταγωγή και κάτι τέτοια αστεία, μάθε Βασίλη Τρολοσίδη απο που προέρχονται οι Αλβανοί. Δεν είναι γηγενής λαός. Μισθοφόροι του Βυζαντίου ήταν. Βέβαια, μετά αναμιχθήκανε με τους Τούρκους σε μεγάλο ποσοστό όπως δείχνουν έρευνες με βάση το DNA. Μογγόλοι με λίγα λόγια.

    Όσο για το τρισμέγιστο ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΟΛΟΣΙΔΗ, απλά δεν υπάρχει αυτό το όνομα. Τόσο απλά. Και μην ρωτήσεις που το έμαθα, δεν ξέρεις με ποιούς μιλάς εδώ κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία σου. Για να δεις πόσο βλάκας είσαι.

    Θα ξεκινήσει η επανάσταση ή ο πόλεμος. Δεν αργεί. Και είσαστε οι πρώτοι που θα πληρώσετε το μάρμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *