ροή ειδήσεων

Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Ετοιμάζουμε επισκέψεις σε σχολεία εν όψει Πολυτεχνείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο βουλευτής της Αντώνης Γρέγος ζήτησε να παταχθούν οι παραβατικές συμπεριφορές μαθητών και καθηγητών ενόψει της 17 Νοέμβρη....
Ο βουλευτής μάλιστα είπε πως η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα σχολεία της επικράτειας ενώ το κόμμα προτίθεται να αγοράσει και σημαίες.

«Επειδή οι μέρες που έρχονται είναι λίγο περίεργες και θα δώσουν τροφή στις γνωστές αριστερίστικες και ψευτοαντιεξουσιαστικές εγκληματικές οργανώσεις να προβούν σε παράνομες ενέργειες, πλησιάζει και η 17 Νοέμβρη, και όπως ζήσαμε τον Δεκέμβριο του 2008, θα θέλαμε να μεριμνήσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά ώστε τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς μαθητών και καθηγητών να παταχθούν. Ο ρόλος του μαθητή και του δασκάλου είναι σαφής και καθορισμένος και για εμάς η εκπαίδευση πρέπει να βασίζεται στο τρίπτυχο Πατρίς -Θρησκεία - Οικογένεια», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος στον υφυπουργό Υγείας, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.



planet-greece.blogspot.com



parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/11/12 11:33

    Οι υμνητές της Χούντας, για να επιβιώσουν πρέπει πρώτα να παραχαράξουν την Ιστορία! Αμ δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 12:37

      ευτυχώς που γράφτηκε "σωστά" η Ιστορία!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/12 13:05

      Γράφτηκε όντως σωστά,οι μεγαλύτεροι φασίστες και κλέφτες ήταν αυτοί της γεννιάς του πολυτεχνείου.Προφανώς ανήκεις σε αυτή τη γεννιά,βολεμένος,με τις καταθέσεις γεμάτες από τις προοδευτικες επιδοτήσεις.Πίσω από τον προοδευτισμό και τον σοσιαλισμό γίνανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα.Ήσουν κλέφτης,λαμόγιο απατεώνας αλλά ήσουν αθώος επειδή ήσουν αριστερός,προοδευτικός.Η λέξη προοδευτισμός ήταν ικανή να σε αθωώσει.
      Λίγα τα ψωμιά σας κύριοι του πολυτεχνείου,για αυτό έχετε λυσάξει αλλά όσο και να χτυπιέστε σύντομα θα καταρρεύσετε,υπομονή ένα,δύο χρονάκια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/12 22:49

      Γιατί να απαντήσω στους ανιστόρητους φασίστες; Αφού ως συνήθως η ανάρτηση θα σβηστεί από το φασιστικό αυτό μπλογκ. Οπότε, σας έχω χ@@@νους....

      Διαγραφή
  2. 11:33 δεν υπάρχουν υμνητες της χούντας.έργα,πρόοδος και στατιστικές πού αποδυκνειουν ότι τελικά μόνο στην επταετία η ελλάδα και οι έλληνες πήγαν μπροστά.τώρα βγήκε όλοι εσείς οι αριστεροί και οι πασοκοι να αποδείξετε το ανάποδο και να μας βρίζετε χυδαία,όπως μόνο εσείς ξέρετε να βρίζετε.οικογένειες,πατρίδα θρησκεία.καλό βρίσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 19:25

      Δυστυχώς για σένα, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θα ήθελες να είναι. Και εξηγούμαι...
      Όντως την περίοδο της χούντας '67-'74 έγιναν πάρα πολλά έργα και γενικά οικονομικά όλα πήγαιναν καλά. Είναι αυτό από μόνο του αρκετό;
      Όχι ειναι η απάντηση. Γιατί, για καλή τύχη των συνταγματαρχών και των υποστηρικτών τους, εκείνη ακριβώς την περίοδο ('66-'73) αντίστοιχη ανάπτυξη υπήρχε σε ολόκληρη την ευρώπη και όχι μόνο. Όλοι οι δείκτες ανάπτυξης ήταν στα ύψη, η ανεργία στον πάτο, τα λεφτά έρεαν σε δημόσιο επίπεδο, γίνονταν έργα κλπ. Σε ολόκληρη την ευρώπη. Στην Ελλάδα δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό.
      Οπότε μη λέτε ό,τι θέλετε, ό,τι σας συμφέρει...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/12 20:45

      καλά μας τα λες, όμως δεν το συνεχίζεις και μετά το 73... γιατί αν συνεχίσεις την ιστορία και την σύγκριση Ελλάδος-Ευρώπης,το τι συνεβει εδώ και τι εκεί μετά το 73 και μέχρι τώρα, μάλλον θα πρέπει να κρυφτείς.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/12 13:43

    Η πραγματική ιστορία της περιόδου του Πολυτεχνείου είναι πως στην εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ήταν και παραμένει μια καλοστημένη προπαγάνδα των ΜΜΕ και των πολιτικών δυνάμεων προσκείμενων στη τότε Σοβιετική Ένωση και τον Κομμουνισμό, ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ "ΚΑΛΩΝ" ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΈΝΑΝΤΙ ΤΩΝ "ΚΑΚΩΝ" ΔΕΞΙΩΝ στη συνείδηση του Ελληνικού λαού.
    Οι νεκροί στη περίοδο εκείνη ήταν σε περιοχές πέρα και μακριά του χώρου του πολυτεχνείου.
    Οι νεκροί Έλληνες Πατριώτες, που όταν η χώρα βγήκε από έναν πόλεμο, κατατάχθηκαν είτε στην τότε Χωροφυλακή, είτε στα Σώματα Ασφαλείας, είτε έστω απλά δεν ήταν κομμουνιστές όπως εκείνοι ούτε όμως και δεξιοί και απλά ήθελαν να φάει ένα κομμάτι ψωμί η οικογένεια και τα παιδιά τους, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Τα εγκλήματα των ανταρτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ(κομμουνιστών-αριστερών) δυστυχώς όμως δεν αναφέρονται ούτε στα δελτία ειδήσεων, ούτε πουθενά!!
    Αυτά για την ΙΣΤΟΡΙΑ της Ελλάδος που καθιέρωσαν τον χαρακτηρισμό Αριστερός ώς τίτλο τιμής.
    Στην Ελλάδα του Αριστερού, της αδερφής, του λαθρομετανάστη
    Απαντώ
    ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/12 13:51

    Άντε πάλι και φέτος. Έλα αρχίστε να λέτε ποια χούντα είναι η χειρότερη.Η παλιά ή η καινούρια;;; Έλα ντε , βγάλτε έξω τις χούντες σας και μετρήστε τες και τσακωθείτε ποια ΣΚΑΤΑ είναι καλύτερα να κολυμπήσουμε να ξέρουμε.Γιατί χωρίς χούντα δεν μπορούμε μάλλον.

    Τώρα , για τις επισκέψεις στα σχολεία... Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι, έχουν σκοπό να κάνουν ότι ξέρουν καλύτερα οι αντιπαθείς κύριοι . Μπραβιλίκια . Και μάλιστα εκ των έσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/12 17:09

    Ανώνυμε 1:51

    Χάνεις τον χρόνο σου , προσπαθείς να βάλεις μυαλό σε μερικά ανώνυμα εκτρώματα που σχολιάζουν σε μόνιμη βάση σε αυτό το blog .

    Λοιπόν ακούστε το καλά , προδότες , επειδή τα έχετε μπλέξει όλα , αριστερά και δεξιά και τα λοιπά , τα κάνατε όλα ένα αχταρμά μέσα στο κουκούτσι που έχετε για μυαλό, χριστιανοί της σαπιοκοιλιάς και παγανιστές δήθεν «πατριώτες» .

    Εάν βαστάτε , που το αποκλείω από τώρα γιατί είστε Δ Ρ Α Σ Υ Δ Ε Ι Λ Ο Ι και Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ , κατεβείτε στην οπουδήποτε πορεία αριστεριστών ή μη , να δω αν βαστάν τα κότσια σας να ανοίξουν τα στοματάκια σας για να πείτε αυτά που γράφετε εδώ , αλλά για άλλο πράγμα τα ανοίγεται τα χειλάκια σας , μάλλον το γυαλίζεται το πόμολο

    Κότες λιράτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 18:09

      Δες τι κοινωνία θα παραδώσεις στις επόμενες γεννιές και μετά μίλα.
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nfldqU8W1WU

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/12 00:00

      Ελεγε ο Σμυρνωφ: ""Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/11/12 17:49

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ Κ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Κ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΠΙΖΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ Κ ΠΑΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!Ο ΔΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ Κ ΤΟΝ ΘΑΨΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ .ΟΥΤΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ!ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ Κ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ.ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ..ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/11/12 21:26

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ (ΠΟΥ ΜΑ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΗΝΥΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....
    Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ,ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ Η΄ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 23:59

      Ελεγε ο Σμυρνωφ: ""Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ"

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/12 22:39

    ΠΡΟΣ 3/11/12 5:09 μ.μ. ΚΑΙ 3/11/12 9:26 μ.μ.

    ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.

    Σαν έτοιμοι από καιρό και οι ΔΥΟ σας, για νέο αιματοκύλισμα του Ελληνικού λαού.

    Λαός όμως που δε μαθαίνει από την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να τη ξαναζήσει.

    Άντε λοιπόν, ξεκινήστε την κάθαρση των "χουντικών" όπως τους αποκαλείτε και χαρείτε μόνοι σας τη Δημοκρατία και την Ελευθερία που γνωρίζει μεγάλες δόξες τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας!!!!
    Σας την χαρίζουμε τέτοια Δημοκρατία!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 23:09

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΧΕΣΤΙΚΕΣ?ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ.
      ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ....ΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ.
      ΑΝΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ,Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ,ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ 5 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,ΠΟΝΑΕΙ? ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ,ΑΣ ΠΡΟΧΕΧΑΤΕ
      ΚΡΥΦΤΗΤΕ,ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ) ΑΓΕΛΟΖΩΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/12 23:42

      Θ Α Ν Α Τ Ο ????

      καλά τα λένε λοιπόν και οι ίδιοι:
      Ό Ρώσσος Μαρξιστής Β. Σμυρνώφ έγραψε : '' Ό Κομμουνισμός είναι ένας Φασίμος τών άκρων καί ό Φασισμός , είναι ένας μετριοπαθής Κομμουνισμός '' !

      Τις απειλές σου αλλού, ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙ!!!



      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/12 00:01

      Ελεγε ο Σμυρνωφ: ""Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ"

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος3/11/12 23:35

    αγαπούλες, έχετε προβλήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *